اگر بخوای به جا dvs بزنی باید hdd caddy بگیری که قیمتش ۱۰۰ تومنه
اگرم قاب بخوای که هارد اکسترنال بشه فرق داره...
Sent from my HTC Sensation XE with Beats Audio using Tapatalk 2
اگر بخوای به جا dvs بزنی باید hdd caddy بگیری که قیمتش ۱۰۰ تومنه
اگرم قاب بخوای که هارد اکسترنال بشه فرق داره...
Sent from my HTC Sensation XE with Beats Audio using Tapatalk 2
آل دیجیتال که توی قسمت مشخصات هاردشو تصحیح کرده فقط نوشته 1000 گیگ 5400 که! قبلا نوشته بود +64 گیگ SSD!
من فقط توی یه سایت استرالیایی (!) دیدم زده هیبرید (ترکیبی) HDD با 24 گیگ SSD.
Last edited by جواد . وکیلی; 24-08-2013 at 19:13.
سلام دوستان یه سوال دارم لطفا اول اینو بهم بگید... این باطری n500 رو برای شارژ اولیه چطوری رفتار کنم ؟؟
Last edited by air_damned; 24-08-2013 at 19:19.
دیجی کالا هارد SSD داره. قاب هم اگه غیر آداپتوری بخوای حدود 50 تومن باید باشه.
باید کالیبره ش کنی.
این سایت رو به عنوان یه سایت خوب و با مطالب قابل اتکا معرفی میکنم شاید هم قبلا دیده باشینش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باتری لیتیوم پلیمری(li-pol)
باتری های لیتیوم پلیمر یکی از بهترین راه ها برای تامین انرژی الکتریکی و تغذیه مدارات الکتریکی است. باتری لیتیوم پلیمری محدودیت های کمتری نسبت به باتری های قبل دارد اما با وجود این محدودیت ها، باتری لیتیوم پلیمری در مقایسه با باتری های ذکر شده ایمن، کوچک و سبکتر هستند. این نوع باتری ها نه تنها به شارژ ابتدایی ۱۲ ساعت نیاز ندارد بلکه هیچ محدودیتی در کاربرد هم ندارد. مهمترین علامت برای اینکه بفهمید دستگاه شما دارای این نوع باتری است، آن است که در زمان اتصال به کامپیوتر با پورت USB شارژ شود. یکی از مزایای باتری لیتیوم پلیمری این است که نیازی به شارژ شدن ۱۰۰ درصد (فول شارژ) ندارد. سازندگان این باتری امکان شارژ با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را در آنها قرار داده اند تا عمر باتری کاهش نیابد و انسجام خود را حفظ کند.
فرآیند ساخت این باتری با باتری Li-ion یکسان است و تفاوت ھا در مقاومت داخلی کمتر، اندازه و وزن کمتر، طول عمر بیشتر خلاصه می شود. ھمچنین در برخی لپ تاپ ھای Ultra Portable، که قطر کمتری نسبت به لپ تاپ ھای معمولی دارند نیز مورد استفاده قرار می گیرد.
کالیبره کردن باتری لپ تاپ
یکی از مشکلات رایج در لپ تاپ ها این است که لپ تاپ میزان درست شارژ باتری را درست نشان نمی دهد. فرض کنید در حال تایپ یک پروژه مهم هستید یا در حال برنامه نویسی و فراموش کردید که کار خود را ذخیره کنید و در حالی که نمایشگر باتری باقیمانده هنوز ۲۰ درصد باقیمانده را نشان میدهد ناگهان لپ تاپتان خاموش می شود و یا برعکس زمانی که نمایشگر پایان باتری را اعلام می کند هنوز سی دقیقه دیگر شارژ برایتان باقی مانده است.
کالیبره کردن باتری به شما در شناخت درست میزان شارژ باقی مانده لپ تاپتان کمک خواهد کرد.
چگونه باتری لپ تاپ را کالیبره کنیم
زمانی که برای اولین بار یک لپ تاپ می خرید می توانید با کالیبره کردن باتری آن، طول عمر باتری را به حداکثر برسانید، برای این کار ابتدا لپ تاپ را شارژ نکنید و آن را آنقدر روشن نگه دارید تا باتری آن دشارژ شده و خاموش شود سپس آن را به شارژ وصل کرده و صبر کنید تا باتری لپ تاپ به صورت کامل شارژ شود پس از آن لپ تاپ را از شارژر جدا کرده و لپ تاپ را روشن کرده و مجددا باتری را به صورت کامل دشارژ کنید.
کمپانی اپل پیشنهاد می کند اولین باری که لپ تاپ را می خرید حتما یک بار با این روش باتری آن را کالیبره کنید پس از آن نیز هر چند ماه یک بار این کار را انجام دهید تا طول عمر باتری همواره در بهترین حالت ممکن باقی بماند.
با دستگاه کار کنید تا شارژش تمام بشه بعد بگذارید کامل شارژ بشه(خاموش)همین کافیه
داداش نگفتی مانیتورش IPS هست؟
Last edited by ahriman323; 24-08-2013 at 19:29.
شما که خریدی صفحه اش فول اچ دی هست درسته؟
مات هست یا براق؟
دیجی کالا جلو گزینه براق تیک زده![]()
اخه الان قبل اینکه خاموش کنم 30 درصد زدم به شارژ.... حالا دوباره میزارم خاموش بشه...اشکالی نداره که ؟
بکس منم خریدم
3800 از اراک
قراره فردا واسم بفرستن
در مورد ssdهم پرسیدم
گفتن قسمت فنی ی کیشو باز کرده دیدن نداره!!![]()
کار کن تا شارژش تموم شه بعد بذارش خاموش شارژ بشه
داداش نگفتی مانیتورش IPS هست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)