امشب 2تا مثلث داریم
شانس بیاریم شبکه 3 هم پخش کن خیلی وقته بازی بارسا رو ندیدم ! مگر نه مجبوریم از مجازی تی وی نگاه کنیم(هر چند دیگه مطمئنا پخش می کنن)
به امید بالا بردن اولین جام تو این فصل
امشب 2تا مثلث داریم
شانس بیاریم شبکه 3 هم پخش کن خیلی وقته بازی بارسا رو ندیدم ! مگر نه مجبوریم از مجازی تی وی نگاه کنیم(هر چند دیگه مطمئنا پخش می کنن)
به امید بالا بردن اولین جام تو این فصل
نیمه اول صفر بر صفر
خیلی پرتعداد دفاع میکنن.نتونستیم موقعیت درست و درمون خلق کنیم.عجب توپی رو گرفت والدز
به امید نیمه دوم.
نیمه اول جالب نبود
اگر همون اوایل بازی پاس فوق العاده ای که بوسکتس داد رو مسی گل میکرد شرایط بازی عوض میشد . این جور تیم ها که دفاعی بازی میکنن مشکل فقط زدن گل اول بهشون هست
کلا اتلتیکو با سیستم 9-1 بازی میکنه فقط ویا نزدیک به وسط زمین بارسا هست 9 تای دیگه چسبیدن به تور دروازه / علاوه بر دفاع اتوبوسی بازی کردن خیلی هم وحشیانه بازی میکنن هر موقع توپ به مسی میرسه میترسم![]()
امیدوارم نیمه دوم بهتری شاهد باشیم
نمیه اول خیلی خوب بازی کردیم
من که محو تماشای این تاکتیکاشون شده بودم.
81% مالکیت توپ به بارسلونا و 19% مالکیت توپ به اتلتیکو مادرید: دی
اتکلتیکو مادرید خدایی هیچ کاری نمیکنه جز دفاع فقط تمام سعی و تلاشش اینه که گل نخوره![]()
Last edited by HoseinKing; 29-08-2013 at 02:24.
زیادی خشن بازی میکنه اتلتیک
از جون مایع میذارن که گل نخورن
دم والدز گرم با اون سیوی که داشت
بازی دست بارسا هست.
اتلتیکو شدیدن دفاع میکنه و بعضی از دقایق رو غافلگیری بازیکنامون ضد حمله های خطرناک میزنه...
بد نبود واسه یه نیمه : از اتلتیکو انتظار دیگه ای نمیشه داشت : اونا همینن دیگه ! امیدوارم واسه یه کاپ چنتا مصدوم روی دستمون نمونه که کل فصل حسرت بخوریم ! بر باعث بانی این دفاع اتوبوسی که با ابداعش جذابیت فوتبال رو کشت !! مث چی دفاع کردن و زدن بازیکنا هنره ؟؟؟؟
چند نکته از دید یک تماشاگر
اتلتیکو نقشه داره توپ عبور کند اما مسی عبور نکند به هر نحوی شده خطا میکنند
البا واقعا فوق العاده هست من انتظار داشتم با اومدن نیمار وظیفه حمله از سمت چپ بیشتر به عهده نیمار باشه اما اینطور نبود
دو موقعیت خوب رو به وسیله مسی و سانچز از دست دادیم
اتلتیکو چند حرکت تو ععمق بد انداختن شانس اوردیم افساید شدن
کمک داوری که طرف بارسا بود رو یک لحظه نمشون داد چقدر جون بود به نظرم سنش کمتر از سی سال هست
واااای یک فوق واکنش از والدز شاهد بودیم اگر توپ رو نگرفته بود الان یک صفر باخته بودیم
بریم ادامه بازی رو نگاه کنیم
اقا حسین از چند درصد حساب کردی
----------------------------------------------
بدست اوردن اولین جام در فصل جدید رو تبریک عرض میکنم
نیمه دوم
همه چیز داشت به جز گل !!
به نظرم یکم پنالتی سخت گیرانه بود اما پدرو هم زرنگی کرد شرایط 50-50 بود
نیمار هنوز با تیم مچ نشده و کاملا طبعی هست اما سوال اینجاست چرا با این وضعیت کامل بازی
به نظرم بهترین بازیکن امشب جوردی البا بود و دومین نفر والدز که دو سه حرکت فوق العاده داشت
Last edited by szh_1367; 29-08-2013 at 02:32.
نیمه دوم رو متزلزل توی دفاع شروع کردیم و مادریدیا بیشتر موقعیت دارن خلق میکنن : فقط شوت کردن ساق پای سسک پنالت نبود ؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)