مگه فقط کسپر اسکای تنها آنتی ویروس پولی دنیاست که مجبور بشیم بریم آنتی ویروس رایگان![]()
مگه فقط کسپر اسکای تنها آنتی ویروس پولی دنیاست که مجبور بشیم بریم آنتی ویروس رایگان![]()
از کل جمله شما، نمیدونم چرا "فقط" و "مجبور" را میبینم!!
فقطش که به من ربطی نداره.... محصول شما هم فروش میره نگران نباشید!!!
مجبورش رو باید بگم که یه وقتی دیدی که یه فقیری! مثل من مجبوره بره سمت محصول رایگان. بر ما خرده مگیر...!
پستم مفید نیست، میدونم. ولی حرف دلمو زدم.
درسته کاسپر پولی هست و امسی سافت هم پولی ولی ایا هر پولی ارزش خرید داره !
کرک می کنند چون یه برنامه است برای همیشه. هر وقت خواستی، کرک می کنی! من هم دارم ولی استفاده نمی کنم.
کلید بهتره چون برنامه رو خراب نمی کنه ولی کلید بر خلاف کرک، زمان داره. ممکنه بلوک کنند. فرقشون اینه.
لطفا حذف شود
ممنون
Last edited by xman681; 13-09-2012 at 12:39.
بحث کردن با شما ارزش نداره آواتار و امضا شما همه چی رو نشون میده
پست رو پاک کنید لطفا
Last edited by 55021; 13-09-2012 at 01:55.
من خودم از همه چیز انتقاد میکنم، من در پست حرفی از ارزش نداشتن امسی سافت نزدم ولی شما بدون توجه به پست من ان را به امسی سافت ربط دادید. . .نه آقا ارزش خرید نداره فقط تنها کسپر ارزش خرید داره
متاسفم برای بعضی از دوستان چون کاملا تعصب گونه و ... رفتار میکنند منتظر بودند کسی پست بزنه سریع 200 نفر کسپری بیاند تشکر بزنند زیر پست
نمونه اش این تاپیک اینقدر خنده دار رفتار میکنید که آدم تعجب میکنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من از امسی سافت خوشم نمیاد . ولی نمیذارم کسی بیاد بگه فقط برندی که شما استفاده می کنید خوبه . سوتی هایی هم کاسپر میده و نمونش در اکانت بنده اماده و مهیا هست که به دوتا از دوستان گفتم.
تعصب یک طرف ماجرا هست و حقیقت گویی طرف دیگر. این دو را با هم اشتباه نگیرید.
شما اگر سوییتی که استفاده میکنید / دیگه احتیاجی ندارید که به حاشیه ها گوش بدید.
میگن برای اینکه در بازاری بتوانید درامد و فروش خوبی داشته باشید باید رقیب را به یک صورتی از میدان خارج کرد کاری که کارتل ها انجام دادند .![]()
قبلا یه قسمت تو 2012 و ورژنای قبل 2013 بود که آپدیتو تو هارد سیو میکرد تو 2013 هرچی میگردم پیدا نمیکنمش؟
از اینترنت سکوریتی حذفش کردن سیو آپدیتا رو هاردو ؟
آره عزیز حذف شده
چند صفحه برو قبل توی همین تاپیک نحوه ذخیره آپدیت ها رو توی kav و kis 2013 پیدا میکنی.
تفاوت نسخه فينال با ريتايل با سوييت چی هست؟
اگر نسخه ی مشابهی هم غير اين وجود داره اگه ميشه توضيح بدين
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)