تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 74 از 79 اولاول ... 2464707172737475767778 ... آخرآخر
نمايش نتايج 731 به 740 از 788

نام تاپيک: The new iPad اا آیپد نسل سوم ! گفت و گو و تبادل نظر

اگه نباشه جاش خالی می مونه alihamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

مدل ٤جي سيم كارت ميخوره براي رفتن به اينترنت. ..... پيامك و تماس نميتونين باهاش بگيرين و مدل ٤جي gps هم داره
    البته اين مدل ٤جي مخصوص شبكه هاي امريكا كه داراي سرعت اينترنت موبايلي بالاي هستند راه اندازي شده وگر نه تو ايران اصلا مورد استفاده قرار نميگيرن چون ايران بالاترين سرعت اينترنت موبايليش edge ايرانسل هست كه اونم تو بعضي شهرها انتن ميده
    مدل ٤جي حدود ٢٠٠ تومن گرون تر از wifi هست

Sent from my iPad using Tapatalk HD
    ممنون.یعنی اصلا نمی ارزه ادم ایپد 4gs بگیره؟

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و کنسول HOJ-JAT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    دانشکده مهندسی!

پيش فرض

اگه سفر زياد ميري و مي خواي تو راه اينترنت و gps داشته باشي بگير
    البته با مدل واي فاي هم ميشه از اينترنت موبايلي استفاده كرد

Sent from my iPad using Tapatalk HD

3. این کاربر از HOJ-JAT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mansell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خرید آیپد 4gبه صرفه نیس، با اینترنت وای فای تو خونه یا جاهای دیگه آدم راحت تره ،ولی gprs ایرانسل و همراه اول واقعا عذاب دهنده اس ،حتی واسه صفحه وا کردنو روزنامه خوندن.
    اپراتور سوم البته 4g ارایه میده ولی هنوز چیزی از کیفیتش معلوم نیس.ظاهرا تا سه مگ میخواد سرویس بده.من أNew Ipad 32 G wifi دارم واقعا راضیم.

5. 2 کاربر از mansell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه حمید031090's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

سلام بر همگی
    از بخت بد حادثه یکی از دوستام بهم یه تبلت گلکسی (p7300) هدیه داد اما من یه کمی سخت پسندم به هر حال چون هدیه بود و ادب حکم می کرد از این تبلت استفاده کردم اما وقتی یه کیف ناقابل 90 تومنی و بر چسب صفحه ناقابل تر خریدم اومدنی به خونه چشم افتاد به ایپد 3 و ...نمی گم سامسونگ بده اما از دوستانی که اپل دارند خواهش می کنم راهنمایی کنند چقدر تفاوت بین این مدل و ایپد 3 وجود داره منظور من فقط تفاوت در سرعت پردازنده و کیفیت صفحه نمایشه!!!!؟؟؟؟
    لطفا تاپیک یا لینکی معرفی کنید برای فروش !!!!

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و کنسول HOJ-JAT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    دانشکده مهندسی!

پيش فرض

سلام
    من خواهرم تبلت ساسونگ داره
    بگذارید خودمونی بگم
    تبلت های سامسونگ یا کلا اندروید بدرد نصب نرم افزار و بازی خیلی خوب نمیخورن بیشتر قشنگن(از نظر اینر فیس)مثلا لایو والپر لاک اسکرین ...سیم کارت میخورن میشه راحت باهاشون پیامک زد و صحبیت کرد بنظر من یک گوشی موبایل بزرگ هستن
    اما ایپد بسیار بسیار برای نصب نرم افزار خوب هست واقعا نشده تا حالا یک کاری بخوام انجام بدم واسش نرم افزار پیدا نکنم بازی هاش که دیگه جای خود داره و سرعتش هم فوق العاده هست هیچ لگی یا باگی من ندیدم صفحه نمیشش که دیگه فوق العاده هست
    در کل اگر میخواهید استفاده اینترنت و موبایل داشته باشید همون ساسونگ خوبه دیگه نیلزی به هزینه سنگین نیست اما اگر خوره بازی و نرم افزار هستی ایپد بی شک بی رقیب ترین تبلت هست تو این زمینه
    برای فروش بنظرم بهتره با همون فروشنه ایپد به توافق برسی و سامسونگ رو بدی با پول سر تو سایتها زیاد خوب نیس دردسر زیاد داره

8. این کاربر از HOJ-JAT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه حمید031090's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

ممنونم از محبتتون...اما من خیلی دنباله نرم افزار نیستم شاید کمی بازی کنم که اون هم خیلی در حد سنگین نیست...بیشترین استفادم خواندن کتاب و اینترنت هست...که با پیشنهاد هایی که خواندم و شنیدم همین گلکسی هم کار رو را میندازه
    متشکرم از شما دوست گرامی

آخر فروم باز Mool Tee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    Does it Matter?

پيش فرض

بازی های ios شش برابر برنامه هاش هست فکر کنم! (منظورم این نیست که برنامه کم داره!)

