بهترین برنامه برای اینکه dvd های فیلم رو به mkv و یا avi تبدیل کنه چیه ؟
ممنون
بهترین برنامه برای اینکه dvd های فیلم رو به mkv و یا avi تبدیل کنه چیه ؟
ممنون
ممنون میشم یه نفر جواب بده
سلام
برای نمایش روی تلویزیون های LCD نیاز به تبدیل فرمت swf به فرمت wmv و mpg دارم. ممنون.
سلام. برنامه های زیادی در این زمینه هست ! میتونید از نرم افزار پایین استفاده کنید : ( مخصوص تبدیل فرمت فلش / swf به فرمت wmv و mpg و ... ) !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا
با سلام
نرم افزاری میخوام که فایلهای movرا کاهش حجم بدهد
لطفا یک برنامه خوب معرفی کنید
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 4 Beta
شما از برنامه پایین استفاده کنید !
ممنون از پاسختون
فایلهای فلشی که من دارم اولش که باز میشه باید گزینه play رو بزنم تا شروع کنه. یعنی یه حالت منویی داره. این برنامه ها قابلیت استخراج فایل ویدیویی و حذف منو از اول فایل رو دارند؟
ممنون از پاسختون
فایلهای فلشی که من دارم اولش که باز میشه باید گزینه play رو بزنم تا شروع کنه. یعنی یه حالت منویی داره. این برنامه ها قابلیت استخراج فایل ویدیویی و حذف منو از اول فایل رو دارند؟
سلام
درخواست برنامه AVIConverter ( مخصوص mp4پلیر مارشال ) را دارم . این برنامه کارخانه ای است و سایر برنامه ها ویژگی های انحصاری را برای تبدیل مناسب جهت پخش در دستگاه را ندارند . ورژن جدید این برنامه رو از آدرس زیر دانلود کردم ولی وقتی روی دکمه کانورت کلیک میکنی هیچ اتفاقی در برنامه نمی افته . توی سون , 8 و اکس پی تست کردن همینطوریه.نمی دونم مشکل از کجاست.
لطفأ کمکم کنید.
اینم لینک اون سایت
سلام. خب شاید برنامه شما رجیستر نشده ! برای درخواست کرک به انجمن پایین مراجعه کنید :
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)