تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 74 از 405 اولاول ... 246470717273747576777884124174 ... آخرآخر
نمايش نتايج 731 به 740 از 4050

نام تاپيک: مشاوره در خصوص پکیج های دیواری و سایر سیستم های گرمایشی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

دوست عزیز
    مقدار رادیاتوری که فروشنده برای شما انتخاب کرده معقول و متناسب است و در مورد شیر نیز استفاده از نوع معمولی و ساده توصیه میشود !
    دلیل استفاده از شیر معمولی این است که شیرهای ترموستاتیک ساخت خارج بوده و به دلیل مکانیزم خاصی که دارند در برابر آب سنگین لوله کشی شهرهای ایران خیلی زود کارایی خود را از دست داده و گیر میکنند و نمیتوانند وظیفه اصلیشان که تنظیم درجه حرارت محیط با تنظیم دبی آب عبوری از رادیاتور است را انجام دهند و صرفه جویی مصرف انرژی این شیرها در برابر هزینه بالای تعویضشان توجیه پذیر نخواهد بود .
    در مورد رادیاتورهای پنلی هم باید عرض کنم
    رادیاتوری را انتخاب کنید که گارانتی معتبر ( تعویض ) دربازه زمانی مناسبی را داشته باشند با توجه به اینکه رادیاتورهای پنلی از ورق فولادی ساخته میشوند در برابر آبهای سنگین و داغ مقاومت کمتری در برابر خوردگی دارند و زود زنگ زده و پوسیده میشوند در این حالت باید کل رادیاتور تعویض شود در حالی که در رادیاتور آلومینیومی در صورت ایراد در یک پره شما میتوانید آن پره معیوب را با پره سالم جایگزین کرده و دوباره از کل بلوک استفاده نمایید .
    اگر باز هم در مورد رادیاتور پنلی اصرار دارید من رادیاتور لوکس پن را به شما توصیه میکنم ساخت ایران است - کیفیت رنگ و ساختش عالی است - و گارانتی تعویض معتبر دارد .
    باز هم اگر موردی بود در خدمتم
    ضمن سپاس از شما
    1- برای من جای تعجب دارد اکثر متخصصان این رشته به من می گویند برای پکیج، رادیاتور پنلی بردار چون هم با پکیج سازگارتر است ، هم گرمادهی بالاتری دارد هم دوام و ضمنا هواگیری آن نسبت به آلومینیومی کمتر است . اگر راهنمایی بیشتر بفرمایید ممنون میشوم
    2- رادیاتور لوکس پن برای کدام کارخانه است ، در کجا ؟ آدرس سایت یا تلفنی دارید تا تحقیق کنم .
    با تشکر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

باسلام میخواستم بدونم مارک رسوب گیر خوب چیه و قیمتش چنده؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

برند های موجود توی شهرستان عبارتنداز:ایستاتیس ،آماتیس،آریستون ،مگاترم،مرکوری،ایران رادیاتور،تاچی وبوتان با سهمیه محدود!! درضمن توجه داشته باشید که باید برندی باشه که اداره ی گاز اون رو تایید کنه یکی دوتا گرفتاری نداریم که!!!!

آخر فروم باز tamirkar1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

دوست عزیز با عرض معضرت از شما باید عرض کنم در باره پکیج های ساخت ایران با شما موافق نیستم.بوتان پکیج خوبیه من هم به خیلی ها توصیه میکنم بوتان بگیرن اما در مورد ایران رادیاتور و گلد ایران اصلا اینجوری نیست هم خدماتشون ضعیفه هم کیفیتشون نسبت به بوتان خیلی پاینه.من مشتر های گلد ایران را دیدم که با اینکه پکیج هاشون گارانتی داشته ولی تعویض یک پمپ برای دستگاشون بیشتر از 2 هفته طول کشیده و دیگه مشتری بیخیال گارانتی شده،و رفته دنبال خرید آزاد.در مورد رادیاتور هم رادیاتورهای آلومنیمی درسته که عمر خیلی زیادی دارن ولی مشکلات زیادی رو هم برای مصرف کننده بوجود میارن.با توجه به اینکه مبدل پکیج اکثرا مسی هستند با فعل انفعالاتی که بین رادیاتور آلونیمی و مس از طریق آب به وجود میاد مشکلات خاصی را به وجود میاره.که توضیخاتش خیلی مفصله.اما چون سود بیشتری نسبت به پنلی داره فروشنده ها اسرار به فروش رادیاتور آلومنیمی دارن.اما این هم بگم که بین رادیاتور های آلومنیومی هم جنس خوب بد داریم مثلا رادیاتور بوتان کیفیت خیلی بالای داره چون داخلش هم رنگ داره و همین رنگ از هوا گرفتن زیاده رادیاتور جلوگیری میکنه. اما رادیاتوری مثل ایران آلومین یا آذربان واقعا افتضاحه.و روی پمپ رادیاتور هم تاثیر میذاره و باعث میشه پمپ زود زود خراب بشه.
    با اجازه اساتید فروم
    دوست عزیز ، سعی کنید پکیجی را انتخاب کنید که خدمات پس از فروش معتبری داشته باشد و بتواند قطعاتی را که فرسوده و خراب میشوند را سریعا تعویض و جایگزین کند چون اکثر قطعات پکیج های شوفاژ قابل تعمیر نیستند . بر این اساس من دستگاههای ساخت ایران را توصیه میکنم
    یک _ ایران رادیاتور E24ff دو - بوتان مدل اپتیما 24KIs سه - گلد ایران مدل پایونیر چهار - بایکان مدل moon هر چهار مورد دارای تاییدیه از مرکز تحقیقات ساختمان هستند
    در مورد تعداد رادیاتور به طور سرانگشتی با توجه به اینکه شهر قم زیاد سرد نیست برای اتاق خواب 12 متری میتوانید 12 یا 14 پره در نظر بگیرید . برای هال و پذیرایی با آشپزخانه که احتمالا اوپن میباشد با 35.5 متر مربع مساحت میتوانید از دو بلوک 20 پره جمعا 40 پره مدل ترمو ایران رادیاتور انتخاب کنید
    اگر تمایل داشتید میتوانید از رادیاتورهای پنلی نیز استفاده نمایید که من رادیاتور پنلی لوکس پن را به دلیل کیفیت ساخت و رنگ عالی توصیه میکنم .
    ولی تا جائیکه من اطلاع دارم آب شهر قم دارای املاح نمکی زیاد هست به همین دلیل توصیه میکنم از رادیاتورهای آلومینیومی استفاده کنید چون رادیاتورهای پنلی از ورق فولادی ساخته میشوند و مقاومتشون در برابر آبهای خورنده کمتر از رادیاتورهای آلومینیومی است .
    باز اگر سوالی باشد در خدمتم

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

اگر منظورتون سختی گیره شیمیایی سختی گیره comer و سختی گیرهای ایمر گاز و سختی گیر کامفورت سختی گیرهای خوبی هسند.و قیمتش بین 40 تا 50 تومنه.
    باسلام میخواستم بدونم مارک رسوب گیر خوب چیه و قیمتش چنده؟

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

سعی کن تا حد امکان بوتان بگیری اگر نشد آماتیس بگیر.
    برند های موجود توی شهرستان عبارتنداز:ایستاتیس ،آماتیس،آریستون ،مگاترم،مرکوری،ایران رادیاتور،تاچی وبوتان با سهمیه محدود!! درضمن توجه داشته باشید که باید برندی باشه که اداره ی گاز اون رو تایید کنه یکی دوتا گرفتاری نداریم که!!!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام دوستان
    براى يه خونه 76 تو رباط كريم طبقه همكف بدون زير زمين
    35متر سالن 2تا خواب 12 مترى
    با بودجه 2 تومنى فقط براى پكيج از بين اين مدلها كهخدماتش هم تو منطقه ما خوب باشه چى پيشنهاد ميدي
    1-بوتان مدل روما 2-آماتيس 3-ايساتيس 4- تاچى
    اگه ميشه در مورد رادياتور راهنمايى كنيد در ضمن اگه پيشنهادى براى پكيج داريد بفرماييد

دوستان كسى نبود

داره خودمونی میشه mohsen_mn80's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

بازم سلام دوستان
    امروز بازار رفتم و گفتم برای یه خونه 2 طبقه 3 واحدی که متراژ هر کدوم 170 و 100و 90 متره پکیج بوتان مدل بنسر بگیرم که یه فروشنده بهم پیشنهاد داد بجای پکیج از یه سیستم چگالشی مرکزی استفاده کنم حال نظر اساتید میخواستم بدونم لطفا راهنمایی کننین؟
    اصلا این سیستم چگاشی مرکزی چی هست بدرد کار ما میخوره؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

با سلام و ادب
    جواب سئوال بنده را ندادید .
    سلام می خواستم ببینم پکیج مارک شافه فرانسه کارش و خدمات پس از فروشش چطوره ؟
    با تشکر

chakavak14
    04-02-2013, 22:52

اگه میشه شماره همراهتون را لطف کنید .
    ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

سلام دوستان میخوام برای خونه با متراژ 200 متر (سه خوابه سالن و نهارخوری و نشمن و آشپزخونه هم فضای مشترک هستن) یه پکیج مناسب بگیرم منطقه زندگیم هم شهرستان جم از استان بوشهر هستش که آب و هواش به شیراز خیلی نزدیکه و همینطور مسافتش. زمستونا معمولا دمای هوا به صفر و یا یکی دو درجه زیر صفر میرسه ولی به ندرت.
    خواهشا راهنمایی کنید
    Last edited by babak64j; 07-02-2013 at 07:18.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •