تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 74 از 95 اولاول ... 246470717273747576777884 ... آخرآخر
نمايش نتايج 731 به 740 از 943

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی AC Milan | روسونری ها | جلد 2

کاربر فعال موسیقی راک و متال Graham reaper's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    روی زمین.

پيش فرض

سلام به دوستان.خوب نتیجه دور از انتظار نبود.میدونستم این بازی،بازی جالبی از آب در نمیاد.خوب میلان دتشت تو خونه ی حریف بود.مسلّمه که یووه تو خونه ی خودش بهتر کار میکنه.یووه تیم قدرتمندی شده و یکی از جدی ترین رقیبای ما تو فصل بعد خواهد بود.
    بهتر.بزارید تیمای ایتالیایی قویتر و قویتر شن تا یه روز تو لیگ قهرمانان شاهد یه فینال ایتالیایی رو ببینیم.شاید بهتر باشه گالیانی و برلوسکونی یه خورده سر کیسه رو شل کنن و بازیکنای بهتری به تیم بیارن.مخصوصا یه دروازه بان.عملکرد آملیا دیشب اصلا خوب نبود.
    (یه سوال فنی:آملیا دروازه بانه یا نخودی؟
    ).قهرمانی نوش جون یووه.حقشون بود.

2. 3 کاربر از Graham reaper بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

در حال حاضر رسیدن به رتبه دوم تقریبا غیرممکن شده مگر این که ناپولی چند بار پشت سر هم بازی هاش رو خراب کنه و میلان هم بتونه چند پیروزی پیاپی کسب کنه تا بتونیم به رتبه دوم برسیم.
    بازی هایی رو که که برنده بودیم خیلی راحت با مساوی عوض کردیم تا در این مقطع از فصل حسرت بخوریم .
    امیدوارم نبرد سومی رو دیگه از دست ندیم .

گالیانی هم خبر خوشحال کننده ای داده و گفته که آبیاتی با ما میمونه {که قابل تحملتره}
    و گابریل هم میتونه در فصل بعد برای ما مهم باشه . به آملیا هم باور داریم !!!
    رسما خرید دروازه بان کنسل شد ولی خرید دفاع رو تائید کرده . از عملکرد کلی مکسس و زاپاتا هم تعریف کرده .

راستی توی این 270 دقیقه اخیر که میلان با تیم های مختلف بازی کرده سه پنالتی علیهش گرفته شده !
    دو پنالتی مقابل فیورنتینا و یک پنالتی هم در بازی دیشب مقابل یووه . {پنالتی بازی با یووه که درست بود ولی اون دو صحنه در فلورانس ... }
    رکورد 14 بازی بدون شکست در دیدار دیشب از دست رفت . باعث و بانیش {شما بخونید آملیا} ذلیل بشه

4. 4 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز آرش-19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

واقعا اولویت اول تیم دروازبان نیست, هرچند که اگه یک دروازبان جوان و آینده دار بتونیم جذب کنیم
    بد یست. ولی تیم واقعا به یک مدافع مرکزی کلاس بالا احتیاج داره, مکسس مدافع خوبیه, درسته کامل نیست
    ولی قابل اعتماده. بنظرم من مکسس باید کسی بهتر از خودش کنارش بازی کنه تا ضعفهاش پوشش بده به عنوان مثال
    ترکیب مکسس با نستا و یا سیلوا همیشه خوب و قابل اتکا بود.
    واقعا شرایط سختی داریم, با تیم های چغری شاخ به شاخ شدیم. ناپولی هرطور شده دقیقه 96+1 هم باشه گل پیروزی میزنه
    از اونطرف فیورنتینا 3 گل میزنه بعد 3 گل میخوره ولی آخرش 4-3 پیروز میشه!! خیلی شرایط تیم دوم تا پنجم جدول جذاب و دیدنی شده.
    امیدورام تیم به فرم خوبش برگرده و بتونیم با خیالت راحت روی سومی حساب کنیم.

ولی کل سه بازی اخیر یکطرف, عکس العمل آبیاتی در برابر ایستگاهی پیرلو یکطرف یک لحظه یاد واکاشیزوما افتادم
    یادتونه فوتبالیستا دروازبان کاکرویینا, واکاشیزوما توپ تغییر جهت میداد پا به تیرک میزد تغییر جت میداد؟!!
    خاطرات کودکیمو زنده کرد

6. 4 کاربر از آرش-19 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دو روزنامه ورزشی ایتالیایی گازتا و کوریره امروز نوشتن که لاوتزی به دنبال خرید خانه در میلانه .
    لاوتزی تقریبا یک ماه پیش گفته بود که دوست دارم دوباره به ایتالیا برگردم ولی نه به ناپولی و قصد دارم به شهر میلان برم .
    در ادامه هم گفته بود که تیم میلان نسبت به تیم اینتر جذابیت خیلی بیشتری داره و دوست دارم در میلان بازی کنم .
    حالا هم خبرگزاری ها نوشتن که لاوتزی در حال خرید خانه در میلانه و مسئولان میلان قصد دارن اون رو جایگزین بویان و روبینیو کنن .
    میلان در سال 2007 هم به دنبال خرید لاوتزی بود ولی موفق به این کار نشد .

8. 4 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

از پنچ بازی که تا اخر این فصل سری آ ایتالیا مونده با کاتانیا - تورینو-آ. اس .رم تو سن سیرو بازی داریم 2 تا بازی خارج از خونه داریم با سیه نا و پسکارا سخت ترین بازیمون هم با رم هستش که البته فیورنتینا هم باید باهاش بازی کنه با اضافه شدن بالوتلی امیدوارم میلان بتونه به روند صعودی خوبی که تا قبل از بازی با فیورنتینا داشت برگرده بتونه امتیازات کامل از این بازیا بگیره و رتبه سوم جدولش حفظ کنه اگه لاوتزی به تیم اضافه بشه خیلی عالی میشه بویان کرکیچ که اصلن نتونست کارایی لازم در میلان داشته باشه - برای قهرمانی در فصل بعد باید تیم در بعضی از نقاط تقویت بشه الان هم که خبرش هست که یوونتوس برای مشکل خط حملش داره تلاش میکنه برای فصل بعد زلاتان از پاری سن ژرمن به خدمت بگیره

10. 4 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال موسیقی راک و متال Graham reaper's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    روی زمین.

پيش فرض

سلام دوستان.لاوتزی یه مهاجم تمام عیاره.سرعت بالا،دقت تو شوتزنی،جنگنده،گلزن و................ لاوتزی تمام ویژگیای یه بازیکن خوب رو داره.امیدوارم تو لباس میلان ببینیمش.

12. 3 کاربر از Graham reaper بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

ایجنت لاوتزی توی مصاحبه ای که امروز داشته گفته که لاوتزی تنها برای خرید به میلان رفته و مذاکره ای با میلان نداشته .
    حالا چه چیزی میخواسته بخره که توی پاریس پیدا نمیشده و فقط توی میلان به دست میومده ؟!

البته معمولا ایجنت ها برای این که رقبات برای خرید بازیکن ایجاد نشه و تنشی بین باشگاه ها ایجاد نشه معمولا این موارد رو تکذیب میکنن تا وقتش برسه .
    رایولا هم میگفت که قیمت بالوتلی در حد تابلوی مونالیزاست و قرار نیست از منچستر بره
    یا مثلا ایجنت تیاگو سیلوا هم میگفت اون میلان رو ترک نمیکنه و برونزتی داره مزخرف میگه که این بازیکن با تیم پاریسی به توافق رسیده .
    و خیلی موارد دیگه ...

البته نمیخوام بگم که لاوتزی حتما به میلان میاد . فقط باید تا پایان فصل صبر کرد .
    همونطور که گالیانی گفته نقل و انتقالات میلان وابسته به رتبه و حضور و یا عدم حضور این تیم در لیگ قهرمانانه !
    ما هم امیدواریم این بازی های اخیر رو بیشتر از خراب نکنیم

14. 4 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

تیم های ایتالیایی باید به این فکر کنند که از نظر شخصیت و سرعت نهایت کیفیتشان را نشان بدهند، اما مشخص است که برای رسیدن به سطح بالا به بازیکنان کلاس جهانی نیاز است و برای آمدن آنها باید سرمایه گذاری کرد.”
    بالا رفتن کیفیت همیشه توسط بازیکنان بزرگ صورت می گیرد
    دم این پراندلی گرم! ۳ خط درباره باشگاه های ایتالیایی صحبت کرده که تماما حرف دل منه!! مخصوصا این قسمتهای پررنگ!
    کالچو نه بازیهاش سرعتیه!
    نه تیماش سرمایه گذاری درست و حسابی کردن که بتونن بازیکن درست و حسابی بخرن
    وقتی هم بازیکن بزرگ نداشتی نتیجه اش میشه وضع فعلی
    Last edited by H A M A S; 24-04-2013 at 12:47.

16. 3 کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

راستش من از زمانی که هوادار میلان شدم و بازی های سری آ رو دنبال کردم ندیدم که توی این لیگ فوتبالی بر مبنای سرعت ارائه بشه .
    بودن بعضی تیم ها که ریتم اصلی حرکتشون روی سرعت بوده ولی ذات اصلی فوتبال ایتالیا در بازی درگیرانه و تا حدودی خشنه و مهمتر از همه جنگ تاکتیکیه .
    ذات این لیگ رو نمیشه تغییر داد . شاید بعضی تیم ها بتونن یک سری تغییرات ایجاد کنن ولی نمیشه کلا همه چیز رو از بیخ و بن عوض کرد .

18. 4 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

راستش من از زمانی که هوادار میلان شدم و بازی های سری آ رو دنبال کردم ندیدم که توی این لیگ فوتبالی بر مبنای سرعت ارائه بشه .
    بودن بعضی تیم ها که ریتم اصلی حرکتشون روی سرعت بوده ولی ذات اصلی فوتبال ایتالیا در بازی درگیرانه و تا حدودی خشنه و مهمتر از همه جنگ تاکتیکیه .
    ذات این لیگ رو نمیشه تغییر داد . شاید بعضی تیم ها بتونن یک سری تغییرات ایجاد کنن ولی نمیشه کلا همه چیز رو از بیخ و بن عوض کرد .
    نمیگم مثل منچستر و بایرن بازی کنیم ولی در همون حد بازی برگشت با لاتزیو باشیم من راضی ام!(بیخیال تیم های دیگه)
    سبک فعلی میلان خیلی کج دار و مریضه.بازی با یووه پاک ناامیدم کرد!

یه آدم دیوانه اینارو توی روسونری بلاگ نوشته بود.امیدوارم حداقل ۳ تای اولش محقق بشه
      محتوای مخفی: مخفی 
    Report: Milan to offer Urby + Cash for PSV’s Strootman.

Report: Milan to offer Boateng + Cash for Sakho and Verratti.

Report: Milan to offer Rodney + Cash for Ogbonna/Benatia.

Report: Milan to Albertazzi + 3.5m for Jorginho who will be loaned to Verona if they’re promoted.

Report: Milan to sell Amelia and sign Consigli and Perin, where the later will be loaned out.

Report: Milan to start negotiations for Zaza, Quintero, and Kondogbia

20. 3 کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •