تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 74 از 98 اولاول ... 246470717273747576777884 ... آخرآخر
نمايش نتايج 731 به 740 از 979

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای حرفه ای (DSLR ) / لنزها / لوازم جانبی (پست اول مطالعه شود)

کاربر فعال انجمن دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و عکاسی naamre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوست عزیز یعنی شما می فرمایید 600 بهتره از لحاظ عکاسی؟
    از لحاظ فیلم برداری چطور؟
    چون 600 فقط hd بر می داره؟
    نه اون 1100d هست که hd فیلم می گیره به لحاظ فیلم برداری تنها تفاوت قابل توجهی که دارن امکان فوکوس کانتراست دتکشن در 700d هست + نمایشگر تاچ که در کنار سری جدید لنزهای کانن عمکرد و کیفیت فیلم برداری رو در حالت اتوماتیک ساده تر و بهتر می کنه به هر صورت اگر مجبور شید به حالت منوال فیلم برداری سوییچ کنید این مزیت رو از دست خواهید داد . 600d عملکرد خیلی خوبی در مد منوال داره.

2. این کاربر از naamre بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

vxp

پروفشنال vxp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

نظرتون درباره eos m چیه؟

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

مشکل فوکوس داره مخصوصا در نور کم .دوربین نسبتا کندی هست کانن فریم ویرش رو آپدیت کرده و تا حدی مشکلش کم شده ولی نسبت به دوربینهای همرده خودش از برندهای دیگه مثل سری NEX سونی کند تر هست برای استفاده روزمره بد نیست ولی جای DSLR رو نمی گیره به نظر می رسه که هدف کانن هم تولید دوربینی بوده که در کنار DSLR های حجیم و با بهره گیری از لنز اونها به عنوان دوربین دوم استفاده بشه اگر دنبال این سری دوربینها هستید از برندهایی دیگه انتخاب کنید شاید بهتر باشه مگه اینکه دنبال یه دوربین به عنوان مکمل دوربین کانن خودتون باشید.

5. این کاربر از naamre بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

vxp

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

کانن eos 100D هم به عنوان یه دوربین جم و جور انتخاب خوبه.

7. این کاربر از naamre بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

vxp

پروفشنال vxp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

مشکل فوکوس داره مخصوصا در نور کم .دوربین نسبتا کندی هست کانن فریم ویرش رو آپدیت کرده و تا حدی مشکلش کم شده ولی نسبت به دوربینهای همرده خودش از برندهای دیگه مثل سری NEX سونی کند تر هست برای استفاده روزمره بد نیست ولی جای DSLR رو نمی گیره به نظر می رسه که هدف کانن هم تولید دوربینی بوده که در کنار DSLR های حجیم و با بهره گیری از لنز اونها به عنوان دوربین دوم استفاده بشه اگر دنبال این سری دوربینها هستید از برندهایی دیگه انتخاب کنید شاید بهتر باشه مگه اینکه دنبال یه دوربین به عنوان مکمل دوربین کانن خودتون باشید.
    گفتید برای استفاده روزانه بد نیست؟
    می شه نمونه عکساش رو هم بگزارید؟

پروفشنال vxp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

کانن eos 100D هم به عنوان یه دوربین جم و جور انتخاب خوبه.
    مجبورم چیزی بگیرم در جیب جا بشه.

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

مجبورم چیزی بگیرم در جیب جا بشه.
    اگر از سوژه متحرک عکس نمی گیرید چون فوکوس کندی داره مخصوصا در نور کم. فرصت کنم عکسا رو می ذارم ولی خود شما هم می تونید به وبسایت Imaging-Resource مراجعه کنید و عکساشو با هر دوربینی که خواستید مقایسه کنید آدرسشم در ادامه هست توجه کنید که عکسا عموما خروجی دوربین در حالت اتو هست نه بهترین عکس خروجی. سری m کوچیکه ولی فکر نمی کنم تو جیب جا بشه حتی با اون لنز 22 ! روی دوربین m صحبت و حرف و حدیث خیلی زیاد بوده قبل از خرید حتما باهاش کا رکنید.
    مطالب این سایت رو هم بخونید

11. این کاربر از naamre بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

vxp

پروفشنال vxp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

این قضیه که لنز های آنالوگ بهش می خورن درسته؟
    تو یه ویدیو دیدم برای عکس گرفتن دو چند ثانیه لنزش عقب جلو می شه درسته؟
    در همین رنج قیمت چی پیشنهاد می کنید؟(بدون آینه)
    Last edited by vxp; 23-09-2014 at 21:59.

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

این قضیه که لنز های آنالوگ بهش می خورن درسته؟
    تو یه ویدیو دیدم برای عکس گرفتن دو چند ثانیه لنزش عقب جلو می شه درسته؟
    در همین رنج قیمت چی پیشنهاد می کنید؟(بدون آینه)
    فکر می کنم می خورن ولی فوکوس اتوماتیک رو ساپورت نمی کنن. ممکنه. من اون ویدیو رو ندیدم ولی تو فایلی که براتون گذاشتم توی شرایط خاصی تو اتاق بعد نیم ساعت هم نتونسته بود عکس خوبی بگیره به خاطر مشکل فوکوسش
    من قیمت دوربینهای بدون آینه رو ندارم یه زمانی Sony NEX 3N رو دیجیکالا داشت 1400 بود بدون آینه رو به خاطر سایزش می خوایید؟ شاید بهتر باشه خودتون یه گشتی تو بازار بزنید و دوربینها رو از نزدیک ببینید و قیمتهاشون رو مواردی که می پسندید در اینجا مطرح کنید. فوجی فیلم - سونی و سامسونگ سرمایه گذاری بیشتری روی دوربینهای بدون آینه کردن ولی لایکا و نیکون و پنتاکس هم مدلهای بدون آینه دارن . اینکه کدوم در بازار ایران موجود باشه نمی دونم. پاناسونیک و المپوسم دوربینهای جم و جوری تولید کردن.

توی سایت زیر می تونید ابعاد دوربینها رو مقایسه کنید

14. این کاربر از naamre بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

vxp

پروفشنال vxp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

فکر می کنم می خورن ولی فوکوس اتوماتیک رو ساپورت نمی کنن. ممکنه. من اون ویدیو رو ندیدم ولی تو فایلی که براتون گذاشتم توی شرایط خاصی تو اتاق بعد نیم ساعت هم نتونسته بود عکس خوبی بگیره به خاطر مشکل فوکوسش
    من قیمت دوربینهای بدون آینه رو ندارم یه زمانی Sony NEX 3N رو دیجیکالا داشت 1400 بود بدون آینه رو به خاطر سایزش می خوایید؟ شاید بهتر باشه خودتون یه گشتی تو بازار بزنید و دوربینها رو از نزدیک ببینید و قیمتهاشون رو مواردی که می پسندید در اینجا مطرح کنید. فوجی فیلم - سونی و سامسونگ سرمایه گذاری بیشتری روی دوربینهای بدون آینه کردن ولی لایکا و نیکون و پنتاکس هم مدلهای بدون آینه دارن . اینکه کدوم در بازار ایران موجود باشه نمی دونم. پاناسونیک و المپوسم دوربینهای جم و جوری تولید کردن.

توی سایت زیر می تونید ابعاد دوربینها رو مقایسه کنید

اون سونیه وسایا اکسترنال رو که پشتیبانی نمی کنه درسته؟
    کانن m دقیقا تو چه شرایطی فوکوسش مشکل داره؟ چون فردا قراره از نزدیک ببینم می خواهم امتحان کنم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •