دوستان کسی میتونه گل های رونالدو یا کلا" گل های بازی رو قرار بده ببینیم؟ متاسفانه من بازی رو فقط تا گل سوم رئال دیدم.
موفق باشید.
دوستان کسی میتونه گل های رونالدو یا کلا" گل های بازی رو قرار بده ببینیم؟ متاسفانه من بازی رو فقط تا گل سوم رئال دیدم.
موفق باشید.
تبریک
اولای بازی اصلا به برد فکر نمیکردم
ولی کم کم تیم راه افتاد
تا قبل از گل اول رونالدو گفتم که امشب یه چیزیش شده و بازیش خوب نیست امشب
همون موقع گل اولشو زد و بعدشم که هتریک
بیل هم خوب بود
دلم واسه کاسیاس شدید سوخت و واسه دروگبا هم گریم داشت میگرفت
لوپز هم خیلی خوب بود و معلوم نبود اگه اون سر گل میشد نتیجه بازی چی میشد
تبریک میگم.
موردی که شاید توی همون نگاه اول در مقیاسه با بازی روز شنبه دیده میشد حضور فعال همه بازیکنان یعنی حتی بنزما، ایسکو و مودریچ توی کارهای دفاعی بود، در حالی که در بازی با ویارئال عملا بعد از هر باز از دست رفتن توپ فقط ایارا و مدافعین رو در کارهای دفاعی می دیدیم، مشخصا کارلو برای این بازی دستورهای لازم رو داده بود و در مجموع محتاطانه تر کار کردیم.
مورد دیگه حضور آربلوا به جای ناچو بود، آربلوا با همه محدودیت هایی که از نظر تهاجمی داره، یک مدافع فوق العاده حرفه ای هست و یکی از مواردی که امثال کارواخال، ناچو یا حتی مارسلو باید از آربلوا یاد بگیرن نحوه به موقع خطا کردن و قطع ضد حملات حریف و به موقع خطا گرفتن در لحظات حساس بازی هست که برای یک مدافع ویژگی فوق العاده مهمیه.
کارواخال بازی خیلی خوبی رو به نمایش گذاشت (در روز شنبه هم از معدود بازیکنان خوبمون در زمین بود)، هم در دفاع (یک صحنه توپ گیری از دروگبا به ذهن میاد) و هم در اضافه شدن به حملات و پرس بعد از هر باز از دست رفتن توپ، به طور کلی تلاش و دوندگی که در طول بازی داره کاملا مشخصه و میشه روحیه یه بازیکن آکادمی که تمام توانش رو برای تیم می گذاره دید، هر چند که نیاز به تجربه بیشتری داره، به خصوص در زمینه زمان بندی اضافه شدن به حملات که این هم با گذشت زمان به دست میاد.
تصمیم کارلو به تقسیم بندی وظایف دروازبان ها یعنی حضور ایکر در بازی های CL و دیگو در بازی های لیگ عینا تصمیمی هست که در دوران حضورش در میلان گرفته بود، استفاده از دیدا در CL و آبیاتی در لیگ، هر چند که تصمیم عجیبی هست.
متاسفانه ایکر مجددا از سمت یار خودی (فصل قبل نوبت آربلوا بود و این دفعه راموس) دچار مصدومیت شد، مصدومیتی که ممکنه دلائل روحی روانی هم در شدت اون دخیل باشه، مثل اینکه ایکر از فصل پیش تا الان از این نظر شکننده تر از قبل شده، اما در هر صورت خوشبختانه دیگو آماده رو روی نیمکت داریم که با یه سوپر سیو دیگه علت انتخابش در بازی های لیگ رو نشون داد، این صحنه زیبایی بود:
اشتباه مدافعین وسط گالا به کنار، کنترل توپ ایسکو و ضربه نهایی که داشت بسیار زیبا بود، واقعا تکنیک کنترل توپ ایسکو در حد و اندازه های اوزیل هست، از نظر دید، شناخت عمق و دادن پاس های عمقی مطمئنا با اوزیل فاصله خیلی زیادی داره و ممکنه هیچ وقت به اون درجه نرسه اما شم گلزنی که تا اینجای فصل نشون داده فوق العاده بوده.
