سلام
منم دیشب رو سختی vetern تمومش کردم
انصافا باحال بود
ولی لپتاپ هارو جمع نکردم که زده 86 درصد تموم شده
سلام
منم دیشب رو سختی vetern تمومش کردم
انصافا باحال بود
ولی لپتاپ هارو جمع نکردم که زده 86 درصد تموم شده
قضیه این لپ تاپ ها دیگه چیه؟؟؟
و این "و..." دیگه چیه؟
سلام
من توس قسمت جنگ شهری که فکنم توانگلیس هستم مشکلم یه هو سیستم ارور میده ومیادبیرون 22درص رفتم چه کارکنم ازکرک
propeاستفاده کردم
از خیابون نرو
از داخل ساختمون برو مشکل حل میشه
این چه مرگشه ؟![]()
از این ارورا زیاد داده ! ولی این سری دیگه مرحله لود نمیشه. قبلا ارور میداد و دوباره میرفتم تو بازی بدون مشکل بازی میکردم ولی این سری دیگه همش وسط لود بازی این میاد و نمیره تو مرحله:
![]()
سلام دوستان. اول تشکر کنم از عزیزانی که اینجا پاسخگو بودند چون واقعا اینجا بهترین مرجعی بود که در سایت های فارسی زبان پیرامون mw3 میشد پیدا کرد.
یک سوال هم دارم: من با کال آو دیوتی بزرگ شدم و بخاطر همین وسواس عجیبی روش دارم. دو نسخه متفاوت از mw3 رو نصب کردم یکی 12 و خرده ای گیگ بود و یکی هم 15.9 گیگابایت. کرک ریلوددی که شما اکیدا توصیه کرده بودید رو هم ریختم روی بازی. الان دارم با نسخه دومی بازی میکنم و فکر میکنم همه چیز نرماله و عالی اجرا میشه ولی مثلا در اولین مرحله و اولین قسمت که از هلکوپتر مییای پایین و تو خیابون شروع میکنی به تیراندازی وقتی به سنگهای روی زمین نگاه میکنی بنظر میاد خیلی تکسچر بیخودی دارن و شطرنجی بنظر میان اما مثلا به سربازای همراهم که نگاه میکنم خیلی کیفیت خوبی داره تصویر. حالا این کلا برای همه صادقه و همه وقتی به سنگهای روی زمین نگاه میکنن اینجوری ضایع بنظر میان و یعنی وسواس بیش از حد منه یا کلا بازی مشکلی داره؟ اگه لازمه یه اسکرین شات بذارم از سنگ ها.
اسکرین شاتم گرفتم:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تو رو خدا کمک کنید دلم داره آب میشه بقیه شو بازی کنم![]()
با سلام.....
من این بازی رو روی لپ تاپ نصب کردم. ولی هنگام اجرا با این پیغام مواجه شدم...
file write error / the hard drive is probably full
میگه احتمالا هارد درایو فول است........
درایو ویندوز من 60 گیگ خالی داره.وین 7
مشکلم حل شد.
تنظیمات گرافیک رو ببرید پایین
نه که گرافیکش خیلی خفنه، یه کم تنظیمات میره بالا این ارور رو میده![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)