تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدامیک از دلایل زیر را عامل اصلی کاهش ازدواج میدانید ؟

راي دهنده
726. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مسائل مالی و آینده ی مبهم

579 79.75%
  • مهریه

112 15.43%
  • عدم اعتماد به جنس مخالف

195 26.86%
  • از بین رفتن اعتقادات

86 11.85%
  • سایر دلایل

151 20.80%
Multiple Choice Poll.
صفحه 74 از 328 اولاول ... 246470717273747576777884124174 ... آخرآخر
نمايش نتايج 731 به 740 از 3272

نام تاپيک: چرا ازدواج میکنم / نمیکنم ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

یادمه در سالهای نه چندان دور وقتی مدرسه میرفتم. مدیر مدرسه تو سخنرانی هاش میگفتن تو کشورهای اروپایی و امریکا (بلاد کفر) رشد جمعیت منفی هست و مردم ازدواج نمی کنن. و دلیل این امر رو بی ایمانی و فساد و عدم تعهد و اخلاق مردم میدونستند. و اینکه اسلام نجات بخش هست و اونا کافرن و به پوچی رسیدند ....

الان که بد تر از این اتفاق تو ایران داره میفته با رشد امار طلاق . نمیدونم این کسانی که اینطور تحلیلها ارائه میدادند چرا صداشون دیگه در نمیاد.

2. این کاربر از needer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

یادمه در سالهای نه چندان دور وقتی مدرسه میرفتم. مدیر مدرسه تو سخنرانی هاش میگفتن تو کشورهای اروپایی و امریکا (بلاد کفر) رشد جمعیت منفی هست و مردم ازدواج نمی کنن. و دلیل این امر رو بی ایمانی و فساد و عدم تعهد و اخلاق مردم میدونستند. و اینکه اسلام نجات بخش هست و اونا کافرن و به پوچی رسیدند ....

الان که بد تر از این اتفاق تو ایران داره میفته با رشد امار طلاق . نمیدونم این کسانی که اینطور تحلیلها ارائه میدادند چرا صداشون دیگه در نمیاد.
    حس میکنم اونا با داشتن رفاه و شرایط مساعد مالی و اجتماعی از تشکیل زندگی و ازدواج خودداری میکنند و به خاطر آزادیهای جنسی دلیلی نمیبینن برای تعهد و مسئولیت ..شاید اینها دلیل کاهش ازدواج تو همون بلاد کفر باشه

اما ازدواج نکردن جوانهای ما شاید این دلایل نبشه.به نظر اگه اوضاع مالی و تا حدودی فرهنگی(چشم و هم چشمی و..) حل بشه.کی هست که ازدواج نکنه.مطمئن باشید با برطرف شدن این مشکلات ازدواج افزایش پیدا میکنه

4. 3 کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز h-blade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

تو يه جمله فرق بين ما و اون ها رو بهت بگم:

در اونجا به خاطر نبود قيد و بند و بي بند و باري در مسائل جنسي رشد جمعيت منفي شده و ازدواج درست و حسابي وجود نداره ولي در ايران به دليل نبود ازدواج درست و حسابي كه بي بند و باري به وجود مياد و رشد جمعيت منفي ميشه.....

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    زیر سایه خدا

پيش فرض

مگه الکیه خرج داره زندگی

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

انسان به اندازه وجود خودش و تلاش های خودش نصیبش میشود و برداشت میکند. با .. بازی زن خوب نخواهید

8. 3 کاربر از همراه اول بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال waltz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

بعضی موقع هام هست که عشق و حال و حول نکردی ولی زن گیرت میاد ننه بلقیس،همی بهت میگه ونیش همچی ونیشی سرجات که صدا مدا در نیاد

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی Mr_100_dolari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

پ.ن : تمام مراحل قبل و بعد ازدواج كردن و زندگي كردن در شهر تهران به مراتب سخت تر از بقيه شهر هاست.
    آره درست میگی شما منم خیلی دوست دارم برم یه شهر دیگه زندگی کنم حتی مجردی ... اینجا نفس آدم میگیره درویی و دودربازی و تجمل گرایی و چشم و هم چشمی و ... بیداد میکنه و ...

11. این کاربر از Mr_100_dolari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

قبل از ازدواج
    : خوابیدن تا لنگ ظهر
    بعد از ازدواج : بیدار شدن زودتر از خورشید
    نتیجه اخلاقی : سحر خیز شدن
    قبل از ازدواج : رفتن به سفر بی اجازه
    بعد از ازدواج : رفتن به حیاط با اجازه
    نتیجه اخلاقی : با ادب شدن
    قبل از ازدواج : خوردن بهترین غذاها بی منت
    بعد از ازدواج : خوردن غذا های سوخته با منت
    نتیجه اخلاقی : متواضع شدن
    قبل از ازدواج : استراحت مطلق بی جر و بحث
    بعد از ازدواج : کار کردن در شرایط سخت
    نتیجه اخلاقی : ورزیده شدن
    قبل از ازدواج : رفتن به اماکن تفریحی
    بعد از ازدواج : سر زدن به فامیل خانوم
    نتیجه اخلاقی : صله رحم
    قبل از ازدواج : آموزش گیتار و سنتور و غیره
    بعد از ازدواج : آموزش بچه داری و شستن ظرف
    نتیجه اخلاقی : آموزش های کاربردی و مفید
    قبل از ازدواج : گرفتن پول تو جیبی از بابا
    بعد از ازدواج : دادن کل حقوق به خانوم
    نتیجه اخلاقی : با سخاوت شدن
    قبل از ازدواج : ایستادن در صف سینما و استخر
    بعد از ازدواج : ایستادن در صف شیر و نان
    نتیجه اخلاقی : آموزش ایستادگی
    قبل از ازدواج : رفتن به سفرهای هفتگی
    بعد از ازدواج : در حسرت رفتن به پارک سر کوچه
    نتیجه اخلاقی : امنیت کامل.

