تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 74 از 602 اولاول ... 246470717273747576777884124174574 ... آخرآخر
نمايش نتايج 731 به 740 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

بیتس هدفون خوبی نیست یعنی نسبت به قیمتش خیلی کیفیت کمتری داره
    cx-300 انتخاب مناسبیه. همنطور که بقیه هم گفتن klipsch s3 هم خیلی عالیه.
    حالا این مدل ها رو گوشیم خوب جواب میده بگیرم؟گوشیم n97 هست.من شهرستانم متاسفانه اینجا فرصت تست نمیدن.یعنی پلمپ رو باز نمیکنن.اگر اینترنتی هم بخرم باز فرصت تست ندارم.موندم چی کار کنم...
    Last edited by bahadorgamer; 03-08-2012 at 10:16.

داره خودمونی میشه ama.lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

خیلی لطف کردید دوست عزیز. ممنونم ازتون بهرحال

در مورد سوالتون در مورد ex1000 تقریبا تنها ایراد بزرگی که بهش میگیرن اینه که ممکنه توی گوشتون خوب فیکس نشه. یعنی اینطور که اگه یکی از اون سیلیکون/فوم (یا حالا هرچی اسمشه ) سرش دقیقا اندازه گوشتون باشه، احتمالا مشکلی نخواهید داشت، ولی اگه بدشانسی بیارید، توی گوشتون خوب فیکس نیمشه.
    بد نیست این صفحه رو یک نگاهی بندازید:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    به نام خدا/خیلی ممنون دوست عزیز،ولی در جعبه این ایرفون ۷ اندازه مختلف وجود داره که فکر میکنم یکیشون اندازه مناسبی داشته باشه،خیلی ممنون که زمان گذاشتید،اون صفحه رو هم حتما چک خواهم کرد،یا علی.

3. این کاربر از ama.lord بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

خواهشا یکی به من بگه klipsch s5رو از کجا میتونم بگیرم؟ هفت حوض و جمهوری رفتم گفتن اصلا تو ایران نیست.

تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

خیلی لطف کردید دوست عزیز. ممنونم ازتون بهرحال

در مورد سوالتون در مورد ex1000 تقریبا تنها ایراد بزرگی که بهش میگیرن اینه که ممکنه توی گوشتون خوب فیکس نشه. یعنی اینطور که اگه یکی از اون سیلیکون/فوم (یا حالا هرچی اسمشه ) سرش دقیقا اندازه گوشتون باشه، احتمالا مشکلی نخواهید داشت، ولی اگه بدشانسی بیارید، توی گوشتون خوب فیکس نیمشه.
    بد نیست این صفحه رو یک نگاهی بندازید:
    به نام خدا/سلام دوست عزیز،ممنون از تذکرتون،حتما به این موضوع دقت میکنم،ولی میدونم که ۷ سایز مختلف در جعبه موجوده که احتمالا باید یکیش مناسب باشه،در مورد لینکی هم که دادید خیلی متشکرم،حتما بررسی میکنم،یا علی.

6. این کاربر از ama.lord بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

سلام.دوستان یه هدفون خوب بیسیم واسه تبلت سامسونگ میخوام.واسه گوش کردن موزیک...درحد متوسط....ممنون میشم..مدل با قیمت بدید.مرسی

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

به نام خدا/سلام دوست عزیز،ممنون از تذکرتون،حتما به این موضوع دقت میکنم،ولی میدونم که ۷ سایز مختلف در جعبه موجوده که احتمالا باید یکیش مناسب باشه،در مورد لینکی هم که دادید خیلی متشکرم،حتما بررسی میکنم،یا علی.
    جدا از بحث صدا، این هدفون ایرادش اینه که نویز ایزولیشینش درمقایسه با انتظاری که ما از هدفون داخل گوشی داریم خیلی ضعیفه و بیشتر در حد ایرباد هست تا هدفون

منبع خوب:

من به هیچ وجه توصیه نمی کنم هدفون در این حد انتخاب کنین مگر اینکه پولتون خیلی زیاد باشه و براتون مهم نباشه که 200 پول هدفون بدین یا 600

9. 4 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه vurhorston's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

جدا از بحث صدا، این هدفون ایرادش اینه که نویز ایزولیشینش درمقایسه با انتظاری که ما از هدفون داخل گوشی داریم خیلی ضعیفه و بیشتر در حد ایرباد هست تا هدفون

منبع خوب:

من به هیچ وجه توصیه نمی کنم هدفون در این حد انتخاب کنین مگر اینکه پولتون خیلی زیاد باشه و براتون مهم نباشه که 200 پول هدفون بدین یا 600
    یعنی یه جورایی مثله bose ie2؟

تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

منبع خوب:

به نام خدا/سلام جناب rave-87 امیدوارم حالتون خوب باشه،استاد خوبم ،آقا سالار، از شما تعریف کرده بودن.
    اگر پست های قبل بنده حقیر رو خونده باشید میدونید که یک هدفون داخل گوشی میخوام به طوری که دارای پایه باشه تا به راحتی از گوش نیفته و قابلیت تحرک رو به کاربر بده ،در مورد مبلغ ،با اطمینان کامل باید بگم که در مورد پولی که با زحمت به دست اومده به هیچ وجه بی قید نخواهم بود،ولی از شکل مدل های sony mdr-ex600/1000
    خیلی خوشم اومده بود که ،با توجه به شرایط قسمت نیست.
    در هر صورت تا 400 هزار تومان و یا بیشتر ،ولی موردی که از نظر شما و استاد خوبم آقا سالار تایید بشه.
    در مورد نوع صدا طوری باشه که صدای آلاتی مثل سنتور رو عالی پخش کنه،حالا هر نوع صدای بیسی که میخواد داشته باشته.با تشکر از زمانی که میذارید.
    در مورد سونی ۱۰۰۰ هم فکر میکردم چون به دلار ۳۵۰ هست دیگه مشکل خاصی نداشته باشه،در مورد اشکالی که گفتید میتونید کمی ساده تر بیان کنید،حقیقت دوست خوبم آقا سالار که واقعا در این مورد استاد هستند این هندزفری رو تایید کردند،هرچند خود آقا سالار هم گفته بودند که شما در مورد داخل گوشی ها صاحب نظر هستید،یا علی.
    Last edited by ama.lord; 04-08-2012 at 03:25.

12. 4 کاربر از ama.lord بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

منبع خوب:

به نام خدا/سلام،حال شما خوبه?
    من اصلا به کلمه ای که نوشتید(نویز ایزولیشن) به صرف این که یک کلمه تخصصی هست دقت نکردم،اگر منظورتون عایق صدا بودن هست باید بگم که من معمولا زمانی آهنگ گوش میگیرم که فضا کاملا آروم هست،شاید هم منظورتون رو اشتباه متوجه شدم ولی به نظر من اگر یکی از سیلیکون ها مناسب گوشم باشه دیگه صدایی نخواهد اومد،منتظر پاسخ شما استاد بزرگوار هستم،یا علی.

تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

سلام
    بله با توجه به اینکه از صدای px200 راضی بودین و با توجه به سورس پلیرتون و بقیه موارد فعلا صلاح در این هست.

به نام خدا/سلام به آقا سالار گل.
    من برای شما یه پیغام خصوصی گذاشتم که نمیدونم به دستتون رسیده یا خیر،در هر صورت من کمک های این چند مدت شما رو فراموش نمیکنم،و اگر از هر استاد دیگه ای که در این سایت فعال هستند کمک بگیرم پاسخ های روزانه شما فراموش نمیشه و در مورد انتخاب نهایی هم حتما باید نظر بدید،پس اگر ممکنه در مورد سونی ex1000 هم نظر نهاییتون رو با توجه به مواردی که دوستان لطف کردن و گفتند بیان کنید و یا پیشنهاد های جدیدتون رو که صدایی در حدو اندازه این مدل سونی داشته باشند بفرمایید،یا علی.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •