دوست من رمزت رو عوض کن تو مخابرات با اکانت دیگران هم میشه کانکت شد پس امکان اینکه شخص دیگه ای داره از اینترنتت استفاده می کنه هم میتونه باشه رمزت رو عوض کن خیالت از این بابت راحت بشه
دوست من رمزت رو عوض کن تو مخابرات با اکانت دیگران هم میشه کانکت شد پس امکان اینکه شخص دیگه ای داره از اینترنتت استفاده می کنه هم میتونه باشه رمزت رو عوض کن خیالت از این بابت راحت بشه
همه مک آدرسها یکیست...... رمز هم زیاد عوض کردم....
سلام و عرض ادب
عرضم به خدمت شما دوست عزيز، بنده 512 گرفتم، دو مگ هم ميشه گرفت، زنگ زدم مخابرات مرکزي، يکي از همکلاسيهاي دوران دبيرستانم مخابرات کار ميکنه، ميگفت با کپي پروانه کسب سرويس دومگ ميدن، گفتم:من هم؟ گفت شما که نه؟! يعني با پارتي بازي هم ميشه دو مگ گرفتفعلاً هاردم پر شده، يکم خلوتش کنم بعد اگه لازم شد سرويس دو مگ ميگيرم
اگه مک آدرس يکي باشه، کار کارِ خودتونه،تو يه ساعت يه گيگ؟ اين واقعاً خيلي عجيبه، مال من برخي اوقات 400-500 مگ، يه بار 800 مگ تو يه ساعت هم شد، بدون اينکه چيزي دانلود کنم، ولي دو گيگ يا يه گيگ اونم دائمي خيلي تحمّلش سخته
ضمناً با شکايت کردن چيزي درست نميشه، از اين شکايتها تو اين ده - دوازده سال اخير زياد کردم، مجبوري بسوزي و بسازي تو مملکت گل و بلبل ايران
![]()
نه دوست عزیز باید جاش رو بلد باشی شکایت کنی ..... خدایش جایی که من هستم فقط این مخابرات هست .. وگرنه در اولین فرصت عوض میکردم
سلام و عرض ادب
دوست عزيز به نظر شما کجا بايد شکايت کنيم جواب بگيريم؟
آقا من منتظرم سایت درست بشه تا سرویس نامحدود بگیرم،جمعه سرویسم تموم می شه ،سایت هنوزم خراب![]()
دوست عزیز اینجا منم فردا شکایت رو مینویسم ... اگه دوستان هم مشکل من رو دارن بیان اینجا شکایت کنن[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روزبه جان شمارش معکوس راه انداختی بیست بار گفتی اینترنت نا محدود ندن من می رم
جوکر جان کیوان راست میگه بیخود زور نزن شکایتت به جایی نمیرسه اون موقع که ما داشتین از شاتل شکایت می کردیم باید می بودی می دیدی یه دی وی دی فیلم و عکس و مدرک همراه شکایت نامه با کلی امضا خلاصه کلی دنگ و فنگ ماده قانون و هزار ترفند دیگه شاید یکی از بزرگترین شکایت های گروهی علیه شرکتی رو راه انداختیم ولی شکایتمون چیز شد رفت انگار نه انگار![]()
دوست عزيز، از سه سال پيش که بنده اومدم آمل، و اي دي اس استفاده ميکنم، بارها از طريق همين سايت، از شاتل و پارس آنلاين شکايت کرديم، اونم همه باهم و جمعي، آخرش چي شد؟ ترافيک 5000 تومني الان شد 6000 تومن
سرعت شبانه کم بود کمتر شد، طرح بلاک کردن، يوزرهاي پرمصرف تو شاتل که کاملاً خلاف قانونه، هنوزم پابرجاست و ... بردن شکايت فرزند، نزد پدر، افاقه درد نميکنه، اينا دستشون تو يه کاسه است، اين کارها هيچ نتيجه اي نداره دوست من.
موفّق باشيد
Last edited by keyvan13611361; 15-08-2012 at 23:55.
سرعت امشب هم عالیه سرعت بعضی لینک ها به بالای 100 تا میرسه؟؟؟؟؟؟؟ چه خبره؟؟؟ همه از کاهش سرعت حرف میزنن واسه چی سرعت بالائه ؟حتما این چند روز دارن بهمون یه حالی میدن بعدش میبینی..................
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)