[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان این کرک پسوردش چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان این کرک پسوردش چیه؟
کلا کیبورد رو نمیشناسه!! گیم پدی هم وصل ندارم ...اینکه کیبورد رو نمیشناسه دیگه قضیه_ش جداست،چون این فایل فقط مربوط به تنظیمات گرافیک بازی میشه!
اگه فقط توی بازی کار نمیکنه ببین توی قسمت option کلیدها چجوری تعریف شدن....ولی اگه اصلا کار نمیکنه که مشکل یه کم عجیب میشه!شاید اگه دسته به pc وصل کردی به خاطر همون باشه ولی اصولا کار نکردن کیبورد توی بازی یه کم غیر معمول هست!
سلام.
آقا من رفتم بازی رو گرفتم! 4 تا DVD هست (3 تا 9 و 1 هم 5). یارو گفت موقعه نصب اینترنت و آنتی ویروس قطع کن که کردم! و بازی رو نصب کردم. بعد که نصب تموم شد رفت توی بازی و نوشت که باید به سرور بازی وصل بشه. منم از بازی اومدم بیرون. بعد که سیستم رو ریستارت کردم وقتی می خوام بازی رو اجرا کنم ویندوز ارور میده که تو عکس میبینید. چکار باید بکنم؟
هیچ کرک و فایلی هم تو DVD ها نیست. ویندوز هم 7 هست.
![]()
الان با Safe Mode اجرا میشه وای تو لودینگ اولش گیر میکنه!
دوست عزیز بازیت 2 بار نصبه یا یه بار نصب؟
توضیحات بیشتر بدی حل میشه ان شاء الله!
سیستمتم بنویس ....
این کار رو کردم ولی هیچ تغییری نکرد.
دوستان لطفا کمک کنید!
سلام به همه مخصوصا روزه دارااز منم نصبش دو مرحله ای بود اما کرک نداشت لطفا لینک سالم کرک هاش را لطف کنید....
صفحه اول را رفتم دیدم لینک کرک نداره....اگه منظور همون اپدیتاس اونا لینکشون خرابه یعنی نمیشه دانلود کرد
تشکر.
اینجا رو بخون :::سلام.
آقا من رفتم بازی رو گرفتم! 4 تا DVD هست (3 تا 9 و 1 هم 5). یارو گفت موقعه نصب اینترنت و آنتی ویروس قطع کن که کردم! و بازی رو نصب کردم. بعد که نصب تموم شد رفت توی بازی و نوشت که باید به سرور بازی وصل بشه. منم از بازی اومدم بیرون. بعد که سیستم رو ریستارت کردم وقتی می خوام بازی رو اجرا کنم ویندوز ارور میده که تو عکس میبینید. چکار باید بکنم؟
هیچ کرک و فایلی هم تو DVD ها نیست. ویندوز هم 7 هست.
forum.bazi center.com/thread62432/
دوست عزیز اگه شما صفحه های قبل رو خونده باشی منم دقیقا همین مشکل شما رو داشتم.این کار رو کردم ولی هیچ تغییری نکرد.
دوستان لطفا کمک کنید!
یعنی گرافیک افتضاح پایین بود و تنظیمات فقط 512 رو میشناخت...
هر کاری هم کردم درست نشد..بهتره تنظیمات را روی high بذاری و بازی کنی..بهتر میشه..
Last edited by ali_agha1981; 23-07-2012 at 11:00.
بچه ها واسه من 7 تا dvd بود
نصب که کردم وارد بازی شدم بعد یه اکانت تو بازی ساختم
بعد Enter رو که زدم بازی دائم میگه باید به اینترنت وصل بشم
ممنون میشم یکی کمکم کنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)