تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 74 از 122 اولاول ... 246470717273747576777884 ... آخرآخر
نمايش نتايج 731 به 740 از 1218

نام تاپيک: Resident Evil 6

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

یک نکته ی افتضاح دیگه بزارین من در مورده Aim و کاور گیری و شوتینگ بازی بگم :
    وقتی شما کاور گرفتین و Aim میکنین ، Focus تصویر خیلی نزدیکه! من یادمه سره سناریو کریس کاور گرفتم ، بعد Aim کردم اونایی که رو پشت بوم بودن رو Blur کرد!!!!!!!!! هر کاری هم کردم از Blur خارج نشد!) Blurش هم اینقدر چشمه آدم رو درد میاورد که ... یعنی واقعا رو اعصاب بود این

2. 5 کاربر از 779 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

یکی از قسمتهای جالب 4 و 5پیدا کردن گنجها و فروش آنها و همچنین خرید اسلحه و آپگرید اسلحه ها بود من شنیدم این قسمتها حذف شده درسته؟اگه این طور باشه نصف جذابیت بازی از بین می ره همانطوری که این اتفاق برای سری های جدید nfs افتاد. کنترل بازی نسبت به 5 و 4 چطور شده؟
    کلا به نظر شما 5 بهتره یا این؟ من خودم از 5 خوشم اومد مخصوصا از بخش فرعی مرسنریزش. تو این نسخه بخش فرعی مرسنریز هست؟
    در آخر به نظر شما برای نسخه pcکنترل بازی فقط کیبورد خواهد بود یا امکان بازی کردن با گیم پد وجود داره؟
    5 از این بهتره
    بخش مرسنریز هم بله قسمت 6 داره

اما در مورد فروش و گنج و اینا نه من مخالفم از همون موقع اویل 4 مخالفش بودم
    به نظرم معنی خوبی نداره در یک بازی RE وجود این سیستم ارتقا و خرید و فروش باشه این امر باید بعد از تموم کردن یک دور بازی یا یک دور روی درجه سختی بازی به وجود بیاد
    سیستم خرید و فروش باعث میشه اون حس اصیل بازی کمی کاهش پیدا کنه حتی قرار دادن یک چالشی مثل زمان و رسوندن پول در یک زمان معین مثل بخشی که در قسمت سوم بود تا باعث ازاد شدن سلاح های سنگین و بی نهایت میشه از این سیستم خرید و فروش خیلی بهتر هستش

حامد جان گنده اون عكس اولي رو نداري ؟ مناسب جهت چاپ .
    تهش همین قدر هستش میلاد...

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. 2 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

دوستانی که بازی کردند پیدا کردن گنج و فروش آن تو این نسخه هم هست خرید و آپگرید اسلحه چطور؟ امکان داره نسخه pc از کنسولها متفاوت یا بهتر باشه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

5 از این بهتره
    بخش مرسنریز هم بله قسمت 6 داره

اما در مورد فروش و گنج و اینا نه من مخالفم از همون موقع اویل 4 مخالفش بودم
    به نظرم معنی خوبی نداره در یک بازی RE وجود این سیستم ارتقا و خرید و فروش باشه این امر باید بعد از تموم کردن یک دور بازی یا یک دور روی درجه سختی بازی به وجود بیاد
    سیستم خرید و فروش باعث میشه اون حس اصیل بازی کمی کاهش پیدا کنه حتی قرار دادن یک چالشی مثل زمان و رسوندن پول در یک زمان معین مثل بخشی که در قسمت سوم بود تا باعث ازاد شدن سلاح های سنگین و بی نهایت میشه از این سیستم خرید و فروش خیلی بهتر هستش

تهش همین قدر هستش میلاد...

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    من چون از 4 خیلی خوشم اومد 5 هم همینطور بنابراین این سیستم خریدو فروش اسلحه رو دوست داشتم قبلیا رو به دلیل گافیک پایین و همچنین نبود کنترل با جویستیک بازی نکردم آخه من اصلا با کیبورد نمی تونم بازی کنم و هیجان و کنترل با گیم پد راحتره و بهتره(برای بازی سوم شخص) آخرش نگفتید گنجها و خریدو فروش حذف شده یا نه؟
    بخش مرسنریز این بهتره یا 5؟ 5 تو بخش مرسنریز یه بخش no mercy داشت که از درو دیوار رو سرت می ریختند و این حالت هیجان بسیاری به بازی می بخشید تو این هم این حالت وجود داره

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

چرا اون اولش که یک مقداری از لیون رو نشون میده که هلنا رو داره میبره از دست هلیکوپتر نجات بده با آخرش فرق داشت ؟

پروفشنال goldenmember's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    همین اطراف

پيش فرض

این خبر تاریخ انتشار نسخه ی pc که میگفتن اواخر نوامبر بالاخره تایید شد یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

چرا اون اولش که یک مقداری از لیون رو نشون میده که هلنا رو داره میبره از دست هلیکوپتر نجات بده با آخرش فرق داشت ؟
    یک فرق هایه کوچولو داشت مثلا آخرش تعداد زامبی ها بیشتر بودن و یک جاهایی زامبی میومد که اولش نمی اومد.

10. این کاربر از 779 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

Chapter 1 سناریو ADA و قسمتی از چپتر دوم رو بازی کردم ...
    چــــــــــــــــــــــه عجــــــــــــــــب ! چشممون به جمال دو تا دونه معما هم توی این بازی روشن شد ...
    خب می مردن بقیه بازی رو هم مثل سناریو ایدا می ساختن !؟
    حداقل یکم بیشتر بوی Resident Evil میده ... (فقط یکم سخت تر شده، من توی چپتر اول روی Veteran فکر کنم 13 بار مردم، همش هم تقصیر اون زنبورها بود)

12. این کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

بهش میگن نکته منفی حالا با سناریو ادا هم وقتی به اونجا میرسیم باز همون مدلی شد که اول سناریو لیون دیدیم : دی

این خبر تاریخ انتشار نسخه ی pc که میگفتن اواخر نوامبر بالاخره تایید شد یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    دوست عزیز هر موقع این بازی برای PC منتشر شد من خودم بهتون پ خ می کنم.
    بهتون پیشنهاد می کنم فعلا به جا یاین Dishonored رو بازی کنید که یک عنوان بسیار زیبا همراه با گیم پلی زیباتری هستش

Chapter 1 سناریو ADA و قسمتی از چپتر دوم رو بازی کردم ...
    چــــــــــــــــــــــه عجــــــــــــــــب ! چشممون به جمال دو تا دونه معما هم توی این بازی روشن شد ...
    خب می مردن بقیه بازی رو هم مثل سناریو ایدا می ساختن !؟
    حداقل یکم بیشتر بوی Resident Evil میده ... (فقط یکم سخت تر شده، من توی چپتر اول روی Veteran فکر کنم 13 بار مردم، همش هم تقصیر اون زنبورها بود)
    اره اون معما جالب بود
    سختیش هم به خاطر اینه که چون تنهایی و می دونی اگه بمیری کسی نیست نجاتت بده برا همین حس دقت بیشتر میشه
    ولی اخر سناریو ادا برس کات سین اخرش اولین بار بود تو عمرا ADA رو این طور عصبانی میدیدم ....اصلا اون حس بی تفاوتی خودش رو نداشت و فهمیدم که نه ادا هم دل داره

14. 4 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ArashNAM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    نا کجا آباد

پيش فرض

آقا به ما هم پ خ بدین دستت درد نکنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •