تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 74 از 201 اولاول ... 246470717273747576777884124174 ... آخرآخر
نمايش نتايج 731 به 740 از 2006

نام تاپيک: مشاوره خرید خودرو از 10 تا 20 میلیون تومان

ناظر انجمن اتومبیل Pourya-pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

یعنی در کل دوتا سورن هاچه فرقی دارن تفاوت تو موتوره یا تو امکانات؟؟؟؟؟؟ تو هر چی هست لطفا سریع تر بگید چون دیگه کم کم دارم اقدام می کنم برای خرید ال ایکس
    سورن ELX دارای داشبورد کاملا جدید و زیبا ، دو عدد اربگ ، سیستم تعویه مطبوع اتوماتیک ( مثل 206 ) صندلی های جدید و ارگونمی ، 4 چرخ دیسکی ، نمای جدید جلو پنجره هست ، سورن معمولی ( که دیگه تولید نمیشه ) داخلش دقیقا سمند معمولی هست و تفاوتی با ال ایکس نداره . به مراتب ال ایکس قشنگتره .
    موتورهاشون هم سورن ELX با دو موتور XU7قدیمی 97 اسبی و EF7 115 اسبی ارایه میشه که سورن معمولی فقط XU7 روشون نصبه .

2. این کاربر از Pourya-pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

سورن ELX دارای داشبورد کاملا جدید و زیبا ، دو عدد اربگ ، سیستم تعویه مطبوع اتوماتیک ( مثل 206 ) صندلی های جدید و ارگونمی ، 4 چرخ دیسکی ، نمای جدید جلو پنجره هست ، سورن معمولی ( که دیگه تولید نمیشه ) داخلش دقیقا سمند معمولی هست و تفاوتی با ال ایکس نداره . به مراتب ال ایکس قشنگتره .
    موتورهاشون هم سورن ELX با دو موتور XU7قدیمی 97 اسبی و EF7 115 اسبی ارایه میشه که سورن معمولی فقط XU7 روشون نصبه .
    اها پس کلا سورن عادی رو خیلی مناسب نمی دونید و بین این دو تا سمند ال ایکس رو بیشتر پیشنهاد می کنید .....درسته؟

نظرتون راجع به پارس دست دوم چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اها پس کلا سورن عادی رو خیلی مناسب نمی دونید و بین این دو تا سمند ال ایکس رو بیشتر پیشنهاد می کنید .....درسته؟

نظرتون راجع به پارس دست دوم چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بله درسته ، پارس در حال حاظر با افزایش قیمت نجومی همراه بوده و از بازار مناسبی برخوردار نیست ، به همین دلیل پیشنهاد نمیشه .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

خوب پس من در نهایت تصمیم گرفتم برای خرید سمند ال ایکس مولتی پلکس با قیمت 16 و 900 از راهنمایی های همه ممنون فقط نظرتون راجع به رنگ چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ و این که راجع به پلاک چی کار کنم خودشون فوری می دن یه جدید یا باید همون پلاک ماشین قبلی رو وردارم؟؟؟؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

خوب پس من در نهایت تصمیم گرفتم برای خرید سمند ال ایکس مولتی پلکس با قیمت 16 و 900 از راهنمایی های همه ممنون فقط نظرتون راجع به رنگ چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ و این که راجع به پلاک چی کار کنم خودشون فوری می دن یه جدید یا باید همون پلاک ماشین قبلی رو وردارم؟؟؟؟؟؟؟؟
    به نظرم سفید مناسب هست ، البته نمیدونم چه رنگ هایی رو داره ، قبلا خاکستری داشت که واقعا تیپ سمند رو مثل بی ام دبلیو کرده بود اما نمیدونم چرا شرکت این رنگ رو برداشت . به هر حال سلیقه ایست .
    موقع ثبت نام از شما میپرسن که اگر پلاک توی بایگانی داشته باشید همون رو براتون دوباره صادر کنن و اگر هم بخواید پلاک جدید بهتون میدن ، ماشین موقع تحویل با پلاک خودتون تحویل میشه و نیازی نیست شماره گزاری و ... برید .

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

سلام دوستان..به نظرتون بین سمند se و سمند lx و glx کدوم کلا بهتره؟یعنی کدوم بهتر کارکرده تا الان...
    مممنون
    سلام .
    عملکرد کلی این 3 خودرو از هر نظر شبیه به هم هست.البته سمند LX و 405 هم با موتور TU5 هستن که بحثش جداست.
    سمند LX به مراتب از سمند SE کامل تره و ایران خودرو اومده با برداشتن برخی امکانات و تغییرات جزئی سمند SE رو تولید کرده
    تا مردم بتونن سمند ارزون قیمت داشته باشن.
    پس انتخاب بین سمندها کار سختی نیست چون هردو از یک موتور استفاده میکنن و تمام موارد فنیشون شبیه به هم هست
    میمونه تصمیم شما که بخوای خودروی کاملتری انتخاب کنید یا خیر.
    بودجتون رو نمیدونم چقدر هست اما 405 با موتور TU5 رو بتونید انتخاب کنید از سمند میتونه انتخاب بهتری باشه
    چون عملکرد 405 با این موتور خوب و عالی بوده.
    405 با موتور قدیمی XU7 هم هست که میتونید انتخاب کنید . 405 در عین سادگی خودروی زیبایی هست
    از قدیم تا الان بخوای حساب کنی 405 به مراتب از محبوبیت بیشتری نسبت به سمند برخوردار بوده .

8. این کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض 206 تیپ 5 یا پارس lx

سلام دوستان من 20 تا 23 بوجه دارم و شدیدا بین این دو تا موندم
    انتظار من اینه که از کیفیت خوبی برخوردار باشه کم خرج باشه با توجه به اینکه میدونم موتورشون یکیه و تقریبا قدرت حرکتی برابر دارن میخواستم بدونم کدومشون رو شما صلاح میدونید.
    اگه بخوام دست دوم بگیرم که به صرفه تر باشه کدوم مدل از هر کدوم رو میگید.
    اگه خودرو دیگه ای هم مد نظرتون بود بفرمایید.

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

سلام.
    به مراتب مشخصه که اگر ماشین با قدرت و شتاب و جوون پسند بخوای تیپ 5
    اگر ماشین جادار و راحت و قدرت و شتاب مناسب بخوای پارس LX
    کیفیت تیپ 5 به مراتب از پارس بالاتر هست البته تیپ 5 فعلا تولید نمیشه و باید به فکر
    مدل های 90 باشید اما پارس LX اگرچه کمیاب هست اما میشه پیدا کرد.
    از نظر فنی خرجشون شبیه به هم هست چون از یک پیشرانه استفاده میکنن اما از نظر سایر
    لوازم بدنه و قطعات جانبی دیگه لوازم پارس تا حدی ارزون تره.

بعد از این 2 خودرو میتونید به تندر 90 و 405 با موتور TU5 فکر کنی.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

سلام.
    به مراتب مشخصه که اگر ماشین با قدرت و شتاب و جوون پسند بخوای تیپ 5
    اگر ماشین جادار و راحت و قدرت و شتاب مناسب بخوای پارس LX
    کیفیت تیپ 5 به مراتب از پارس بالاتر هست البته تیپ 5 فعلا تولید نمیشه و باید به فکر
    مدل های 90 باشید اما پارس LX اگرچه کمیاب هست اما میشه پیدا کرد.
    از نظر فنی خرجشون شبیه به هم هست چون از یک پیشرانه استفاده میکنن اما از نظر سایر
    لوازم بدنه و قطعات جانبی دیگه لوازم پارس تا حدی ارزون تره.

بعد از این 2 خودرو میتونید به تندر 90 و 405 با موتور TU5 فکر کنی.
    ممنون از جوابتون از نظر ایمنی کدوم رو میگید با توجه به اینکه دیگه 405 و سمند و پارس خیلی تو فکو فامیل داریم مدل داشبوردش برام خسته کننده شده. در ضمن جای 206 خیلی کمه؟ چون من تا حالا با دید مشتری سوارش نشدم مثلا در قیاس با پراید چطوره؟

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

ممنون از جوابتون از نظر ایمنی کدوم رو میگید با توجه به اینکه دیگه 405 و سمند و پارس خیلی تو فکو فامیل داریم مدل داشبوردش برام خسته کننده شده. در ضمن جای 206 خیلی کمه؟ چون من تا حالا با دید مشتری سوارش نشدم مثلا در قیاس با پراید چطوره؟
    مشکلاتی که کابین 206 داره:
    محدود بودن فضای جلوی پای سرنشینان عقب هست

سرنشینان جلو در 206 نسبت به پراید احساس راحتی بهتری دارن.

تیپ 5 از نظر ایمنی با داشتن 2 ایربگ در حد خودش تونسته قابل قبول باشه و استاندارد لازم رو کسب کنه.
    پارس و 405 هم از نظر ایمنی در یک اندازه هستن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •