تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 74 از 81 اولاول ... 2464707172737475767778 ... آخرآخر
نمايش نتايج 731 به 740 از 809

نام تاپيک: اینترنت استان قم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    همین جهنم

پيش فرض

منطقه مخابراتی شما کجاست؟ تو زنبیل آباد هم این سرعت رو میده؟
    من اهل دانلود نیستم،و اعلام این مطلب در اینجا مطمئنا به کاهش سرعت می انجامد،به منطقه ربطی ندارد،به نظرم مشتریان مخابرات قم کم شده اند به دلیل سرویس ضعیف(شبانه ندارد)و این باعث افزایش سرعت کاربران شده است که با اعلام من در اینجا کمش می کنند.

داره خودمونی میشه mha_mha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

چه شرکتی تو قم بالاترین سرعت اینترنت شبانه رو ارائه میده؟ حقیقتش من سرویسی می خام که بتونم طی یک یا نهایتا دو روز یک بازی 8 گیگابایتی رو بدون استفاده از حجم سرویسم دانلود کنم؟؟ لطفا راهنمایی کنید؟؟؟؟
    هشت گیگ؟
    با بهترین سرویس دهنده و با سرعت 2 مگابیت،شب ها فوق فوقش 6 گیگ بیشتر نمی تونی دانلود کنی. الکی که نیست اینجوری سر ماه شرکت ها ورشکست می شند!

پروفشنال LOVEFORLOVE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

عجب 8 گیگ در شب ! با 2 مگ شبی 2 گیگ هم دانلود کنی با ید کلاهت را بندازی هوا یا اگر نداری بخر بنداز هوا وضع اینترنت قم خیلی خرابه من که 9 ماهه adsl دارم نتونستم یک شب نیم گیگ دانلود کنم اونوقت شما صحبت از گیگ میزنید شاید 2 گیگ دانلود رایگان داشتم

الان میخواهم 512 شاتل بگیرم یک ساله کسی از شبانه اش راضی هست آیا 60 تا را در شب میدهد یا اگر افتضاح هست بروم سراغ مبین نت ؟

زنگ زدم شرکت مبین نت گفتند یک ساله با 20 گیگ ترفیک 512 کیلو سرعتشم مطمنم خوبه 60 تا 70 دانلود میده شب روزش یکی هست با مودم wifi میشود 200 هزار تومان

اگر شاتل 1 ساله بگیرم 120 هزار تومن اگه مبینت بگیرم 200 تومن ؟

یادش بخیر پارسالی که توی کابل بودم سرعت اینترنت موبایلم اندازه ADSL 128 اینجا شایدم بیشتر بود البته نامحدود

دیگه وایرلسش سرعتش مجاز بود یهنی برای 2 مگ سرعت 256 دانلود شرکت میداد و نا محدود خلاصه خیلی حال میداد و اینقد حسرت اینترنت شبانه را نمیخوردیم البته قیمت های اونجا خیلی ارزانتر از ایران بود

داره خودمونی میشه dada_shi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

سلام.دوستان الان چه شرکتی رو برای خرید اشتراک نامحدود پیشنهاد میدن؟هم سرعتش خوب باشه و مهمتر اینکه قیمت خوبی داشته باشه.من میخوام از شرکت پارس آنلاین اشتراک 512 نامحدود بگیرم.دوستان اگر توصیه ای دارند.ممنون میشم

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    همین جهنم

پيش فرض شکایت از شرکت مخابرات استان قم

سلام
    دوستان همت کنند از شرکت مخابرات قم در 3جای زیر به دلیل عدم ارائه سرویس نامحدود شکایت کنند.سازمان تنظیم مقررات همه شرکتهای ارائه دهنده ADSL را موظف به ارائه خدمات نامحدود نموده است.حتما انجام بدهند چرا که یک دست صدا ندارد.
    1-سازمان تنظیم مقررات
    http://www.cra.ir/portal/Home/Default.aspx?CategoryID=1c23b39b-60c4-41f5-a8ce-b0cf3835b64d

2-سازمان بازرسی کشور به یکی از دو طریق زیر:الف-وزارت ارتباطات-->شرکت مخابرات استان قم
    ب-شرکت مخابرات ایران--شرکت مخابرات استان قم
    http://www.cra.ir/portal/Home/Default.aspx?CategoryID=1c23b39b-60c4-41f5-a8ce-b0cf3835b64d

3-شرکت مخابرات استان قم
    http://www.tcq.ir/web/guest/75

داره خودمونی میشه absa2004's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض مشاهده ریز مصرف

من اشتراک صبام رو کنسل کردم و از مخابرات گرفتم
    برای من که نه دانلود دارم و نه سرعت بالا برام مهمه

خوبه چون سرعتش رو 50 کلیو برای اشتراک 128 هست

فقط یکی بگه چه طوری میشه ریز مصرف و تغییر کلمه عبور رو دید ؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه hosseinboss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

دوستانی که فکر می کنند مخابرات قم سرویس هاش به دلیل محدود بودن مزخرفه سخت در اشتباهن چون خودم قبل از اینکه بیام آسیاتک(که بزرگترین اشتباهم بود)مخابرات داشتم تا پارسال که واقعا راشی بودم چون سرعت دانلودم با ۵۱۲ همیشه بین ۵۸ تا ۶۲ بود(اونم نامحدود)ولی امسال که مخابرات محدود کرد گول تبلیغات بی پایه و اساس رو خوردم و اومدم آسیا تک مثلا ۱ مگ(اسمی) سه ماهه گرفتم ۴۹ تومن ولی دریغ از ۱دقیقه که تو دانلود شبانه به سرعت اسمیش برسه(تو بهترین حالت با idm بهم ۴۵ سرعت میده)الان هم واقعا پشیمونم که چرا سرویسم رو از مخابرات جمع کردم(با وجود محدودیت دانلود)

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    همین جهنم

پيش فرض شکایت از شرکت مخابرات استان قم

شکایت را دوستان حتما انجام بدهند چرا که در صورت تکرار امکان پیگیری بیشتری هست،در حالت اولیه همه شرکتها سرویس خوبی دارند اما وقتی کاربران زیاد میشه به فکر سود بیشتر هستند و پهنای باند را افزایش نمی دهند،شاتل سال اول که قم آمده بود سرویس شبانه خوبی داشت،اما الان نداره،به دلیل عدم نظارت و تعهد بعد از افزایش کاربران هر شرکتی امکان کاهش سرعت شبانه وجود دارد.مخابرات هم اگر سرویس نامحدود شبانه به کاربران بده و یوزرهایش را حفظ کند همین اتفاق(کاهش سرعت شبانه)برایش می افتد.شرکتهای خصوصی راههای سود کمتری دارند اما شرکت مخابرات به دلیل سابقه و سرویسهای متنوع سود بالایی از بازار بدون رقابت می برد.

پروفشنال amin fear's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    IRAN - Karaj

پيش فرض درخواست

سلام دوستان من در منطقه ی مخابراتی عمار یاسر هستم و واقعا از نقل مکان کردن از یک شرکت ISP به شرکت دیگر خسته شدم ... برای من دانلود روزانه حداقل 1 گیگابایت حیاتی و ضروریه ...

ابتدا شاتل داشتم و دانلود شبانه خوبی هم داشتم اما ظاهرا بعد از سه ماه سرعت منو محدود کردن و دیگر سرویس شاتل برام کارایی نداشت ... بعد به پارس آنلاین نقل مکان کردم و اونم تا مدتی دانلود شبانه خوبی داشت و 1.5 گیگ در شب داشتم ... پارس آنلاین هم منو محدود کرد و این همزمان بود با ارائه سرویس نامحدود از مخابرات که تا یک ماه پیش از مخابرات به صورت نامحدود دانلود می کردم و راضی هم بودم ...

اما اکنون واقعا بر سر انتخاب یک ISP که حداقل با دانلود شبانه اش بتونم یک گیگ در روز دانلود کنم گیر کردم ...

کسی از دوستان می تونه منو راهنمایی کنه و نوع سرویس و قیمت شرکتی دیگر را که در حال حاضر استفاده می کند و راضی هم هست بگه ؟

دوستان واقعا ممنون میشم راهنمایی ام کنید و تجربیاتتون را بگید ...

امروز دوشنبه : 28 آذر 1390

داره خودمونی میشه absa2004's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام دوستان من در منطقه ی مخابراتی عمار یاسر هستم و واقعا از نقل مکان کردن از یک شرکت ISP به شرکت دیگر خسته شدم ... برای من دانلود روزانه حداقل 1 گیگابایت حیاتی و ضروریه ...

ابتدا شاتل داشتم و دانلود شبانه خوبی هم داشتم اما ظاهرا بعد از سه ماه سرعت منو محدود کردن و دیگر سرویس شاتل برام کارایی نداشت ... بعد به پارس آنلاین نقل مکان کردم و اونم تا مدتی دانلود شبانه خوبی داشت و 1.5 گیگ در شب داشتم ... پارس آنلاین هم منو محدود کرد و این همزمان بود با ارائه سرویس نامحدود از مخابرات که تا یک ماه پیش از مخابرات به صورت نامحدود دانلود می کردم و راضی هم بودم ...

اما اکنون واقعا بر سر انتخاب یک ISP که حداقل با دانلود شبانه اش بتونم یک گیگ در روز دانلود کنم گیر کردم ...

کسی از دوستان می تونه منو راهنمایی کنه و نوع سرویس و قیمت شرکتی دیگر را که در حال حاضر استفاده می کند و راضی هم هست بگه ؟

دوستان واقعا ممنون میشم راهنمایی ام کنید و تجربیاتتون را بگید ...

امروز دوشنبه : 28 آذر 1390
    دوست خوبم نمی خوام نا امیدن کنم ها ولی اگه این جوری بخوای باید کلا از قم بری تا بتونی اون شرکتی که میخوای رو ازش سرویس بگیری

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •