اصلا فیفا خوب! دلتون خوش شد
من به این نسخه ساکر خیلی امید دارم.فکر کنم حداقل تو 6 سال اخیر بهترین pes باشه.
اصلا فیفا خوب! دلتون خوش شد
من به این نسخه ساکر خیلی امید دارم.فکر کنم حداقل تو 6 سال اخیر بهترین pes باشه.
فقط PES6 !!! اميدوارم 2012 مثل PES6 به درد بخور باشه و گرنه واسه اعتبار كونامي خيلي بد ميشه، هر چند هر اتفاقي بيفته من خودم PES رو به FIFA ترجيح ميدم و هيچوقت FIFA بازي نخواهم كرد
یه نفر واسم تعریف کرد که تو مسایقات کشوری fifa یکی 25 تا گل زده به حریفش همشم با باگ
من خودم به شخصه pes رو ترجیح میدم
حتی اگه بگن بدتر از fifa هست یا نسبت به قبل پیشرفتی نداره باز هم دوسش دارم و فقط اون رو بازی میکنم چون جذابیتی که pes واسم داره ، هیچوقت fifa نداشته
راستی چرا کونامی همون اول، بازیو درست بیرون نمیده و میاد یه پچ رسمی !!!! اونم تو فاصله کوتاهی بعدش میده؟؟؟؟؟؟؟
بعدم میگه عملکرد دروازه بان ها تو اون پچ بهتر میشه
فقط PES6 !!! اميدوارم 2012 مثل PES6 به درد بخور باشه و گرنه واسه اعتبار كونامي خيلي بد ميشه، هر چند هر اتفاقي بيفته من خودم PES رو به FIFA ترجيح ميدم و هيچوقت FIFA بازي نخواهم كردآفرین به شما دوستان که اینقدر تعصب دارین نسبت به این بازی!!!یه نفر واسم تعریف کرد که تو مسایقات کشوری fifa یکی 25 تا گل زده به حریفش همشم با باگ
من خودم به شخصه pes رو ترجیح میدم
حتی اگه بگن بدتر از fifa هست یا نسبت به قبل پیشرفتی نداره باز هم دوسش دارم و فقط اون رو بازی میکنم چون جذابیتی که pes واسم داره ، هیچوقت fifa نداشته
خوب به بقیه چه ربطی داره که بعد انتشار این دو بازی شما کدوم یکی رو انتخاب می کنین!
اینجا شده جایی برای اعتراف و قول دادن بعضی دوستان که بعد انتشار فیفا به هیچ وجه سمت اون نمیرن
در ضمن میشه بگین این 25 گل توی مسابقات در چه سالی زده شد؟!
از دوستتون هم بپرسین که کلا باگ یعنی چی ؟!
از این لحاظ که گیم پلی فیفا بخواد اونقدر کسل کننده باشه که فیفا باز ها گیم پلی پی ای اس رو به اون ترجیح بدن
من خودم از همون کسایی هستم که از نسخه دمو فیفا راضی نبودم اما علت داشت
من فیفا رو فقط روی پی سی بازی کردم و نسخه 2011 روی کنسول بازی نکردم برای همین نسخه 2012 پی سی چون دقیقا شده بود مثل کنسول به دل من ننشست
اما برای کسایی که کلا فیفا رو روی کنسول بازی می کردن خیلی راضی بودن
برو بچه های پی ای اس باز خیلی روی گرافیک مانوور میدن اما گرافیک و جینگیل پینگیل های دیگه در اینجور بازی ها در درجه اول اهمیت قرار نداره
شما فکر کن مثلا داری با منچستر بازی میکنی و دقیقا تمام بازیکن ها 100 درصد شبیه واقعیت هستن اما گیم پلی بازی رون نیست . جذاب نیست و ...
حالا مثلا رونی شبیه وافعیش نباشه مگه چی میشه
اصلا مگه کسی که داره بازی میکنه در حین بازی ار اون فاصله میخواد دقت کنه که رونی واقعا شبیه خودش هست یا نیست
حالا پی ای اس میاد ار اینجور چیزا میذاره تو بازی . تونل ورودی نشون میده . فیلم بردار نشون میده . آماده سازی چمن نشون میده
چند سال دیگه کنفرانس خبری قبل از بازی هم میزاره . یا مثلا در حین بازی مدیران دو باشگاه رو نشون میده یا تمرین کردن بازیکن های ذخیره در حین بازیو نشون میده و از این دست مسایل اما گیم پلی همجنان مشکل داره
به این دلیل ضجی خی یال باتل![]()
تمام ګفته های شما درست بود در صورتیکه امسال کونامی تغییری در ګیم پلی خودش نمیداد ولی همه ګیمرها بلا استثنا این تغییر ګیم پلی رو در PES2012 دیدن و به تعریف و تمجید از اون پرداختن حالا بګذریم از اینکه هنوز خیلی جای کار داره ولی همین که این سیباس فهمیده همه چی ګرافیک و فیس نیستش خودش جای امید داره
من در حال حاضر به شدت از ګیم پلی فیفا2011 خوشم میاد و تحسینش میکنم ولی باید ببینیم امسال چه اتفاقی میوفته و کونامی چه خاکی به سرش میریزه تا از این وضع در بیاد
به امید داشتن دوتا فوتبال زیبا برای همه دوستان فوتبالی![]()
دوستان اینکه میگن بازی با پلی استیشن فرق داره تا pc کجاش فرق داره ؟ هردوتاش که با joystick هستش
گیم پلی بازی هم همینطور ، پس کجاشه ؟
دوستان سلام باید بگم من دموی دوم پی ای اس 12 رو نزدیک به 40 ساعت با دقت و وسواس تمام بازی کردم ، قبلا" هم یه نقد در مورد این بازی نوشتم که تو اون مقطع چیزی حدود 10 ساعت بازی کرده بودم و حالا اطلاعات تکمیلی تری از این گیم پلی در اختیار دارم .
با کمال تأسف و تعجب باید بگم این نسخه ضعیفترین نسخه منتشر شده از سوی شرکت کونامی هست ، دوستان خواهشن سریع موضع نگیرید و ناراحت نشید من دلایل خودمو تک به تک مطرح میکنم و شما هم برید و با بازیهایی که انجام میدید ، این موارد رو بررسی کنید تا به صحت گفتارم پی ببرید.
1- عملکرد دروازبانها بسیار بسیار ضعیفه چیزی در حد فاجعه ، اکثر توپها حتی شوتهایی که بسیار آروم هستند رو دو ضرب می گیرن و این اصلا" خوشایند نیست در pes11 دورازبانها رفلکس و عملکرد به مراتب بهتری داشتند.
2- عملکرد داورها بسیار عجیب و غریب و فاجعه آمیزه ، کوچکترین برخوردی رو سوت میزنن و بازی رو بارها نگه میدارن ، اینقدر این سوتها زیاد هست و بقدری بازی متوقف میشه که گاهی اوقات به شدت اعصاب گیمر رو بهم میریزه ، برخوردهای فیزیکی که در دنیای واقعی طبیعی و از بدیهیات فوتبال هست در این نسخه به بی رحمانه ترین شکل ممکن خطا گرفته میشه .
3- با بازیکنانی مثل اتوو و یا روبن و ریبری به راحتی میشه چندینو چند بازیکن حریف رو با چپ و راست کردن دسته و تو سر توپ زدن دریبل زد ، اگه این بازیکان در حالت رندوم قرمز بشن که دیگه هیچی شخصا" تماشاچیای استادیوم رو هم دریبل میزنم ، اینو بر اساس تجربه بهتون میگم نه یک ذهنیت اشتباه ، چراکه من با اتوو قرمز و با شروع بازی از مزکز زمین و بعد از دریبل زدن بازیکانان تیم حریف گل زدم !!!! این نسخه و این دریبل زدنها کاملا" خاطرات pes 09 رو زنده میکنه و قائم به فرد شدن در این نسخه مجددا" پر رنگ شده
4-یه موردی رو عرض میکنم خواهشن همتون امتحان کنید ، تیم بایرن رو بردارید و در مقابل هر تیمی که دوست دارید قرار بگیرید ، وقتی بازی شروع شد و توپ به کنارهای زمین رفت ، چشم بسته دایره رو با هر قدرتی که میخواید بگیرید و یه پاس هوایی عرضی بدید ، توپ بدون استثنا به بازیکن خودی میرسه ، این حرکت رو بارها و پشت سر هم با دادن پاس عرضی از کناره های زمین تکرار کنید ، خواهید دید که بیشتر از 90 درصد توپها به بازیکن خودی میرسه فارق از اینکه شما به چه میزان دایره رو فشار میدید .
بعد از اینکار ،، شروع به دادن پاس قطری با دایره کنید کنید یعنی مثلا" از مرکز زمین به کنارها توپهای نسبتا" بلند با دایره صادر کنید ، با کمال تعجب خواهید دید باز هم پاسها چشم بسته و بدون اشتباه به یار خوذی میرسه !!
حالا انواع پوزیشنها رو با دادن پاس هوایی با دایره امتحان کنید خواهید دید بیش از 90 درصد پاسها و به شکل بسیار غیر طبیعی به بازیکن خودی میرسهه و این یعنی یک ناامیدی محض !!!
5-زمانیکه بازیکن من در میان خیل عظیم مدافعان گرفتار میشه و به شدت پرس میشه با چپ و راست کردن دسته به راحتی از مخمصه خارج میشم و پاس خودم رو به یار خودی میدم و ایجاد موقعیت میکنم .
6-قبل از دریافت توپ نوعی بی تعادلی در بازیکنم احساس میکنم که میتونم این احساس ناخوشایند رو با کمک دسته پوشش بدم ، این حالت بی تعادلی قبل از گرفتن پاس در بازیهایی که تراکم و فشار در مرکز زمین بسیار زیاد هست و انبوهی از بازیکنان دو تیم وجود دارند بیشتر به وجود میاد .
7- فرض کنید شما در فاز دفاع هستید و مدافع یا هافبک شما برای گرفتن توپ به دنبال بازیکن حریف هست ، در حینی که دارید میدوید برای تصاحب توپ یک لحظه دستتون رو از روی سرعت بردارید خواهید دید که بازیکن شما اندکی روی چمن لیز میخوره و حالت بی تعادلی پیدا میکنه و برای برگشت به وضعیت قبل اندکی زمان رو از شما میگیره ، همین فعل و انفعالات به شدت روی روند بازی و احساس گیمر تأثیر گذاره !
8-البته این نسخه نکته مثبتی هم داره مثل روون شدن پاسها
متأسفانه ایرادات اینقدر زیاد هست که کونامی نتونه همه اونها رو مرتفع کنه که اگر میتونست این ایرادات رو پوشش بده با یک برگشت به عقب دروازبانها مجددا" ضعیف نمیشدند و یا بحث دریبل زدن و قائم به فرد بودن در گیم پلی بازی اینقدر پررنگ نمیشد .
یکسال برای این نسخه انتظار کشیدم اما همه آرزوهام به یأس کامل تبدیل شد ، متأسفم
این حرف هایی که زدی اندکی از علاقه ام به PES کم نکرد شما بهتره برید اون ور تا اینکه هی بیای اینجا و از این جور چیزا بگی...
(این نظر منه،به کسی برنخوره..)
بچه های دوست داشتنی و خوبی که هنوز در دام این بازی نه چندان با ارزش هستن و همچنان از این بازی دفاع میکنن و اونم به دلایل مختلف از جمله نا آگاهی،باید عرض کنم که IGN همین الان به فیفا 12 ، نمره وحشتناک 9.5 داد
این میدونین یعنی چی ؟ یعنی منتقدین بعد از بررسی و آنالیز این بازی،کف کردن و به قدرت این بازی ایمان آوردن
من ازتون عاجزانه خواهش میکنم که فیفا 12 که اومد،بازی رو بگیرین،10 ساعت بازی کنین،اگه باز هم تشخیص دادین که باید PES بازی کنین که بسملا،اگرم که نه پس
خوش اومدین به جمع ما فیفا بازها
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)