M Ơ Ɗ Є Ʀ ƛ Ƭ Ơ Ʀ VAHID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    "فروم" ها خانه دوم ما

پيش فرض آیا نسخه به روز شده و سریعتر iPad 3 در راه است؟

و باز هم یک شایعه داغ دیگر. سایت MacRumors گزارش می دهد که یک توسعه دهنده اپلیکیشن های iOS در لیست تجزیه و تحلیل اپلیکیشنش توسط اپل، یک دستگاه آیپد جدید و ناشناخته را مشاهده کرده است. خب، این به طور معمول به معنی انتظار برای یک محصول جدید از اپل است. آیپد ناشناخته در واقع همان مشخصات آیپد فعلی را از خود بروز داده است، با این تفاوت که پردازنده آن سریعتر و همانند نمونه استفاده شده در آیفون 5 است.

آنچه که داستان را جالب تر می کند، شایعاتی است که قبل از این درباره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خبر می داد. این در حالی است که اپل آیپد جدید یا آیپد 3 را در ماه مارس سال جاری میلادی (هفت، هشت ماه پیش) به بازار عرضه کرده است. یعنی اینکه اپل روال سالیانه به روز رسانی ابزارهای ای او اس خود را کنار گذاشته است که می تواند معانی زیادی داشته باشد.

خب، چه زمانی برای این عرضه مناسب تر است؟ اگر شایعات فراوان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] صحت داشته و به وقوع بپیوندند، این مراسم می تواند فرصت بسیار خوبی برای عرضه یک نسخه ارتقا یافته آیپد جدید باشد. اما در صورت بروز چنین اتفاقی، این سوال پیش می آید: پس چه بر سر آیپد 4 که به صورت تئوری و طبق روال باید در بهار ۲۰۱۳ معرفی شود، خواهد آمد؟ پیش بینی شما درباره محصولات جدید اپل برای بازار تبلت چیست؟

narenji.ir

12. این کاربر از VAHID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Mool Tee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    Does it Matter?

پيش فرض

به نظر من اپل فعلا نمی خواد ایپد رو ارتقا بده چون ایپد خیلی قدرتمنده و از همه تبلت ها خیلی خیلی بالاتر هست و یه تبلت جدید با A6 هیچ سودی براش نداره! ولی ایپد مینی می تونه خیلی خیلی سود داشته باشه چون افرادی که نسبتا معمولی هستند و نمی خوان زیاد هزینه کنن از ایپد مینی استفاده میکنن! حالا می پرسین خب چرا نباید ارتقا بده؟؟؟! یه نگاه به گوشی ایفون 4s بندازین! این گوشی خیلی قدرتمنده ولی از بعضی از گوشی ها عقب مونده!! ولی این قضیه برای ایپد صدق نمیکنه! ولی اپل داره یواش یواش با چالش کشیده میشه با این طرز ساخت محصولات!! یکی از بزرگترین اشتباهات اپل توی ایفون 5 کشیدن صفحه هست که خب ممکنه بعضی ها از خریدنش منصرف بشن و همچنین قیمت بسیار بالاش البته در ایران!! خب شاید فعلا ایپد ارتقا پیدا نکند!! ولی تا 1 سال دیگه باید منتظر ایپد 4 بود! شاید با پردازنده A7
    Last edited by Mool Tee; 06-10-2012 at 22:08.

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

به نظر من اپل فعلا نمی خواد ایپد رو ارتقا بده چون ایپد خیلی قدرتمنده و از همه تبلت ها خیلی خیلی بالاتر هست و یه تبلت جدید با A6 هیچ سودی براش نداره! ولی ایپد مینی می تونه خیلی خیلی سود داشته باشه چون افرادی که نسبتا معمولی هستند و نمی خوان زیاد هزینه کنن از ایپد مینی استفاده میکنن! حالا می پرسین خب چرا نباید ارتقا بده؟؟؟! یه نگاه به گوشی ایفون 4s بندازین! این گوشی خیلی قدرتمنده ولی از بعضی از گوشی ها عقب مونده!! ولی این قضیه برای ایپد صدق نمیکنه! ولی اپل داره یواش یواش با چالش کشیده میشه با این طرز ساخت محصولات!! یکی از بزرگترین اشتباهات اپل توی ایفون 5 کشیدن صفحه هست که خب ممکنه بعضی ها از خریدنش منصرف بشن و همچنین قیمت بسیار بالاش البته در ایران!! خب شاید فعلا ایپد ارتقا پیدا نکند!! ولی تا 1 سال دیگه باید منتظر ایپد 4 بود! شاید با پردازنده A7
    الان که خیر ولی شکی نیست به موقعش (فوریه/مارچ 2013) اپل آیپد رو هم طبق روال همیشگی آپدیت می کنه. درسته رقیب جدی در تبلت های رده بالا نداره (بهتر بگیم اصلا رقیبی نداره)، ولی معنیش این نیست که جای پیشرفت نداره. با پردازنده A6 (یا A6X) هم توان مصرفی پایین تر میاد و هم کارایی به شدت بالاتر میره، میشه باتری رو کوچکتر کرد (و آیپد رو سبک تر) یا عمر باتری رو بیشتر. اسپیکر ها رو میشه بهتر کرد، صفحه رو میشه بهتر کرد، SSD ها رو سریعتر کرد، آنتن های وایرلس رو قوی تر کرد و ...

آپدیت بعدی آیپد قطعا اساسی نیست و بهبود هایی در همین روال فعلیه ولی شکی نیست شکل می گیره.

15. 3 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •