تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 74 از 223 اولاول ... 246470717273747576777884124174 ... آخرآخر
نمايش نتايج 731 به 740 از 2224

نام تاپيک: Fedora

آخر فروم باز AliROCK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

درست شد باید یه بار ریست میکردم تا برنامه تو لیست بیاد ولی هنوز مشکل فونت با قی هست الان دارم تو لینوکس فارسی مینویسم ولی انجمنهایی که از vbulltin استفاده میکنن رو قاطی نشون میده باقی سایتها درسته یه برنامه ساده تر معرفی میکنی این خیلی تنظیمات میخواد
    من ip ثابت استفاده میکنم
    Last edited by AliROCK; 04-03-2008 at 00:17.

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamzeaziz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

من اگه اینجا جواب دادن به سوالا نوبتی نیست من که تو صفحه 73 سوال کردم هنوز جوابمو نگرفتم
    ولی بعضیا بعد از من جوابشونو گرفتن لطفا رسبدگی کنید

حـــــرفـه ای m a j r i x's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

با سلام به همه من يه سوال داشتم من لينوكس fedora core 7 نصب كردم در اخر به من گفت كه
    نصب شما با موفقيت به اتمام رسيد و بايدكامپيوترو ريستارت كنيد ولي موقع بالا اومدن اين مياد روي سكرين
    Uncompressing Linux ok,booting the kernel.ولي هه رچي واميستم ديگه هچي نمياد نميدونم اشكال از كجاست راهنمايي كنيد ممنون ميشم و راستي روي ويندوز نصب كردم ولي طوري كه هر دو بمونن.
    من اگه اینجا جواب دادن به سوالا نوبتی نیست من که تو صفحه 73 سوال کردم هنوز جوابمو نگرفتم
    ولی بعضیا بعد از من جوابشونو گرفتن لطفا رسبدگی کنید
    سلام
    مشخصات هارد بنویس
    و چه جوری برای فدورا پارتیشن بندی کردی
    این جور که معلومه مشکل از پارتیشن بندی و یا کمبود فضا هستش

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamzeaziz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

من کل هاردم 120 گیگاست اونو به 4 هارد 20 گیگا با یه فری هارد 20 گیگا تقسیم کردم ویندوزو
    روی هارد c نصب کردم و لبنوکس رو رویه فری هارد برایه
    root 5 gega
    swap 4 gega my RAM is 2 gega
    ولی راستش وقتی میخام برایه boot یا home هارد بزارم یه error میده میگه نمیشه
    منو ببخشبد اگه به کمی بد خلقی کردم چون میخوام هرچه زودتر لینوکسو شروع کنم

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام
    شما یک فضای خالی برای فدورا قرار بدید و با خود فدورا پارتیشن بندی کنید از برنامه ‌های که در ویندوز هست برای پارتیشن بندی استفاده نکنید اصلا با لینوکس هماهنگی ندارن
    اینجوری شما پارتیشن بندی کنید
    root = 15g
    home = 4g
    swap = 1g
    فایل سیستم رو ext3 قرار بدید

آخر فروم باز AliROCK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

این بسته های rpm سایت رسمی , چیزی نداره خواستم q dvd نصب کنم گفت mjpegtool میخواد حالا که گرفتم دیدم برا SUSE هست ؟
    m a j r i x جان میشه یه برنامه راحت تر از kvp nc معرفی کنی راستش من هیچی ازش سر در نیاوردم مثلا gateway رو چی بنویسم؟
    Last edited by AliROCK; 05-03-2008 at 19:24.

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام
    سایتهای که rpm برای فدورا هست
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    درتنظیم gateway باید ip سرور v-p-n بنویسی

اگه نباشه جاش خالی می مونه khatat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض پارتیشن بندی از طریق Cd نصب فدورا

سلام اگه این دوستمون hamzeaziz با پارتیشن بندی مشکل دارن پیشنهاد می کنم مطلب زیر رو بخونید :
    با اجازه بزرگان
    برای نصب فدورا شما می تونید از فدورا بخواهید که خودش براتون پارتیشن بندی کنه یا اینکه خودتون به صورت دستی این کار رو انجام بدید برای این کار مراحل زیر رو انجام بدید :
    محاسبه فضای مورد نیاز
    یک پارتیشن تبادلی به اندازه تقریبی دوبرابر اندازه حافظه کامپیوترتان مثلا اگر دارای 256 MB حافظه هستید پارتیشن تبادلی شما باید به اندازه 512 MB باشد الی آخر زیرا سیستم حافظه مجازی linux از این پارتیشن در دسترس داشتن حافظه برای برنامه های کاربردی در حین کار شما استفاده خواهد کرد . ( با وجودی که تخصیص فضای کمتر از دوبرابر حافظه به پارتیشن تبادلی به طور قابل ملاحظه ای به عملکرد linux صدمه خواهد زد اما تخصیص فضای بیشتر به این پارتیشن تاثیری در بهبود عملکرد سیستم نخواهد داشت )

یک پارتیشن راه اندازی 100 MB برای قرار دادن هسته اصلی لینوکس و چند پرونده مربوطه دیگر.

یک پارتیشن سیستم پرونده ریشه برای نگهداری فدورا که حداقل 3000 MB می باشد.

ایجاد پارتیشن راه اندازی
    اولین پارتیشنی که باید بسازید پارتیشن راه اندازی boot/ می باشد برای ساخت پارتیشن boot/ بر روی دکمه new کلیک کنید و کادر محاوره ای Add را مشاهده می کنید .این کادر را به صورت زیر تکمیل کنید :
    boot/ را از فهرست منوی باز شونده mount point انتخاب کنید
    Ext3 را از فهرست منوی بازشونده file system type انتخاب کنید
    عدد 100 را در کادر ورودی Size وارد کنید
    در ناحیه Additional Size Option هم گزینه Fixed Size را انتخاب کنید
    و در نهایت ok را کلیک کنید .

ساخت پارتیشن تبادلی

بر روی دکمه new کلیک کنید و کادر محاوره ای Add را مشاهده می کنید .این کادر را به صورت زیر تکمیل کنید :
    از فهرست منوی بازشونده file system type گزینه Swap را انتخاب کنید
    اندازه مورد نظر را برای این پارتیشن که دوبرابر اندازه حافظه رم است را در کادر ورودی size وارد کنید
    fixed size را در ناحیه Additional Size Option را انتخاب کنید .
    و در نهایت ok کنید .

ساخت پارتیشن ریشه
    بر روی دکمه new کلیک کنید و کادر محاوره ای Add را مشاهده می کنید .این کادر را به صورت زیر تکمیل کنید :
    از فهرست منوی بازشونده Mount Point خط کج رو به جلو (\) را انتخاب کنید
    Ext3 را از فهرست منوی بازشونده File System Type را انتخاب کنید
    در ناحیه Additional Size Options گزینه Fill to Maximum Allowable Size را انتخاب کنید تا باقیمانده فضای پارتیشن بندی نشده در روی دیسک سخت به فدورا تخصیص داده شود.
    و در نهایت ok کنید .

نصب پارتیشن های اضافی دیگر
    چنانچه از فدورا در کنار ویندوز استفاده می کنید برای استفاده از پارتیشن های ویندوز در فدورا کارهای زیر را انجام دهید :
    روی پارتیشن ویندوز کلیک کنید و سپس روی دکمه Edit کلیک کنید
    با ظاهر شدن کادر محاوره ای Edit ٬ در کادر ورودی Mount Point آدرس mnt/win/C/ را وارد کنید (بعد از نصب فدورا با رفتن به این أدرس به این پارتیشن دسترسی خواهید داشت دقت کنید که آدرس دو پارتیشن نباید مثل هم باشد در این صورت با پیغام خطا مواجه خواهید شد ) سپس دقت کنید که Leave unchanged (preserve data) حتما تیک خورده باشد تا از پاک شدن اطلاعات جلوگیری شود
    و در نهایت Ok را بزنید .

کار پارتیشن بندی تمام است پس از بازبینی فهرست پارتیشن ها ( حداقل 3 پارتیشن linux دیده می شود) در صورتی که از پارتیشن های ویندوز هم استفاده می کنید باید پارتیشن های با نوع VFAT همراه با اندازه آنها را نیز ببنید (ntfs رو نمی دونم پشتیبانی می شه و بدون مشکل قابل دسترسی خواهد بود یا نه )
    امیدوارم مفید بوده باشه
    Last edited by khatat; 05-03-2008 at 19:45.

پروفشنال siyanor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    away from home

پيش فرض

سلام به همه فدورايهاى عزيز
    دوستان من ديروز فدورا رو به 8 ارتقا دادم (ميخواستم بدم)البته از طريق سي دي (براي بار اول ,من با yum بدون هيچ مشكلي قبلا انجام داده بودم )بعد وقتي اون پيام قشنگ موفقيت رو داد ريستات كردم ولي به من ارور داد كه could not found hdX
    در صورتي كه وقتي من با rescue وارد ميشم و fdisk -l رو اجرا ميكنم به من sda نشون ميده (با وجود اين كه هارد من ساتا نيست و لي تو فدورا 7 هم همين رو نشون ميداد )
    از دوستان كسي ميتونه من رو راهنماي كنه ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام
    مودم gigabyte pci data/fax modem v.92 56k bps رو ردهت نسخه 4 با پوسته 2.6.9 شناسایی نمیکنه.راهی هست؟ رو کارتون مودم تو قسمت os support اسمی از لینوکس نیست.
    بهترین مودم که هم سازگار با لینوکس هم ویندوز باشه چیه؟
    Last edited by spl666; 06-03-2008 at 12:22.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •