تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 74 از 1421 اولاول ... 2464707172737475767778841241745741074 ... آخرآخر
نمايش نتايج 731 به 740 از 14206

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان مازندران

پروفشنال maskot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

دوست من رمزت رو عوض کن تو مخابرات با اکانت دیگران هم میشه کانکت شد پس امکان اینکه شخص دیگه ای داره از اینترنتت استفاده می کنه هم میتونه باشه رمزت رو عوض کن خیالت از این بابت راحت بشه

2. این کاربر از maskot بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت mmz-joker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

دوست من رمزت رو عوض کن تو مخابرات با اکانت دیگران هم میشه کانکت شد پس امکان اینکه شخص دیگه ای داره از اینترنتت استفاده می کنه هم میتونه باشه رمزت رو عوض کن خیالت از این بابت راحت بشه
    همه مک آدرسها یکیست...... رمز هم زیاد عوض کردم....

4. این کاربر از mmz-joker بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه keyvan13611361's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام و عرض ادب

با سلام ،سرویس مخابرات یک مشکلی که داره اینه که نمی شه سرعت و کم کرد،برای مثال سرعت 128 با 2 مگ فرقی نداره در حال حاضر،اما اگه برن رو سیستم جدید،هر کسی سرعت خودشو داره،شما چه سرویسی تمدید کردی آقا کیوان؟
    عرضم به خدمت شما دوست عزيز، بنده 512 گرفتم، دو مگ هم ميشه گرفت، زنگ زدم مخابرات مرکزي، يکي از همکلاسيهاي دوران دبيرستانم مخابرات کار ميکنه، ميگفت با کپي پروانه کسب سرويس دومگ ميدن، گفتم:من هم؟ گفت شما که نه؟! يعني با پارتي بازي هم ميشه دو مگ گرفتفعلاً هاردم پر شده، يکم خلوتش کنم بعد اگه لازم شد سرويس دو مگ ميگيرم

همه مک آدرسها یکیست...... رمز هم زیاد عوض کردم....
    اگه مک آدرس يکي باشه، کار کارِ خودتونه، تو يه ساعت يه گيگ؟ اين واقعاً خيلي عجيبه، مال من برخي اوقات 400-500 مگ، يه بار 800 مگ تو يه ساعت هم شد، بدون اينکه چيزي دانلود کنم، ولي دو گيگ يا يه گيگ اونم دائمي خيلي تحمّلش سخته
    ضمناً با شکايت کردن چيزي درست نميشه، از اين شکايتها تو اين ده - دوازده سال اخير زياد کردم، مجبوري بسوزي و بسازي تو مملکت گل و بلبل ايران

تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سلام و عرض ادب

عرضم به خدمت شما دوست عزيز، بنده 512 گرفتم، دو مگ هم ميشه گرفت، زنگ زدم مخابرات مرکزي، يکي از همکلاسيهاي دوران دبيرستانم مخابرات کار ميکنه، ميگفت با کپي پروانه کسب سرويس دومگ ميدن، گفتم:من هم؟ گفت شما که نه؟! يعني با پارتي بازي هم ميشه دو مگ گرفتفعلاً هاردم پر شده، يکم خلوتش کنم بعد اگه لازم شد سرويس دو مگ ميگيرم

اگه مک آدرس يکي باشه، کار کارِ خودتونه، تو يه ساعت يه گيگ؟ اين واقعاً خيلي عجيبه، مال من برخي اوقات 400-500 مگ، يه بار 800 مگ تو يه ساعت هم شد، بدون اينکه چيزي دانلود کنم، ولي دو گيگ يا يه گيگ اونم دائمي خيلي تحمّلش سخته
    ضمناً با شکايت کردن چيزي درست نميشه، از اين شکايتها تو اين ده - دوازده سال اخير زياد کردم، مجبوري بسوزي و بسازي تو مملکت گل و بلبل ايران

نه دوست عزیز باید جاش رو بلد باشی شکایت کنی ..... خدایش جایی که من هستم فقط این مخابرات هست .. وگرنه در اولین فرصت عوض میکردم

7. این کاربر از mmz-joker بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام و عرض ادب
    دوست عزيز به نظر شما کجا بايد شکايت کنيم جواب بگيريم؟

آخر فروم باز ruzbeh1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

آقا من منتظرم سایت درست بشه تا سرویس نامحدود بگیرم،جمعه سرویسم تموم می شه ،سایت هنوزم خراب

10. این کاربر از ruzbeh1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سلام و عرض ادب
    دوست عزيز به نظر شما کجا بايد شکايت کنيم جواب بگيريم؟
    دوست عزیز اینجا منم فردا شکایت رو مینویسم ... اگه دوستان هم مشکل من رو دارن بیان اینجا شکایت کنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

12. این کاربر از mmz-joker بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال maskot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

روزبه جان شمارش معکوس راه انداختی بیست بار گفتی اینترنت نا محدود ندن من می رم

جوکر جان کیوان راست میگه بیخود زور نزن شکایتت به جایی نمیرسه اون موقع که ما داشتین از شاتل شکایت می کردیم باید می بودی می دیدی یه دی وی دی فیلم و عکس و مدرک همراه شکایت نامه با کلی امضا خلاصه کلی دنگ و فنگ ماده قانون و هزار ترفند دیگه شاید یکی از بزرگترین شکایت های گروهی علیه شرکتی رو راه انداختیم ولی شکایتمون چیز شد رفت انگار نه انگار

14. این کاربر از maskot بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

دوست عزيز، از سه سال پيش که بنده اومدم آمل، و اي دي اس استفاده ميکنم، بارها از طريق همين سايت، از شاتل و پارس آنلاين شکايت کرديم، اونم همه باهم و جمعي، آخرش چي شد؟ ترافيک 5000 تومني الان شد 6000 تومن
    سرعت شبانه کم بود کمتر شد، طرح بلاک کردن، يوزرهاي پرمصرف تو شاتل که کاملاً خلاف قانونه، هنوزم پابرجاست و ... بردن شکايت فرزند، نزد پدر، افاقه درد نميکنه، اينا دستشون تو يه کاسه است، اين کارها هيچ نتيجه اي نداره دوست من.
    موفّق باشيد

Last edited by keyvan13611361; 15-08-2012 at 23:55.

16. 2 کاربر از keyvan13611361 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mazimazimazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    مازندران - آمل

پيش فرض

سرعت امشب هم عالیه سرعت بعضی لینک ها به بالای 100 تا میرسه؟؟؟؟؟؟؟ چه خبره؟؟؟ همه از کاهش سرعت حرف میزنن واسه چی سرعت بالائه ؟ حتما این چند روز دارن بهمون یه حالی میدن بعدش میبینی..................

18. این کاربر از mazimazimazi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •