تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 74 از 421 اولاول ... 246470717273747576777884124174 ... آخرآخر
نمايش نتايج 731 به 740 از 4206

نام تاپيک: آداب معاشرت

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

اخه داخل جمع جرات نمیکنه بگه چون خیلی ها خاطر منو میخوان اگه بگه خودشو خراب کرده سنش هم بالاست 35 سال ...من به عقلش به خدا شک کردم . به نظرتون چی بگم ؟
    سلام

دوست عزیز شما اول توجه کن ببین این رفتار رو با همه داره یا نه...چون هستند ادمهایی که شخصیتشون به اون شکل ایجاد شده که با همه شوخی میکنند....اگه اینطوری که بی خیالش شو...ولی نذار بهت بی احترامی کنه....مثلا وقتی شوخی نابجا کرد نخند و چپ چپ بهش نگاه کن..شاید اینطوری متوجه بشه از شوخیش خوشتون نیومده...

به خاطر سنش بهش توهین نکن...و راهحل دیگه هم اینکه دسته جمعی تصمیم بگیرید که زیاد بهش محل نزارید...مثلا وقتی وارد جمع میشه شما قبلش از جمع بخواید که در حضور این آقا رسمی تر باشند و از برنامه از پیش تائین شده به ایشون بی محلی کنند...

خواندن این مقاله هم توصیه میشه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 7 کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

شما ترجیح میدین موقع صحبت کردن ایستاده با یه شخص چطوری وایسین؟ دست به سینه , دست پشت , دست توی جیب یا ... ؟
    اگر صحبت در حد 5 دقیقه هست بهتره صاف باستید...ولی اگر مثلا قراره نیم ساعت صحبت بشه اولا که بهتره نشسته انجام بشه دوما هر 5 تا 10 دقیقه یک بار تغییر حالت بدید
    در حالت کلی دست توی جیب و دست به سینه وقتی که با یک بزرگتر صحبت میکنید ممکنه باعث ناراحتی طرف مقابل بشه

بهترین جواب برای تیکه های زننده فامیل چی هستش جوری که غیر مسقیم بهشون جواب داد ؟ (یه فامیلی دارم از روی حسادت خیلی تیکه میندازه و غیبت و مسخره میکنه ) در صورتی که اصلا من نمیدونم دلیلش چیه من چه بدی در حقشون کردم ؟ ...همه ازم تعریف میکنن

الا اون فقط کارش مسخره کردنه ! و تیک انداختن هست ... در کل چجوری میشه غیر مستقیم جوابشو داد تا دیگه از این کارا نکنه ؟
    این جور افراد رو یا باید سمتشون نرید...یعنی اصلا فکر کنید که توی جمع نیستند...یعنی کلا بی محلی کامل...نهایتا یه سلام...هرچی هم خودشو به در و دیوار کوبید که فلانی تحویل نمیگیری...فلانی با ما قهری ...فلانی با توئم...اصلا حتی نگاهش هم نکنید...دقیقا انگار که نیست

یا اینکه وقتی تیکه انداخت مستقیم جلوی جمع بهش بگید منظورت از این تیکه ای که انداختی چی بود؟مگه من با تو شوخی دارم....اینجوری حسابی میخوره تو پرش...اولش یه مدت پشت سر چرت و پرت میگه بعد میبینه کسی تحویل نمیگیره میره رد کارش

اگر این اتفاقات توی جایی مثل محل کار و... که خانم ها هم هستند می افته صبر کنید یه تیکه خیر اخلاقی بگه بعد برید به حراست بگید...درست میشه

4. 6 کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

بهترین جواب برای تیکه های زننده فامیل چی هستش جوری که غیر مسقیم بهشون جواب داد ؟ (یه فامیلی دارم از روی حسادت خیلی تیکه میندازه و غیبت و مسخره میکنه ) در صورتی که اصلا من نمیدونم دلیلش چیه من چه بدی در حقشون کردم ؟ ...همه ازم تعریف میکنن

الا اون فقط کارش مسخره کردنه ! و تیک انداختن هست ... در کل چجوری میشه غیر مستقیم جوابشو داد تا دیگه از این کارا نکنه ؟

نظرات دوستان رو تایید می کنم + اینکه بهشون بگین :

خوشحالم که فکر و ذهنت رو به خودم مشغول کردم برای آدم حسود این حرف خیلی گرون تموم میشه ..

6. 7 کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ziba12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

نظرات دوستان رو تایید می کنم + اینکه بهشون بگین :

خوشحالم که فکر و ذهنت رو به خودم مشغول کردم برای آدم حسود این حرف خیلی گرون تموم میشه ..
    خدا خیرت بده . این مقاله هم خیلی عالی بوداز شما و از همه دوستان عزیزم که راهنمایی کردن متشکرم .
    از این به بعد طبق حرفهاتون عمل کنم ببینیم چی میشه

آخر فروم باز Viren's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

سلام

من از شخصی خوشم میاد ولی ایشون کم حرف و خیلی خجالتی هست در کل میشه گقت ارتباط باهاش یه خورده سخته.حالا چه طور میشه به همچین شخصی ابراز علاقه کرد طوری که ناراحت نشه و در موردت فکر بد نکنه؟!

پروفشنال + f.a.r.i's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

ببخشید مزاحمتون شدم یا ببخشید زحمت ما گردن شما افتاد باید در مقابلش به غیر از خواهش میکنم چی بگیم ؟

کـاربـر بـاسـابـقـه SADEGH 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

ببخشید مزاحمتون شدم یا ببخشید زحمت ما گردن شما افتاد باید در مقابلش به غیر از خواهش میکنم چی بگیم ؟
    اختیار دارین زحمتی نیست.
    مزاحم نیستین مراحمین.
    زحمت نیست رحمته.

11. 4 کاربر از SADEGH 7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

بهتر نیست بگید "خواهش میکنم اشکال نداره" یا صمیمی تر "ای بابا خواهش میکنم زحمتی نداشت" یا "نه خواهش میکنم چه زحمتی تا باشه از این زحمتا" و یا "قربانه شما زحمتی نبود " یا "نه بابا این حرفا چیه خواهش میکنم"
    "خواهش میکنم چه مزاحمتی" "خونه ی خودتونه خوش اومدید" "مزاحمت چیه شما مراحمید" تا اینکه بیاییم در جوابش چیزی بگیم که کلا آفریده شدیم واسه حمالی؟

13. 2 کاربر از Переклад не بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه SADEGH 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

بهتر نیست بگید "خواهش میکنم اشکال نداره" یا صمیمی تر "ای بابا خواهش میکنم زحمتی نداشت" یا "نه خواهش میکنم چه زحمتی تا باشه از این زحمتا" و یا "قربانه شما زحمتی نبود " یا "نه بابا این حرفا چیه خواهش میکنم"
    "خواهش میکنم چه مزاحمتی" "خونه ی خودتونه خوش اومدید" "مزاحمت چیه شما مراحمید" تا اینکه بیاییم در جوابش چیزی بگیم که کلا آفریده شدیم واسه حمالی؟
    بستگی به رابطه شما با طرف داره.اینا که شما گفتی که همش خواهش می کنم بود.یه وقت طرف زیادی تعارفی باشه و هی به نوع های مختلف عذرخواهی کنه و شما هی بگی خواهش می کنم که نمی شه.
    از قدیم گفتن درخت هرچی پربار تر باشه سر به زیر تره.حالا آدم یه کاری واسه دیگران می کنه نباید یه جور رفتار کنه که طرف شرمنده بشه.

15. این کاربر از SADEGH 7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Shadow-Man's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    سووه

پيش فرض

سلام

من از شخصی خوشم میاد ولی ایشون کم حرف و خیلی خجالتی هست در کل میشه گقت ارتباط باهاش یه خورده سخته.حالا چه طور میشه به همچین شخصی ابراز علاقه کرد طوری که ناراحت نشه و در موردت فکر بد نکنه؟!
    به نظر من صبر و حوصله بهترین دوست شماست. مخصوصا این که میگید ممکنه در موردتون فکر بد بکنه. به نظر من سعی کنید اول اون طرف رو به خودتون علاقه مند کنید.
    هر کسی یه لمی داره باید لمش رو یاد بگیرید. کسایی که بیشتر به اون شخص آشنایی دارن می تونن کمک خوبی باشن. البته تو این مورد باید غیر مستقیم ازشون کمک بگیرید.
    باز هم میگم مطمئن ترین و تضمین شده ترین راه صبر هست مثل ابی که می خواد سنگ رو سوراخ بکنه

17. 5 کاربر از Shadow-Man بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •