ویرایش : تاریخ سیستم رو به 14 نوامبر 2012 تغییر دادم درست شد !
من بازی رو نصب کردم ، چند تا سکانس ابتدایی رو نشون میده و بعد با این ارور منو بیرون میندازه ، چیکار کنم ؟
![]()
ویرایش : تاریخ سیستم رو به 14 نوامبر 2012 تغییر دادم درست شد !
من بازی رو نصب کردم ، چند تا سکانس ابتدایی رو نشون میده و بعد با این ارور منو بیرون میندازه ، چیکار کنم ؟
![]()
Last edited by One Minute; 22-08-2013 at 23:51.
سلام دوستان...
من الان یه دو روزی هست شروع کردم به بازی کردن این کالاف9..
بعد تا امروز سالم بود ولی امروز ظهر یه دفه بازی کند شد گرافش و یه خورده تیک میزد...(تو مرحله ای هستم که باید اون خانم و آقا رو نجات بدم)
بعد من مثل همیشه از بازی خارج شدم و یه ریست کردم و وقتی دوباره خواستم برم تو بازی،بازی رو نشونم نمیده،یعنی رو آیکونش که کلیک میکنم اتفاقی نمیفته(حتی بالا نمیاد و وارد بازی و صفحه ی سیاه اولش نمیشه و رو دسکتاپ میمونه)...
بازیای دیگه مو امتحان کردم سالم بودن،حالا نکته جالبش اینه که رفتم تو تسک منیجر و کالاف رو تو قسمت Background Process دیدم که داره کار میکنه و سی پی یوم رو میغورته...
حالا من باید چیکار کنم تا درست شه؟؟؟
اینم عکس از تسک منیجر
لطفا سریع جوابمو بدید...ممنونم ازتون...
سلام
من این کرک ها رو چطور باید دانلود کنم لطفا راهنمایی کنید
سلام
استیم رو نصب کردی؟
البته اوایل که اینو بازی میکردم اینطوری بود الانو نمیدونم...![]()
سلام.من بازی رو نصب کردم.تو نصبش مشکلی هم نداشتم ولی تو همون اولای بازی مرحله ای که تو صحرا می جنگی نه مرحله بعدش که میری اون مرد که فکر کنم اسمش woods بود رو از تو قایق پیدا میکنی،بعد از اینکه اون هلیکوپتر رو منفجر میکنم.قایق میشکنه و باید از قایق بیای بیرون و به ساحل برسی.همین که به ساحل میرسم ارور stopped working یا همون close program رو میده.چندین بار هم امتحان کردم ولی نشد.کسی نیست به ما کمک کنه؟![]()
سلام
من همین مشکل رو داشتم همان ابتدای بازی
تاریخ سیستم رو 14 نوامبر 2012 و سا عت رو به 8:00+ تغییر بده بعدش بازی رو اجرا کن
البته قبلش هم استیم رو آپدیت کن
برای کرک های بازی هم کافیه توی گوگل سرچ بزنی پیدا میشه
انشاءالله حل میشه
منم دقیقا همین مشکل رو دارم/ جالبه تو استارت تسک منیجر نشون میده که بازی باز شده و فعاله ولی هیچی تو صفحه نمیاد/ امیدوارم با استیم حل بشه قضیه!
این بازی اگه نرم افزار استیم روی سیستم نصب نباشه با کلیک روی آیکون بازی هیچ اتفاقی نمیافته و اگر هم طبق گفته دوستمون تاریخ سیستم هم مشکل داشته باشه قبل از ورود به بازی با اخطار مواجه میشید!!
البته اکثر این مشکلات به همراه کرک skidrow هست که نسخه استیم بازی رو -- و انتشار داده!!
تنها کاری که من کردم برای اجرای این بازی دانلود کرک proper بود از سایت دانلود ها . و مشکل حل شد. اصلا ربطی به استیم هم نداشت . به ساعت هم هم چنین .شاید این فقط خاص سیستم من بودن نمدونم
دوستان من سیو کامل بازی رو ریختم 4-5 تا مرحله بازی کردم اما بعد این مراحل دیگه سیو نمیشه و فقط گزینه quit رو داره.تمام کرک های فیکس و آپدیتش رو هم نصب کردم
چکار کنم الآن که سیو بشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)