بنزما مثل همیشه ورژن تقویت شدش رو در بازی های CL به نمایش می گذاره، هم در پرس ها و هم روی حرکات تیمی و ساخت و به ثمر رسوندن گل ها نمایش خیلی خوبی داشت، مشکل اصلی بنزما درست بر خلاف هیگواین انگیزه هست که خوشبختانه در CL این نگرانی رو نداریم، بخشیش هم به خاطر اصلاح کردن اون مدل موی عجیب و غریبش بود : دی
میشه گفت بعد از مصدومیتی که برای دروگبا ایجاد شد گالا دیگه اون گالای نیمه اول نبود و از این نظر په په از این نظر یکی از تاثیر گذارترین بازیکنان زمین بود! البته در همون 30 دقیقه ابتدایی یکی دو اشتباه فاحش داشت و مثل فصل قبل نمیشه توی بازی های مهم بهش اتکا کرد، امیدوارم واران هر چه زودتر برگرده تا اون آرامش رو در خط دفاعی ببینیم، مارکا ادعا کرده که ممکنه در بازی با ختافه روی نیمکت ببینیمش.
تفاوت اصلی که بین دو نیمه در نمایش گالا به چشم می اومد پرس مهاجمین گالا در نیمه اول بود که باعث عجله مدافعین وسطمون و مختل شدن بازی سازی از عقب میشد که باعث شد توپ های بلند زیادی رو به خصوص از په په ببینیم که اکثرا از دست می رفتن اما در نیمه دوم با آزاد تر بودن مدافعین وسط به خاطر نبود اون پرس اولیه، همه حرکات تیمی و بازی سازی با آرامش و دقت بیشتری شکل گرفت که نتیجه اون بازی بهتر در نیمه دوم بود.
کریستیانو بعد از تمدید قرارداد، بعد از شروع نه چندان ایده آل با همچین نمایشی بار دیگه ارزش و جایگاه خودش رو به عنوان ستاره اصلی تیم اثبات کرد، میشه به راحتی گفت که تمدید قرارداد کریستیانو برای پنج سال آینده یکی از بهترین اتفاقات تابستان بود و حالا با خیال راحت می تونه دوباره به روند فوق العاده ای که داشته ادامه بده، 206 گل در 204 بازی!
دی ماریا و مودریچ پر تلاش بودن، هم در دفاع و هم در حمله، و روی ساخت گل ها کاملا تاثیر گذار، هر چند که اشتباهات جزئی هم داشتن و خدیرا نمایش متوسطی داشت، هر چند که یک اشتباه ناشیانه در کنترل توپ داشت که باعث شد توپ در منطقه خطرناکی لو بره و موقعیت خوبی رو برای گالا ایجاد کرد.
بیل روی دو تا از گل ها تاثیر گذار بود، اما به خاطر از دست دادن تمرینات پیش فصل مشخصا هنوز از نظر بدنی با آمادگی کامل فاصله زیادی داره، احتمالا مثل مودریچ فصل قبل برای دیدن نمایش های بهتر بیل باید تا نیم فصل دوم صبر کنیم.
ایارا در دقایقی که به میدان اومد نمایش خوبی داشت، گالا در اون مقطع به شدت افت کرده بود اما میشد چشمه هایی از توانایی های ایارا در پخش توپ و دادن پاس های کوتاه و بلند رو دید، البته توانایی اصلی ایارا یعنی هوش ذاتی در کارهای دفاعی، تشخیص و قطع مسیر توپ محک جدی نخورد.
در کل پیروزی مهمی بود، هر چند که سخت به دست نیومد اما شاید نیمی از مسیر صعود با همین برد هموار شد، در طرف مقابل یووه در دانمارک در بازی که موقعیت های خیلی زیادی رو خلق کرده بود با کپنهاگن مساوی کرد، هر چند که نتیجه گول زننده هست.
+
راموس در توئیتر شخصی خودش عنوان کرده که به خاطر برخوردی که با ایکر پیش اومد خیلی ها قصد کتشنش رو دارن : دی
اما گفته ایکر خیلی زود بر می گرده، عکسی که انتخاب کرده هم با اون "کشتن" ارتباط معنایی داره!
آخرین باری که بازی رئال رو مستقیم و کامل دیدم فکر کنم بازی با منچستر بود. دیشب فرصتی شد که دوباره نگاه کنم و چه خوب که بازی دلچسبی بود.
به نظر من، بهترین بازیکن زمین Isco, Ronaldo یا Di Maria نبود، بلکه Modric بود که فوق العاده کار کرد. 93% پاس هاش صحیح بودن (یک درصد بیش از میانگین کل تیم). مالکیت توپ هم برابر بود.
رئال با نگه داشتن توپ تو زمین خودش و پاس کاری های رو به عقب و عرضی زیاد تو نیمه اول جلو عطش حملاتشون رو گرفت و در نیمه ی دوم دیگه کاملا سوار بازی شد. ضمن اینکه یه خطای پنالتی کاملا مشخص روی رونالدو رو برامون نگرفتن.
اما وضعیت دفاع همچنان نابسامان هست. رو یه صحنه تو نیمه دوم که فکر کنم Bulut سر زد، تنها تو محوطه جریمه ما بود، راموس به په په میگه برو بگیرش، په په میگه نه تو برو! سر آخر هم این میشه که به راحتی سر میزنه که از کنار دروازه هم رد میشه!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرجع خبری رئال مادرید: سرجيو راموس با انتشار عكسي از خودش در كنار ايكر در توئيتر نوشت :" در حال رفتن به خانه هستم در كنار ... هه هه هه . يكي مي خواهد مرا بكشد . مشكل جدي نيست و به زودي باز خواهد گشت . "
بر خلاف دوستان تو ابن مدت فکر کنم ، بنزما واسه رئال توی این فصل عملکرد خوبی رو داشته، اما مثه تورس که یه پیش زمینه منفی در چلسی داره و حتی خوب هم بازی کنه باز طرفدارا راضی نمیشن ، بنزما هم شرایطش همینطور شده..
به نظرم بنزما دید سیار خوبی داره و خیلی خوب میدونه که هر جا بزنه چجوری دروازه بان واکنش میده ، که همین باعث شده کمتر فقط توپ رو بکوبونه به دروازه بان! بر خلاف رونالدو که گاهی از دستش درمیره و بیشتر از دقت ،قدرت رو چاشنی کار میکنه.
ناراحت شدم از بدشانسی دوباره کاسیاسو خوشحالم که لوپز در بهترین فرم دوران بازیگریش هست ، که کمبود ایکر رو کمتر حس کنیم، اما من خیلی راحت میگم اگر بهترین دروازه بان تاریخ اسپانیا و رئال مادرید به اوج خودش برگرده قطعا من بین ایکر و لوپز ، ایکر رو انتخاب میکنم.
امیدوار هستم تا به این تیم خیلی خوبمون ، زودتر ژابی آلنسو هم اضافه بشه چون من اصلی ترین دلیل همین یکم ضعف رئال در ساختار دفاعی رو نبود آلنسو میدونم. مودریچ هم شده همونی که میخواستیم عالی داره بازی میکنه ! قدرت حمله توپ خوب چیزی هست که سطح کلاس یه پاسور رو خیلی خیلی میتونه ارتقا بده که مودریچ از این لحاظ عالیه.
فکر می کنم دو تا مسئله داره با هم اشتباه میشه، مشکل بنزما ضربات آخر یا عدم گلزنی نیست، به هیچ وجه، درست بر خلاف تورس که مشکل اساسی در زدن گل داشته و آمار ضعیفی داره، اما مشکلی که خیلی از هوادارها با بنزما دارند (و به حق) مسئله تلاش و انگیزه کم بنزما هست که فراز و نشیب زیادی داره (درست در نقطه مقابل هیگواین)، بنزما به اعتقاد من از نظر صرف استعداد ذاتی از هیگواین جایگاه بهتری داره و این رو بارها دیدیم، اما در کنار اون استعداد بالا یک مشکل انگیزشی بسیار شدید داره، حتی توی دو بازی ابتدایی فصل که گلزنی کرد (و ماموریت اصلی یه مهاجم همین هست) خیلی اوقات کم انگیزه نشون می داد، درکارهای دفاعی به ندرت شرکت می کرد، مثلا بعد از هر بار از دست دادن توپ در زمین راه می رفت!، یا حتی از نظر حرکات بدون توپ برای جاگیری در نقاط بهتر فعالیت کمی داشت، بارها به خاطر همین "تنبلی" در آفساید بود و ... و همین موارد هست که باعث میشه در عین گلزنی از سمت بعضی از هواداران درون استادیوم به خاطر نگذاشتن 100% توانش در زمین مورد انتقاد قرار بگیره چون این موارد رو میشه به وضوح بیشتری در استادیوم دید.
به خاطر همین مسئله انگیزشی معمولا دو ورژن مختلف از بنزما دیدیم، یکی در بازی های CL یا بازی های مهم (که از نظر آماری به مراتب از هیگواین موفق تر عمل کرده بر خلاف بقیه بازی ها) و یکی دیگه بازی های معمولی تر که در خیلی اوقات همون بنزمای "تنبل" یا اصطلاحی که مورینیو برای تمسخر و گرفتن بازخورد بهتر از بنزما به کار برد یعنی "رفتن به شکار با یک گربه به جای یک سگ!" در دوره ای که به خاطر مصدومیت هیگواین مجبور بود از بنزما استفاده کنه یا اینکه "ما نمی تونیم تمرینات رو ساعت 10 صبح برگذار کنیم چون بنزما هنوز خوابه!" که انصافا هر دو انتقاد کاملا تاثیر گذار بود، تا جایی که بعدها مورینیو گفت که حتی این احساس مسئولیت درش ایجاد شده که "برای کرنرها بلافاصله به دفاع بر می گرده"
چیزی که مشخصه اگه بنزما انگیزه و تلاش کافی رو در بازی ها داشته باشه (مثل سال دوم مورینیو که در رسانه ها از "گربه" به "سگ شکاری" یا "شیر" تغییر پیدا کرده بود! یا تا حدوی مثل بازی دیشب) مهاجم فوق العاده ای هست، چه در پرس تیمی، چه بازی سازی و چه گلزنی اما نگه داشتن اون سطح انگیزه، دغدغه اصلی هست.
Last edited by City 17; 18-09-2013 at 19:42. دليل: اشتباه تایپی
بنزما از نظر آماری حرفی برای انتقاد نمیذاره (۵ بازی، ۴ گل و دو پاس گل). اما همونطور که معراج عزیز گفت، بنزما انگیزه و تحرکش خیلی پایین هست. حتی شادی بعد از گلش هم خیلی ماست هست
از ۹۰ دقیقه بازی، فقط یک ربعش رو پرس میکنه. بقیش رو راه میره، یا حتی وقتی تیم توپ دستش نیست، میبینی جایگیریش بد هست (خیلی مواقع تو آفسایده، یا بیخودی چسبیده به یه بازیکن خودی بجا اینکه بره فضای خالی بین مدافعین رو پر کنه).
آسيب ديدگي کاسياس جدي نيست
پس از آزمايشهاي به عمل آمده از دندههاي آسيب ديده کاسياس مشخص شد آسيب ديدگي او جدي نيست. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ايکر کاسياس که در ديدار رئال مادريد مقابل گالاتاسراي ترکيه در ليگ قهرمانان اروپا پس از 238 روز به ترکيب تيمش بازگشته بود در برخورد با سرجيو راموس، همتيمي خودش دچار آسيب ديدگي از ناحيه دنده خود شد.
به نقل از فارس، بسياري اعلام کرده بودند که ممکن است کاسياس با آسيب ديدگي طولاني مدتي روبهرو شود اما اکنون مشخص شده دوري وي از ترکيب زياد نيست.
اين دروازهبان 32 ساله تحت آزمايشهاي پزشکي متعددي قرار گرفت و مشخص شد ضربه وارده بسيار کم بوده و وضعيت سلامت او در حد بالايي قرار دارد. او تنها با کبودي دندههايش شده که به زودي نيز برطرف ميشود.
بازی ناپولی دورتموند رو ببینید چقدر هیگواین خوب بازی میکنه ! بقیه به کنار !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)