تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 74 از 77 اولاول ... 24647071727374757677 آخرآخر
نمايش نتايج 731 به 740 از 764

نام تاپيک: مشکلات نصب و اجرا - DiRT 3

آخر فروم باز Persian_Gun's's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

کرکت رو از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عوض کن ببین بهتر میشه...ضمنا شاید گرافیک و سیستم شما قوی باشه(البته نگفتی که cpu چیه)ولی باید توجه کنی که دیگه خیلی از درایورهای گرافیک جدید روی بازیهایی که یه مدت از اومدنشون گذشته خیلی خوب جواب نمیدن و برای بهترین فریم باید درایورهای حول وحوش زمان ریلیز بازی رو دانلود کنید!
    کرک رو دانلود کردم فرقی نکرد!کلا" بیخیالش شدم ممنونم از راهنماییت.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

دوستان سلام من تا صفحه 29 رو خوندم اما جواب مشکل خود رو نگرفتم اگه میشه راهنماییم کنین من قبلا بازی رو نصب کردم راحت اجرا شد و چندین مرحله بازی کردم تا اینکه ویندوزمو عوض کردم بعد این بازی رو نصب کردم هرکاری کردم بازی اجرا نشد یعنی بعد از کلیک روی آیکون بازی هیچ عکس العملی نشون نمی ده دیگه اعصابم بهم ریخته دستم به دامنتون روی سیستمم انتی ویروس کاسپرسکی نصبه که اونو غیرفعال کردم هرکاری دوستان دستور دادن اجرا کردم کرک سه گزینه ای رو هم کپی کردم اما دریغ از یک تصویر یا لوگو لطفا کمک کنین

آخر فروم باز pclord's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Sisakht

پيش فرض

سلام
    دوستان کسی میتونه فایل ها زیر رو آپ کنه هر جا میگردم پاک شده، بازی سیو نمیشه ممنون میشم کمک کنید.

فایل های زیر:

FullCrack (Fixed SAVE) DiRT 3-P30BAND

Microsoft Games for Windows Live 3.3

با تشکر

آخر فروم باز pclord's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Sisakht

پيش فرض

F1
    ...................

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ارور استیم..سلام دوستان امروز بازی رو خریدار یکردم...بعد کرک کردم آنتی ویروس هم خاموش..کرک رو ریختم تو پوشه اصلی بازی کرک حاوی 5 فایل..اما بعد از اجرا بابزی با ارور استیم مواجه شدم....خواهش کمک کنید..از لطف شما سپاسگذارم...کوچیک شما

عکس:

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

ارور استیم..سلام دوستان امروز بازی رو خریدار یکردم...بعد کرک کردم آنتی ویروس هم خاموش..کرک رو ریختم تو پوشه اصلی بازی کرک حاوی 5 فایل..اما بعد از اجرا بابزی با ارور استیم مواجه شدم....خواهش کمک کنید..از لطف شما سپاسگذارم...کوچیک شما

عکس:

نرم افزار steam رو از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کن ببین کارت راه نمیفته....

7. این کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت amid88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوستان سلام من تا صفحه 29 رو خوندم اما جواب مشکل خود رو نگرفتم اگه میشه راهنماییم کنین من قبلا بازی رو نصب کردم راحت اجرا شد و چندین مرحله بازی کردم تا اینکه ویندوزمو عوض کردم بعد این بازی رو نصب کردم هرکاری کردم بازی اجرا نشد یعنی بعد از کلیک روی آیکون بازی هیچ عکس العملی نشون نمی ده دیگه اعصابم بهم ریخته دستم به دامنتون روی سیستمم انتی ویروس کاسپرسکی نصبه که اونو غیرفعال کردم هرکاری دوستان دستور دادن اجرا کردم کرک سه گزینه ای رو هم کپی کردم اما دریغ از یک تصویر یا لوگو لطفا کمک کنین
    دوست عزیز منم دقیقا مشکل شما رو دارم دفعه قبلی خیلی راحت نصب شد ولی بعد عوض کردن ویندوز دیگه هرکاری می کنم فاید نداره ...
    همه کرک ها رم تست کردم 4 تا فابل dll مختلف هم که اروور می داد دانلود کردم ولی بازم فایده نداره الان فایل اجرایی برنامه رو که اجرا می کنم هیچ اتفاقی نمی افته
    لطفا کمک کنید

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جالبه ..همه ی پستها رو خوندم از 20 صفحه قبل به اینور..هیچ کس نتونسته این ارور لعنتیه dirt 3 executable has stopped working رو حل کنه.. واقعا جالبه من این بازی رو قبلا خیلی راحت اجرا میکردم الان انگار نه انگار هر کاری میکنم اجرا نمیشه..کسی راه حل جدیدی پیدا نکرده امتحان کنیم..

پروفشنال Meysam Raz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    شهر 72 فرقه

پيش فرض

دوست عزیز منم دقیقا مشکل شما رو دارم دفعه قبلی خیلی راحت نصب شد ولی بعد عوض کردن ویندوز دیگه هرکاری می کنم فاید نداره ...
    همه کرک ها رم تست کردم 4 تا فابل dll مختلف هم که اروور می داد دانلود کردم ولی بازم فایده نداره الان فایل اجرایی برنامه رو که اجرا می کنم هیچ اتفاقی نمی افته
    لطفا کمک کنید
    داداش امکان نداره بازی که یکبار اجرا شده با عوض کردن ویندوز اجرا نشه
    مگر اینکه یک جایی اشتباه کرده باشید شما اینجا رو ببینید و هر کدوم آپدیت نیست رو آپدیت کنید مخصوصا ارور های dll مربوطه به ++c و dirext
    اگر باز هم مشکل داشتید ویندوزتون رو آپدیت کنید

داره خودمونی میشه bayat72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

داداش امکان نداره بازی که یکبار اجرا شده با عوض کردن ویندوز اجرا نشه
    مگر اینکه یک جایی اشتباه کرده باشید شما اینجا رو ببینید و هر کدوم آپدیت نیست رو آپدیت کنید مخصوصا ارور های dll مربوطه به ++c و dirext
    اگر باز هم مشکل داشتید ویندوزتون رو آپدیت کنید
    سلام
    من هم همین مشکل رو دارم...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •