من تی رو دوباره نصب کردم چند بار ولی درست نشد من فایل مسترز رو ویرایش کردم اون ای پی هایی که گفته بودید رو زدم
راهی هست درست شه؟
من تی رو دوباره نصب کردم چند بار ولی درست نشد من فایل مسترز رو ویرایش کردم اون ای پی هایی که گفته بودید رو زدم
راهی هست درست شه؟
نه برادر. منظورم از بچه ، طرز رفتار هست كه بعضا اونايي هم كه سنشون بالاتره ، بچه ان.
اقا یعنی همه شدن نوب ها
5 تا نوب ریخت تو سرور من با یکی دیگه بودم 3 نفرم جولومون
من شدم 100 اونا هنوز مونده بودن 10 بعد میگن باتر به منیارم هم میزنم همرو میاد وای میسه بهم میگه لاش نکن
یعنی فقط شده نوب ها دیگه کسی نمیاد![]()
مهران توجه نکن امروز یکی بود بات می زد به من می گفت باتر من 100 بودم اونا که جلم بودن 12 30 اینا بعد به من می گفت باتر چون می چرخه))))) آخرشم وت کیک دادیم کیک شد.
اینام یه چیزی یاد گرفتن تا می خورن می گن باتر باتر باتر
یادش بخیر قدیما ما بودیم سروش شهاب چاقال الکس هجت سجاد کلن [Pro]
![]()
تازگیا تی وردز باز ها کم شدن
ملوم نیست ناروتو کجا رفته
کسی می دونه؟
من که خودم ندیدمش
تی کم می ام
باو بیاید دیگه دیگه بچه های قدیم رفتن همه قبلا فقط چند تا سرور بلاک و ddrace بود ولی همه پرو بودن
یه مپم بود تو بلاک مثه همین بود ولی یه جاییش میرفتی endless hook میداد یادش بخیر![]()
اره.يادش بخير. دو نفر بوديم هر كي endless ميشد به زور ميبرديم تو اون منطقه كه غيرفعال ميشد.فحش ميداد![]()
من خیلی وقته نمیام میخواستم اینجا بگم بدونید میدونم براتون فرقی نداره که بدونید من هستم یا نه ولی من دیگه نمیام فقط وقتی حوصلم سر بره میام یه نگاه به بازی بقیه میکنم میرم
راستی من MOZEE=ODISE = REZABLACKCAP=ReZa=howareng و اسم های فراوان دیگر داشتم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)