منظور من هم از راه با استفاده از فار منیجر بود که چجوری میشه شورتکات رو اضافه کرد. خود هک و نفوذ رو بلدم ولی مشکل من بعد از نفوذه که چیکار باید کرد.
منظور من هم از راه با استفاده از فار منیجر بود که چجوری میشه شورتکات رو اضافه کرد. خود هک و نفوذ رو بلدم ولی مشکل من بعد از نفوذه که چیکار باید کرد.
ممنون نصب شداگه بخوایم یه شماره خاص زنگ نخوره تو این گوشی چی کار باید کرد یا همون بزاریمش تو black list
ببينم مگه گوشي k750 هم نرم افزار BlackList داره؟ اگه داره يكي لينك بده دانلود كنيم.ممنون نصب شد اگه بخوایم یه شماره خاص زنگ نخوره تو این گوشی چی کار باید کرد یا همون بزاریمش تو black list
شما از قسمت Setting میرید به منوی Calls و از داخلش Manage Calls و از اونجا Accept Calls که انتخاب کردید با 3 تا گزینه روبرو میشید:
All Calls که در حالت پیش فرضه و به تمام تماسها جواب میده
Only From List که وقتی انتخابش کردید به شما اجازه میده تا یک لیست از Contact (دفتر تلفنتون) ایجاد کنید تا فقط به اونها پاسخ داده بشه. یه چیزی مثل برعکس Black list که شاید اسم White List براش بیشتر برازنده باشه.
None که به هیچ تماسی پاسخ نمیده.
این تمام کارایی هست که این گوشی میتونه با تماس گیرنده انجام بده. حالا خودتون میتونید تنظیمش کنید.
موفق باشید.
مرسی![]()
آره ماله منم هولوگرام داره
سلام !
اگه یه گوشی K750i قفل بشه چیکار باید کرد ؟
یعنی یکی روش پسورد گذاشته بعد وقتی که بالا میاد بعد از اینکه پین رو وارد میکنیم یه پسورد میخواد !![]()
خواهش میکنم سریع تر پاسخ بدید ( خیلی عجله دارم) .![]()
احتمالا اون رمز دومی Pin دوم هست که روی سیمکارته. امتحانش کن.
سلام میخواستم بدونم سونی اریکسون هم مثله گوشه های نوکیا قفل میشه البته قفل کی برد نه
اگه میشه چطوری؟
ممنون
نه چون برنامشو نداره نوکیا سیمبیان هست و برنامشو داره
ممنون![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)