تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 74 از 111 اولاول ... 246470717273747576777884 ... آخرآخر
نمايش نتايج 731 به 740 از 1102

نام تاپيک: Darksiders II

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

فکر کنم Elite همون بنفش ها باشه . وقتی از وولگریم ایتم میخری روشون نوشته چین . مثلا یکی rare هستش که فکر کنم ابیه . الایت هم فکر کنم بنفشاست .
    Elite items are designated with violet-colored names and violet glow ...
    سرچش کن دی:

آره ظاهرا همینه

اگه نباشه جاش خالی می مونه Azhang's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    ولايت غريب

پيش فرض

اینم از دث آبیسالیده!!!
    خوشگل میشه اما نسبت به ایتمایی که خودم دارم فقط آرکان و کریتیکال چنس رو بیشتر میکنه و بقیه چیزها رو نفله میکنه!!!
    الان که کاملش کردم فکر که مینم میبینم ارزششو نداشت!وقتی رو که برای پیدا کردن این گذاشتم میتونسم بازی رو 2 بار دیگه نموم کنم!

Last edited by Azhang; 22-09-2012 at 20:38.

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    ولايت غريب

پيش فرض

اینم مشخصات (البته تو دور دوم بازی!) :

اینم بقیش:

Last edited by vahidgame; 22-09-2012 at 18:49.

4. این کاربر از Azhang بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

این آبیسالد رو پیدا کردی یا با تموم کردن کروشیبل بدست آوردی؟

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    ولايت غريب

پيش فرض

این آبیسالد رو پیدا کردی یا با تموم کردن کروشیبل بدست آوردی؟
    درستش هست (( آبیسال ))،من یکم بد نوشتم.
    دو تا تیکشو با تموم کردن کرشوبیل( کرسوبیل) بدست میاری،یه تیشکو با پیدا کردن تمام رلیک ها(همون مجسمه هایی که میدم به آقا بزه)!!!یه تیکشم تو آخرین دث توم هست که باید تموم دث بوک ها رو واسه رفتم به اونجا پیدا کنی!!!
    و در کل چیز خاصی نیست،وقتی ابیسال ارمور ((وار)) رو پیدا میکردی تقریبا ضد ضربه میشد ولی ماله دث این طور نیست،یعنی حداقل اونی که تو مشخصات نوشته چیز خاصی نیست!!!
    تازه لول ابیسال آرمور 25!!! من که انتظار داشتم ست کامل ابیسال ارمور خیلی بهتر از این باشه!!!

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

stat ات که خیلی خوبه . فقط یه یخ هم میزاشتی رو سلاحت عالی میشد . من Crit Chance ام که گفتم همون 70 درصد واسه سلاح دومم هست چون بیشتر از همون استفاده میکنم ولی execution chance رو خیلی روش سرمایه گذاری کردم که شده 90 درصد . فقط موندم چجوری critical damage ات 300 تا رو رد کرده .
    نگو که از همون ابیسال هستش . من باید حتما ابیسال رو پیدا کنم . چون زره های معمولی که فعلا دارم به درد نمیخوره .

در ضمن با Res پایین به مشکل بر نمیخوری ؟ مخصوصا توی کروسیبل . اگه یخت بزنن که در جا مردی . یا اتیش و لایتینگ .

8. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mInI_ClockEr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    رو در رو با مانیتور

آخر فروم باز Advanced Ali-001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آرمین معلومه تو کجایی گفتی یک dlc پیدا کردم بنام arcon temp حالا دانلودشم کردی خب یک لینک بزار ببینم چیه......

جناب Azhang مشخصاتت خوبه مخصوصا صفحه دومت خوبه ولی مشکلت اینه که فقط صفحه دومو عالی درآوردی همین این صفحه که گزاشتم افتضاحه Resistance مربوط میشه به قدرت پایداری که برای لول 30 مقدار 40 افتضاحه من مشخصات بزودی میزارم نیگا کنین شما باید همه چیه بالا ببرین به نسبت خودش نه اینکه فقط چند تا از مشخصاتو ببرین تا بینهایت شما فاکتور اولت باید این باشه که دستکش و لباس وکفش شانه بند باید حتما Health Regen داشته باشن خوب اینطوری میتونی 400-500 تا health بگیری بدون اینکه مجبور باشی رو سلاحت Health per kill بزاری خب این راه حل میتونه جای shock Damage رو توی سلاح هات باز کنه که بالاترین و بهترین ترفند گیج کردن دشمنان هستش.

11. این کاربر از Advanced Ali-001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

عضو تیم زیرنویس فارسی jb.NY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

کجاش مشکل دارید؟ شما که تونستید بیاید بیرون

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    ولايت غريب

پيش فرض

stat ات که خیلی خوبه . فقط یه یخ هم میزاشتی رو سلاحت عالی میشد . من Crit Chance ام که گفتم همون 70 درصد واسه سلاح دومم هست چون بیشتر از همون استفاده میکنم ولی execution chance رو خیلی روش سرمایه گذاری کردم که شده 90 درصد . فقط موندم چجوری critical damage ات 300 تا رو رد کرده .
    نگو که از همون ابیسال هستش . من باید حتما ابیسال رو پیدا کنم . چون زره های معمولی که فعلا دارم به درد نمیخوره .

در ضمن با Res پایین به مشکل بر نمیخوری ؟ مخصوصا توی کروسیبل . اگه یخت بزنن که در جا مردی . یا اتیش و لایتینگ .

راستش زیاد با داس کار میکردم اونم که کمتر دشمنی بود که بتونه جلوی 2 تا ضربش دووم بیاره البته چون تقریبا مجیک بینهایت بود(به خاطر اون ریث استیل که همش اون شیلد رو با اون آن استپ ایبل!!! میزدم که کسی نتونه نزدیگ بشه!!! و همچنین خودش هم لایتینگ(برق) داشت)،در مورد یخ هم چون نمیشد با اون 4 تای دیگه جایگزین کرد بیخیال شدم،کاش سلاح ها 5 تا اسلات داشت!
    راستش چند تا ایتم پیدا کردم که اگه باهم میپوشیدم اکسکاشن نزدیکای ماله تو میشد ولی چون باید داسم رو عوض میکردم بیخیال شدم!
    در مورد کریتیکال کمترین مقدارش رو داسه که 36 هست!!!بقیشو خودت حساب کن ببین چی میشه!!!البته سنگ ها رو هم رو این سرمایه گذاری کردم!
    نه بابا کجا ماله آبیساله!واسه تک تک درصداش عرق ریختماین استیت ماله لباسای خودمه!اگه ماله آبیسال رو بذارم کریتیکال هام تا 160 پایین میاد،کریتیکال چنس تا 105 بالا میره(ماله سلاح دوم میشه108)،آرکان تا 370 بالا میره.دفنس هم پایین میاد!

در کل آبیسال برای لول های بالا زیاد مناسب نیست!

جناب Azhang مشخصاتت خوبه مخصوصا صفحه دومت خوبه ولی مشکلت اینه که فقط صفحه دومو عالی درآوردی همین این صفحه که گزاشتم افتضاحه Resistance مربوط میشه به قدرت پایداری که برای لول 30 مقدار 40 افتضاحه من مشخصات بزودی میزارم نیگا کنین شما باید همه چیه بالا ببرین به نسبت خودش نه اینکه فقط چند تا از مشخصاتو ببرین تا بینهایت شما فاکتور اولت باید این باشه که دستکش و لباس وکفش شانه بند باید حتما Health Regen داشته باشن خوب اینطوری میتونی 400-500 تا health بگیری بدون اینکه مجبور باشی رو سلاحت Health per kill بزاری خب این راه حل میتونه جای shock Damage رو توی سلاح هات باز کنه که بالاترین و بهترین ترفند گیج کردن دشمنان هستش.
    چون تو مبارزات گزینه های صفحه دوم بیشترین تاثیر رو دارن(شاید 90 درصد تاثیر رو میذارن!!!)بیشتر اونا رو تقویت کردم،البته دفنس رو هم کم نذاشتم و استرنج هم تا جایی که میشد!
    Health Regen؟؟؟برای چی؟اونی که من گذاشتم health steal هست نه health per kill!!!تازه مقدارش 30 درصده یعنی با هر ضربه ای میزدم 30 درصد دمیجی که به دشمن وارد میکرد به خودم خون میداد!!!و این یعنی هر جا که دشمن باشه(چه کوچیک چه بزرگ)خون هم هست!!!تازه با وجود wrath steal هم کمبود ریث نبود و ما فقط دشمنان را هاروست میکردیم!!!

در مورد رسیست هم که هر دو تون گفتین بله حق با شماست هر چند زیاد مشکلی ایجاد نکرد!!!
    فک کنم باگ بود چون سنگ زرد ها رو خرجش کردم هر بار هم مینوشت 20 تا رسیست داده ولی آخر سر نیگا کردم دیدم ای دل غافل هیچ کدوم رو حساب نکرده!!!کلا پایین بودن رسیست 2 بار باعث مردنم شد،یه بار تو کرسوبیل یه(مرحله73)یه ابر هم تو ساموئل!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •