jn گرافیکش ضعیفه و 64 بیتیه . سعی کن حتما سری jr بگیری چون گرافیکش فوق العاده هست. سری gtx760 هست گرافیکش. اما اون gt840 هست که ضعیفه.
jn گرافیکش ضعیفه و 64 بیتیه . سعی کن حتما سری jr بگیری چون گرافیکش فوق العاده هست. سری gtx760 هست گرافیکش. اما اون gt840 هست که ضعیفه.
سلام. یکی از فرق های مهمش خب اینکه به تازگی منتشر شده و تمامی مشخصاتش جدیده!
بله همراش کیف و موس مخصوص هست !
من خودم پارسال مدل n56vm با پردازنده i5 رو خریداری کردم. همه اقلام همراه لپ تاپ بود.
موفق باشید.![]()
سلام دوست عزیز.من میخواستم لپتاپ بگیرم که نظرم روی hp probook450 بودش.حالا بنظر شما می ارزه که n56jn بخرم?jr نمیخوام چون بودجم در حد اچ پیه ولی خوب دارم ته زور جیبمو میزنم دیگه.امروز زنگ زدم یه مغازه تو کرمونشا 3200میداد.یه مغازه هم 3300.y510 هم دوست ندارم بخرم چون کلا از مارکش خوشم نمیاد.حالا لطفا راهنماییم کنین.من میخوام 4-5 سال 3dmax کار کنم بعدشم به عنوان آرشیو اطلاعات ازش استفاده کنم....
سلام
امروز N56JN رو با گرافیک 840 گرفتم. طرف امده روش ویندوز 8 نصب کرده . تمام درایوراش هم نصب میشه از طریق دی وی دی ولی این دکمه ی سمت چپ بالایی کار نمیکنه البته دی وی دی هم اتورانش نمیاد بالا!
باید ویندوز 8.1 نصب کنم؟
کدوم برنامه باید نصب کنم تا این دکمه کار کنه.
دکمه ای که اونور دکمه پاور هست رو می گم.
درضمن واقعا لب تاپ خوبیه. خیلی راضیم. فقط یه اس اس دی کم داره.
سلام دوست عزیز.لطفا یه توضیح از کارایی لپتاپ بده.
ممنون
سلام
والا تازه امروز گرفتم
سی پی یو فوق العاده قدرتمندی داره
بدنه لب تاپ در حالت عادی اصلا گرم هم نمیشه
خیلی هم روونه
کیفیت صفحه نمایشش واقعا عالیه به خاطر فول اچ دی بودنش
به نظر میرسه که میخوای 3DSmax کار کنی پس حتما باید یه لپ تاب قوی بخری
منم مثل شما محدودیت بودجه داشتم ولی دلم رو به دریا زدم و N56 رو گرفتم در حالی که مقداریشم باید اقساطی بدم. واقعا از انتخابم راضیم.
کیفیت صداشم هم خیلی خوبه البته انتظار من بیشتر از این بود ولی خب نصبت به لب تاپ های دیگه واقعا کیفیت صدای خوبی داره.
اگه سوالی بود در خدمتم
الان برنامشو از سایت خود ایسوز دانلود کردم و نصب کردم درست شد!!!!
تنکس
Last edited by AliSub; 24-07-2014 at 22:22.
مبارک باشه. ایشالا که فنش بچرخه.....
اقا یه چنتا سوال
توی کارای سنگین صدای دستگاه یا صدای فنش چقده؟ جوری هست که جلب توجه کنه؟
مقدار گرماش چی؟ زیاده ؟ کمه؟ معمولیه؟
راستی قیمتش چقدر بود؟ از کجا گرفتی؟
ممنون
قربونت
در حالت عادی که صدا نداره و دماش به این صورته:
الان امدم 4 تا فایل رو همزمان با هم کانورت کردم این نتیجه ها بدست امد:
صدای فنش بدک نیست و کاملا شنیده میشه. یعنی بیشتر صدای باد میاد تا صدای خود موتور فن. یه خوبی داره این حرارتی که تولید میشه اصلا روی کیبورد حس نمیشه.
قیمت هم والا بخاطر کمبود بودجه مجبور شدم شرایطی بگبرم که گرون وایساد ولی اگه تو شهر خودمون میخواستم نقد بگیرم 3350 بعلاوه 50 نصب ویندوز میشد 3400 تومن.
دوست عزیز ممنون.زحمت افتادین.حالا من هر چی بگیرم حتما یدونه ریویو درست و حسابی ازش میزارم......
سلام دوستان
منم 2هفتس این مدل n56jn رو گرفتم.فقط یه مشکلی دارم اینکه خیلی داغ میکنه تاچ پدش .همچنین قسمت سمت راست تاچ پد هم به همین صورت. نمیدونم چیکار کنم.مشکل از چیه؟
راستی اون دوستمون با چی دما رو اندازه گرفتن؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)