کرک رو دانلود کردم فرقی نکرد!کلا" بیخیالش شدم ممنونم از راهنماییت.
کرک رو دانلود کردم فرقی نکرد!کلا" بیخیالش شدم ممنونم از راهنماییت.
دوستان سلام من تا صفحه 29 رو خوندم اما جواب مشکل خود رو نگرفتم اگه میشه راهنماییم کنین من قبلا بازی رو نصب کردم راحت اجرا شد و چندین مرحله بازی کردم تا اینکه ویندوزمو عوض کردم بعد این بازی رو نصب کردم هرکاری کردم بازی اجرا نشد یعنی بعد از کلیک روی آیکون بازی هیچ عکس العملی نشون نمی ده دیگه اعصابم بهم ریخته دستم به دامنتون روی سیستمم انتی ویروس کاسپرسکی نصبه که اونو غیرفعال کردم هرکاری دوستان دستور دادن اجرا کردم کرک سه گزینه ای رو هم کپی کردم اما دریغ از یک تصویر یا لوگو لطفا کمک کنین
سلام
دوستان کسی میتونه فایل ها زیر رو آپ کنه هر جا میگردم پاک شده، بازی سیو نمیشه ممنون میشم کمک کنید.
فایل های زیر:
FullCrack (Fixed SAVE) DiRT 3-P30BAND
Microsoft Games for Windows Live 3.3
با تشکر
ارور استیم..سلام دوستان امروز بازی رو خریدار یکردم...بعد کرک کردم آنتی ویروس هم خاموش..کرک رو ریختم تو پوشه اصلی بازی کرک حاوی 5 فایل..اما بعد از اجرا بابزی با ارور استیم مواجه شدم....خواهش کمک کنید..از لطف شما سپاسگذارم...کوچیک شما
عکس:
![]()
نرم افزار steam رو از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کن ببین کارت راه نمیفته....
دوست عزیز منم دقیقا مشکل شما رو دارم دفعه قبلی خیلی راحت نصب شد ولی بعد عوض کردن ویندوز دیگه هرکاری می کنم فاید نداره ...
همه کرک ها رم تست کردم 4 تا فابل dll مختلف هم که اروور می داد دانلود کردم ولی بازم فایده نداره الان فایل اجرایی برنامه رو که اجرا می کنم هیچ اتفاقی نمی افته
لطفا کمک کنید
جالبه ..همه ی پستها رو خوندم از 20 صفحه قبل به اینور..هیچ کس نتونسته این ارور لعنتیه dirt 3 executable has stopped working رو حل کنه..واقعا جالبه من این بازی رو قبلا خیلی راحت اجرا میکردم الان انگار نه انگار هر کاری میکنم اجرا نمیشه..کسی راه حل جدیدی پیدا نکرده امتحان کنیم..
![]()
داداش امکان نداره بازی که یکبار اجرا شده با عوض کردن ویندوز اجرا نشه
مگر اینکه یک جایی اشتباه کرده باشید شما اینجا رو ببینید و هر کدوم آپدیت نیست رو آپدیت کنید مخصوصا ارور های dll مربوطه به ++c و dirext
اگر باز هم مشکل داشتید ویندوزتون رو آپدیت کنید
سلام
من هم همین مشکل رو دارم...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)