مالیدن تخم مرغ برای مو چه فایده ای داره ؟!
مالیدن تخم مرغ برای مو چه فایده ای داره ؟!
موهای من به طرز فاجعه آمیزی زود چرپ میشه خیلی نافرم ، کلا هم نرمه به همین علت
یه ست از این صابون مراغه یکی آورده بود مالیدیم ، اصلن موهامو خشک کرد مث چی ، خیلیم توپ حالت می گرفت
حیف بعد چند ساعت اثرش میره دوباره موهام نرم میشه![]()
هیچی کلت بو میگیرهمالیدن تخم مرغ برای مو چه فایده ای داره ؟!
کلا این کارار بی فایدست ژنتیک نقش اول روو ایفا میکنه
در وحله ی دوم ارزشی که شما واسه خودت قائل میشی . . بهتر بگم من شامپو بچه جانسون استفاده میکنم که 10000 تومنه و دوستم شامپو فیروزه( مثال زدم فقط )
در کل یه راهی هست که برای دخترا که در برخی دوره ها ریزش موشون شدت میگیره به صورت تجربی ثابت شده . . خوردن یک خشاب قرص روی خارجی ( Zink plus ) شبی یه دونه به مدت 20 روز : ) اینکار فوق العاده جواب میده که چه رو پسر چه دختر و البته شامپو که گفتم خیلی مهمه خیلی خیلی . ..
اگه هر روز از حجم دهنده استفاده کنیم روی فولیکول مو تاثیر منفی داره؟ باعث ریزش بیشتر میشه؟ کلا باعث تضعیف مو میشه یا نه
فکر کنم فقط به ساقه ی مو ربط داشته باشه و به ریشه اسیبی نمیزنه درسته؟![]()
آقایون من بعد از کلی دکتر رفتن و مطلب خوندن و تجربه به یک راهکار و روشن بینی در مورد ریزش مو رسیدماگر آزمایشهای مربوط هم دادید و مشکل خاصی ندارید این کارهای که میگم بکنید و اگر بعد از 6 ماه نتیجه نگرفتید و باز هم موهاتون به شدت قبل میریخت دیگه ولش کنید نه دکتر برید نه انواع مواد مالیدنی و بمالید به سرتون شما ارث دارید و باهاش کنار بیاید. ماینوکسیدین خارجی یا همان روگین 5% قرص فیناستراید 1 و قرص تقویتی اکوفان و تزریق 15 روز یک بار ویتامین H و B 5 واسلام هیج کاره دیگه ای نکنید که پولتون و اعصابتون فقط حروم میشه.دکترها هم هیچ چیزی غیر از اینا بهتون نمیدن.
بهتره برای قرص به پزشک مراجعه بشه ...اینجوری نیس که هرکی ریزش مو داره قرص بخوره ... شاید ضررم داشته باشه ...
من خودم ریزش مو داشتم به شدت موهام میریخت دکتر هم نرفتم صدتا شامپو عوض کردم اونم خارجی... جواب نداد که نداد
بار شامپو موخوره آردن گرفتم (حالا موخوره که
نداشتم ) اما بدجور ج داد اگه قبلا روزی بالای 500تا تارمو میریخت الان همون نرمال 50تا میریزه...
بسیار هم حالت دهندس منکه عشق میکنم با این شامپووو برام مث گنج با ارزشه![]()
سلام دوستان من حدود 1-2 ماه هست که بعد اینکه حموم کردم فردا صبحش موهام باز خارش پیدا میکنن... در مورد شامپو هم با شامپو سدر و سیر صحت موهامو میشورم...
و به جز این یه مشکل دیگه ای دارم ... من هر وقت بخوام برم بیرون موهامو میشورم بعدش سشوار می زنم... بعدش تا اوایل شب خوبه ولی هنگام خواب اینقده موهام خارش پیدا میکنن که نمیدونم چرا اینجوری میشن!!!جالب اینجاست فقط شب ها اینجوری میشه (یکمی هم روزا) بعدشم فردا صبحش باز مدل موهام خراب میشن و موهام چرب میشن! بطوریکه من سرمو 3 بار با شامپو میشورم! ولی باز فردا صبحش باید دوباره سرمو بشورم تا اون خارشی از بین بره و به موهام مدل بدم ، لطفا راهنماییم کنین با تشکر و سپاس فراوان.
وقتی هم تند تند سرمو میخارم یه کوچولو موهام می ریزن آیا این به این معنی هست که من ریزش مو دارم ؟
دوست عزیزم شما از شامپو آلپسین برای موهای چرب و یا فولیکا سبز،برای موهای چرب استفاده کنید،هفته اول کلا از این شامپو و از هفته بعد،هر هفته ۲ بار از این شامپو و برای شستشوی روزانه هم از شامپو بچه ترجیحا جانسون و یا فیروز استفاده کنید،استفاده از تونیک موی ایروکس هم به مدت ۴۰ شب پیشنهاد میشه،قابل توجه دوستانی که چربی مو کلافشون کرده!
کسی اطلاع نداره؟
دوستان من تافت مو نیوآ شماره 4 رو گرفتم.
میخواستم ببینم که چه طوری باید استفاده کنم که به ریشه موهام آسیب نزنه.
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)