سلام من وقتی بازیو میزنم بالا نمیاد.ی ارور میده که باید به نت وصل شم وقتی وصل میشم یه چیزی پر میشه و باز ی ارور از ea میده.چه کنم![]()
سلام من وقتی بازیو میزنم بالا نمیاد.ی ارور میده که باید به نت وصل شم وقتی وصل میشم یه چیزی پر میشه و باز ی ارور از ea میده.چه کنم![]()
احتمالا بازی رو کرک نکردی!!
کرک هم کردم
پس ممکنه کرک مشکل داشته باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو دانلود کن ببین مشکلت رفع میشه....
سلام
چرا دروازه بان توی پنالتی شیرجه نمیره؟
چکار باید بکنم تا بپره؟
به خاطر اینه که انالوگ سمت راستت کار نمیکنه(مشکل عامیانه این بازی) برای راه انداختنش باید طبق [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پست عمل کنی....سلام
چرا دروازه بان توی پنالتی شیرجه نمیره؟
چکار باید بکنم تا بپره؟
دانلود کردم ولی تا نصفه میره و از بازی میره بیرون
یعنی چی که تا نصفه میره و بعد میپره بیرون؟؟!
یعنی بازی رو که میزنم بالا میاد ولی اونجایی که رونی شوت میزنه رد میشه بعد به صورت خودکار از بازی میاد بیرون
با سلام مشکل من تو این بازی اینه که اون قسمتی که بازیکن میسازه زمانی که بازیکن رو ساختم وقتی تو بازی میره زمانی که توپ دست من باشه و هم تیمیهام بهم پاس می دند خوه بازیکنی که ساختم به طور خودکار توپو چند متری جلوتر میندازه و زمانی که پا به توپ میشه هم این مشکل رو داره وقتی هم تو قسمت برنامه ی بازیها میرم اونجایی که بازیکن ساختم تو قسمت برنامه بازیهای یازی کنی که ساختم اون قسمتی که NEWS HEADLINES رو نوشته به طور خودکار پایینو بالا میشه لطفا کمکم کنید این مشکل مال زمانی که جوی استیک وصله به سیستم و زمانی که در میارم درست میشه یه بار هم جوی استیکم رو عوض کردم درست نشد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)