سلام دوست عزیز جانم چه کمکی ازم بر میاد ؟؟؟Zr1 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در مورد شما دوست عزیز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خرید دل به هیچ وجه توصیه نمیشه من خودم در حال خریدلپ تاپم از 1000 نفر پرسیدم میگن دل اشغاله چه 5110 چه 502 شما HP بگیری سگش شرف داره به دل من 1000 بار اومدم گفتم دل گرافیک اب میکنه در گرمای بالا هیچ کی گوش نداد.دل بگیری 1 ماهه مثل اینکه پولتو دور انداختی.
و شما جناب
در مورد دل و مدل لپ تاپ شما این لپ تاپ معروف به گرافیک اب کردنه شما اگه 100 بار دیگه اون قطعتو عوض کنی بازم افتابه خرجه لحیمه بهتر که بفروشیش.
من خودم میخوام Sony Vayo F224FX/B بخرم قیمتش 1800 ولی خدایی عایه به دوستان هم پیشنهاد میدم
هر کی سوالی داشت در خدمتم..gif)
.gif)
چقدر خوبه که واسه حرفامون دلیل بیاریم
چقدر بهتره که یکم عفت کلام داشته باشیم.gif)
ادب مرد به ز دولت اوست دوست من.
ببین عزیزم , کسی دستت و نگرفته به زور بیارتت تو این تاپیک که انگار با خود آقای دل پدرکشتگی داری و کم مونده محصولاتش و ببندی فحش خواهر و مادر !!!
من که الان تقریبا 6 ماهه که دارمش و جیکشم در نیومده و حتی به جز شخص شما نشنیدم که کسی که این لپتاپ و داشته باشه گرافیک آب کرده باشه چه برسه به اینکه معروف باشه
اگر مقداری از مسائل آماری سر در بیارید , متوجه این امر میشین که همیشه درصدی از یک تولید انبوه ممکنه دچار مشکل بشه و قطعا هیچ وقت هیچ چیزی بی نقص نبوده.
ما هم اینجا سعیمون بر اینه که به دیگران کمک کنیم یا راهنمایی, اگه از دستمون بر بیاد , نه تخریب مدلهای دیگه
شما هم میتونی فعالیت سازنده ای رو تو تاپیک همین مدل داشته باشی عزیز.gif)
حالا اگه اینقدر مشتاقید یه بررسی کلی میتونیم داشته باشیم این مدل رو :
مشخصات کلی: وزن 3.2 کیلوگرم
INTEL Core i7 - 2630QM / 2.9 GHz / CACHE: 6.0 MB:پردازنده
6 GB DDR3 :حافظه
640+ GB SATA2:هارد دیسک
GeForce GT540 - 1GB:کارت گرافیک
16.4" - Bright LED ( Full HD ) :صفحه نمایش
امکانات: BlueRay - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - USB3 - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات: باتری 6 سلولی - Microsoft Windows 7
1850000 تومان
پردازنده: Intel 2630QM 2.0 GHZ Core i7 2.93 GHz - Cache 6 MB - BUS 1333 MHz
حافظه: 8 GB DDR3
هارد دیسک: 750 GB 7200 RPM
کارت گرافیک: Nvidia GeForce GT540M 2048 MB UpTo 4096 MB
صفحه نمایش: 15.6" - Bright LED
امکانات: BlueRay - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI
سایر مشخصات: باتری 9 سلولی - Microsoft Windows 7
1550000 تومان
الان چیزی هم مونده که من بگم؟
پردازنده یکسان
حافظه ی دل که بیشتره
گرافیکم که همینطور
هارد دیسک هم همینطور
صفحه ی نمایش سونی قویتره , امکانات هم برابره , در ضمن xps هم بلوتوث نسخه 3 داره و همینطور پورت eSATA
و البته برتری قیمتی هم داره.gif)
بازم حرفی میمونه؟
امیدوارم از این به بعد اگه چیزی میگی بنا بر دلیل و مستدل باشه تا بتونیم ازتون استفاده ی مفید داشته باشیم.gif)
همگی پایدار و پیروز باشید