یعنی شما میخوای با سرعت کمتر از 10 کیلوبایت همه ی اینارو باهم وصل کنی؟
نکنه می خوای Internet TV هم ببینی؟
شما برو خوش باش![]()
بلی
خیر
یعنی شما میخوای با سرعت کمتر از 10 کیلوبایت همه ی اینارو باهم وصل کنی؟
نکنه می خوای Internet TV هم ببینی؟
شما برو خوش باش![]()
شما هم دیدت رو بازتر کن :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما رای نده میشه همون خنثی !
وقتی که مردم خودشون رو کنار کشیدن و اجازه میدن هر چیزی بهشون تحمیل بشه ، چه با این طرح چه بدون این طرح وضعیت روز به روز بدتر میشه.
عزیز لطفا از چیزی که اطلاع نداری حرف نزن! دوم بجای اینکه بگی لینک بدم لینک رو بده بگو نگاه کنید!! چون خودتم میدونی چنین خبری نشده! :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فکر کنم سیستم اینا هم مثله سیم کارته جایزه ایرانسله
هر دو هفته یه بار میگن دو هفته مهلت تمیدید شد![]()
نیازی نیست شما خیلی رو مخت فشار بیاری .با این استعداد میترسم تلف شی
یه طور پست دادی انگار که تو این مملکت زندگی نمی کنی.میشه بگب تو صحنه بودن یعنی چی؟
اگه قرار بود اینا به حرف امثال من و شما گوش بدن که الان لنگ اینترنت زغالیمون نبودیم کاش جای اینترنت لااقل بهمون زغال میدادن حداقل میشد باهاش یه قلیون ردیف کنی.
امیدوارم روزی نرسه که بگیم کاش همون محدود قبلی بود.میترسم از روزی که واسه دانلود 10 مگ یه ساعت وقت تلف بشه.
فعلا که شما داری این همه حرص میخوری ، نگران خودت باش نه من
این جا جای کل کل نیست من هم حوصله اش رو ندارم ، شما هم خیالت راحت باشه وقتی اینترنت ملی راه انداختن همون 10 مگ رو هم نمیتونی دانلود کنی ، پس اعصابت رو خرد نکن و برو قلیونت رو ردیف کن فعلا که چیزی که تو این مملکت زیاده انواع و اقسام دخانیات و غیره هست به همراه ذغال و سایر لوازم مربوطه![]()
شنبه آخرین مهلت بود به isp ها . کدوم شنبه؟ همون شنبه که آخرین مهلت بود به isp ها !!!!
یه جوری حرف از قلیون میزنی انگار مواد مخدره
دادا خوهشا کاری به قلیونی های محترم نداشته باش
در ضمن نمیدونم چرا امروز به کل اینترنت داغون شده
بدتر از هر روز دیگه ای شده
اوضاع خیلی قمر در عقرب شده![]()
ما به قلیونی ها محترم کاری نداریم تا زمانیکه اونا کاری به ما نداشته باشن
در ضمن بنده الزاما موافق این طرح نیستم ، از همون اول (تاپیک قبلی) هم گفتم که کسانی که از بابت این طرح نگران هستن خوب حمایت نکنن ، ولی میتونن نسبت به محدودیت 128 ، نسبت به ضریب 1 به 10 و ... اعتراض کنن که ، ولی الان یه جورایی انگار توپ تو زمین کاربرا افتاده ، بینشون دو دستگی شده .
در صورتیکه چرا همین اعتراضات و همین بحث ها خیلی زودتر از اینها اینجا انجام نشد ، نسبت به وضعیت اینترنت ؟ وقتی قانون محدودیت 128 اعمال شد ، وقتی وضعیت اسفناک پهنای باند کشور و قیمت های نجومی مخابرات و زیرساخت برای ISP ها ، روشن شد ، وقتی وضع دانلود شبانه اونقدر افتضاح شد و ...
مسلما سر این موضوعات اکثریت کاربرا توافق داشتن ، پس چرا همون موقع حرکت و اعتراضی رو شروع نکردن ؟
الان هم که یک چنین طرحی مطرح شده ، درستش به نظر من این هست که به جای دو دستگی و جر و بحث ، برای خواسته هایی که همه روی اونها توافق دارن اعتراض کرد مثل موارد بالا.
اگر میگید حرف ها و بحث ها هیچ فایده ای نداره و کسی گوش نمیکنه ، خیلی خوب قبول ، پس الان تو این تاپیک برای چی دارید با هم کل کل میکنید ؟!
Last edited by The Dreadnaught; 10-09-2011 at 23:01.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)