تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 74 از 251 اولاول ... 246470717273747576777884124174 ... آخرآخر
نمايش نتايج 731 به 740 از 2501

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2013

اگه نباشه جاش خالی می مونه kingmohsen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

منم بازی رو نصب کردم
    امروز صبح هم دموی فیفا 13 رو نصب و بازی کردم
    اگه اجازه بدید یه مقایسه منصفانه از بازی بکنم. فیفا بارنگ قرمز و پی اس آبی (طرفدار قرمز آبی نیستم بخاطر رنگ آیکون هاشون رنگشون رو انتخاب کردم)

از اول شروع میکنم

مثل همیشه تنظیماتش راحت و بسیار عالی هست
    متاسفانه بسیار بد و افتضاح بود و مثل سال قبل تنظیمات کیبرد و دسته رو به بدبختی درست کردم

خیلی راحت و بدون دردسر میره داخل
    امسال هم انصافا فیفا خیلی از سوالهای بیخودی برای ورود به بازیش کم کرده و قابل تحمل شده انصافا

منو مثل سال قبله راحت و آشنا و ساده
    منو از پی اس گرافیکیتره و از سال قبل بهتر شده

انتخاب تیم ها عالی و راحته
    انتخاب تیم ها عالی و راحته

بخش ترکیب بازی مثل هرسال عالی و محشره
    هیچ فرقی باقبل نکرده و امکانات پی اس رو نداره

تنظیمات توپ و استادیوم بهتر شده اما زمان بعداز ظهر حذف شده!!
    تنظیمات توپ و استادیوم عالیه و زمان بازی بر اساس ساعت هست (میتونی ساعت بین 10 صبح تا 10 شب باشه) که خیلی جالبه

صحنه ی ورود به زمین دقیقا مثل قبله و تغییری نکرده - خوبه در کل اما جای کار بازم داره
    صحنه ورود به زمین خیلی حماسی شروع میشه و گرافیک جالبی به کار بردن اما تنوع ورود بسیار کمه و فقط بار اول دوم جذابه اما انصافا قشنگه

کیفیت نمایش ماته و اون افکت مسخره رو داه
    تصویر فوق شفاف و زیباست مخصوصا صبح

میرسیم به گیم پلی بازی

حرکات بسیار نرم تر شده و واقعا از روی حرکات میشه بازیکنان رو تشخیص داد و از موشن کپچر خیلی زیادتر استفاده شده
    حرکات خیلی تند شده و غیر طبیعی شده اما موشن کپچر مثل همیشه عالیه

شوتها بسیار عالی و طبیعی شده و واقعا از شوت زدن لذت میبری
    شوت زدن بهتر شده اما توپ سبکه و حس شوت به آدم دست نمیده مثل پی اس

عکس العمل دروازبانها عالی شده و خیلی خیلی به ندرت امکان داره سوتی بدن و تقریبا نمره کامل میگیره
    عکس العمل دروازانها بهبود پیدا کردن و سوپرمن بازی کمتر شده و عالیه

داوری خیلی عالیه و میشه گفت واقعا بی عیب شده و واقعا تبریک میگم به کونامی (و بیشتر خودم که دیگه توی این 10تا بازی از دست داور اصلا حرص نخوردم)
    داوری خیلی خوبه گرچه توی سختی بالا نامردی میکنه و به کامپیوتر بیشتر حال میده

صحنه های آهسته مثل همیشه کامل و بی عیب و نقصه
    متاسفانه هنوز هم مثل قبله و به هیچ عنوان به گرد پی اس نمیرسه

دریبل زدن خیلی عالی شده و دیگه نمیشه با مسی 10 نفر رو دریبل زد و عالیه
    سرعت دریبل بالاست و بی وزنی بازیکنان خیلی آزار دهندست اما تنوع دریبل از پی اس بیشتره

گزارشگر که مثل همیشه افتضاح (1 درصد بهتر شده انصافا)
    گزارشگر آخرشه و واقعا هیچکس عیبی نمیتونه بگیره

در کل بدون تعصب میگم خداوکیلی از گیم پلی پی اس خیلی بیشتر خوشم اومد تا فیفا (طرفدار پی اس نیستم و اینم بگم فیفا2004 نفر سوم کشور شدم)
    اما امسال فیفا از لحاظ گرافیکی خیلی پیشرفت کرده و تنوع حرکاتش خیلی جالب و زیاده اما فیزیک و سنگینی بازیکنانش حسابی افت کرده
    واقعا این ورژن پی اس بدون تعصب بهترین سری این نسلشه و بازی کردنش میچسبه

2. 13 کاربر از kingmohsen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

من فقط میتونم بگم این بعد از pes 6 بهترین pes هست
    سن من 25 هستش و از روی سگا با فوتبال کنامی آشنا شدم
    فقط فنهای pes میفهمن من چی میگم
    گیم پلی معرکه شده - روون - من واقعا لذت میبرم بازی میکنم
    الان یه کاپ کوچیک درست کردم 8 تا تیم - گفتم دسگرمی بزنیم من بایرنیم - اولین بازیم با رئاله - وای خدا معرکست - امسال کنامی فنها شو برگردوند هیچی - زیاد تر هم میکنه
    با ور میکنید تا نیمه اول انقدر بچه ها ( خودم ) خوب دفاع کرند که حتی یه گل هم نخوردم - دروازبانها عالی شدن - نویر هم 2 تا تک به تکو معرکه گرفت 7 - 8 تا موقعیت گل هم گرفت - دروازبان رئالم همینطور تازه کاسیاس هم نبود که من تونستم 2 تا گل مشتی بزنم از رو تجربه قدیم
    نیمه دوم تیم خود به خود عقب کشید خطا و کریس یک گل زیبا به من زد
    نکته جالب گزارشگر فوق العاده فعال شده
    مثلا میگه گومز عجب گلی زد ( یه چیز تو همین مایه ها )
    مستر لیگم که یه کوچولو رفتم نگاه کردم واقعا معرکه شده مخصوصا قسمت تمرینش & وای وای آیتمشو که نگو دل میبره
    کلا امسال کنامی مرسی ما بچه های قدیمو که به عشق pes 4 - 5 - 6 از مدرسه میومدیم خونه خوشحال کردی
    دوستان یه مورد هم هست
    الان من dlc جدید رو ریختم تو بازی هم نیمکت ذخیره ها پر بود هم دوتا مربی بودنو فرمان میدادن
    میخوام ببینم به خاطر dlc یا اون زمانی که من بازی کردم سیستمم هنگ کرده بود
    دوستانی که هنوز dlc نریختن بگن مربی دارن پایین تصویر یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

واقعا یکی از سایتها درست گفته بازگشت pes
    حالا شما به خاطر سلیقه میتونید انتخاب کنید PES یا FIFA ?
    Last edited by sina-2008; 20-09-2012 at 00:04.

4. 9 کاربر از sina-2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

د
    دوستانی که هنوز dlc نریختن بگن مربی دارن پایین تصویر یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    آره مربی دارم

6. این کاربر از kingmohsen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه irmpmn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Anzali

پيش فرض

در پاسخ به این دوست عزیز و بقیه دوستان عزیزم تو این فروم. این حرفا و وعده های که شرکت ساخت بازی میدن همه ش یه جورایی چرنده. شما اینجا سر فیفا و pes دعوا میکنید همونجوری که سال 2007 سر بازیهای سال 2008 بچه ها بحث میکردن و من شاهدش بودم.
    یه چیز جالب راجع به این بازیها اینه که هر سال تو بخش معرفی بازی سعی کردن بگن که : امسال دیگه خیلی بحث فرق میکنه. امسال بازی خیلی واقعی تر شده و مثل پارسال نیست
    هر سال همین جملات تکراری رو میگن در حالی که توی pes از پایه مشکل هست. من 2011 بعد از 15 سال که از سگا بازی میکردم تا پلی استیشن 1 و 2 و ایکس باکس ! وقتی بازی با فیفا11 که بهترین بازی ورزشی سال2011 هم شد بازی کردم برای همیشه pes رو گذاشتم کنار و این حرفا رو گذاشتم به پای تبلیغات. من خواهش میکنم از دوستان برن توی آرشیو ببینن که هرسال کونامی گفته : امیدوارم مثل pes6 بشیم و بازی بازها رو برگردونیم... ولی بازم همون آش و همون کاسه چون موتور گرافیکی و رویه خوبی رو انتخاب نکردن. جالب اینه که هر سال فیفا نامزه بهترین بازی ورزشی سال هست ولی پارسال که واسه pes این همه تبلیغ شد جز 4تا بازی ورزشی هم نشد. pes از نظر من یه بازی واسه سرگرمیه ، نه واسه شبیه سازی فوتبال
    من از بچگی سری بازیهای فوتبال کونامی رو دنبال میکنم و از سال 2007 بخاطر همین بازی عضو همین فروم شدم و پست هام قابل رویت هست تو آرشیو فروم که از هواداران دو آتیشه pes بودم. ولی واقعیت یه چیز دیگه ست دوستان ! دوستانی که فوتبالیست باشن و کنسول هم داشته باشن میفهمن طعم واقعی فوتبال توی fifa هست و بس.
    برای اینکه ببینید هرسال این وعده وعید های توخالی رو سه تاپیک رو براتون میزارم یه مطالعه کوتاه بفرمائید :
    pes 2010: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    pes2012: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    PES 2013: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    دوستان تاپیک های قدیمی تر هم دوست داشتن یه سرچ بزنن و نگاه کنن که هرسال وعده ها رو ببینن که چقدر شبیه هم هستن و اسم pes6 هم هرسال میاد که : بالاخره امسال دیگه هواداران خود رو برمیگردانیم
    امیدوارم بازی خوبی از آب در بیاد ولی ما با تجربه ایم با این وعده ها هیچیمون تکون نمیخوره ! شاید تو بازیهای نسل بعد که ایکس باکس 720 و پلی استیشن 4 مدیر پروژه pes عوض بشه یا انتخاب درستی کنه در انتخاب موتور بازی موفق بشن ... وگرنه زیاد به این pes امیدوار نیستم.
    موفق باشید
    این حرفا رو از ما داشته باشید ... تغییری احساس کردید به ما هم بگید خوشحال میشیم 1 هفته بعد از بازی کردن میبینمتون ...

آخر فروم باز mf.designing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz city

پيش فرض

سلام به دوستان .
    یه سوال. این امکان هست که بشه یه لیگ اورجینال (مثلا اسپانیا) با تیمها و بازیکنهای اصلی بازی کرد (نه مثل مستر لیگ با بازیکنهای صفر و به قصد پیشرفت!) و تمام جزئیات مثل نقل و انتقالات و سایر مسائل رو داشت ؟! تو 2012 که فک کنم نبود ! قبلا میشد تو مستر لیگ تیم اصلی داشت !

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

محسن جان عجب نقد حرفه اي كردي !!!خسته نباشي(جدي گزارش اونقدر پيشرفت كرده كه ميگه گومز گل زد !!!)
    +
    دقيقا همين موقع ها پارسال تو تاپيك pes 2012 گفتم سر نمره ميانگين شرط ميبندم fifa حداقل ١٠ نمره بيشتر ميشه كه همينم شد ( ميانگين فيفا٩٠ شد ) امسال هم قطعا همين ميشه ( شايد٠ ١ نمره بشه ٩ نمره )
    محسن نبود سینا بود
    انشالا فیفا 100 بشه پی اس هم 90- مهم اینه که ما که بازی کننده ایم از بازی لذت ببریم و اون چند دقیقه ای که بازی میکنیم لحظات مفرحی باشه حالا این بازی چه پی اس باشه چه فیفا و چه قارچ خور
    مهم ماییم که لذت ببریم
    کونامی و ea باید حرص بخوررن که بازشون بهتر بشه و فروششون بهتر و پول بیشتری به جیب بزنن (گرچه فروشش توی ایران واسشون هیچ سودی نداره )

من که خیلی خوشحالم امسال کونامی یه تکونی به خودش داد و بازی بهتری داد که ما بیشتر لذت ببریم
    خدا کنه ea هم یه بازی بده که بترکونه و ما خیلی بیشتر لذت ببریم

10. 2 کاربر از kingmohsen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

افرين محسن حرفت دقيقا درسته . Pes خيلي از پارسال بهتر شده و بهترين نسخه در اين نسل هست (از اولين كسايي كه اين جمله رو گفت تو تاپيك خودم بودم ) اما مقايسه pes 2013 حتي با fifa 10 هم اشتباهه.مثله مقايسه پرش و كيا هستش !! كيا شايد ماشين هاي جديدش از بهترين ها در ماشين هاش باشن اما بازم قابل مقايسه با ٩١١ هاي ١٠ سال پيش هم نيست .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

نگا کنید من از زمانی که یادمه همش بچه ها با هم دعوا و کل کل داشتند
    من خودم رو pc همیشه pes بازی میکنم و فن pes هستم ولی fifa هم بازی میکنم رو ایکس باکس
    نگا کنید من گفتم : واقعا حرف یکی از سایتها درسته امسال دیگه سلیقه ای هست چون واقعا pes پیشرفت کرده و شما اگه با pes حال کنی میری سمتش اگه فیفا حال کنی میری سمتش

13. 2 کاربر از sina-2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

افرين محسن حرفت دقيقا درسته . Pes خيلي از پارسال بهتر شده و بهترين نسخه در اين نسل هست (از اولين كسايي كه اين جمله رو گفت تو تاپيك خودم بودم ) اما مقايسه pes 2013 حتي با fifa 10 هم اشتباهه.مثله مقايسه پرش و كيا هستش !! كيا شايد ماشين هاي جديدش از بهترين ها در ماشين هاش باشن اما بازم قابل مقايسه با ٩١١ هاي ١٠ سال پيش هم نيست .
    خب این نظر شماست و چون با سبک فیفا بیشتر حال میکنی این رو میگی خیلی ها هم نظرشون فرق میکنه
    مثل این میمونه که بتلفیلد رو با call of duty مقایسه کنی
    هردو از یک ژانر هستند اما سبک گیم پلیشون باهم خیلی فرق میکنه
    درسته بتلفیلد گرافیکش عالیه اما من به شخصه از سبک کال آف خوشم میاد
    یکی هم از بتلفیلید
    هر بازی سبک خودش رو داره و چون کسی از یک بازی خوشش میاد دلیل نمیشه که همه خوششون بیاد
    دنیا 2 روزه با هر چی که بیشتر حال میکنی بازی کن (البته بی معنی منظورم فیفا و پی اس بود )

من که با پی اس حال میکنم و دوسش دارم
    فیفا رو هم دارم هروقت از یکیشون خسته میشم میرم سراغ دیگری
    Last edited by kingmohsen; 20-09-2012 at 01:06.

15. 2 کاربر از kingmohsen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال pouyasony's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

دوستان من دیشب نسخه skidrow رو از سایت پی سی دی دانلود کرده بودم تازه دانلودم تموم شد و نصب کردم بازی سالمه فقط همون مشکل کرش کردن تو بازی دوستانه رو داره رفتم از مستر لیگ وارد شدم با بارسا.یه چیز بگم که من دیگه داشتم از pes قطع امید میکردم رفته بودم سمت فیفا ولی بازی وقتی شروع شد واقعا لذت بردم این نسخه شاهکاره واقعا عالیه خیلی پیشرفت داشته نحوه پاس دادن عالی شده پاس های تو عمق فوق العاده شده شوت رو که اصلا نگو وای عالی شده تنها مشکلش همون داوریه.یه چیز جالبم که تو این نسخه دیدم این بود که اگه یادتون باشه تو نسخه های قبل وقتی دفاع حریف دستشونو به علامت افساید بالا میبرد صد در صد داور افساید میگرفت که خیلی از حالت طبیعی در اومده بود ولی تو این نسخه چند بار اتفاق افتاد که همه بازیکنا دستشون رو بردن بالا و همشون به خیال این که افسایده نرفتن سمت توپ ولی داور افساید نگرفت و مسی جون تو موقعیت تک به تک قرار گرفت و توپ را با تور یکی کرد.گیم پلی خیلی پیشرفت داشته خیلی ببخشید ولی دیگه از اون حالتی که به صورت ت خ م ی بخوای توپو از دفاع برداری همرو دریبل کنی بزنی تو گل خبری نیست.اصلا هم تعصبی حرف نزدم چون نه فیفا ماله بابامه نه کونامی هرکدوم بهتر باشه میرم سراغ اون البته نسخه دمو فیفارو بازی کردم اون هم واقعا قشنگه ولی از استیل بازیکناش و نحوه دویدنشون اصلا خوشم نیومد.این نسخه رو از دست ندید. همش یه دست بازی کردم و فعلا از این 1 دست این چیزا دستگیرم شده
    Last edited by pouyasony; 20-09-2012 at 01:15.

17. 3 کاربر از pouyasony بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •