تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 74 از 79 اولاول ... 2464707172737475767778 ... آخرآخر
نمايش نتايج 731 به 740 از 784

نام تاپيک: بحث و گفتگو درباره نتايج کلی كاروان ايران

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تبریک اینم دومین برنز از کمیل قاسمی....ایشالاه فردا طلا میگیریم..
    +

واقعا اگه کلینج نبود ( قانون مضخفر ) الان احتمالش زیاد بود که تا فینال پیش بره..ولی خدا رو شکر برنز رو گرفت..

2. 5 کاربر از majid322 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

خدا رو شکر تا اینجا 2 تا برنز و 1 نقرا کشتی آزاد گرفت.انشالله فردا طلایی بشیم

داشتم رنگینک مدالی رو مرور میکردم .دیدم آمریکا 31 مدال از شنا و تا الان هم 26 مدال فقط از دو و میدانی اورده!!

استرالیا و امریکا و فرانسه و ژاپن مدالهای شنا رو درو کرده بودن.پیش خودم فکر کردم میشه یه روزی هم کشور ما تو این رشته مدال بگیره؟!

4. 6 کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز h-blade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

خب دوستان يه تحليل از نظر خودم نسبت ديروز كاروانمون انجام ميدم..دوستان اگه جايي اشتباه كردم اصلاح كنيد لطفا.....اينا نظر شخصي منه

خب ديروز مسابقات تكواندو بود كه اولين مسابقه رو خانوم سوسن حاجي پور داشتن كه به نظر من از لحاظ بدني و تكنيكي كاملا آماده بود ولي اونجوري به نظر ميرسيد به شدت از لحاظ روحي رواني مشكل داشت به طوري كع مشاهده ميشد دائما در طي مسابقه به مربيش نگاه ميكرد و معلوم بود كار رواني روش انجام ندادن و اعتماد به نفس پاييني داشت و به نظر من اصلا حقش باخت در مرحله اول نبود چرا كه خيلي محتاطانه و خوب بازي ميكرد.... ولي يه سري مسائل بلعث باختش شد كه مهمترينش همون بي روحيه بودن بعدش بي تجربگي و در آخر اشتباهات زياد داوري در طول مسابقه بود كه فشار رواني زيادي روش گذاشت.

در مسابقه دوم يوسف كرمي مسابقه داشت كه خيلي خيلي بد ظاهر شد و تمام اميد هارو از بين برد و باخت حقش بود جون ابتداعا به شدت مغرور وارد زمين شد و معلوم بود حريفش رو دست كم گرفته و اصلا در ابتداي بازي جانب احتياط رو رعايت نكرد و از اون اول رفت رو تكنيك هاي نمايشي و دليل ديگر باختش حريف اسپانياييه بسيار باهوشش بود چون اون ضربه اول 3 امتيازي كه زد كار هر كسي نيست.......و در آخر يوسف كرمي نشون داد كه 4 سال پيش هم كه به جاش هادي ساعي رو فرستادن كار درستي كردن

البته اينم در نظر داشته باشيد كه مربي تيم مردانمون به شدت ضعيف نشون ميداد......

6. 7 کاربر از h-blade بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

منم مدال برنز احسان لشکری و کمیل قاسمی رو تبریک میگم . ولی دوسته داشتم تو این المپیک لااقل یک زن یک مدال برنز بگیرد . ولی زنای ایرانی متاسفانه امکاناتشون خیلی پایین تر از این حرفاست. از سوسن حاجی پور هم ممنونم که لااقل مبارزه سختی کرد. و تلاش خودش کرد . قایق ران هامون هم که بیچاره ها اصلا امکانات ندارن،یکیشون گفته بود قایق هایی که تو ایران من باهاشون تمرین میکردم خیلی سبکتر بودن . بیچاره رفته تو المپیک شکه شده . لیلا رجبی هم حتما پشیمون شده که کشور هودش ول کرده و اومده با یه ایرانی ازدواج کرده و مقیم ایران شده و با نام ایران رفته المپیک ، این بیچاره که تو شهر بوشهر زندگی می کنه (قابل ذکر است که من هم بوشهری هستم) من نمی دونم چطوری تمرین میکرده . آخه بوشهر اصلا ورزشگاه دو و میدانی نداره . چه برسه به اینکه استاندارد هم باشه . باید برای همین که سهمیه المپیک هم کسب کرده ازش تشکر کرد. بیچاره بعد مسابقه اش اصلا حوصله مصاحبه هم نداشت . حق داره به خدا .

در پایان هم از شیر زنی مثل سرکار خانم احمدی تشکر می کنم که به فینال رسید با این امکانات .

8. این کاربر از parkook بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

پرونده کاروان ما هم بالاخره با 4 طلا بسته شد

10. 2 کاربر از new2012user بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohsen121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2004

پيش فرض

یزدانی خیلی بد مصدوم شد . واقعا حیف . تو این المپیک حسرت هامون خیلی زیاد شد . اولیش خطای احسان حدادی تو پرتاب پنجمش که با اون پرتاب می تونست طلا بگیره . دومیش وزنه 229 کیلو نواب نصیر شلال نزد چون به نقره قانع شده بود . سومیش نا داوری سعید عبدولی بود .بعدی احسان لشگری بود که حریف به قول خودش صدای ناله حریفش از خستگی بلند بود ولی بایک اشتباه طلا رو از دست داد. و واقعا تو آزاد ما اصلا شانس نداشتیم 7 بار کار به کلینچ رسید ولی 1 بار گوی برای ایران شد.

12. 3 کاربر از mohsen121 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه aliano's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

چقدر بد تموم شد المپیک برای ما!
    افتضاح یوسف کرمی،قرعه های بد کشتی،حذف تقوی و مصدومیت یزدانی

14. 3 کاربر از aliano بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه iw8u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    توي هارد کامپیوتر،نزني فرمت كني

پيش فرض

و در آخر يوسف كرمي نشون داد كه 4 سال پيش هم كه به جاش هادي ساعي رو فرستادن كار درستي كردن
    انصافا بي انصافيه اينجوري راجع به يوسف كرمي صحبت كنيم.درسته،واقعا افتضاح بود تو المپيك،ولي نبايد تمام رزومه ورزشيشو ببريم زير سوال.
    درواقع اگر تا قبل اين اينقدر خوب نبود،به طلا آوردنش اميد نداشتيم.
    شايد ضعفش دليل خارجي داشته باشه ،كسي چه ميدونه.
    درهر صورت المپيك تموم شد و ما نبايد ورزشكارهاي ناكاممون رو مورد هجمه انتقاد قرار بديم و فشار روشون بياريم،اونا كه عمدي اينكارو نكردن.
    گاهي اوقات اتفاقات اونطور كه ميخوايم پيش نميره،ولي از اين هم نميشه گذشت كه كاروان ما هميشه بايد يه جاي كارش بلنگه.(دوره قبل كه همه جاش لنگيد)
    ولي در مجموع مسئولين هم كارشون راضي كننده بود،حداقل بايد گفت كه پيشرفت داشتن(البته نه اون رده بالاها منظورم عباسي و علي آبادي)،آقاي افشارزاده هم زحمات زيادي كشيد،دستش درد نكنه

16. 5 کاربر از iw8u بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

[حذف شد]
    Last edited by pcforlife; 12-08-2012 at 20:46. دليل: بخش حذف شده = بی ارتباط با المپیک/

18. 16 کاربر از A.N.A.P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mr.Mazmamfi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    طاهران

پيش فرض

سلام

اوه اوه عجب بازی شده این والیبال ، بالاخره روسیه قهرمانی رو گرفت.
    در صورتی که برزیل 2 ست اول رو برده بود ، ست سوم رو هم با قهرمانی 3 امتیاز فاصله داشت که باخت ، 4 و 5 رو هم باخت و روسیه قهرمان شد .

ولی از مربیه روسیه خوشم نیومد ، بازی تو ست پنجم 14 بر 8 به نفع روسیه بود ، یه امتیاز گرفتن و همشون ریختن خوشحالی کردن و .... بعد داور گفت خطا کرده بازیکنتون و امتیاز برای برزیل هست و ... /

مربیه روسیه جلو دوربین شروع کرده بود به فحش دادن ، بدم اومد ازش

20. 4 کاربر از Mr.Mazmamfi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •