این الان عالیه ایول
fanoostalaei جان مال شما هم سرور لندن ات عالی بود لطفا این داخلی نگذار خوب داخلی معلوم که خوب هست شبکه ملی امده
این الان عالیه ایول
fanoostalaei جان مال شما هم سرور لندن ات عالی بود لطفا این داخلی نگذار خوب داخلی معلوم که خوب هست شبکه ملی امده
ایول عالیه سرویست 1-2 مگ هست الان؟
Last edited by italodance; 14-10-2012 at 09:19.
خوب سروس منم وصل شد . اینم از وضعیت نوین نت در اهواز - مرکز رجایی . سرویس 512 تا 2مگ . پینگ که فعلا تعریفی نداره !! ولی سرعت لود صفحات فوق العاده بالاست !! سرعت هم که عالییه
![]()
اما من همچنان یک روز درمیون غروبها قطعی دارم
پشتیبانی هم که 4 به بعد جواب نمیده
سلام
من مودم Asus DSL-N10 دارم که به صورت PPPOE تنظیم شده که وقتی با لبتاپ می خوام بهش وصل بشم Security Key می خواد.
حالا کاری که می خوام انجام بدم اینه که با PC که گیرنده وایرلس نداره از طریق کابل شبکه به این مودم وصل بشم
مشکل اینه که وقتی کابل شبکه رو وقتی به کارت شبکه کامپیوتر وصل می کنم بدون اینکه کامپیوترهیچ پسوردی بخواد به اینترنت وصل میشه و من می خوام اینجوری نباشه و مثل وایرلس با Security Key به اینترنت وصل بشه
اگه نرم افزار خاصی هم این کارو انجام میده خوشحال میشم پیشنهاد بدید
چون مودم به صورت PPPOE تنظیم شده با روشن شدنش به اینترنت وصل میشه. برای کاری که شما می خواید انجام بدید باید مودم رو به صورت Bridge تنظیم کنید و بعدش داخل ویندوز یک کانکشن PPPOE بسازید.
lمن دیشب ساعت 11.30 تا 12 داشتم باهاشون حرف میزدم!!!!!!!!
پینگ لندنم ببینید چقدر کم شده
عالیه![]()
Last edited by fanoostalaei; 14-10-2012 at 21:13.
ایول بابا ترکوندیها اینننننننننننه
چشمت نزنند![]()
البته تو سرویس قبلی مخابراتم با لندن پینگم 130 بود
ولی کلا چون نوین این نیم بها رو داره برای من خیلی عالیه و هم اینکه ترافیک سرویس هاش خیلی نسبت به بقیه زیاده
![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)