تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 74 از 269 اولاول ... 246470717273747576777884124174 ... آخرآخر
نمايش نتايج 731 به 740 از 2687

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | تـــاج آسـیـا |فصل 1392-1393

آخر فروم باز amirkhan_0o0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تو لباسم!!

پيش فرض

من نمی دونم چطور بعضی ها می گن گل حیدری شانسی بود!
    حیدری با چشمان کاملا باز به توپ ضربه زد و دقیقا می دونست داره چیکار می کنه
    در ثانی معلوم بود که شوت های ناگهانی در دستور کار بزیکنها بود. انگار که آنالیزورها بهشون گفته بودند دروازه بان مشکل دید داره!!

2. این کاربر از amirkhan_0o0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

کرانچار جباری را اخراج کرد/درگیری لفظی سرمربی طلایی ها با بازیکن جنجالی

خبرگزاری آنا: سرمربی تیم سپاهان اصفهان به دلیل بی انضباطی، هافبک این تیم را از حضور در تمرینات منع کرد.

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری آنا، تمرین امروز طلایی پوشان پایتخت با درگیری لفظی کرانچار سرمربی و مجتبی جباری بازیکن سپاهان به جنجال کشیده شد.
    این موضوع در حالی اتفاق افتاد که مجتبی جباری با تاخیر در تمرینات سپاهان حاضر شد که همین امر باعث خشم کرانیچار شد و وی به جباری عنوان کرد اگر دلت با تیم نیست دیگر در تمرین حاضر نشو که بعد از صحبت های سرمربی تیم سپاهان بین 2 نفر درگیری لفظی شدیدی به وجود آمد.
    در نهایت کرانچار اجازه تمرین به جباری نداد و اخبار رسیده حکایت از این دارد که هم اکنون جلسه ای با حضور طرفین و ابراهیمی مدیرعامل باشگاه در دفتر سپاهان برگزار می گردد.
    داداش خبر رو اشتباهی زدی !
    تو تایپک سپاهان باید میزدی نه استقلال....

4. 4 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ehsanbh's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من نمی دونم چطور بعضی ها می گن گل حیدری شانسی بود!
    حیدری با چشمان کاملا باز به توپ ضربه زد و دقیقا می دونست داره چیکار می کنه
    در ثانی معلوم بود که شوت های ناگهانی در دستور کار بزیکنها بود. انگار که آنالیزورها بهشون گفته بودند دروازه بان مشکل دید داره!!

تعصب با فکر خوبه ولی بدون تفکرش جلوی پیشرفت رو میگیره چون چشمها رو در برابر حقایق میبنده.

حيدري: با اين بازي صددرصد در تايلند مي‌بازيم

بازيکن تيم فوتبال استقلال گفت: بازيکنان بوريرام به خوبي به يکديگر پاس مي‌دادند و در مجموع تيم‌هاي شرقي خوب پاس‌کاري مي‌کنند.

خسرو حيدري در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، در خصوص پيروزي يک بر صفر استقلال مقابل بوريرارم اظهار داشت: ما بازي را خوب شروع کرديم و به گل هم رسيديم اما پس از آن ارضا شديم و همين امر باعث شد تا عقب بياييم.

به گزارش فارس،وي افزود: بازيکنان بوريرام به خوبي به يکديگر پاس مي‌دادند اگر ما بخواهيم اينگونه بازي کنيم صد درصد در تايلند شکست مي‌خوريم.

بازيکن استقلال در مورد اينکه آيا فکر مي‌کردند تيم تايلندي اينگونه بازي کند، تصريح کرد: فکر نمي‌کرديم اينگونه باشد در مجموع تيم‌هاي شرقي خوب به يکديگر پاس مي‌دهند و منظم بازي کردند آنها از ضعف ما استفاده کردند اما خوشبختانه ما در اين ديدار گل نخوريم.

حيدري در مورد گلي که به ثمر رساند گفت: دوست داشتم در اين بازي به گل برسم در دفاع شرکت مي‌کردم در امر گل‌زني هم تلاش مي‌کردم در آن صحنه هم سانتر کردم و توپم به گل تبديل شد در هر صورت دوست داشتم در اين بازي به گل برسم.

6. 2 کاربر از ehsanbh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز king of the kings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تاریکی اسم:عماد

پيش فرض

سلام .

زمانی می گیم با خوش شانسی تیم برده که حداقل تیم حریف حمله جدی , تک به تک , تیرک ... زده باشه که ما جز سانتر و پاسهای بی مورد یه مورد شوت چیز دیگه ای ندیدیم !

بعد از گل خسرو یه موقعیت 100 درصد رو فرهاد نزد و چند شوت که یکی ساموئل زد و قاضی و خسرو . عابدینی هم در موقعیت تک به تک نذاشتن شوت آخر رو بزنه .

توی این بازی تیم حریف فقط مالکیت توپ دستش بود و سانتز های بی هدف .

-----------------------------------------------------------------------------------------

در مورد بازی به نظرم بدترین بازیکن این بازی امیر قلعه نوعی بود . تو ترکیب اصلی و تعویض هاش اشتباه موج می زد .

نباید فرهاد رو فیکس می ذاشت . بیک زاده هم نه شرایط بازی داشت و نه مناسب این بازی بود گذاشتن بیک زاده توی این بازی هم اشتباه بود

باید از ابتدا نوک حمله برهانی و قاضی رو می ذاشت و فرهاد رو میاورد جای قاضی

فقط تعویض عابدینی درست بود که البته اشتباه خودشو که بیک زاده رو آورده بود پوشوند

در کل من که از نتیجه راضیم ...
    Last edited by king of the kings; 22-08-2013 at 10:42. دليل: نقل قول قسمت حذف شده

8. 7 کاربر از king of the kings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

باز تجربه ،باز هم برد!
    شکی نیست که استقلال دیروز با تکیه بر تجربه بالای نفراتش تونست پیروزی ارزشمندش رو تا دقایق آخر حفظ کنه.
    اما نقش نفرات:
    رحمتی
    سیو های خوب و بازیکن با کیفیت بالاست،این رو میشد روی جاگیریها و رفلکسهاش به خوبی فهمید.تنها یه جنبه است که سید مهدی به اون بی توجهی میکنه!دروازبانان اسطوره مثل اشمایکل،کان،بوفون و نمونه داخلی حجازی،عابدزاده و....جدای از قابلیت های فنی بالاشون متخصص دادن روحیه به تیم هم بودن! یه دروازبان فوق ستاره باید بدونه چطور نتنها خودش استرس نداشته باشه بلکه باعث بشه استرس از بازیکنهای خودی دور بشه.نمیگم سید مهدی اینکارها رو نمیکنه اما مطمئنن روی این نکته مانور بده نقشش در تیم پررنگ تر میشه.
    پژمان منتظری
    با توجه به اینکه جای این بازیکن عوض شده و در پست غیر تخصصی بازی میکنه ولی با این حال در حد خودش خوب بازی کرد.حداقل باعث میشد خسرو با خیال راحت به حمله فکر کنه.هرچند برای تیمی مثل استقلال درست نیست بهترین دفاع آخر حال حاضر فوتبال ایران رو بزاره دفاع کنار!
    حنیف عمرانزاده-صادقی
    این دوتا خوب هستن اما یه مشکل اساسی که دارن اینه که چشم بسته زیر توپ میزنن.یه مدافع باهوش توپ رو جوری دفع میکنه که اگر به بازیکن خودی نرسه حداقل باعث خطر برای تیم نشه.همین باعث شده بود هیچ توپ برگشتی نصیب هافبک هامون نشه!
    هاشم خان
    بازگشتت مبارک پسر.هرچند هنوز زوده تا به مرز آمادگی برسه اما اومدنش نوید بخش و امیدوارکننده است.دیروز هاشم متوسط بود وطبق معمول در دفاع خوب و درحمله بی دقت و عجول!
    ساموئل
    جنگنده و خوب.
    نکونام
    داره کم کم به روزهای خوبش نزدیک میشه.
    خسرو حیدری
    کلی بنده خدا دوید اما بازیش تحت تاثیر گل اول بازی بود! تعجب میکنم برخی دوستان میگن گل اون کاملا تصادفی نبود!! اتفاقا برعکس کاملا تصادفی اون گل به ثمر نشست.تقریبا مثل گل مهدویکیا به چین در مقدماتی جام جهانی98فرانسه بود!هرچند بعداز اون گل خسرو دیگه نتونست کارخاصی انجام بده.
    سیاوش اکبرپور
    نمیدونم و متوجه نمیشم نقش ایشون تو بازی دیروز چی بود!!؟؟ کلا داره نقش یه دونده وسط زمین رو کار میکنه که وظیفه داره بازی تیم مقابل رو خراب کنه!! تا اونجا که یادمه سیاوش یه مهاجم خوب بود نه یه هافبک دونده!
    با وجود امثال پژمان نوری نیازی به این نیست که سیاوش رو یه خط عقب برگردونیم.هرچند حرف و حدیث فراوان هست که میگن ایشون نورچشمی امیرخان هستش و باید تحت هرشرایطی بازی کنه!!
    فرهاد-قاضی
    وقتی برای مهاجم موقعیت خلق نکردیم چرا باید انتظار داشته باشیم مهاجمین گلزنی کنن؟دیروز با اینی که این دو گل نزدن اما دوندگی بالایی داشتن.
    تعویضها
    به غیراز نظری باقی خوب بودن.اومدن نظری اشتباه بود واون حتی نمیتونست 2متر درست رو زمین راه بره بنده خدا...بازی کمی براش بزرگ بود.

مربی
    ببیند دوستان با یکی دو تغییر این بهترین ترکیب این فصل ماست! این نفرات خوب میدونن چطور حفظ نتیجه کنن.چطور نتیجه رو جبران کنن.چطور دفاع کنن و چطور فشرده بازی کنن.اما متاسفانه نمیتونن موقعیت خلق کنن!
    این شاید در دورهای بالاتر و همچنین لیگ برامون دردسر ساز بشه.بودن یه بازیساز الان باعث تکمیل این تیم پرقدرت میشه.نمیدونم قلعه نویی به فکر گزینه جایگزین جبار هست هنوز یانه.
    یه مربی باید خوب از بازیکن بازی بگیره به نظر من الان امیرخان هنوز به نیمکتش اعتماد نداره و حاضر نیست هربازیکن رو توی پست اصلیش قرار بده.این با شخصیت امسال امیر همخونی داره البته.یه مربی محافظکار.

نتیجه گیری:
    کلا تیم روند رو به جلویی رو داره طی میکنه.هرچند خیلی کند و آهسته.هرچند کار زیاد داره این تیم برای بازگشت مصدومین و رهایی از خستگی ساقها و حواشی مزخرف دور وبر تیم نیاز به گذر زمان هست.
    من مطمئنم ما به راحتی به دور بعد صعود خواهیم کرد.

10. 12 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amirkhan_0o0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تو لباسم!!

پيش فرض

تعصب با فکر خوبه ولی بدون تفکرش جلوی پیشرفت رو میگیره چون چشمها رو در برابر حقایق میبنده.
    دوست عزیز، بنده به هیچ عنوان روی استقلال تعصب ندارم و مدتی هست که اصلا هوادار استقلال نیستم
    که این مطلب رو توی معدود پست های تاپیک قبلی استقلال که گذاشتم عنوان کرده ام! و فقط از روی علایق قبلی کمی پیگیر اخبار استقلال هستم. و البته هنوز کمی تعلق خاطر نسبت به این تیم دارم. همین!
    در مورد گل خسرو هم دیشب که این مصاحبه رو خوندم، خشکم زد. خسرو دقیقا به دروازه نگاه کرد و یه سانتر بی هدف (اون هم در صورتی که مهاجم ها خیلی برای سر زدن عقب بودند فرستاد. اون هم خسروی که سانترهاش به شدت دقیق هست!) رو خیلی جلو فرستاد و رفت تو گل! باورم نمی شه خسرو اینقدر تو دوران افت باشه که اینقدر توپ رو جلو بفرسته!
    بنابراین هر دوی ما دچار قضاوت عجولانه شدیم!

12. این کاربر از amirkhan_0o0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ehsanbh's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

امیر قلعه نوعی بدون شک بهترین مربی حال حاضر لیگ است.البته لیگ ایران نه لیگ قهرمانان.ایشون در بازی دیشب اشتباهات زیادی داشتن.چون باقی بازیکنا در حد انتظار و پتانسیلشون ظاهر شدن و کسی کم کاری نکرد.البته اینم اضافه کنم که خیلی خشحالم آقای قلعه نوعی به اشتباهات خود اعتراف کردن که این خود مقدمه پیروزیه.من که برا بازی برگشت امیدوارتر شدم.

امير قلعه‌نويي پس از پيروزي يک بر صفر مقابل بوريرام تايلند ضمن تسليت به خانواده اميد دربندي بازيکن جواني که به تازگي به قتل رسيده، گفت: اگر مي‌باختيم الان سالن نشست خبري پر از خبرنگار بود. تشکر مي‌کنم از مردم و رويانيان امروز به ورزشگاه آزادي آمدند. کفاشيان و تاج هم ظهر به اردوي ما آمدند و از نظر روحي و رواني کمک کردند. شروع خوبي بود البته بي تجربه بوديم. اگر مجيدي دقت مي‌کرد و گل دوم را مي‌زد شرايط بهتر بود. بايد در اين هوا بهتر بازي مي‌کرديم راضي نيستم. اگر موقعيت براي يک تيم به دست بيايد مربي خيالش راحت است.

به گزارش فارس، وي ادامه داد: مي‌خواستيم بازي را هجومي کنيم ولي بازي سازي انجام نشد و برهاني هم ضعيف بازي کرد. رحمتي در دو سه صحنه خوب بازي کرد و خدا را شکر کنيم که برديم و بايد ببينيم بازي برگشت چه مي‌شود.

قلعه‌نويي در مورد اينکه با حضور تماشاگر استقلال بد بازي مي‌کند گفت: مقابل سپاهان و الهلال بازي خوبي انجام داديم. کاش مثل بازي با سپاهان بازي مي‌کرديم. استرس نداريم. مثل نيمه دوم بازي با صبا بوديم و خيلي خوب نبوديم. جناح چپ ما بعد از سه هفته بازي کرد. جناح راست را به چپ برديم اما جواب نداد شايد جمشيديان بيايد بهتر شويم با اين حال جاي شکرش باقي است که برديم. اين بازي خوب نبوديم و مجيدي هم خوب نبود. مقابل داماش خوب بازي کرد. امشب به غير از فردين بقيه تعويض ها خوب نبودند.

قلعه‌نويي در مورد نبود مجتبي جباري گفت: بايد در مورد اين استقلال حرف بزنيم و به تيم ما کمک کنيد بالا برويم. تا روز 27 شهريور بهتر بازي خواهيم کرد شايد از نظر بدني مشکل داشتيم.

وي در مورد گوران لاوره گفت: او شناسنامه بازي خوبي دارد بازيکن باشعوري است اما يک هفته به خاطر مسايل مالي نيامد ويک جلسه با ما تمرين کرد و با يک جلسه نمي‌توانم در ترکيب قرارش بدهم از نظر بدني و رواني اگر گوران آماده باشد مي تواند به ما کمک کند، از فردا که ما ريکاوري مي‌کنيم به فکر بازي با راه آهن هستم.

قلعه‌نويي در مورد اينکه در نيمه دوم فقط با يک مهاجم بازي مي‌کرديد، گفت: ما با يک مهاجم نبوديم وسه مهاجم داشتيم 4-4-2 لوزي بازي مي‌کرديم و در نيمه دوم هم مهاجم زياد کرديم تا بازي‌سازهايشان را ببنديم شايد اشتباهم اين بود که چهار هافبک سه هافبک شد. قاضي در ذوب آهن در اين پست بازي کرده است. چرا اسم قاضي را مي‌آوريد در کل خوب نبوديم.

وي در مورد اينکه مجيدي بازيکن 90 دقيقه نيست، گفت: بازي‌هاي آسيايي در آزادي فرهاد مي‌تواند به ما کمک کند اما در ليگ بخاطر زمين خراب در نيمه دوم از او استفاده مي‌کنيم. مجيدي بايد از تجربه اش استفاده مي‌کرد تا به گل مي رسيديم. يک زمان مجيدي در زاويه بسته گلزني مي‌کند امروز مهاجمان ما خوب تغذيه نشدند و در مجموع از بازي راضي نبودم و در کل خوب نبوديم و نبايد اسم قاضي بياوريم که چرا در اين پست يا آن پست بازي کرده است.
    Last edited by ehsanbh; 22-08-2013 at 10:26.

14. 3 کاربر از ehsanbh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ESTEGHLAL 67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    KASHAN

پيش فرض

خوب اول یه تبریک بگم بابت برد دیشب هر چند که خوب نبودیم و بردیم
    من نمیدونم چرا دوستان اینقدر اصرار دارن این بد بازی کردن و بزرگش کنن , خیلی بیش از حد داریم از کلمه شانس استفاده میکنیم بابا همین تیم ملی خودمون اکثر بازیهاشو روی شانس بود که برد و اومد جام جهانی اینو که دیگه نمیشه کتمان کرد مربی بزرگی هم از نظر اسم بالای سر تیم بود
    الان تو بازی برگشت همه چی به نفع ما هست تیم بوریرام شک نکنید استرس گل نخوردن رو همراهه خودش داره ضمن اینکه اکثر بازیکنای ما هم اماده تر میشن هم مصدومامون به خصوص اندو به جمعمون اضافه میشه
    از 4 بازی دیشب فقط دو تیم میزبان موفق شدن حریفاشونو شکست بدن, ما و تیمه گوانگژو که مربیش لیپی هست و مطمئنا یکی از گزینه های فینال این بازی ها هست
    به امید کسب نتیجه لازم برای صعود به مرحله بعد در بازی برگشت

16. 6 کاربر از ESTEGHLAL 67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

یادمه یکی از بچه های همسایه ، یک خبر در مورد جباری زده بود، هزار نفر بهش پریدن که چرا پست جباری رو اینجا زدی و فلان و بهمان ....
    حالا الان نمیدونم چرا این پست خبر پاک نشده و مونده ...
    شاید چون این خبر یه جورایی به نفع استقلال بود و اون خبر به ضرر استقلال.

18. 2 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Raـــــ Hـــــ Za's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

به گزارش باشگاه خبرنگاران ،جواد نکونام گفت: بازیکنان بویرام بهتر بازی کردند اما موقعیتی برای گل‌زنی نداشتند بازی برگشت بسیار سخت است و اگر سه گل هم می‌زدیم می‌دانستیم آنجا بازی سختی خواهیم داشت. آنها واقعا تیم قویی بودند.

نکونام در مورد اینکه چرا استقلال بعد از گل عقب‌نشینی کرد، اظهار داشت:‌ما عقب‌نشینی نکردیم آنها به خوبی باز می‌شدند، موقعیت‌هایی داشتیم اما نتوانستیم استفاده کنیم. بوریرام بر توپ و میدان احاطه داشت و بسیار راحت‌تر باز می‌شد.ساموئل و بیک‌زاده چون تازه از مصدومیت رها شده بودند پس از مدتها به میدان می‌رفتند. همه بازیکنان زحمت کشیدند و تلاش خوبی انجام دادند.

هافبک استقلال در پاسخ به این سؤال که امید می‌رود که او بتواند پس از سالها جایزه بهترین بازیکن را کسب کند، گفت: امیدوارم این اتفاق بیافتد و هرکس لیاقت دارد این جایزه را بگیرد. تنها چیزی که کم دارم این عنوان است البته اگر هم نشد مهم نیست چرا که اولویت ما موفقیت استقلال است.

خسرو حیدری در جمع خبرنگاران گفت: ما بازیکنان خوبی داریم، شاید از نظر بدنی به آمادگی صد در صد نرسیده‌ایم، مقابل بوریرام هم چند بازیکن مثل آندرانیک را نداشتیم، او می‌توانست به ما خیلی کمک کند، در بازی برگشت تیموریان می‌رسد.

حیدری تصریح کرد: شرقی‌ها خوب پاسکاری می‌ کنند اما ما نباید در بازی برگشت اسیر پاسکاری آنها شویم. شاید هر صد سال یک بار بشود اینگونه گل سریع زد، من می‌خواستم سانتر کنم که توپ گل شد البته خیلی دوست داشتم که در این بازی گلزنی کنم.

وی در مورد غیبت جباری اظهار داشت: مجتبی بازیکن بزرگی است اما اکنون او با ما نیست. بازیکنان ما خسته نبودند ولی بیک‌زاده و ساموئل تمرین زیادی با هم نداشتند و از نظر بدنی عقب‌تر از سایر بازیکنان بودند. ما اگر می‌خواهیم صعود کنیم باید بهتر بازی کنیم و در تایلند بازی خوبی ارائه بدهیم.

Last edited by Raـــــ Hـــــ Za; 22-08-2013 at 12:07.

20. 2 کاربر از Raـــــ Hـــــ Za بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •