تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 74 از 103 اولاول ... 246470717273747576777884 ... آخرآخر
نمايش نتايج 731 به 740 از 1029

نام تاپيک: Hitman: Absolution

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

آره ... اصا داستان بازیای قبل یادم نمیاد ... چون قبلنا داستان برام مهم نبود همینجوری بازی میکردم.
    خب اگه اینجوریه که داستان داره معقول تر میشه واسم ... مخصوصا سری دوم که بازی میکنم خیلی چیزایی که اولش نفهمیدم میفهمم.
    اما نمیدونم چرا 47 اینقد تو این نسخه با احساس شده ... این که قبلا هیچ احساسی نسبت به جنس مخالف نداشت حالا دلش میسوزه واسه ویکتوریا که مث خودش نشه !
    به خاطرش یه عالمه آدم میکشه !!
    راستی یه چیز دیگه ... اصا چرا آجانس به ویکتوریا گیر داده ؟ خب مگه آدم قحطیه ...
    و اینکه ویکتوریا چه طوری ارتقا پیدا کرده یعنی کی بهش قدرت داده ؟ اون گردنبنده رو کی ساخته ؟

الان برای دفعه دومه که دارم بازی رو بازی میکنم.
    گذاشتم روی pursit و بدون اینکه لباسمو عوض کنم مرحله هارو رد میکنم.
    واقعا مزه ی واقعی بازی به اینه که لباستونو عوض نکنید ... حتما امتحان کنید.
    الان مرحله ی "run for you'r life" م ... این سری شدیدا داره بهم حال میده.
    خیلی خیلی بیشتر از قبل.

و جالب اینجاس که این سه تا مرحله رو کاملا متفاوت با رد کردن دفعه ی اولم بازی کردم!
    یعنی یه راه هایی رو رفتم که دفعه ی اول نرفته بودم.
    واقعا خاصیت تکرار پذیری بازی بالاس.
    یه چیزایی میگی ها , مثل این میمونه که مثلا یه ماشین بری واسه خودت بخری بعد من بیام ماشینت رو بدزدم و بهت بگم مگه ماشین قحطیه برو یکی دیگه بخر
    این کار رو هم دانشمندا و دکترای agency کردن که تو این قسمت هیچ اسمی ازشون برده نشده که کی هستن
    مثل اینکه شما هم دقیق یادت نمیاد

این اتفاق مال آخر هیتمن 1 بود

آخر هیتمن 2 میری اون پدر روحانی را نجات میدی
    من گفتم اول هیتمن 2 نه آخر هیتمن 2 البته تا جایی که یادم میاد , شاید هم حق با شما باشه و آخر هیتمن 1 باشه

2. 2 کاربر از Electronic-Arts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز *Forgotten*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ?What

پيش فرض

آره ... اصا داستان بازیای قبل یادم نمیاد ... چون قبلنا داستان برام مهم نبود همینجوری بازی میکردم.
    خب اگه اینجوریه که داستان داره معقول تر میشه واسم ... مخصوصا سری دوم که بازی میکنم خیلی چیزایی که اولش نفهمیدم میفهمم.
    اما نمیدونم چرا 47 اینقد تو این نسخه با احساس شده ... این که قبلا هیچ احساسی نسبت به جنس مخالف نداشت حالا دلش میسوزه واسه ویکتوریا که مث خودش نشه !
    به خاطرش یه عالمه آدم میکشه !!
    راستی یه چیز دیگه ... اصا چرا آجانس به ویکتوریا گیر داده ؟ خب مگه آدم قحطیه ...
    و اینکه ویکتوریا چه طوری ارتقا پیدا کرده یعنی کی بهش قدرت داده ؟ اون گردنبنده رو کی ساخته ؟

الان برای دفعه دومه که دارم بازی رو بازی میکنم.
    گذاشتم روی pursit و بدون اینکه لباسمو عوض کنم مرحله هارو رد میکنم.
    واقعا مزه ی واقعی بازی به اینه که لباستونو عوض نکنید ... حتما امتحان کنید.
    الان مرحله ی "run for you'r life" م ... این سری شدیدا داره بهم حال میده.
    خیلی خیلی بیشتر از قبل.

و جالب اینجاس که این سه تا مرحله رو کاملا متفاوت با رد کردن دفعه ی اولم بازی کردم!
    یعنی یه راه هایی رو رفتم که دفعه ی اول نرفته بودم.
    واقعا خاصیت تکرار پذیری بازی بالاس.

47 که از هیتمن 2 به بعد با احساس شد توی هیتمن 1 ، بعد از کشتن 200 نفری بیگناه و با گناه فراری شد و توی هیتمن 2 اگه حرفایی که بین اون و پدر روحانی رد و بدل میشد توجه میکردید میگفت من گناه کارمو خیلیا رو لتو پار کردم .... و حتی کلا توبه کرده بود و میگفت دست به اسلحه نمیبره

در واقع اون روئسای بزرگ کله گنده وقتی دیدن اینجوری شده پدر روحانی رو دزدیدن و (آخرین مرحله هم که کشته شد ) تا دوباره دست به اسلحه ببره و همینجور هم شد (صحنه گذاشتن چاقو توی یه جعبه و گذاشتنش تو حیاط کلیسا) البته تصمیمش ایندفع از بین بردن او رئیسای مجهول بود

و هنوزم این احساس ادامه داره ..

4. 3 کاربر از *Forgotten* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Atusa 021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    طهرآن

پيش فرض

مشکل کرک نیس ... باید استیم نصب کنی.
    لینکش تو تاپیک مشکلات نصب هست.
    استیم چیه ؟ لینک داری ازش بذاری .
    متشکرم .

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

متشکرم .
    با اجازه آقا مجید ... تو حسابم لینکشو داشتم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

7. این کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

یه چیزایی میگی ها , مثل این میمونه که مثلا یه ماشین بری واسه خودت بخری بعد من بیام ماشینت رو بدزدم و بهت بگم مگه ماشین قحطیه برو یکی دیگه بخر این کار رو هم دانشمندا و دکترای agency کردن که تو این قسمت هیچ اسمی ازشون برده نشده که کی هستن
    یعنی این مثالات منو کشته !! بابا خب من اصا یادم نمیاد تو این نسخه توی دیالوگا گفته باشن که این کارو دکترای agency کردن با اون بدبخت. حالا شاید دفعه دوم بازی میکنم بهتر بفهمم.
    من گفتم اول هیتمن 2 نه آخر هیتمن 2 البته تا جایی که یادم میاد , شاید هم حق با شما باشه و آخر هیتمن 1 باشه
    س حالا اینقد دعوا نکنید ... آخر هیتمن یک بود و اول هیتمن سه

9. این کاربر از 3Dmajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

متشکرم .
    اینجا رو یه نیگا بنداز : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

یعنی این مثالات منو کشته !! بابا خب من اصا یادم نمیاد تو این نسخه توی دیالوگا گفته باشن که این کارو دکترای agency کردن با اون بدبخت. حالا شاید دفعه دوم بازی میکنم بهتر بفهمم. س حالا اینقد دعوا نکنید ... آخر هیتمن یک بود و اول هیتمن سه
    دقیقا توی یکی از مراحل آخر فلش بک نامه دایانا میاد که دقیقا توضیح میده که قضیه چیه
    میگه که تراویس بدون اطلاع agency داشته آزمایش ژنتیک میکرده رو این دختره و میخواسته که تبدیلش کنه به یکی مثل 47 و agency هم هیچ اطلاعی از این کارش نداشته و حالا باید تراویس نابود بشه

12. 3 کاربر از Electronic-Arts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

دقیقا توی یکی از مراحل آخر فلش بک نامه دایانا میاد که دقیقا توضیح میده که قضیه چیه
    میگه که تراویس بدون اطلاع agency داشته آزمایش ژنتیک میکرده رو این دختره و میخواسته که تبدیلش کنه به یکی مثل 47 و agency هم هیچ اطلاعی از این کارش نداشته و حالا باید تراویس نابود بشه
    یادم اومد کجا رومیگی !!
    من دقیقا همین دیالوگ اصلی بازی رو نفهمیدم چون یه لحظه از پی سی پا شدم رفتم اون ور برگشتم دیدم داره دیالوگ میگه شانسو میبینی.
    کم کم داره از داستان خوشم میاد

14. 2 کاربر از 3Dmajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

یادم اومد کجا رومیگی !!
    من دقیقا همین دیالوگ اصلی بازی رو نفهمیدم چون یه لحظه از پی سی پا شدم رفتم اون ور برگشتم دیدم داره دیالوگ میگه شانسو میبینی.
    کم کم داره از داستان خوشم میاد
    پس چی فکر کردی؟ 6 سال گذشته از هیتمن قبلی فکر کردی آبکی میسازن؟ مثل ایرانی ها نیستن که آب ببندن بهش و یه چیزی بسازن که طرف حالش به هم بخوره , واسه همین بود که من میگفتم و میگم داستانش حرف نداره , تا داستان رو کامل نفهمی نمیتونی بگی که خوب بوده یا بد
    ولی هیتمن های قبلی داستان قوی نداشت و تقریبا همش بکش بکش بود , چون همش میرفتی کسایی رو که agency میگفت میکشتی که 99% شون هم آدمای بدی بودن , مثلا تو مرحله هتل تو blood money اون دو تایی که میکشی یکیشون سفیر ایتالیا بوده تو آمریکا که بچه باز بود و اون یکی هم که اپرا میخوند دوست این بود و تو قاچاق بچه ها بهشون کمک میکرد
    Last edited by Electronic-Arts; 10-12-2012 at 00:36.

16. 2 کاربر از Electronic-Arts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

پس چی فکر کردی؟ 6 سال گذشته از هیتمن قبلی فکر کردی آبکی میسازن؟ مثل ایرانی ها نیستن که آب ببندن بهش و یه چیزی بسازن که طرف حالش به هم بخوره , واسه همین بود که من میگفتم و میگم داستانش حرف نداره , تا داستان رو کامل نفهمی نمیتونی بگی که خوب بوده یا بد
    ولی هیتمن های قبلی داستان قوی نداشت و تقریبا همش بکش بکش بود , چون همش میرفتی کسایی رو که agency میگفت میکشتی که 99% شون هم آدمای بدی بودن , مثلا تو مرحله هتل تو blood money اون دو تایی که میکشی یکیشون سفیر ایتالیا بوده تو آمریکا که بچه باز بود و اون یکی هم که اپرا میخوند دوست این بود و تو قاچاق بچه ها بهشون کمک میکرد
    الان برای نجات دادن ویکتوریا انگیزه ی بیشتری پیدا کردم ... بلاخره گناه داره تفلکی

راستی تا اونجایی که من میدونم 47 اصا آدم نیس ... یه انسان شبیه سازی شده س نه یه آدم ارتقا داده شده ... درسته ؟!

18. 2 کاربر از 3Dmajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •