تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 74 از 103 اولاول ... 246470717273747576777884 ... آخرآخر
نمايش نتايج 731 به 740 از 1025

نام تاپيک: Xperia™ mini & mini pro | اندرويدي كوچك سوني اريكسون با پردازنده ي 1 گيگاهرتزي

کاربر فعال کلوپ گوشی ها h!tman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

1-تو تنظیماتش یک چیزی رو Auto هست اونو بردارید
    3-نخیر! روت دسترسی به فایلای سیستمی هست ! ست سی پی یو هم یک برنامه اورکلاکر! ولی نمیدونم برا کرنلی که براش oc تعریف نشده بشه انجام داد یا نه! فارسی ساز هم به روت مربوط نیست

2. این کاربر از h!tman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز johnypersian1656's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

1- مثلا این قضیه که فکر میکنم همون حسگر نور محیط هست توی صفحات روشن مشهوده زمان pdf خوندن نور کم و زیاد میشه مثل این میمونه که lcd مشکل داره، توی display , brightness اصلا گزینه ای به نام fixed ندارم درواقع فقط brightness تنظیم میشه و تیکی هم نداره که زده یا برداشته بشه، این حسگر توی xperia pro اصلا به این شکل و به این سرعت نیست که معلوم بشه و هی کم و زیاد بشه
    3- کلا این روت کردن یعنی چی :ی اگر برای همون دسترسی بیشتره که گوشی من الان فارسیش هم نصبه یعنی روت شده؟
    من از فیرمویر stock استفاده نمیکنم واسه همین توی همون notification bar که میدیم پایین این رو دارم:

به قول شما سرعت زیاد حسگر باعث این میشه. ببینین با ویجتی مثل power widget هم باز این مشکلو دارین؟ توی سایت خود سونی دیدم گفته به آخرین ورژن آپدیت کنین تا مشکل حل بشه.

روت هم یه دسترسی بیشتر به فایلهای سیستمیه. دسترسی بیشتر فقط واسه فارسی نیست. فیرمویرهایی هستن که بدون روت و به طور پیش فرض هم فارسی رو دارن.یه تعدادی از برنامه های کاربردی روت رو نیاز دارن. اگه از baseband 62 به قبل رو دارین با نرم افزار از طریق پی سی وگرنه با دانگرید یا فلش کردن یه کاستوم کرنل میتونین روت کنین.

4. این کاربر از johnypersian1656 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SevenCity's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

من از فیرمویر stock استفاده نمیکنم واسه همین توی همون notification bar که میدیم پایین این رو دارم:

به قول شما سرعت زیاد حسگر باعث این میشه. ببینین با ویجتی مثل power widget هم باز این مشکلو دارین؟ توی سایت خود سونی دیدم گفته به آخرین ورژن آپدیت کنین تا مشکل حل بشه.

روت هم یه دسترسی بیشتر به فایلهای سیستمیه. دسترسی بیشتر فقط واسه فارسی نیست. فیرمویرهایی هستن که بدون روت و به طور پیش فرض هم فارسی رو دارن.یه تعدادی از برنامه های کاربردی روت رو نیاز دارن. اگه از baseband 62 به قبل رو دارین با نرم افزار از طریق پی سی وگرنه با دانگرید یا فلش کردن یه کاستوم کرنل میتونین روت کنین.
    شما هم مینی دارین؟
    این عکسی که گذاشتین از کدوم قسمته
    برای من display setting / brightness اینجوری نیست تنها شباهتی که میبینم فونت و کیبورد هست
    باید گام به گام بریم جلو
    baseband رو زده 64
    اصلا الان از کجا بفهمم روت هست یا نه
    از اول بگید چیکار باید کنم
    نکته:
    1- تو مغازه مشکل بک خور بودن رو حل کرد
    2-با sony pc companion چندتا چیز رو به شدت اپدیت کردم و اون بالا تو برنامه زده your phone is up to date

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

شما هم مینی دارین؟
    بله
    این عکسی که گذاشتین از کدوم قسمته
    برای من display setting / brightness اینجوری نیست تنها شباهتی که میبینم فونت و کیبورد هست
    اون قسمت notification bar (همون جا که ساعت و علامت اینترنت و... هست) رو بکشید پایین(البته توی کاستوم رام ها فقط هست)
    یکی از راحت ترین راهها اینه که یه برنامه ای که به روت نیاز داره مثل set cpu,root explorer,titanium backup یا..... رو نصب کنین ببینین موقع سوال پرسیدن اول برنامه که اجازه ی دسترسی میخواد روت شده گوشی یا نه
    (البته با توضیحاتی که شما دادین روت نشده.)
    baseband رو زده 64
    از اول بگید چیکار باید کنم
    نکته:
    1- تو مغازه مشکل بک خور بودن رو حل کرد
    2-با sony pc companion چندتا چیز رو به شدت اپدیت کردم و اون بالا تو برنامه زده your phone is up to date
    خوب اینجا مشکلتون اینه که baseband 64 رو نمیشه مستقیما روت کرد. یا باید یه فیرمویر استوک سونی با بیس بند پایینتر رو اول با flashtool فلش کنین. یا اینکه بوت لودر رو آنلاک کنین و بعد یه کرنل فلش کنین که هم روت بشه و هم اون کرنل مزیتای دیگه ای هم داره.

مثلا موقع اجرای برنامه ی root explorer برای اولین بار این سوال رو میپرسه :

و اگرشما روی allow کلیک کنین این نوشته میاد :

اینم set cpu واسه اورکلاک

Last edited by johnypersian1656; 29-05-2012 at 23:30.

7. این کاربر از johnypersian1656 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز vahidsport's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تو کامپیوتر-تهران

پيش فرض

سلام
    انروید 4 برای مینی اومده یا نه؟

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

سلام
    انروید 4 برای مینی اومده یا نه؟
    به طور رسمی نه

10. 2 کاربر از johnypersian1656 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

امروز من یک Xperia Mini گرفتم، چند تا سوال داشتم:

- کلاً گوشی های موجود در بازار در حال حاضر، اصل و تقلبی دارن؟ اگه آره، در مورد این گوشی Xperia Mini چطور میشه تشخیص داد؟ یکجا خوندم که پشت قاب گوشی که نوشته HD و Xperia، این نوشته ها باید برجسته باشن، اما برای گوشی من نیستن.

- چند تا از فروشنده ها میگفتن تاچ این گوشی بعضاً دچار مشکل میشه و بهتره با گارانتی رو بگیرید، همچنین اینکه این مشکل نرم افزاری هست و با آپدیت رفع میشه. من بدون گارانتیش رو گرفتم. میخواستم ببینم این قضیه درسته و اگه آره، آیا میشه به صورت نرم افزاری حلش کرد؟

- برای اولین شارژ باید کار خاصی کرد؟

- تغییر نور صفحه بر حسب نور محیط رو میشه غیر فعال کرد؟
    Last edited by 1233445566; 31-05-2012 at 19:22.

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

امروز من یک Xperia Mini گرفتم، چند تا سوال داشتم:

- کلاً گوشی های موجود در بازار در حال حاضر، اصل و تقلبی دارن؟ اگه آره، در مورد این گوشی Xperia Mini چطور میشه تشخیص داد؟ یکجا خوندم که پشت قاب گوشی که نوشته HD و Xperia، این نوشته ها باید برجسته باشن، اما برای گوشی من نیستن.
    همگی ساخت چین هستن. تقلبی نداره. اون مورد hd برجسته هم درست نیست. بستگی به در پشت داره.
    - چند تا از فروشنده ها میگفتن تاچ این گوشی بعضاً دچار مشکل میشه و بهتره با گارانتی رو بگیرید، همچنین اینکه این مشکل نرم افزاری هست و با آپدیت رفع میشه. من بدون گارانتیش رو گرفتم. میخواستم ببینم این قضیه درسته و اگه آره، آیا میشه به صورت نرم افزاری حلش کرد؟
    گارانتیهاش به درد نمیخوره . بعضا میگن با فلش کردن مشکل بک گوشی حل میشه. ولی توی همه موارد چیزی که این مورد رو تشدید میکنه گرمای زیاد هست. پس اگه میتونین سی پی یو رو آندر کلاک کنین . یا حداقل vsel رو تا جایی که گوشی stable باشه کم کنین.
    - برای اولین شارژ باید کار خاصی کرد؟
    بله. باید شارژر رو بزنین به پریز و گوشی رو شارژ کنین نه دوست خوبم.

- تغییر نور صفحه بر حسب نور محیط رو میشه غیر فعال کرد؟
    از نرم افزارها و ویجت های زیادی میتونین استفاده کنین. بهترینشون zdbox هست.

13. این کاربر از johnypersian1656 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

این تنظیم اتوماتیک ساعتش با اینترنت چرا کار نمیکنه ؟ هر دفعه باتری رو در میاری تاریخ و ساعتش ریست میشه میره روی 1980!

کاربر فعال کلوپ گوشی ها h!tman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

برا من اینطوری نیست
    تاریخ رو درست نگه میداره
    حتی بعد فکتوری ریست هم همینه!فقط تایم زون عوض میشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •