آقا منم همن مشکلو دارم وقتی تو fifaconfig میرم.3تاگزینه داره play-game setting-exit ازکجا باید 60fps رو بزنم
تروخدا کمکم کنی
آقا منم همن مشکلو دارم وقتی تو fifaconfig میرم.3تاگزینه داره play-game setting-exit ازکجا باید 60fps رو بزنم
تروخدا کمکم کنی
من از دانلودها گرفتم.اونم نصبی نبود ولی پچ 6 دقیقه درست کار کرد.
setting
-----------------------
اینارو کسی بلد نیست:
بجز تغییر تاکتیک نمیشه پست یه بازیکن رو مثل pes عوض کرد؟مثلا بین هافبک مرکزی و هافبک دفاعی؟
------------
دموی من برای skidrow بود ولی مشخصات match day رو داشتم.منظور همونه تغییرات تیم و بازیکناست دیگه.اینکه همینجوری هم میاد.
cd key چنده و چه مزایایی داره؟
درود
یکی از دوستان این بازی رو از پارس دانلود؛ دانلودش کرده، همراه با کرک بازی، ولی وقتی میخواد وارد بازی بشه، هیچ اتفاقی نمیفته، حتی ارور هم نمیده ...!!!
میشه یه خورده راهنمایی کنین ...؟؟؟؟
دوستان یعنی هیشکی نمیدونه چرا این بازی با کرک هم اجرا نمیشه ؟؟؟ لطفا راهنمایی کنییییییید
تو فایلا پوشه ای به اسم _Installer پیدا کن و توش directx رو نصب کن. یه چیزی تو این مایه ها باید راه حل این مشکل باشه و احتمال خیلی زیاد به directx مربوطه.
خوب پچ رو کجا بریزیم که درست کار کنه؟!من از دانلودها گرفتم.اونم نصبی نبود ولی پچ 6 دقیقه درست کار کرد.
گفتن تو پوشه گیم نریز در صورتیکه همین کارو هم کرده بودم ولی هر تایمی میزنم کار نمیکنه اما تنظیم آفتابی بودن هواش کار میکنه!
مشکل اصلیتون چیه ؟! وارد بازی نمیشه ؟! گرافیک و DirectX رو آپدیت کردین ؟!دوستان یعنی هیشکی نمیدونه چرا این بازی با کرک هم اجرا نمیشه ؟؟؟ لطفا راهنمایی کنییییییید
بازی خیلی عالی شده مخصوصا این کنترل توپ با بازیکنا واقعا خیلی سخته یهو میبینی تو موقعیت عالی توپو نمیتونه درست کنترل کنه ، آخر ضد حالپچی واسه افزایش تایم بازی نیومده؟
بجز تغییر تاکتیک متاسفانه راه دیگه ای نیست.بجز تغییر تاکتیک نمیشه پست یه بازیکن رو مثل pes عوض کرد؟مثلا بین هافبک مرکزی و هافبک دفاعی؟
بخش Team Managment و کنترل تاکتیک در فیفا از PES ضعیف تره و عمق و پیچیدگی و جزییات PES رو نداره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)