سلام
سندباکس کومودو (منظورم محیط مجازی هست، و نه مسدود کننده رفتار) در واقع یک محیط مجازی را برای اجرای فایل در اختیار فایل ها قرار میده...."مسدود کننده رفتار" میاد فایل را محدود میکنه، ولی اون دسترسیهایی که محدود نمیشه=> روی سیستم اصلی اتفاق میافته.....
ولی در سندباکس (محیط مجازی) همه چیز در محیط مجازی اتفاق میافته. و اگر فایلی قصد آسیب رسوندن به سیستم شما را داشته باشه، چون به سیستم اصلی دسترسی نداره، بنابراین نمیتونه به سیستم شما آسیبی برسونه. حالت مجازی کامل هم برای "مسدود کننده رفتار" هم قابل تعریفه!!
و قویترین حالت (منظورم مظمئنترین حالت است) برای اتوسندباکس یا همون "مسدودکننده رفتار" حالت
کاملاً مجازی است. (البته شما میتونید فایل را دستی در سندباکس اجرا کنید، که همین حالت وجود داره)
بنابراین برای تست سندباکس کومودو باید
دست به یکسری تستهای بهتر و واقعیتر و خطرناکتر زد،
من تا الان روی این نسخه
مخربهای بسیار زیادی را در حالت مسدودکننده رفتار روی "
کاملاً مجازی" تست کردم و تا اینجای کار مشکلی مشاهده نکردم....... و تستها همچنان ادامه دارد....
برای مثال یک نمونه بسیار خطرناک به نام GpCode در اختیار دارم (خواستید نمونه را بهتون میدم تا روی سیستم اصلی تست کنید و فاجعه را ببینید!!!!) که در تستهای من در حالت "کاملاً مجازی" نتوانست آسیبی به سیستم برسونه، (البته فعلاً پست شما جوریه که فعلاً بحث روی سایر سطحها نیست، وگرنه اونها هم عالیند!.....)
===========
من مخرب را با دابل کلیک اجرا میکنم و مسدود کننده رفتار هم فعاله و روی کاملاً مجازی قرار داره
وقتی مخرب اجرا میشه شروع میکنه به خرابکاری و Lock کردن فایلهای من، رحم به چیزی هم نمیکنه..... اما داره اشتباه فکر میکنه:

من همچنان در حال تست هستم......ولی اگر مسدود کننده رفتار شما روی
کاملاً مجازی قرار داره یا فایل ها را در
سندباکس مجازی، اجرا میکنید، نگران نباشید......
همینجا هم از دوستان میخوام که اگر نمونه های خطرناکی به دستشون رسید، حتماً برای تست در اختیار من قرار بدهند، کمال تشکر را دارم.
=====
CLT برای این ساخته شده که
قدرت نظارت یک محصول امنیتی را تست کنه(
HIPS). ما اینجا با یک
محیط مجازی طرفیم....