ما هرگز از یاد تو غافل نب
    با این جملات 100 درصد مخالفم.گاهی فکر میکنم یکی از دلایل ازدواج نکردن اقایان یا برعکس چند همسری شدن اقایان همین شوخیهاشون باشه
    اخه کدوم مرد متاهلی حیاط خونشون رو با اجازه میره.یا کدوم یکی از شما مجرد ها هر هفته مسافرت میره.اخه این چه حرف هایی هست که میزنید
    دوستان یکم حرفای من اشتباه برداشت کردند..
    من یکم به همچین مسئله مهمی بنیادی تر و ریشه ای تر نگاه میکنم تا اینکه بخوام بر حسب لذت های کوچیک یا ارجح دونستن مسائل کوچکی اونو واسه تمام دوره زندگی ا پیانا عمر مناسب ندونم... اینکه نیاز به یه فرد دیگه داریم یه چیزه مشخصه بحث سر کیفیت و بازه زمانیشه!

مگه بچه کوچولو ام اینجوری فکر کنم
    والا اصلا چنین ادمی نیستم که طرز تفکرم اینجنین باشه بلکه کاملا 180 درجه متفاوته اینه و اصلا برای همینه که میگم زندگی تا پایان عمر با یک نفر سخته!!
    من مشکلم همون پوچیه که شما میگی و اینکه شاید سپری کردن تمام زندگی یا یک فرد خاص به من به شخصه شاید لحظاتی احساس پوچی بده ، منظورم تنوع طلبی نیست!! یه نوع معمولی شدن و یک نواختی ریتم کلی زندگیه!!شما بعد ازدواج 30-40 سال زندگیت ماهیت کلیش یه چیزه!! حالا هر چقدر کار های کوچک و ریز متفاوت انجام بدی به نظرم اون کلیت رو نمیتونه زیاد تحت تاثیر قرار بدی!

گفتین اجبار اجتماعی من بیشتر ازدواج رو یه لازمه اجتماعی میبینم نه یک اجبار. قطعا مسلمه که هر کس به یه زوج در زندگی نیاز داره و منم بحثم همینه ...
    در مورد اینکه ازدواج یک لازمه اجتماعی هست با شما موافقم
    ولی
    در مورد اینکه میگید کلیت ازدواج کلیشه ای هست .خب خیلی کارهای زندگی ما کلیشه ای هست.مثلا طرف 4 سال میره دانشگاه.به قول شما شاید هر روز یه کار کوچک و ریز و متفاوت انجام بدی ولی 4 سال کلیت کارت دانشگاه رفتنه.حالا حساب کن 4 سال دبیرستان + 3 سال راهنمایی+ 5سال ابتدایی هم همینه
    بعدش سرکار.مخصوصا کارهای اداره ای.مگه نمیشه یه مجرد کارمند یک اداره باشه؟دیگه تا 30 سال باید هر روز بره اداره عصر بیاد خونه. پس میشه حداقل 16 سال کار یکنواخت + 20-30 سال کار یکنواخت دیگه

بعضی موقع هام هست که عشق و حال و حول نکردی ولی زن گیرت میاد ننه بلقیس،همی بهت میگه ونیش همچی ونیشی سرجات که صدا مدا در نیاد
    در این جور موارد که خیلی هم نادر هست.یعنی احتمالش خیلی کمه که طرف پسر کاملا پاکی باشه و یه زن قالتاق گیرش بیاد یه رسمی هست به اسم نامزدی.همون فردای خواستگاری که عقد نمیکنند.یه چند وقتی که ادم با طرف اشنا بشه میفهمه که یارو بلقیسه یا ننه بلقیس

13. 4 کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Agame.Arash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    Devil's PlayGround !

پيش فرض

در این جور موارد که خیلی هم نادر هست.یعنی احتمالش خیلی کمه که طرف پسر کاملا پاکی باشه و یه زن قالتاق گیرش بیاد یه رسمی هست به اسم نامزدی.همون فردای خواستگاری که عقد نمیکنند.یه چند وقتی که ادم با طرف اشنا بشه میفهمه که یارو بلقیسه یا ننه بلقیس
    این حرفی که میزنی واسه شهرای بزرگ صادقه !... تو شهر کوچیک نامزدی = ازدواج ! چرا ؟ چون اگه به هم زدین همه میگن اینا یه مشکلی داشتن و لطف می کنن هر جا میرین مث باغ وحش نگاتون میکنن و پشت سرتون حرف میزنن !

15. این کاربر از Agame.Arash بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال karvas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

شخصا نمیگم ازدواج نمیکنم چون پول خونه ماشین کار ندارم
    از همه اونا اگه یه کار درست حسابی داشتم که خرچ زندگی مشترک در حد متوسط ازش درمیمومد قانع بودم

17. این کاربر از karvas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •