یاد تیفوسیها بخیر
آقا ما هستیم .... بعضی مواقع سر میزنیم که دوستامون بیابیم![]()
چقدر اون موقع همه چی خوب بود ... امپراطور کجایی که یادت بخیر
آقا اگه دوست داشتین فیشبوک هستیم خدمتتون ( هادی هستم)
یاد تیفوسیها بخیر
آقا ما هستیم .... بعضی مواقع سر میزنیم که دوستامون بیابیم![]()
چقدر اون موقع همه چی خوب بود ... امپراطور کجایی که یادت بخیر
آقا اگه دوست داشتین فیشبوک هستیم خدمتتون ( هادی هستم)
تاریخ عضویتت که .... عجب : دی واقعا همون هادی هستی ؟![]()
فک نکنم راضی بشن اون تاپیک بایگانی شده رو نشون بدن !
.......
اره مجتبی خودممتاریخ عضویتت که .... عجب : دی واقعا همون هادی هستی ؟![]()
چند بار بنم کردن ... دستشون درد نکنه
کلا اون موقع ها جو کل انجمن ها فرق میکرد
برای اینکه اسپم نباشه : دی
این عادل چقدر چرت و پرت میگفت دیشب ... عالم و ادم خوردن و بردن تو این مملکت اون وقت هدایتی پول انتقال خلعتبری که قطعا از بازیکنای تیم رقیب کمتره داده ایشون یاد مناطق محروم و مدرسه افتادن
صفحه آخر انجمن...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا من بیکار بودم تا قهرمانی و برد سپاهان این تاپیکو خوندم
آی حال کردم آی حال کردم
من اون فصل تا مرز مرگ رفتم اینقدر حرص خوردم به خاطر اون همه حاشیه ای که برای یکی از بهترین پرسپولیسهای تاریخ درست میشد
6 امتیاز کم کردن
زیر آب قطبی رو میزدن
اشتباهات داوری
بعضی بازیکنا خیانت و کم کاری کردن
6 امتیاز کم کردن 6 تا باور کنید هنوز نمیدونیم پرسپولیس چه کار بزرگی در اون سال کرد شوخی نیست ها 6 امتیاز
مطمئن باشید اگر اون 6 تا رو کم نمیکردن روحیه نیم فصل دوم پایین نمیومد و با 12 امتیاز اختلاف قهرمان میشدیم
این پست هم خیلی خیلی نوستالژیکه ها
وسط بازی پرسپولیس سپاهان
آقا مجتبی دمت گرم واقعا لیدر اون تاپیک بودی ها
حال کردم باهات آقا من شما رو رسما به عنوان پیشکسوت خودم توی این انجمن مورد احترام قرار میدم
زیباترین بازی پرسپولیس در 10 سال اخیر همون بازی با سپاهان بود
یکی از قویترین تیمای آسیا رو باید نیمه اول 3 بر صفر میبردیم
تیرک زدیم یه پنالتی کاملا مشخص هم روی کعبی نگرفت داور
من بعد از بازی با سپاهان یه راست رفتم بیمارستان
وقتی دقیقه 96 اون معجزه اتفاق افتاد اونقدر مشتم رو محکم کوبوندم زمین که انگشت کوچیکم از دو جا شکست تقریبا خورد شد
خلاصه خیلی اون قهرمانی خاطره انگیز بود بعید میدونم در آینده اگر قهرمان شدیم به این اندازه خاطره انگیز باشه
راستی شخصیتهاتون هم عجیب بوده ها
پستا تشکر نداره یعنی حداقل پستای قهرمانی باید 20 تشکر میخورد
انگار کلا اون موقع عادت به تشکر نبوده
Last edited by +ali; 28-08-2013 at 10:04.
بنا رو که میدونید دوست صمیمی کدوم مربی هست؟
آقای بنای عزیز تا الان کجا بودی برادر من
شما که اینهمه مورد علاقه مردم ایران که دو سومشون پرسپولیس هستن هستی
پس چرا به خاطر توصیه های دیگران اعتبار خودت رو به خطر میندازی؟
شما که به این قرارداد اعتراض داری به قراردادای دیگه هم اعتراض میکردی
برای قراردادهای فوق میلیاردی فصل پیش چرا حرف نزدی؟
یعنی کاملا مشخصه که با تمام قدرت میخوان قبل از دربی حسابی به خلعتبری حال بدن
پستا تشکر نداشت چون فک کنم اون موقع قانون این فروم بود که نداشته باشه ! ما 6 تا ازمون کم شد و قهرمان شدیم : کسر امتیاز یه دونه ای پس خیالی نباید باشه
==========
البته : دیروز خبری منتشر شد مبنی بر اینکه چندروز قبلتر هدایتی به کفاشیان گفت میخواد پول پرتقال رو بده که کفاشیان مخالفت کرد : دلیلش هم این بود که اگه هدایتی بده دیگه هیچ وقت به فدراسیون بودجه و پول دولتی نمیدن ! حالا هی این آقایون بیان بکوبن این کارو : علی پروین یه مصاحبه کرد که توش خیلی حرفا بود .
جمعه بازی سختی داریم با فولاد . توی 6 بازی اولین بازیشون که با سپاهان بود رو باختن و ما دو بازی با نفت و ساپیا رو . خط دفاعی ما با دوگل خورده توی 6 بازی فوق العاده بوده و متاسفانه آوراژ گلمون کم به دلیل ضعف حمله . اونا هم که سومین خط حمله لیگ رو دارن . توی خط میانیشون با اینکه ستاره آنچنانی ندارن ولی توی بازیسازی نسبت به ما قویتر عملکردن تا اینجا . همه و همه این چیزا دلیل نمیشه به نتیجه نگرفتن ما . با برد فولاد هم به خودمون کمک میکنیم و هم استقلالیا با برد احتمالیشون میرن صدر ! بازی قبل دربی برای ما سخت تر شد تا استقلالیا ! ترکیب بازی جمعه شاید همون ترکیب ایده آل دربی نباشه ولی مهم اینه که حداکثر امتیاز گرفته بشه از این بازی
.....
ITC خلعتبری را تا دو روز دیگر میگیرم/ برخی دوست ندارند او به پرسپولیس بیاید
مدیر برنامههای خلعتبری گفت: در صورت وصول پول ITC این بازیکن را میگیرم و او مشکلی برای حضور در پرسپولیس ندارد.
محمد زمانی در گفتوگو با خبرنگار ورزشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در خصوص آخرین وضعیت خلعتبری اظهار داشت: ابتدا باید در خصوص برنامه شب گذشته 90 و ابهاماتی که توسط آقای براتی اعلام شد حرف بزنم. ایشان اعلام کرده که پس از پیگیریهای انجام شده TMS خلعتبری 23 یا 24 خرداد انجام شده است اما من با قاطعیت میگویم که این موضوع درست نیست و مطمئن باشید که ایشان اشتباه میکند چون در جریان ماجرا نیست. وی افزود: نقل و انتقالات امارات از 10 تیر آغاز شده و تا اواخر شهریور ادامه دارد. پس چطور TMS خلعتبری 23 یا 24 خردادماه اقدام شده است؟ خلعتبری 23 اردیبهشت همانطوری که در لیگ ایران ابتدا یک قرارداد میبندد و سپس آن را ثبت میکنند با عجمان قرارداد امضا کرد. زمانی ادامه داد: فدراسیون فوتبال امارات همیشه فرمی را در اختیار باشگاهها میگذارد که به دو زبان انگلیسی و عربی است. هر بازیکنی آن را امضا کند هیچ فرقی با قراردادی که در فدراسیون فوتبال امضا میکند ندارد و بعد از آن موضوع قرارداد او قانونی و بازیکن به عضویت تیم درمیآید که این ماجرا نشان میدهد آقایان در برخی از اظهارنظرهایشان اشتباه میکنند. وی خاطرنشان کرد: ما به دنبال دور زدن قانون نیستیم. فیفا اعلام میکند که تا وقتی که بازیکن اولین بازی رسمی خود را برای تیمش انجام نداده آزاد است. خلعتبری قراردادش را یک ماه پیش از موعد مقرری که اعلام شده در TMS ثبت کرده و به نظرم مشکلی برای بازی کردن در ایران ندارد. من نمیدانم الان برخیها دنبال چه چیزی هستند؟ نمیدانم آیا برای بازی کردن خلعتبری ناراحت هستند یا خوشحال؟
وی تاکید کرد: حضور خلعتبری در پرسپولیس سه ماه پیش مطرح بود و رویانیان شب و روز زحمت کشید اما حالا که همه چیز درست شده یک هفته است که سوژه رسانهها شده پس در یک ماه و 40 روز قبل اینها کجا بودهاند؟ این عزیزان روزی که خلعتبری با عجمان تمرین کرد کجا بودند؟ من حس میکنم که برخیها دوست ندارند او به ایران و پرسپولیس بیاید. زمانی درباره صحبتهایی در خصوص رحیمی مدیرعامل سپاهان نیز گفت: خلعتبری دوست داشت به هر طریقی که شده به ایران برگردد به همین دلیل احساس کرد که پرسپولیس نمیتواند پول رضایتنامه او را بدهد و به همین دلیل به رحیمی اعلام کرد که اگر حاضر است این کار را انجام دهد اقدام کند. رحیمی هم با من حرف زد اما پرسپولیس با تلاش شبانهروزی رویانیان این پول را جور کرد. اگر پرسپولیس نمیتوانست هر باشگاه دیگری می توانست خلعتبری را جذب کند و این موضوع عجیبی نبود اما الان پرونده خلعتبری بسته شد و پس از نامهنگاریهایی که انجام دادهایم تا دو روز دیگر پس از وصول پول آی تی سی او را خواهم گرفت و خلعتبری با خیال راحت در تمرینات پرسپولیس همراه با رضایتنامه شرکت میکند. من امیدوارم که حالا که این اتفاق خوب افتاده همه با هم کمک کنیم تا خلعتبری برای جام جهانی آماده باشد ولی در کل این پرونده بسته شده و عجمانیها نیز تا الان هیچ مخالفتی در خصوص جدایی خلعتبری نداشتهاند.
منم که نگفتم مشکل امسال تیم فقط مهاجمه، خیلی جاها مشکل داره که نمیخوام در موردش بحث کنم ولی بحث از گرفتن خلعت به اینجا کشید.دوستان حداقل اگه میگفتید قاضی رو باید نگه میداشت یه چیزی
پارسال این انصاریفرد چه گلی به سرما زد که اینقدر ازش حمایت میکنید؟
الان به هیچ عنوان مشکل مهاجم نوک نیست چون حتی یه دونه هم ستاره و بازیساز تو تیم نیست
فدای عمو مجتبیاول از همه : چه عجب عمو حجت خبرشون تشریف آوردن به تاپیک !
خب تو تیم ما، گویا منافع فردی به منافع تیم الویت داره. آخرین بار زمان قطبی کل تیم با هم مشکل داشت ولی کنار هم موندن و منافع تیم را ترجیح دادن و نتیجش را هم گرفتن ولی سال های بعدش هم به قول خودت سالی نبوده از این مورد ها نداشته باشیم که نتیجش هم دیدیم.خوب یه فرقایی با هم این دوباشگاه دارن اولش اینکه استخون بندیه اونا با ما که 8اکثر ترکیب رو عوض میکنیم هر فصل فرق داره : تیم مقابل رو مثال میزنی اونا بیشتر اهل مماشات بودن تا ما ، اکثرا توی درگیری های بین بازیکن مربی و بازیکن مدیر عامل به جای حل اختلاف از ریشه میزنن و به کل بازیکن رو بیخیال میشن ! نمونش توی این چند سال کم نبود !
درسته سانترها در حد مسابقات محلات هم نیست و از حسینی هم تو فاز حمله انتظاری نیست با توجه به توانائی هاش ولی ماهینی خیلی محدود شده نسبت به پارسال .یه جورایی توی حملات واسه سانترها داریم از حسینی یا ماهینی استفاده میکنیم که 99درصد سانترها یا کلاغارو میپرونه یا میره توی اتوبان!
درسته که تو روزای اوجش نیست ولی درصدی از این خوب نبودنش هم دلیلی نداره جز محدود شدنش تو نفوذ.
-------------------------
در مورد ترکیب هم اینو بگم که پرسپولیس با یه سیستم جلو همه تیم ها بازی میکنه . جلو تیمی که یه گل بیشتر نزده تو 6 تا بازی هم باید دو تا هافبک دفاعی داشته باشیم و جلو تیم سوم جدول هم با همون سیستم بازی کنیم ؟ تا جائی که یادمه تیم های علی دائی معمولن با یه گل اختلاف میبره یا می بازه و یا مساوی .
البته به جز زمانی که تو پرسپلیس از عالم و آدم 3 تا 4 تا خورد. امیدوارم امسال اوضاع بهتر بشه ولی خود علی آقای دائی فرمودن تیم قهرمان را تحویل نگرفته که این همه ازش انتظار دارن.
به به آقا علیرضا اگه اشتباه نکنم ؟به به...من نشناختم
موسس گروه تیفوسی ها![]()
من اونجا بود فهمیدم هر چی میکشیم از دست فوتبالیست هاس، خشکسالی هم تقصیر اوناس اصلناین عادل چقدر چرت و پرت میگفت دیشب ... عالم و ادم خوردن و بردن تو این مملکت اون وقت هدایتی پول انتقال خلعتبری که قطعا از بازیکنای تیم رقیب کمتره داده ایشون یاد مناطق محروم و مدرسه افتادن
یاد اون روزا و اون بچه بخیر البته بعضیا هنوز هستن. یاسین، بردیا، یحیی، فهیمه، فاطمه و ...
مجتبی تو کی تعداد پستات بیشتر از من شد تو اون تاپیک ؟
Last edited by Ice Star; 28-08-2013 at 14:26.
صادقيان: من شبيه خلعتبري هستم!
هافبک هجومي تيم فوتبال پرسپوليس که پس از غيبت مقابل نفت تهران حالا آماده بازي است، تاکيد کرد شکست دادن فولاد در آستانه دربي اهميت زيادي براي سرخپوشان دارد.
پيام صادقيان در خصوص بازي پرسپوليس برابر فولاد خوزستان اظهار داشت: بازي بسيار سختي است و فولاد تصادفي صدرنشين نشده است. فولاديها تيم خوب و هماهنگي دارند و ميتوانند براي ما دردسرساز شوند اما ما در ورزشگاه آزادي قرار نيست امتياز از دست بدهيم و به همين خاطر با تمام وجود به ميدان خواهيم رفت.
به گزارش تسنيم ، هافبک هجومي تيم فوتبال پرسپوليس خاطر نشان کرد: قبول داريم که هواداران هم نگران هستند اما آنها بايد به بازيکنان و کادر فني اعتماد داشته باشند. مطمئن باشيد پرسپوليس با دايي نتيجه ميگيرد. در اين مورد شک نداشته باشيد.
وي در خصوص 2 بازي حساس تيمش مقابل فولاد و استقلال که نقش زيادي در بهبود وضعيت پرسپوليس دارد، افزود: در حال حاضر اصلاً به استقلال فکر نميکنيم، چون بازي با فولاد سختيهاي خاص خودش را دارد و شکست دادن اين تيم کمتر از بُردن دربي نيست. اگر فولاد را ببريم خودمان را به صدر جدول نزديک ميکنيم و مهم اين است که صدرنشين را ميبريم و به 2 امتيازي آنها ميرسيم.در ضمن براي بازي با استقلال هم روحيه خواهيم گرفت.
صادقيان در خصوص پيوستن خلعتبري به پرسپوليس افزود: با محمدرضا در ذوبآهن همبازي بودم و شناخت کاملي از بازي هم داريم. خلعتبري با تجربهاش خيلي ميتواند به پرسپوليس کمک کند. او بازيکن خوبي است و از آمدنش به پرسپوليس خيلي خوشحالم. من از چند سال پيش سبک بازي خلعتبري را دوست داشتهام و خيليها ميگويند که شبيه او هستم.
وي در پايان در خصوص نگراني هواداران پرسپوليس تاکيد کرد: به هواداران حق ميدهيم که ناراحت باشند و پيروزي بخواهند اما بايد به بازيکنان هم حق داد. آنها تمام تلاش خودشان را ميکنند و هواداران اصلاً شک نداشته باشند که شرايط تيم خيلي بهتر خواهد شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عاليشاه: بازي با فولاد را فداي دربي نميکنم
مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس گفت: مثل همه بازيکنان دوست دارم در دربي باشم اما هرگز بازي با فولاد را فداي دربي نميکنم.
اميد عاليشاه در خصوص وضعيت پرسپوليس اظهار داشت: پس از باخت تلخي که مقابل نفت تهران به دست آورديم با روحيه و انگيزه مضاعفي خود را براي بازي حساس مقابل تيم پرمهره فولاد آماده ميکنيم و مطمئن باشيد انشاءالله فقط به سه امتياز فکر ميکنيم.
به گزارش فارس ، وي افزود: با توجه به شرايط مان در جدول و بازي با فولاد فردا محکوم به برد هستيم و به چيز ديگر نميتوانيم فکر کنيم، انشاءالله اين اتفاق خواهد افتاد.
مهاجم قرمزپوشان يادآور شد: با توجه به شرايط پرسپوليس ما بايد با يک نتيجه خوب گذشته را جبران کنيم چون واقعا اين پتانسيل را در تيم خود داريم و مطمئنا با انگيزه مضاعف ميتوانيم به هدفمان برسيم.
عاليشاه درباره دو اخطاره بودنش و احتمال بازي با احتياط خود مقابل فولاد نيز گفت: مطمئن باشيد من کارم را ميکنم و به اين مسائل هيچ توجهي ندارم. الان براي من فولاد مهمتر از دربي است. ما بايد خيلي قوي اتفاقات گذشته را فراموش کنيم.
وي افزود: من اگر بخواهم محتاط بازي کنم همان بازي نکنم بهتر است. پس مطمئن باشيد اگر دايي به من اطمينان کند محتاط که هيچ، مطمئن باشيد جسورتر بازي ميکنم تا جواب اعتماد سرمربي تيم را بدهم. مطمئنا همه بازيکنان دوست دارند در دربي باشند اما الان شرايط ايجاب ميکند که به قبل از دربي بيشتر و با تمرکزتر فکر کنيم. من تمام سعي خود را مثل بازيهاي ديگر انجام ميدهم و ديگر همه چيز با خداست. انشاءالله بتوانم در بازي با فولاد که حريف سرسختي است موثر باشم.
وي در پاسخ به سوالي که شما در جلسه اي به دايي قول داديد که همه چيز درست ميشود گفت: بله، ما به دايي قول داديم که همه چيز درست ميشود. البته يک سري حرف هاي خودماني بود که انشاءالله با تلاشي که انجام ميدهيم حرفهايمان تبديل به عمل مي شود و دوباره دل مردم و کادر فني را شاد ميکنيم.
مهاجم قرمزپوشان يادآور شد: البته شما فراموش نکنيد فولاد تيم خوب و مربي خوش قلبي دارد. من يک سال با حسين فرکي کار کردم. ايشان انساني شريف و بسيار با دانش است اما ما مجبوريم به خاطر باخت هفته گذشته فقط به برد فکر کنيم که انشاءالله اين اتفاق ميافتد. ما دوست داريم با تمرکز و روحيه بالا در دو بازي بعدي موفق باشيم تا ذرهاي از حمايت هواداران را جواب دهيم که انشاءالله اين اتفاق ميافتد. حالا با اين شرايط برايم مهم نيست دو کارته باشم يا يک کارته؛ فعلا ميخواهم مقابل فولاد خوب باشم.
Last edited by clau; 28-08-2013 at 15:13.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)