درود
مشکل اینه که من چندتا پیام تایید نشده تو پروفایل خودم دارم(واسه سال های خیلی دوره!!) حالا میخوام تاییدشون کنم.
مجبورم کل پروفایل رو بگردم تا بلکه اون ها رو پیدا کنم و یا راه آسون و دقیق تری هست تا پیداشون کنم؟
بدرود
درود
مشکل اینه که من چندتا پیام تایید نشده تو پروفایل خودم دارم(واسه سال های خیلی دوره!!) حالا میخوام تاییدشون کنم.
مجبورم کل پروفایل رو بگردم تا بلکه اون ها رو پیدا کنم و یا راه آسون و دقیق تری هست تا پیداشون کنم؟
بدرود
درود
تا جایی که من اطلاع دارم راه حلی جز پیدا کردن تک تک کامنت ها وجود نداره.
یه سری ایمیل برای من میاد که مثلا میگه فلانی توی فلان تاپیک ، پست داده .... چه جوری میتونم اونا رو غیر فعال کنم ؟
دوستان یه سوال مهمی برام پیش اومد:
اگه فلان شخص بخواد ناظر بشه باید به ادمین درخواست بده یا این که خود ادمین موظفه خودش افراد لایق رو به عنوان ناظر انتخاب کنه ؟؟؟
![]()
گزینه دومی صحیح است![]()
سلام من چطور باید در انجمن عکس اپلود کنم ؟؟؟![]()
سلام این لینک توضیحات هست :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (عضویت در آپلود سنتر - آپلود عکس - نحوه ی قرار دادن عکس در انجمن ها)
سلام
دو سوال:
1 - دکمه تشکر کردن دقیقا کجا قرار داره؟ چون هر چی نگاه کردم پیداش نکردم
2- چطوری می تونم تاپیکی که ایجاد کردم حذف کنم؟ این تاپیکم تکراریه و reply هم نداره
باید حداقل 20-10 پست بدید تا گزینه تشکر براتون فعال بشه.
شما نمیتونید هیچ تاپیکی رو حذف کنید. مگر اینکه مدیر یا ناظم بشید. شما میتونید با گزارش دادن اون تاپیک به مدیران همان بخش، درخواست حذف تاپیک بدید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)