تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 74 از 308 اولاول ... 246470717273747576777884124174 ... آخرآخر
نمايش نتايج 731 به 740 از 3075

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | بلوگرانا | جلد 2

آخر فروم باز آرش-19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

خیلی خوشحالم که میلان به بارسا خورد, من همیشه از هرگونه میلان با غول های فوتبال استقبال میکنم.
    امیدوارم این بازیها هم مثل بازی های فصل پیش جذاب از آب در بیاد.
    اما حرف اصلیم که میخواستم زودتر بیام بزنم ولی گفتم صبر کنم تا سال تموم بشه
    یک تبریک ویژه اول به مسی و طرفداراش و بعد به تمام فوتبال دوستان بابت نه تنها شکستن رکورد 85 گل, بلکه ارتقای
    این رکورد به عدد 91 گل در یک سال که واقعا آمار باورنکردنیهِ خیلی خوش شانسیم که در عصر مسی زندگی میکنیم.
    دیدن همچین چیزایی از اتفاقات معمول زندگی نیست .
    در آخر هم دوست دارم اعتراف کنم که با اینکه دوست دارم رونالدو توپ طلا ببره ولی مطمئنم که مسی میبره, مضافا اینکه
    واقعا هم به این نتیجه رسیدم کسی لایق تر از مسی نیست در حال حاضر نوش جانش امسال از هر سالی لابق تره.

2. 15 کاربر از آرش-19 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای runner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

قهرمان زمستان.

پیروزی در برابر وایادولید عنوان قهرمانی فصل زمستان را به اف سی بارسلونا داد؛ عنوان افتخاری که به تیمی که نیم فصل اول را با صدرنشینی به پایان می رساند، داده می شود.

حتی با وجودی که دو بازی دیگر در نیم فصل اول 2012/13 باقی مانده است – اسپانیول و مالاگا – بارسلونا به لطف پیروزی امشب در برابر وایادولید ( 1 -3 ) قهرمان زمستان است. این پیروزی به بارسا اجازه می دهد تا با نه امتیاز پیش تر از اتلتیکو مادرید رده دومی و با وجودی که همچنان شش امتیاز برای بازی در نیم فصل اول لالیگا باقی مانده در صدر جدول بماند.
    بارسا 16 بازی از 17 بازی لالیگا را از آن خود کرده است که به آبی اناری ها اجازه دست یابی به 49 امتیاز از 51 امتیاز ممکن را داده است. آبی و اناری ها همچنین با 59 گل گلزن ترین تیم لالیگا هستند و آنها بهترین شروع تاریخ لالیگا را تضمین کرده اند.

قهرمانی لالیگا در 11 مورد

بارسا 21 عنوان لالیگا را از آن خود کرده است ، 11 عنوان آن پس از بدست آوردن عنوان افتخاری قهرمانی زمستان بدست آمده است. آخرین بار که آبی و اناری ها عنوان لالیگا را با اول شدن در نیم فصل اول از آن خود کردند فصل 2010/11 بود، زمانی که تیم با هدایت گواردیولا 52 امتیاز از 19 بازی بدست آورد. در حقیقت ، این بیشترین امتیاز کسب شده در نیم فصل اول لالیگا تا به حال است. تیم تیتو ویلانووا دو بازی دیگر برای شکستن این رکورد در اختیار دارد.
    ************************************************** *****************************
    رورا: «در مجموع امسال بهتر از این نمی توانست باشد».

رورا: «ما در رختکن بودیم که آنها به ما گفتند تیتو از بیمارستان مرخص شده است؛ اخبار خوبی برای همه بود».

یوردی رورا در کنفراس مطبوعاتی بعد از بازی در برابر وایادولید صحبت کرد. رورا گفت: «این فصل بسیار رضایت بخش بوده است. ما سال را در سطح ورزشی خیلی خوبی به پایان رساندیم و اگر به آن اخبار خوب در مورد تیتو ویلانووا را اضافه کنیم، می توانیم خیلی خوشحال باشیم».
    رورا گفت: «این به خاطر رابطه من با تیتو ویلانووا وضعیتی پیچیده است. درست است که بازی امروز به خاطر تمام مسائلی که این هفته تجربه کردیم ویژه بود. با این حال، در سطح ورزشی تنها یک بازی دیگر بود. ما به هدفمان در نیمه اول رسیده بودیم که به ما در آن ثانیه ها آرامش داد».

تیتو از بیمارستان مرخص شد

کمک مربی عکس العمل تیم را به خبر مرخص شدن ویلانووا پس از اینکه روز پنجشنبه تحت عمل جراحی قرار گرفت شرح داد. رورا گفت: «ما همگی در رختکن بودیم و آن خبری عالی برای ما بود. پیشرفت او بسیار رضایت بخش بوده و روحیه ما را افزایش داد». او همچنین اشاره کرد که می خواهد پیروزی امشب را به مربی تقدیم کند: «بردن بازی امشب تنها راهی بود که ما می توانستیم به تیتو کمک کنیم».

کمک مربی بارسلونا همچنین توضیح داد که «در مورد ترکیب از پیش تصمیم گیری شده بود. ما طرحی را که در جای خود داشتیم دنبال کردیم. من پیش از این با تیتو ویلانووا در مورد آن صحبت کرده بودم». رورا صحبت های خود را با این جملات خاتمه داد: «با نتیجه 0-2 روی اسکوربرد و در صورتی که حریف گل بزند، شما کمی نگران می شوید، با این حال، این بازیکنان تحسین برانگیز هستند و ما [ پس از گل خاوی گوئرا ] رنجی متحمل نشدیم».

************************************************** **************************************
    پیکه مدال نقره ای افتخار را برای عضویت 25 ساله در باشگاه دریافت کرد.

پیکه نشان نقراه ای افتخار را برای 25 سال عضو باشگاه بودن دریافت کرد. نایب رئیس باشگاه،جوردی کاردونر، افتخار دادن این نشان به پیکه را به پدربزرگ پیکه، آمادور برنابئو اعطا کرد. پیکه بیان کرد: «من بسیار افتخار میکنم که بخشی از این خانواده ام».

در دو فوریه 1987 چند ساعت بعد از اینکه پیکه متولد شد، او به عضویت باشگاه بارسلونا درآمد. پدربزرگ پیکه او را در خانواده بزرگ اف سی بارسلونا ثبت نام کرد. 25 سال بعد هر دوی آن ها در مراسم اهدای نشان نقره ای که در نیوکمپ سالا پاریس برگزار شد، حضور پیدا کردند. پیکه اولین فوتبالیست فعالیست که نشان نقره ای باشگاه را دریافت می کند. این جایزه به فردی داده می شود که 25 سال عضو باشگاه بوده باشد.
    پیکه از پدربزرگش اینگونه تشکر کرد: «ممنون برای همه کارهایی که برای من انجام دادی. برای عشق به من و برای اینکه من را در کودکی، زمانی که خودم نمیتوانستم، عضوی از این باشگاه کردی». برنابئو که نماینده بارسلونا در یوفا می باشد و مدیر سابق باشگاه نیز بوده است، گفت: «او در مرکز توجه است، چون متولد شده بارسلون و یک کاتالان می باشد. او به اندازه کافی خوش شانس است تا برای بارسا بازی کند. جرارد شخصیتی بسیار دوست داشتنی دارد».

پیکه که توسط پدر و مادر و پدر بزرگ و مادر بزرگ و شکیرا همراهی می شد، بیان کرد: «بخشی از خانواده بارسلونا بودن منحصر به فرد است. شما شروع به رشد می کنید هنگامی که می فهمید که این باشگاه واقعاً برای چه ایجاد شده است. این یک افتخار است». او اضافه کرد: «ما باید از این باشگاه لذت ببریم. این باشگاهی است که متعلق به اعضایش می باشد و این چیزی است که سبب بزرگی آن می شود».

در این هفته 683 عضو نشان نقرا ای را دریافت خواهند کرد، نایب رئیس باشگاه گفت: «بسیار متشکرم برای 25 سال از خود گذشتگی، شادی و زحماتتان. این 25 سال، سالهای وفاداری به باشگاه خودتان است و این چیزی است که بزرگی ما را ضمانت می کند».

پدر بزرگ پیکه همچنین گفت که او قصد دارد که فرزند پیکه را هم عضوی از باشگاه کند. او گفت که شکیرا از او پرسیده است: «چه زمانی قصد دارید تا نوه خود را عضو باشگاه کنید؟» و او جواب داده است: «او از همان لحظه ای که به دنیا می آید عضو خواهد شد».

منبع : سایت رسمی باشگاه
    مترجم: معزالدین جامی / FCBarcelona.ir

4. 11 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

عناوین امروز روزنامه ی موندو دپورتیوو :

آپوکالیپس « مو »

قضیه ی کاسیاس، جنگ داخلی مادرید را برجسته تر کرده و اعتبار مربی را بیش از پیش زیر سوال برده است.

پیش به سوی سه گانه :

با رئال مادرید بحران زده، بارسا مانند سال 2009 به دنبال کسب هر سه جام بزرگ است

بوژان کرکیچ : اگر به بارسا گل زنم خوشحالی نمی کنم

************************************************** ***********************************
    عناوین امروز روزنامه ی اسپورت:

می خواهد بیرونش کنند
    مورینیو سعی دارد مقدمات اخراجش را فراهم کند تا بیست میلیون غرامت دریافت کند

کاسیاس: احساس آمادگی می کنم ولی در طول هفته گذشته متوجه شدم که قرار است روی نیمکت بنشینم

فلورنتینو پرس در صدد برگزاری جلسه ای با کاپیتان های تیم پس از تعطیلات سال نو است

کریستیانو رونالدو دوست دارد فصل آینده به منجستر باز گردد

6. 8 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

توافق بر روی تمدید قرارداد پینتو.

این دروازه بان که قراردادش در آخر امسال تمام می شود، یک سال بیشتر در بارسلونا خواهد ماند.

اف سی بارسلونا برای تمدید قرارداد دروازه بان خوزه مانوئل پینتو تا تاریخ 30 ژوئن 2014 به توافق رسیده است. او طی چند هفته آینده، قرارداد جدید خود را امضا خواهد کرد.
    پنج سال و نیم در بارسا

پینتو طی نقل و انتقالات زمستانه فصل 2007/08 به جای جانشینی برای آلبرت خورکرا که به شدت مصدوم شده بود، به بارسا آمد. در ابتدا وی به صورت قرضی از سلتاویگو به بارسا آمده بود، اما طی فصل آینده، قراردادی دائمی امضا کرد و تا 5 سال و نیم پس از آن زمان، هنوز در تیم مانده و در 54 بازی رسمی حضور یافته است.

پینتو، در زمان گواردیولا و تیتو، در لالیگا و لیگ قهرمانان، انتخاب دوم پس از ویکتور والدس بوده و در جام حذفی، همواره اولین گزینه بوده است. او 34 بازی داشته و عنوان جام حذفی را دو مرتبه (در فصل های 2008/09 و 2011/12) کسب کرده است. او در لالیگا تنها 14 بازی داشته و همچنین در 4 دیدار لیگ قهرمانان حضور یافته است.

او از ابتدای این فصل تا به حال، در هر 3 بازی جام حذفی بازی کرده است که شامل دیدارهای رفت و برگشت مقابل آلاوز و دیدار رفت مقابل کوردوبا می شود؛ او همچنین در یک بازی خانگی لیگ قهرمانان مقابل بنفیکا، سنگربانی تیم را بر عهده داشت.

منبع: سایت رسمی باشگاه
    مترجم: اقلیما معنوی / FCBarcelona.ir

************************************************** ******************************

عناوین امروز روزنامه ی اسپورت :

سال ِ اینیستا

گزارش اختصاصی اسپورت

اینیستا : چالش پیش روی ما بهتر شدن است و اولین گام را برای یک فصل بزرگ دیگر برداشته ایم.

لوییس فن خال : هیچگاه فکر نمی کردم که رویایم ( مبنی بر حضور یازده بازیکن لاماسیا در ترکیب اصلی بارسا) به حقیقت بپیوندد.

کاسیاس در فکر ترک رئال مادرید در صورت ادامه ی کار مورینیو

عناوین امروز روزنامه ی موندو دپورتیوو :

«کریسمس بر همه مبارک»

لئو مسی در گفتگو با موندو دپورتیوو:

«در سال 2013 بهبودی هر چه زودتر ِ تیتو ویلانووا را آرزو می کنم.»

« تلاش می کنیم تا همه ی جام ها را فتح کنیم ، هدف ما این است. »

باشگاه و داوید ویا در فصل نقل و انتقالات زمستانی اقدامی نخواهند کرد

بارسا ، قهرمان سال 2012 لالیگا

در سال 2012 بارسلونا بیشترین امتیاز را در مسابقات لالیگا کسب کرده است. آبی اناری ها در مجموع 33 پیروزی، چهار تساوی و تنها دو شکست در کارنامه ی می بینند و از این نظر بهترین نتایج را در سال رو به اتمام میلادی به دست آورده اند.

پس از بارسا، رئال مادرید با 29 پیروزی، شش تساوی و چهار شکست و اتلتیکو مادرید با 23 پیروزی، هشت تساوی و هشت شکست در رده های بعدی قرار دارند.

8. 9 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز E.G_band's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

آقا این پینتو دست از سر ما ور نمی داره؟؟؟؟؟؟؟؟

یکی از روزنامه ها گفته بود که بارسا کاسیاس رو می خواد.

10. 4 کاربر از E.G_band بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

با دیدن گلهای مالاگا ۳ رئال مادرید ۲ به این نتیجه رسیدم هرچیمون باشه گلر دوممون از اونا بهتره. آدان توپ رد میشه میخوابه رو زمین. خداییش خیلی وضعش خرابه.

12. 8 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

درسته پیر هست ولی یه جاهایی هم به داد بارسا رسیده!!!
    گرفتن پنالتی تو بازی با مایورکا و....
    در حال حاضر به نظر من به خرید جدید نیازی نیست !!
    تیم پایه خوب داره تیم اصلیرو تغذیه میکنه!

شما چرا هر چی میشنوی باور میکنی!!
    کاسیاس یه استوره هست برا رئال غیر ممکنه بیاد بارسا که دشمنی دیرینه هم دارن با هم!!! به علاوه اون دیگه باید خداحافظی کنه !!!!
    ه رئال نمی کنه این کار هم بارسا!!!
    Last edited by runner; 25-12-2012 at 17:03.

14. 5 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

موندم چرا سوال در مورد دست از سر بنداشتن والدز رو نکرده اون دوست عزیز !

............................

ماجرای مصاحبه کامران نجف‌زاده با مسی!

پیرمرد دوست داشتنی که سالها کارمند دفتر پاریس بود مرا یواش کشید کنار و گفت: "ول کن!".شمرده شمرده و طوری که نرنجم گفت:" پیش از تو در سی سالی که من اینجا هستم خیلی ها آمده اند و بیشتری زندگی کارمندی کرده اند و برگشته اند.

ملت ایران: کامران نجف‌زاده در جدیدترین پست وبلاگ خود نوشت: پسرم امروز گفت یک پیراهن مسی برایم بخر.یاد خاطره ای افتادم.قرار بود به مسی توپ طلا بدهند.پاریس بودم و کارت خبرنگاری ام صادر نشده بود.آویزان پیرمردی که کارمند محلی دفتر بود شدم و به استناد چند دعوتنامه قدیمی و مدارک خبرنگاری زپرتی،ساعت ها در سرما منتظر ماندیم تا بیاید.
    خوب می دانم که چهره هایی اینچنین تا نباشد "اوکی "مدیربرنامه حاضر به جواب نمی شوند و اصلا هیچ کس،هیچ کس آنجا مصاحبه اختصاصی نمی گیرد.چون می داند نمی شود.من فکر می کردم باید تمام تلاشم را بکنم.شاید شد.فکر می کردم این حق هوادارهای ایرانی مسی است که یک سوال ایرانی از او بپرسند.
    تا مسی از ماشین پیاده شد پریدم جلو و از میان چندین سوالی که در ذهنم بود و آن همه خبرنگاری که مبهوت نگاه می کردند پرسیدم :"درباره فوتبال ایران چه می دانید؟اصلا شناختی داری؟"گفت:"هیچی.شناختی ندارم.".. ... .....
    بعد محافظ هایش ما را کنار زدند و همین.
    مصاحبه پخش شد.خیلی کوتاه هم بود خب .بعد دیدم برخی مصاحبه را نقد کردند .بیشتر نقدها حول این بود که چرا مسی گفت فوتبال ایران را نمی شناسم و این چه سوالی بود که خبرنگار پرسید.آنها که مرا می شناسند می دانند دوست دارم نقدم کنند که می دانم هر چه حاشیه امن بگیرد وا مصیبتاست ...اما به نظرم این بدوی ترین نوع انتقاد بود .چون من طبیعتا مسوول جواب دادن طرف که نیستم.اگر در خانه کس است اینکه مسی فوتبال ایران را نمی شناسد هم نیازمند واکاوی هاییست.خب نمی شناسد دیگر.
    همین جواب اتفاقا مهم است.بعد چه سوالی باید می پرسیدم؟پیتزا بیشتر دوست داری یا بستنی ؟یا نظر شما درباره سبیل کریم باقری چیست؟
    پیرمرد دوست داشتنی که سالها کارمند دفتر پاریس بود مرا یواش کشید کنار و گفت: "ول کن!".شمرده شمرده و طوری که نرنجم گفت:" پیش از تو در سی سالی که من اینجا هستم خیلی ها آمده اند و بیشتری زندگی کارمندی کرده اند و برگشته اند.انگار نه انگار خانی آمده و خانی برگشته... بعد ها هم برخی هایشان سفیر شده اند.مدیر شده اند. بارت را ببند بجای این همه جست و خیزها. ول کن. حالا مسی این وسط کیه ؟چرا برای خودت دردسر درست می کنی؟".
    مکث کردم.قبلی ها هم اینجور ها که می گفت نبودند اما به فرض محال هم اگر اینطور بود باز... من دوست نداشتم اینجوری زندگی کنم.

...................................

ستاره آرژانتینی بارسلونا با وجود به ثمر رساندن نود و یکمین گل سالش در هفته هفدهم لالیگا جایی در ترکیب تیم منتخب این هفته نداشت

به گزارش افکارنیوز به نقل از فارس، در هفته هفدهم رقابت‌های لالیگا و پیش از شروع تعطیلات زمستانی مالاگا امیدهای رئال برای رسیدن به قهرمانی را با پیروزی ۳ بر ۲ مقابل این تیم پایان داد و مسی توانست نود و یکمین گل خود را به ثبت برساند.

هواداران لالیگا مشتاقانه انتظار شروع سال ۲۰۱۳ را می‌کشند. در زیر ترکیب برترین تیم هفته لالیگا را می‌خوانیم:

دروازه‌بان:

ویلی کابایرو (مالاگا)

رئال مادرید ۸۲ دقیقه زمان صرف کرد تا بالاخره توانست دروازه کابایرو را باز کند. پیش از این مدافعان مالاگا اولین گل را به سود رئال وارد دروازه خودی کرده بودند. دروازه‌بان مالاگا عملکرد فوق‌العاده‌ای را به نمایش گذاشت و تمام شوت‌هایی که به سمت دروازه‌اش ارسال می‌شد، مهار می‌کرد.

او فرصت دوئل با ایکر کاسیاس را از دست داد؛ اما به سختی می‌توان منکر شد که وی بازیکن بهتری در این فصل بوده است.

مدافعان:

دیگو کولوتو (اسپانیول)

۶ هفته طول کشید تا اسپانیول بالاخره توانست سومین پیروزی خود را به دست آورد و دیگو کولوتو یکی از عوامل اصلی این پیروزی بود.

مدافع اسپانیایی مقابل دپورتیوو عملکرد دفاعی قابل توجهی نشان داد و خستگی‌ناپذیر کار کرد تا خطر حملات رقیب را خنثی کند و هیچ یک از ۱۹ شوت دپورتیوو به گل تبدیل نشود.

مارتین دمیکلیس (مالاگا)

برخی منتقدان گفته‌اند که مارتین دمیکلیس و دفاع مالاگا در این فصل به خوبی محک نخورده‌‌اند. اکنون که او کریستیانو رونالدو را نیز به فهرست بلند قربانیانش اضافه کرده است، مردم باید احترام بیشتری برای او قائل شوند.

مدافع آرژانتینی در پیروزی ارزشمند مالاگا مقابل مدافع عنوان قهرمانی نقش زیادی داشت تا مادریدی‌ها تنها یک گل بزنند.

دیگو ماینز (گرانادا)

دیگو ماینز در دومین هفته متوالی برای رسیدن به عنوان برترین مدافع هفته تلاش کرد. مدافع میانی گرانادا یکی از بهترین نمایش‌های دفاعی را در این فصل مقابل اوساسونان نشان داد.

بازیکن ۲۹ ساله نزدیک به ۲۱ بار دفع توپ و چندین بار توپ‌ربایی داشت. وی همچنین گل اول گرانادا را نیز به ثمر رساند و در هوا مانع سرسختی برای مهاجمان حریف بود.

هافبک دفاعی:

سرخیو بوسکتس (بارسلونا)

لیونل مسی هربار که گلزنی می‌کند تیترها را به خود اختصاص می‌دهد؛ اما سرخیو بوسکتس مهم‌ترین دلیل پیروزی بارسلونا برابر تیم سرسخت وایادولید بود.

مدافع آبی‌اناری پوشان کنترل میانه میدان را در دست گرفت تا حریف به سختی بتواند به خط دفاعی این تیم برسد.

هافبک دفاعی بارسلونا نه تنها چندین حمله حریف را خنثی کرد، بلکه در شکل دادن حملات تیمش نیز بسیار مؤثر عمل کرد.

آپونیو (رئال ساراگوسا)

آپونیو یک بار دیگر نشان داد که یکی از قابل اعتمادترین پنالتی‌زن‌های فوتبال است؛ اما گل او تنها بخش کوچکی از بازی باورنکردنی‌اش بود.

قهرمان سال گذشته ساراگوسا مقابل اتلتیک بیلبائو عملکرد بی‌عیب و نقص دیگری را در میانه میدان به نمایش گذاشت.

وی اجازه داد تا مالکیت توپ در دستان نمایندگان باسک باشد؛ اما به ندرت به آنها اجازه خطرآفرینی داد.

بازیکن سابق مالاگا همچنین اکثر زمان محدود خود را در حمله استفاده کرد؛ ۳ پاس کلیدی و ۶ توپ بلند ارسال کرد که یکی از آنها در دهانه دروازه متوقف شد.

تینو کاستا (والنسیا)

وقتی صحبت از عملکرد فوق‌العاده می‌شود، به ندرت می‌توانید بازیکنی را پیدا کنید که بازی بهتری در این هفته نسبت به تینو کاستا ارائه داده باشد.

هافبک آرژانتینی مقابل ختافه استثنایی کار کرد و سرسخت‌ترین بازیکنی بود که در تمام محوطه زمین حضور داشت.

وی با ۳ پاس کلیدی و خنثی کردن ۱۳ موقعیت عالی حریف نقش فراوانی در عملکرد تیمش داشت.

هافبک تهاجمی:

ژاوی هرناندس (بارسلونا)

بگذارید همه بگویند که ژاوی کند شده است و ببینید که در زمین چگونه بازی می‌کند. اولین گل اسطوره کاتالان‌ها مقابل وایادولید، نهمین گل فصل ژاوی بود که آمار قابل توجهی برای وی به شمار می‌رود.

برخی تصور می‌کنند که وی در حمله چندان خلاق نیست زیرا به اندازه سال‌های گذشته پاس‌های تأثیر گذار نمی‌دهد، اما ژاوی این هفته در میانه میدان یک شاهکار بود.

وی یک گل، یک پاس گل و ۹ ارسال بلند توپ را در این بازی در کارنامه خود ثبت کرد.

ژاوی همچنان نشان می‌دهد که می‌تواند حتی با سرعت پایین‌تر بازهم جادویی بازی کند.

ایسکو (مالاگا)

عجب روزی برای ایسکو بود! او هر روز بالا و بالاتر می‌رود. همکاری وی با خواکین و پورتیو، ژوزه مورینیو را به تفکر وا داشت.

شایسته بود که خواکین هم به دلیل عملکردش مقابل رئال مادرید همانند هم‌تیمی جوانش در ترکیب تیم هفته قرار بگیرد.

هافبک جوان اسپانیایی شب خود را با کسب جایزه پسر طلایی اروپا شروع کرد و سپس در یک بازی فوق‌العاده توانست به همراه تیمش شاگردان مورینیو را مغلوب کند.

ایسکو در حال حاضر ۲۰ سال دارد؛ اما این هفته توانست از مسعود اوزیل، یکی از بهترین هافبک‌های دنیای فوتبال پیشی بگیرد.

این بازیکن جوان اسپانیایی با گل تماشایی خود نیمه دوم را برای مالاگا آغاز و شب به یاد ماندنی را برای خود ثبت کرد.

آنتونیو گریزمن (رئال سوسیه‌داد)

هیچ شکی نیست که رئال سوسیه‌داد در حال حاضر برای قرار گرفتن در رده ششم لالیگا تلاش می‌کند و این به دلیل خط میانی عالی تیم است که این هفته آنتونیو گریزمن یکی از برترین‌های آن بود.

عملکرد خسوس ناواس به ندرت تحت‌الشعاع عملکرد بازیکن دیگری مخصوصا بازیکن جوانی مانند گریزمن قرار می‌‌گرفت اما برای هرچیزی اولین باری وجود دارد.

مهاجمان:

روبرتو سوالدادو (والنسیا)

به نظر می‌رسد که مهاجم والنسیا از اینکه هافبک‌ها در گلزنی کمک زیادی به او نمی‌کنند خسته شده و تصمیم گرفته است که همه کارها را خودش به تنهایی انجام دهد.

روبرتو سولدادو مقابل ختافه نهمین گل فصلش را در دقیقه اول بازی به ثمر رساند.

وی آرام ننشست و دومین گلش را نیز وارد دروازه رقیب کرد.

وی پاس بسیار خوبی برای پابلو پیاتی نیز ارسال کرد که نتوانست از این موقعیت استفاده کند
    Last edited by MoJtaBa.R; 25-12-2012 at 17:08.

16. 9 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

تمرین زنده در مقابل تماشاگران در 4 ژانویه.

اولین تمرین عمومی در سال جدید، در تاریخ چهارم ژانویه در مینی استادی برگزار می شود تا طرفداران شانس دیدن ستارگان تیمشان در حال آماده سازی و تمرین برای سال جدید را داشته باشند.

درهای ورزشگاه مینی استادی در ساعت 9:30 صبح باز می شود و تمرین از ساعت 11 صبح به وقت اسپانیا شروع می شود؛ بلیط این تمرین از 29 دسامبر در دفاتر باشگاه قابل خرید می باشد
    بعد از تمرین بازیکنان به بیمارستان های مختلف در سطح شهر سر می زنند تا جشنی برای کودکان بیمار بگیرند.

مترجم: معزالدین جامی / FCBarcelona.ir

18. 6 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

تعطیلی برای تیم اول تا دوم ژانویه.

بازیکنان بارسا 10 روز برای گذراندن فصل تعطیلات در کنار خانواده هایشان خواهند داشت و سپس در تاریخ دوم ژانویه برای آماده سازی با تمرکز بر روی دربی مقابل اسپانیول، به تمرینات بازخواهند گشت.

پس از پیروزی خوب تیم در وایادولید، تعطیلات بازیکنان اف سی بارسلونا آغاز شد. آنها تا آخر اولین هفته ژانویه، یعنی پنجم، بازی دیگری نخواهند داشت. بنابراین از این یکشنبه می توانند تا دوم ژانویه استراحت کنند؛ روز دوم آنها برای برگزاری اولین تمرین سال 2013، گردهم خواهند آمد. این جلسه تمرین، عصر روز دوم، از ساعت 18:00 در سیوتات اسپورتیوا خوان گمپر آغاز خواهد شد.

بازیکنانی که برای بازی ملی با تیم کاتالونیا فراخواهنده شده اند - شامل والدس، مونتویا، پیکه، پویول، بارترا، جوردی آلبا، بوسکتس، ژاوی، تیو و سرجیو بوسکتس - از ساعت 11:00 تمرین خود را در همان زمین شروع خواهند کرد. هر دوی این جلسات پشت درهای بسته برگزار خواهند شد.

آغاز دربی ها

پس از 10 روز تعطیلی، تیم برای اولین بازی فصل خود که دربی مقابل اسپانیول - یکشنبه، 6 ژانویه راس ساعت 19:00 - است، آغاز خواهد شد. 4 بازی اول سال 2013 اعلام شده اند.

اف سی بارسلونا - اسپانیول
    یکشنبه، 6 ژانویه از ساعت 19:00 (هفته 18ام لالیگا)

اف سی بارسونا - کوردوبا
    پنجشنبه، 10 ژانوبه از ساعت 21:30 (مرحله یک هشتم نهایی جام حذفی)

مالاگا - اف سی بارسلونا
    یکشنبه، 13 ژانویه از ساعت 21:00 (هفته 19ام لالیگا)

رئال سوسیداد - اف سی بارسلونا
    شنبه، 19 ژانویه از ساعت 18:00 (هفته 20ام لالیگا)

بازیکنان ذخیره 30 دسامبر باز خواهند گشت

بازیکنان بارسا ب نیز پس از تساوی (4-4 مقابل خیرونا) تعطیلات خود را آغاز کرده اند. آنها تا ساعت 18:00 روز 30ام دسامبر در سیوتات اسپورتیوا، به تمرینات بازنخواهند گشت.

مترجم: اقلیما معنوی / FCBarcelona.ir

کارنامه لیو در یک نگاه
    -------------------------------------------------------------------
    لیونل مسی در 25 سالگی افتخارات پرشماری را بدست آورده
    بیشترین افتخارات لیو در رقابت های باشگاهی است و به دیدگاه بسیاری از کارشناسان جای یک جام جهانی در افتخارات او خالی است
    شاید 2014 وشاید هم 2018

قهرمانی لالیگا
    سالهای 2005_2006_2009_2010_2011

نایب قهرمانی لالیگا
    2007_2008_2012

قهرمانی سوپر جام اسپانیا
    2005_2006_2009_2010_2011

قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا
    2006_2009_2011

قهرمانی در سوپر جام اروپا
    2009_2011

قهرمانی در جام جهانی باشگاه ها
    2009_20011

قهرمانی در جام جهانی زیر 20 سال
    2005

قهرمانی در المپیک
    2008 پکن

نایب قهرمانی در کوپاآمه ریکا
    2007

برنده توپ طلای جهان
    2010_2011

برنده توپ طلای اروپا
    2009

بهترین گلزن لیگ قهرمانان اروپا
    2009_2010_2011_2012

بهترین بازیکن سال جهان
    2009

حضور در تیم منتخب فصل لالیگا
    2006_2008_2009_2010_2011_2012

کفش طلای اروپا
    2010_2012

جایزه پی چی چی
    2010_2012

برنده جایزه اونز
    2009_2011_2012

بازیکن سال لالیگا
    2009_2010_2011

تیم منتخب یوفا
    2008_2009_2010_2011

فوتبالیست سال آرژانتین
    2005_2007_2008_2009_2010_2011

بهترین بازیکن خارجی لالیگا
    2008_2009_2010(دیگر انتخاب نشد)

بهترین مهاجم لالیگا
    2009_2010_2011_2012

بهترین بازیکن جوان کوپاآمه ریکا
    2007

ورزشکار سال آرژانتین
    2011

بهترین ورزشکار مرد آمریکا جنوبی
    2011

قهرمان قهرمانان نشریه اکیپ
    2011

بهترین گلزن جهان از دید فدراسیون جهانی آمار وارقام
    2011

توضیح اینکه
    کوپه آمریکا قدیمیترین تورنمنت بین المللی در فوتبال جهان است
    جایزه اونز یکی از قدیمیترین جوایزفردی فوتبال درکنار توپ طلا که مسی با سه بار گرفتن این جایزه با زیدان وپلاتینی برابری میکند البته در سن 25 سالگی...

20. 8 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •