تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 74 از 171 اولاول ... 246470717273747576777884124 ... آخرآخر
نمايش نتايج 731 به 740 از 1701

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیون های 2012 LG

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دوستان فيلم هاى 3D كه موقع وصل كردن tv به اينترنت آنلاين ميشه ديد بخاطر آنلاين بودن كيفيتش بايينه يا tv من مشكل داره؟ لطفا راهنمايى كنيد. Tv model 47lm62000

اگه نباشه جاش خالی می مونه test14's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان كسي كاليبره خوب براي lm5800 سراغ داره؟ فكر كنم عينا با 6200 يكي باشه ، آپديت براش اومده چجوري از كجا؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohsen121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2004

پيش فرض

سلام . من نمی تونم از طریق کابل LAN به اینترنت تلویزیون وصل بشم چون دی ان اس و ای پی می خواد. دوستان اگر کسی بلده کمک کنه بی زحمت.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام . من نمی تونم از طریق کابل LAN به اینترنت تلویزیون وصل بشم چون دی ان اس و ای پی می خواد. دوستان اگر کسی بلده کمک کنه بی زحمت.
    دوست عزيز برو توى router( منظور همون مودم) ببين DHCP فعال هست يا نه. بعد اكر tv نميتونه IP درست بيدا كنه همونجا ببين جه IP هايى مجازه و DNS ---- بعد وارد كن. باز اكر نشد بكو تا بكم جيكار كني

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohsen121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2004

پيش فرض

دوست عزيز برو توى router( منظور همون مودم) ببين DHCP فعال هست يا نه. بعد اكر tv نميتونه IP درست بيدا كنه همونجا ببين جه IP هايى مجازه و DNS ---- بعد وارد كن. باز اكر نشد بكو تا بكم جيكار كني
    ممنون که جواب دادی" باز نشد . هیچ اIP و DNS پیش فرضی هم نداره .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

ممنون که جواب دادی" باز نشد . هیچ اIP و DNS پیش فرضی هم نداره .
    جى باز نشد؟ مودم؟ مكه ميشه؟ با كامبيوتر بايد وصل بشى بهش
    براى اينكه بتونى IP خاص بدى بايد MAC تلويزيونا از قسمت information بردار و توى مودم تعريف كن

داره خودمونی میشه LM62000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سلام
    میشه کالیبراسیون LM62000 رو هم بذارین؟ من که روی وب چیزی پیدا نکردم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

برنامه nero home 4 رو نصب کردم از طریق گزینه device یکبار تلویزیون رو شناخت و تونستم فیلم رو از طریق کامپیوتر share کنم به تلویزیون ولی وقتی کامپیوتر رو restart کردم دیگه تلویزیون رو نشناخت و دیگه نمیتونم فیلمی رو share کنم حالا باید چیکار کنم در ضمن کلید source ;i گفتید چی هست میشه یه اموزش کامل بدید
    با تشکر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض ﻣﻦ ﺗﻲ ﻭﻱ ﮔﺮﻓﺘﻢ اﻣﺎ اﺯ ﻛﻴﻔﺘﻮ ﺳﺮﻋﺘﺶ ﺭاﺿﻲ ﻧﻴﺴﺘﻢ

ﺑﭽﻪ ﻫﺎ ﻟﻂﻔﺎ ﻣﻲ ﺷﻪ ﺑﮕﻴﺪ ﺳﻮﺭﺱ ﺭا ﻋﻮﺽ ﻛﻦ ﻣﻨﻆﻮﺭ ﭼﻴﻪ
    Last edited by oskar888; 10-10-2012 at 10:41.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

با تجربه ای که من به دست آوردم میتونم قاطعانه خدمتتون عرض کنم نه کیفیت ال جی تو ایران مثل جاهای دیگه هست و نه گلدیران شرکتی هست که بشه رو خدماتش حساب کرد
    من خیره سرم مثلا بهترین مدل رو گرفتم98000
    ولی ایراد داره ، مشکل نشت نور رو داره
    که اولا چون full led. هست نباید داشته باشه
    ثانیا حالا که داره شرکت باید عذرخواهی کنه و عوضش کنه که در نهایت تعجب میگن عادی هست
    متاسفانه من سرم کلاه رفت
    به شما توصیه میکنم یا ال جی نگیرید یا بدون گارانتی بگیرید

sent from my xperia ray ST18i using tapatalk
    شما بایتسی ازشون شکایت حقوقی کنید . اکثر کارشناساشون این حرف رو یادشون دادن که کالا های معیوب رو لاپوشانی کنن و بگن عادیه
    من برای مدل 95000 فول ال ای دی درخواست خدمات کردم . باورتون نمیشه خانمی که با من حرف میزد و مثلا میخواست راهنماییم کنه در حد اکابر هم اطلاعات نداشت و گویا یه کاغذ جلوی دستش گذاشته و از روی اون داره شما رو راهنمایی میکنه. چند تا سوال درباره جودر و بلور در ترموشن ازش پرسیدم هنگ کرد و اصلا نمیدونست اون چی هست.

گلدیران و خدماتش در تماس و پیگیری عالیه ولی در پاسخگویی و ایجاد رضایت و حل مشکل فوق ضعیف. آخرش هم میگن عادیه.

ال ای دی من فول ال ای دیه و در تصاویر متحرک علیرغم 400 هرتز بودنش لرزش شدید داره

کلاه گشادی سرتون میره اگه ال جی بخرید شک نکنید که راست میگم. من که 2600000 تومان رو انگار تو جوب آب ریختم رفت. تازه من بهترین مدل و بهترین سریشو که 90000 ها هستش خریدم. نانو فول ال ای دی.

در کل توصیه اکید اکید اکید

ال جی نخرید کلاه سرتون میره. به کسی هم توصیه نکنید مشمول ذمه مردم میشن به خدا

الکی هم بررسی تخصصی نکنید ال جی اول و آخرش در تولید تصاویر متحرک و سریع بی کیفیته و تصویر اغلب مدل هایی که دیدم از گرانترین تا رده های متوسط کلا لرزش و پرش تصویر رو دارند.
    مگر در سری او ال ای دی که من به شخصه تصویرشو ندیدم شاید اون خوب باشه (البته خودم تبلت او ال ای دی دارم که تصویرش فوق العاده است.

تری دی ال جی و سایر تری دی ها هم کلا پرش دارن حتی در بالاترین قیمت. گول تبلیغات رو نخورین ( این عرضم دلسوزانه است نه از سر کر کری خوندن متعصبانه. این مطالب رو هم که به رشته تحریر در اومد و وقت شریفتون رو هم گرفتم حاصل ساعتها آزمایش 3D در مدل های مختلف موجود در منزل دوستان و در فروشگا ه های خیابان جمهوری نوشتم)) تا بحال 4مدل ال سی دی و ال ای دی رو عوض کردم و کلی هم بابت تعویض پنل ها ضرر کردم... سامسونگ 2 نمونه داشتم ال جی هم 2 نمونه 47 و 55 اینچ و تری دی
    Last edited by yasmas; 10-10-2012 at 11:15.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •