تا یک سال دیگه هم بحث کنیم فایده نداره
.gif)
1. نگاه به گذشته چه ربطی به کتاباش داره. میخواد به این سمت سوق بده که آزموناشو بررسی کنی!
2. درسته. گفتم که یکی از منتقدینش هستم. ولی مگه چندتا سوال از کتابش میاد؟ فک کنم حداکثر دوتا! اگه به درس مسلط باشی اون سوالا رو هم جواب میدی. پس باز هم فرقی نمیکنه با کسی که حفظ کرده. اونی که حفظ کرده بقیه سوالارو جواب نمیتونه بده! پس بازهم شما بالاتری.
3. اگر سوال تکراری معنی نداره چرا بعضی سوالات خارج از کشور عینا در آزمون سراسری داخل سالهای بعد تکرار میشود؟؟ در ضمن حداکثر 2 سوال در هر درس از کنکور سراسری میاد!
4. ... 5...
6. میشه حساب کنید بگید تو یک سال چقدر میشه؟ ما میگیم کلا 50 ساعت وقتت رو میگیره. یعنی فقط 2 روز. تو یه سال مقدار چشمگیریه؟ ضمنا یه جوری میگی که انگار آزمون دادن = وقت تلف کردن. با آزمون مباحث دوره میشه. سوالای جدید شاید پیدا بشه. شرایط متفاوتی ایجاد بشه. تکنیکای جدیدت رو میتونی پیاده کنی.
7. مگه پشتیبانای دیگه چه جورین که پشتیبانای قلمچی بخوان باشن. من که از پشتیبان قلمچیم خیلی بیشتر از پشتیبان گاج راضیم. حتی روز کنکور هم اومد پیشمون بهمون روحیه میداد. پشتیبانای گاج هم دانشجو هستن! بقیه موسسات رو نمیدونم.
8. شما یکی دوتا سوال از قلمچی بیار که ببینیم منظورت چه جور نکاتیه.
9.
اصلا اینطور نیس. به جرئت میگم جامعه آماری قلمچی از دوبرابر گاج هم بیشتره! در ضمن چیجوریه دانش آموزای خوب همه میرن گاج اونوخ هر 10 نفر برتر کنکور در گروه تجربی از قلمچین؟ رفتم تو مجلات قلمچی بررسی کردم تقربیا تو همه ی آزمونا شرکت کردن! ضمنا چطوریه من تو آزمونای گاج میشدم 30 تو قلمچی دور و بر 100 تا 150؟ بله درسته. مطابقت گاج با کنکور سراسری بالاس. ولی همه ش اینطور نیس. من تو 3 تا جامع گاج زیست شو میزدم شصت هفتاد بعد تو کنکور سراسری زدم 90؟؟ این یعنی تطابق؟؟
من که دیگه کنکورم تموم شده. قصد تبلیغ موسسه ای هم ندارم. گاج هم خوبه. فقط جامعه آماریش کمه! اینطور هم نیس که بچه های قوی میرن گاج!
من اگه دوباره میخواستم کنکور بدم قلمچی رو ترجیح میدادم. البته گاج هم خوبه! این
فقط نظر شخصیه منه. تصمیم گیری با شماس.