دوست عزیز جواب نمیده به 3405 fh
دوست عزیز جواب نمیده به 3405 fh
توی اون لینک نسخه ی 3405 رو هم در سمت چپ داره
پرینتر من 3405fh هست v3.00.01.11 ولی فقط تونستم firmwarefix ورژن های 3.00.01.12 و 3.00.01.18 رو پیدا کنم که جواب نداد کسی لینکی برای مشکل من داره ممنون میشم.
سلام دوست عزيز. حق با شماست مشكل از نسخه فايله. من فايل مربوط به نسخه 34 رو پيدا كردم. طبق اين روش عمل كردم:
چيپ رو در آوردم
اول دكمه كنسل بعد پاور رو زدم تا روشن بشه
بعد پرينتر رو ريست كردم
مشكل من اينه كه بعد از تموم شدن ريست چند لحظه چراغ سبز ميشه ولي بعدش دوباره قرمز ميشه. كسي مي تونه راهنمايي كنه ؟
Last edited by hirkanian; 16-06-2013 at 20:56.
به نظرم فايل .hd كه براي ريست استفاده مي شه بايد بر اساس سريال پرينتر ايجاد شده باشه. يعني هر پرينتر يه فايل ريست مخصوص به خود داره ؟
درسته شمارره سربال و کرامش خیلی مهمه . من به یک تعمیرکار دادم شماره سریال و کرام رو حتما می خواست .
یک چیزی که برای من خیلی جالب بود این بود که می گفت فقط با چیپ روی کارتریچ میشه ریستش کرد . بدون اون نتونست ریستش کنه . الان هم با چیپ رسیتش کرده مرتبه فقط 25000 تومن برام خرج برداشت . فایلشم به خودم نداد .![]()
سلام منم دنبالش می گردم اگر پیدا کردی به ما هم خبر بده
سلام برادران برای دانلود کردن آسان برنامه اینترنت دانلود منجر رو نصب کنین و بعد سایت رو با اینترنت ایکسپلور باز
کنین و روی لینک و راست کلیک و دانلود منجر رو انتخاب و دانلود کنین
با سلام خدمت همه دوستان.خیلی خیلی گیر هستم. یه پرینتر 1670 سامسونگ دارم که برای اولین بار شارز کردم ولی وقتی پرینت می گیرم روی کاغذ دست می کشمپودر به دستم می چسبه نمی دونم مشکلش چیه اگه امکان داره هرچه سریعتر منو راهنمایی کنید![]()
بابا تورو به خدا یکی جواب بدهواقعا نیازمندم از همه ی دوستام خواهش می کنم اگه چیزی درباره ml1670 می دونند بهم کمک کنن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)