تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 74 از 83 اولاول ... 2464707172737475767778 ... آخرآخر
نمايش نتايج 731 به 740 از 827

نام تاپيک: DROID RAZR | سوپر فون Motorola با پردازنده ی دو هسته ای,نمایشگر SAMOLED و ضخامت 7 میلیمتر

کاربر فعال کلوپ گوشی ها fire159's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    متاسفانه ایران

پيش فرض

تو که ما رو پیر کردی آخرشم نخریدی دست بردار از این اصفهانی بازی خز شد رفت
    مگه موتورولا هم خز میشه !
    اصلا پشیمون شدم . میخوام صبر کنم واسه ریزر اچ دی

نه بی شوخی . موندم یه ریزر در حد آک بخرم حدود 700 از یک اشنا البته . یا ریزر مکس 1میلیون و 150 !! ؟؟

اینم یک نمنونه عکس که میگم مال ریزر اچ دی هست !

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by fire159; 13-06-2012 at 19:09.

2. 6 کاربر از fire159 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز johnypersian1656's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

هادی با این تفاوت قیمت ریزر بگیر خو!

پی نوشت : اوه اوه عکسو برش دار . نگاه کردم به درختا چشمام درد گرفت اون سفیده اون بالا آسمونه؟

4. 4 کاربر از johnypersian1656 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Ali_Best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    هرکجا که اهل دلی باشد

پيش فرض

@ هادی
    اتریکسو رد کردی؟

@ پارسا
    یه چیزایی برام سوال شده گفتم بپرسم و یکی دو تا از ابهاماتم برطرف بشه
    مهدی یه پست خوب تو تاپیک وان ایکس بود فک کنم که داده بود برای مقایسه گرافیک یه بازی تو تگرا3 و یه مدل دیگه. فیلم بود. دیدمش واقعا تفاوت داشت. من تاپیک های جدید رو نخوندم. ولی الآن که چند دقیقه یه بررسی کردم میبینم الآن همه دارن به همین nova3 استناد میکنند. حالا من یه سوال دارم:
    اگه الآن از این بازی های سنگین و شاید بگیم بهینه شده برای یه سری از پردازنده ها صرف نظر کنیم، آیا اختلاف سخت افزاری ناچیز (بیشتر بین دو هسته ای ها منظورمه) محسوسه تو اجرای برنامه ها؟

یه چیز دیگه هم هست که واسه خود من سواله... من پست های مختلفی رو دیدم که بعضی دوستان بنچمارک گذاشته بودند برای قدرت پردازش گرافیکی و چیزای دیگه... چرا نتایج بعضا یکسان نیست؟! کدوم قابل استنادتره؟ هر تاپیکی میری صاحبان اون گوشی یه آمار نشون میدن که مال ما بهتره! یاد جریانات 3 سال پیش همین موقع ها آدم میوفته
    یه پست تو چند صفحه پیش دادم من فک کنم ندیدیش پارسا، یه فیلم هست از مقایسه نکسوس و ریزر... حتما ببین و دلیل این اختلاف با این نمودارها رو برام بگی ممنون میشم

الان هم دو هسته ای ها (اونم OMAP4 ها) نمیتونن مثلا Nova3 رو فول فریم بدن . گوشی هایی مثل Galaxy S هم که چیپ گرافیکی قدرتمندی دارن خیلی مشکل دارن با این چیزا ، چه برسه به Adreno205 ها که مقداری ضعیف تر از SGX540 هستن . در سال آینده با ظهور نسل بعدی ، 4 هسته ای ها نقش 2 هسته ای های فعلی رو بازی می کنن ، 2 هسته ای هایی مثل S II نقش تک هسته ای هایی مثل GS رو بازی می کنن و 2 هسته ای هایی مثل ریزر و نکسس نقش تک هسته ای های ضعیف فعلی .
    پارسا، پردازنده گرافیکی ریزر ادرنو نیست!

پارسا، صفحه نمایش ریزر رو از نزدیک دیدی یا نه؟! و هر دوی این گوشی (و نکسوس) رو جلوت گذاشتی؟! من یکی از رفیقام اس2 داره یکی دیگش نکسوس من این مقایسه رو کردم و نظر خیلیا رو هم پرسیدم!

و راستی در مورد اون مثالی هم که اول پستت زدی خدایی این تشبیه ها درست نیستا! دو هسته ای رو کردی نیمرو و چهارهسته ای رو کردی شیشلیک؟!
    اینجوری منطقی تره فک کنم که بگیم... همه رستوران ها شیشلیک میدن. ولی چند تا از رستوران ها وعده های در اندازه xx large و حتی xxx large میدن! ولی خب همه مردم که نمیتونند وعده های بزرگ رو بخورند! چون شکمشون جا نداره (وقت ندارند و یا حوصله ندارند و یا اعتقاد ندارند که با گوشی، بازی کنند) و همون وعده های کوچیکم کافیه واسشون! ولی یه عده هستند که اون وعده های سه ایکس لارجشم میخورن! پس این وعده ها یه جوری شده کل انداختن بین رستوران ها! (البته در حال حاضر)
    اون قسمت دوم نقل قولی که کردم هم به نظر من نمیشه در موردش اینقدر راحت قضاوت کرد. یه زمانی تو پی سی های خونگی میگفتن پنتیوم 3 و پنتیوم 4... و همه میگفتن پنتیوم 5 بیاد چی میشه! ولی کلا معماری پردازنده ها تغییر کرد و دیگه چیزی به نام پنتیوم 5 معرفی نشد! پس نمیشه اینقدر صریح گفت که آینده چی میشه! قبول داری؟!

@ مهدی
    آقا مهدی، جان من حوصله داری یه مقایسه بکن بین صفحه نمایش ریزر و وان ایکس!

@ همه دوستان
    آقا نظرتونو راجع به عکس های صفحه قبل بذارید. خیلیا به من گفتن عکس بذار حالا من از هر دو گوشی گرفتم گذاشتم هیچ عکس نظر نداد. نظر بدید و معیار برتری دوربین یکی نسبت به اون یکی رو هم بگید

پیشاپیش هم تشکر از همه
    و من جمله پارسا که به خودش هم گفتم اینجا پست میدیم میایم چیز یاد بگیریم
    وگرنه بحث و دلخوری که نمیخوایم داشته باشیم!
    چقدر تایپ کردم خدایی !
    منتظر اطلاعات دوستان و یادگیری هستیم ^.^
    Last edited by Ali_Best; 14-06-2012 at 10:15.

6. 4 کاربر از Ali_Best بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    متاسفانه ایران

پيش فرض

هادی با این تفاوت قیمت ریزر بگیر خو!

پی نوشت : اوه اوه عکسو برش دار . نگاه کردم به درختا چشمام درد گرفت اون سفیده اون بالا آسمونه؟
    والا دلم پیشه مکسه . نمیدونم . باید ببینم چی میشه . باطری خفن و کمی دوربین بهترش که خودت دیدی تو شکم انداخته !

این هم والا نمیدونم چطور عکسیه که مثلا مال ریزر اچ دیه !؟ اصلا اچ دی خودشم معلوم نیست چه شکلیه نمونه عکس دوربینش لو رفته ! زیاد موثق نیست .
    ماشینه به نظر از این دوو قدیمی هاست ! . شایدم دوربین جلوییش این عکسو انداخته

@ هادی
    اتریکسو رد کردی؟
    یه تایپیک زدیم تو پرشین تولز 10 نفر ریختن سرم که بیا با گلکسی اس 2 - اپیتیموس 3d - evo 3d - e7 و ..... عوض کنیم . بعضی ها با سر . اما همون قیمت که میخواستم فروختمش . خدایی دلم براش تنگ شده . الانم گوشی ندارم یه wx181 دستمه . فکر کن از آتریکس به wx181

نمیخوای ریزرت رو بفروشی علی !؟

در مورد عکس ها هم که گذاشتی دستت درد نکنه . رنگ ها رو خیلی پر رنگ تر نشون میده . اما نکسوسه به نظرم عکساش بهتره
    Last edited by fire159; 14-06-2012 at 10:11.

8. 4 کاربر از fire159 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    هرکجا که اهل دلی باشد

پيش فرض

خوشحالم فروختی آخرش
    خیلی بهتر بود تا با تعویض با اون اس3

در مورد عکس ها... چون من گرفتم میدونم فضای اونجا چه رنگی بوده!
    رنگ ها رو ریزر خیلی بهتر نشون داده یعنی به واقعیت نزدیک تره... نکسس انگار رنگ صورتیش زیادیه مثلا اون کیفه واقعا قهوه ای هست. یا آجرا و یا خاک رو ببین
    ولی وضوح نکسوس بیشتره
    و در کل به افتضاحی که همه جا ازش میگن نیست. ای کاش اس2 هم پیشم بود چند تا عکس با اونم میگرفتم. اس2 تو نور کم خیلی خیلی بهتر از ریزر عکس میگیره

ریزرم نچ فعلا! تازه دارم لوازم جانبی میگیرم واسش!
    ولی بخوای پست میکنم برات! به شرطی که یکی دو روزه بهم برگردونی!
    نمیشه بی اون زندگی کرد! یه کلیپ میبینی با هدفون هاش میری تو فضا! نمایشگر تو خونه ندارم از این بهتر نشون بده!

10. 4 کاربر از Ali_Best بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    متاسفانه ایران

پيش فرض

خوشحالم فروختی آخرش
    خیلی بهتر بود تا با تعویض با اون اس3
    مگه قرار بود فروش نره ! کلی مشتری داشت . هنوزم بعضی ها زنگ میزنن میگن فروختی یا داری . باید آگهی رو پاک کنم .
    اونم اس 2 بود علی . راستی یه سر به فیس بوک بزن .

12. 2 کاربر از fire159 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    هرکجا که اهل دلی باشد

پيش فرض

مگه قرار بود فروش نره ! کلی مشتری داشت . هنوزم بعضی ها زنگ میزنن میگن فروختی یا داری . باید آگهی رو پاک کنم .
    اونم اس 2 بود علی . راستی یه سر به فیس بوک بزن .
    قرار بود فروش بره
    ولی تو میخواستی دور بزنی. تا پول میومد دستت باید بیشتر معطل میشدی!
    چی اس2 بود؟! بابا رنگ آبی بود که... آلمان و....
    آها میام فیس بوک

14. 2 کاربر از Ali_Best بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    متاسفانه ایران

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

واحد خبر mobile.ir : محصولات شرکت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در کشور آمریکا فروش بسیار خوبی را تجربه می‌کنند ولی از میان این محصولات، آیفون به خصوص از محبوبیت بیشتری میان کاربران برخوردار است و در گذشته، این اسمارت فون توانسته با مغلوب ساختن رقبا، به عنوان پر فروش ترین اسمارت فون اپراتور های عرضه کننده این محصول مطرح شود.
    اما با افزایش کاربران سیستم عامل اندروید و پیشرفته تر شدن محصولات مبتنی بر این سیستم عامل، ماندن در این موقعیت برای آیفون و شرکت اپل سخت‌تر شده و ممکن است به زودی این افتخار از آیفون گرفته شده و به اسمارت فون های مبتنی بر سیستم عامل اندروید داده شود.
    در همین راستا و طبق یک بررسی اخیر انجام شده بر روی سهم اسمارت فون ها در بازار آمریکا؛ مشخص شده که هرچند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همچنان در اپراتور های AT&T و Sprint به عنوان پر فروش ترین اسمارت فون محسوب می‌شود، اما این اسمارت فون نتوانسته در اپراتور Verizon Wireless -- بزرگ‌ترین اپراتور آمریکا -- نیز به همان خوبی عمل کند چرا که اسمارت فون دیگری از شرکت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، با نام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، در این اپراتور بیشترین فروش را از آن خود کرده است.

تصویر iPhone 4S (سمت راست) در مقابل Motorola Droid RAZR MAXX (سمت چپ)

این بررسی همچنین به کاهش تأثیر iPhone 4S بر روی خرید کاربران در حال حاضر اشاره کرده و این نکته را بیان می‌کند که هرچند این اسمارت فون، رتبه دوم را در بزرگ‌ترین اپراتور آمریکا در اختیار دارد، اما احتمالاً در ماه های آتی -- و با عرضه نسخه بعدی آیفون -- بار دیگر این اسمارت فون خواهد توانست رتبه نخست فروش را در میان اسمارت فون ها بدست آورد.
    اسمارت فون Motorola Droid RAZR MAXX، نسخه به روز شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] است که با باتری بسیار قوی 3300 میلی آمپری توانسته نظر مثبت بسیاری از خریداران را به خود جلب کند. البته این اسمارت فون جدای از باتری بسیار عالی، دارای بدنه نسبتاً باریک 8.9 میلی متری، دوربین 8 مگاپیکسلی، پردازنده دو هسته ای، پشتیبانی از شبکه 4G LTE و نمایشگر Super AMOLED بوده که برای موفقیت یک اسمارت فون کاملاً کافی است.

زمان مکالمه Motorola Droid RAZR MAXX در مقابل تعدادی از اسمارت فون های دیگر

شاید بیان این نکته نیز خالی از لطف نباشد که در بررسی به عمل آمده در مورد اپراتور ورایزون بعد از Motorola Droid RAZR MAXX و iPhone 4S، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قرار دارد که با داشتن مشخصات سخت افزاری بسیار خوب و اندروید 4، از ابتدای عرضه به عنوان اسمارت فونی موفق و پر فروش عمل کرده است.

پی نوشت : همین اخبار رو هی میبینم میخوام بخرمش لامصب رو

16. 3 کاربر از fire159 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    هرکجا که اهل دلی باشد

پيش فرض

فایرفاکس 12 بهتره یا کروم 19 یا اینترنت اکسپلورر 9 یا سافاری 5؟
    موتورولا ریزر

آخه دوست من اینجا چه جای این پسته؟! همه جا داری این سوالو میپرسی!
    برا اینکه کارت راه بیافته:
    فاریفاکس و کروم و مخصوصا کروم از همه بهتره
    امن تر از بقیه هستند

اسپم نشه:
    موتو 16 روز دیگه فرصت داره آیس کریم رو بده بیرون :|

18. 2 کاربر از Ali_Best بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

پارسا، پردازنده گرافیکی ریزر ادرنو نیست!
    میدونم ، اگه آدرنو بود که مشکلی نبود .
    کل سری OMAP 4 (ریزر و نکسس و . . . ) از SGX540 استفاده کردن که نسبت به رقبا اون قدرا قدرتمند نیستن ! یعنی بر خلاف مثلا S II و نوت نمیتونیم ازشون انتظار داشته باشیم که تا چند وقت دیگه همچنان قدرتمند بمونن !
    پارسا، صفحه نمایش ریزر رو از نزدیک دیدی یا نه؟! و هر دوی این گوشی (و نکسوس) رو جلوت گذاشتی؟! من یکی از رفیقام اس2 داره یکی دیگش نکسوس من این مقایسه رو کردم و نظر خیلیا رو هم پرسیدم!
    خیر ریزر رو ندیدم ، ولی درخشش نوت و S II رو که با نکسس مقایسه کردم ، مقدار ناچیزی نکسس ضعیف تر بود . در ازای وضوحی که نکسس داره ، من و خیلی های دیگه مشکلی با این اختلاف ناچیز فکر نکنم داشته باشیم !
    و راستی در مورد اون مثالی هم که اول پستت زدی خدایی این تشبیه ها درست نیستا! دو هسته ای رو کردی نیمرو و چهارهسته ای رو کردی شیشلیک؟!
    اینجوری منطقی تره فک کنم که بگیم... همه رستوران ها شیشلیک میدن. ولی چند تا از رستوران ها وعده های در اندازه xx large و حتی xxx large میدن! ولی خب همه مردم که نمیتونند وعده های بزرگ رو بخورند! چون شکمشون جا نداره (وقت ندارند و یا حوصله ندارند و یا اعتقاد ندارند که با گوشی، بازی کنند) و همون وعده های کوچیکم کافیه واسشون! ولی یه عده هستند که اون وعده های سه ایکس لارجشم میخورن! پس این وعده ها یه جوری شده کل انداختن بین رستوران ها! (البته در حال حاضر)
    موافقم و عذر خواهی می کنم ، کلا مثال غذا هیچ ربطی به بحث ما نداشت .
    برای کسی که مدام اسمارت فونشو آپگرید میکنه همین دو هسته ای های فعلی هیچ ایرادی ندارن . ولی کسی که میخواد یه مدت طولانی نگهش داره ، مسلما مشکل ساز خواهند شد . منظورم این بود بیشتر که میبینم مثالم خیلی احمقانه بود . ولی برای کسایی که مدام آپگرید می کنن ، کاملا حرف شما درسته .
    اون قسمت دوم نقل قولی که کردم هم به نظر من نمیشه در موردش اینقدر راحت قضاوت کرد. یه زمانی تو پی سی های خونگی میگفتن پنتیوم 3 و پنتیوم 4... و همه میگفتن پنتیوم 5 بیاد چی میشه! ولی کلا معماری پردازنده ها تغییر کرد و دیگه چیزی به نام پنتیوم 5 معرفی نشد! پس نمیشه اینقدر صریح گفت که آینده چی میشه! قبول داری؟!
    این قسمت رو زیاد موافق نیستم . الان دیگه مثل اون زمان نیست ، اطلاعات کم و بیشی از نسل بعدی همیشه در دسترس هست و کاربر قدرت مقایسه داره .

خیلی عذر میخوام، چون میبایست برم جایی این پست رو هول هول زدم ، سر فرصت ادیت می کنم .

درباره ی لحن تند پست قبلی هم بسیار شرمسارم .

20. 4 کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •