خط رو 4 مگ بسته شده
مشکل چیه؟
سیم کشی خونه مشکلی نداره؟
سالمه؟
خط رو 4 مگ بسته شده
مشکل چیه؟
سیم کشی خونه مشکلی نداره؟
سالمه؟
هیچی اخه از یکی شنیدم سرعت اپلود بیشتر از دانلود باشه ، خط نویز داره .. خواستم ببینم نویز دارم یا نه !!!! مشکل که زیاده قبلا 2 مگ هم داشتم وضع خراب بود ... اسیاتر که خرابه اوضاش . میخوام ببینم مشکل از منه یا از شرکت ( مثلا برم مخابرات بگیرم اما مشکل از من باشه چی ؟ ) چون خیلی وضعیت اعصاب خورد کنه مخصوصا وقتی میخوام از برنامه های چت استفاده کنم . هنگ کردن وسط صحبت کردن یا وب گردی ( که احتمال میدم به خاطر خود لپ تاپ هم باشه ) و ... در کل خیلی هنگی شده سیستم موقع استفاده از اینترنت ( حالا نمیدونم شرکتو باید عوض کنم یا مودم عوض کنم ، نویز دارم چه مشکل دیگه ای هست )
شما با سیستم دیگه ای امتحان کردی؟
سیستم دیگه ای به نت وصل کردی؟
هنگ کردن سیستم و ارتباط اون با نویز زیاد دلیل جالبی نیست!
ممنون .. سیستم دیگه ای در حال حاضر در دسترس نیست ، حالا من لپ تاپو نشون میدم ببینم مشکل سخت افزاری داره یا نه ، اما خب با توجه به اون عکس اسپید تست و مشخصات مودم مشکلی نیست ؟
خواهش می کنم
خط خیلی با کیفیتی نداری ولی تا 10 مگ جواب میده و رو 4 مگ بسته شده
طبق گفته ی خودتون مشکلی هم نداره
مشکل لینک هم که ظاهرا تا حالا اعلام نکردی
پس نداری!
ولی طبق عکس سرعتت 380 کیلو هست
یعنی 512 هم نیست
- مشکل لینک نمیدونم چیه اگه اشاره کنید چیه ، شاید برام اتفاق افتاده باشه . بله زنگ زدم به خودشون تازه گفتن خط رو 256 بسته شده !
- مودمم D-link 2520u هست ، اگه مودم وایرلس بگیرم تاثیری تو بهبود کیفیت داره ؟
- در کل بازم اگه جایی ، کابلی ، اتصالی چیزی ممکنه نیاز به بررسی داشته باشه بفرمایید من چک کنم ( واسه اینه که خیالم راحت شه مشکل از طرف منه یا شرکت *گرچه شرکت خیلی مشکل داره* )
دوستان وضع خط من خوبه یا بده؟
بالا پایین رفتن پینگ میتونه واسه نویز باشه ؟
پینگم اصلاً ثبات نداره !
مشکل شما حل شد؟
مودم مستقیم باشه مشکلی نداره؟
مقادیر مودم چه قدرع=ه؟
منظورم از لینک همون چراغ ADSL هست!
اتصالی دیگه با توجه به محل سکونت شماست
ببینید سیمی مشکلی نداشته باشه
وضعیت خط خوبی داری
مستقیم وصل نکردم. مستقیم کنم تل رو چیکا کنم خو؟!
مقادیر چی؟ همون down اینا؟
مقادیر رو بزار ببینم چه خبره
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)