دوست عزیز
مقدار رادیاتوری که فروشنده برای شما انتخاب کرده معقول و متناسب است و در مورد شیر نیز استفاده از نوع معمولی و ساده توصیه میشود !
دلیل استفاده از شیر معمولی این است که شیرهای ترموستاتیک ساخت خارج بوده و به دلیل مکانیزم خاصی که دارند در برابر آب سنگین لوله کشی شهرهای ایران خیلی زود کارایی خود را از دست داده و گیر میکنند و نمیتوانند وظیفه اصلیشان که تنظیم درجه حرارت محیط با تنظیم دبی آب عبوری از رادیاتور است را انجام دهند و صرفه جویی مصرف انرژی این شیرها در برابر هزینه بالای تعویضشان توجیه پذیر نخواهد بود .
در مورد رادیاتورهای پنلی هم باید عرض کنم
رادیاتوری را انتخاب کنید که گارانتی معتبر ( تعویض ) دربازه زمانی مناسبی را داشته باشند با توجه به اینکه رادیاتورهای پنلی از ورق فولادی ساخته میشوند در برابر آبهای سنگین و داغ مقاومت کمتری در برابر خوردگی دارند و زود زنگ زده و پوسیده میشوند در این حالت باید کل رادیاتور تعویض شود در حالی که در رادیاتور آلومینیومی در صورت ایراد در یک پره شما میتوانید آن پره معیوب را با پره سالم جایگزین کرده و دوباره از کل بلوک استفاده نمایید .
اگر باز هم در مورد رادیاتور پنلی اصرار دارید من رادیاتور لوکس پن را به شما توصیه میکنم ساخت ایران است - کیفیت رنگ و ساختش عالی است - و گارانتی تعویض معتبر دارد .
باز هم اگر موردی بود در خدمتم