تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 74 از 280 اولاول ... 246470717273747576777884124174 ... آخرآخر
نمايش نتايج 731 به 740 از 2800

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

گل قرن ايران گل استيلي به آمريكا
    گل قرن فوتبال دنيا گل مارادونا به انگليس
    گل استیلی گل قرن ایران نیست دوست من
    گل قرن آسیاست

+
    من علاوه بر یادآوری ارزشهای استیلی قصدم این بود که بحث دایی و استیلی تموم شه
    حالا این گل قرن خودش داره میشه یه بحث

خداییش خسته نشدیم از اینو میخوایم اینو نمیخوایم؟ اینو عوض کن اونو... حیا کن و ...
    من نمیدونم در کدوم صفحه تاریخ فوتبال ما از کدوم دهان نامبارک این شعار حیا کن رها کن بیرون اومد و خیلی زود شایع شد
    اما کی میخوایم وظیفه اصلی یه تماشاگر رو که همون حمایت کردنه انجام بدیم خداییش دلتون برای شعارهای قشنگی مثل یا علی مدد و این تیم شیرانه تنگ نشده چند وقته دیگه شعار اول بشی آخر بشی رو توی ورزشگاه ها نشنیدیم
    من طرفدار لیورپولم شاید اگه ازم سوال کنید بهترین خاطره ای که از لیورپول داری چیه انتظار داشته باشین مثلا بگم جبران کردن سه گل در مقابل میلان توی فینال سی ال و قهرمان شدن
    اما خدا شاهده باخت با 6 گل در جام حذفی توی آنفیلد مقابل آرسنال بهترین خاطره من به عنوان یه طرفدار لیورپوله
    نه به این خاطر که 6 گل خوردیم به این خاطر که بعد از اون 6 گل وقتی تماشاگرا رو نشون میدادن همه ایستاده شالهای مخصوص تیم رو روی دست بلند کرده بودن و سرود مخصوص تیم رو میخوندن احساس میکردم ورزشگاه آنچان از غرور و علاقه به تیم لبریز شده بود که حتی خود آرسنالیها هم که 6 تا زده بودن تحت تاثیر قرار گرفته بودن
    همین کارشون باعث شده هر بار به اون بازی فکر میکنم کمترین چیزی که به یادم میاد باخت با نتیجه 6 بر 0 باشه این یعنی لذت طرفداری
    تماشاگر بودن فلسفه خودش رو داره و طبیعتا لذتهای خودش رو
    اما ما تنها کاری که میکنیم اینه که این لذتها رو از خودمون میگیریم
    این فضای وحشتناک و پراسترسی که توی ورزشگاه به وجود میاریم قبل از استیلی و کاشانی فقط به بازیکنای محبوب خودمون مثل کریمی ضربه میزنیه و تمرکز رو ازشون میگره
    Last edited by گرافيكار; 09-08-2011 at 19:16.

2. 9 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه reza_p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

وقتی با ضد و بند مربی انتخاب میشه شما توقع داری تماشاگر براش دست هم بزنه .
    تماشگر وقتی برای تیمش هورا میکشه که ببینه مسئولین تیمش برای پیشرفت تیم زجمت میکشن .
    شما یه نگاه به ترکیب هیئت مدیره پرسپولیس بنداز ببین کدومشون درد فوتبال دارن وقتی ادمی مثل رسائی عضوشه .
    استیلی در جد و اندازه پرسپولیس نیست از اول فصل داره ناله میکنه .
    6 هفته که هیچی 6 قصل هم بهش وقت بدن نمیتونه کاری بکنه کسی که نتونه جاشیه تیم رو جمع کنه و با شعار تماشاگر خودش رو گم کنه بدرد این تیم نمیخوره . هی بگه هوادار به من فرصت بده حرف باد هواست باید توی زمین خودش رو ثابت کنه .

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

تا هفته پنجم فرصت میدیم که تیم نتیجه بگیره ولی بعد از اون آقای استیلی میمونه و تماشاگرا... از ما گفتن بود.

5. این کاربر از s9b5 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه reza_p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

ارتش سرخ دات كام:
    پنج سال پيش بود... شايد در همين روزها! چند روزي اين طرف تر يا شايد هم آن طرف تر. با همين پرسپوليس به اتريش رفته بودم تا تمرين هاي آري هان در پايتخت موسيقي دنيا را ببينم.
    چند متر دورتر از اردوگاه پرسپوليس رئال مادريد با فابيو كاپلو اردو داشت. كاپلو با باديگاردهايش يك روز براي ديدن آري هان به هتل شيك پرسپوليس آمد تا با هم تنيس هم بازي كنند. كمي دورتر كمپ لاتزيو را مي ديديم.
    دينو زوف شهيرترين چهره آبي هاي رم بود كه البته او هم به ملاقات هان آمد. ديدار آري هان و دينو زوف كه در حقيقت سازندگان دومين گل برتر قرن بيستم بودند (آري هان از دايره مركزي زمين دروازه زوف را در جام جهاني 78 باز كرده بود) ديدن داشت. مثل دو كودك خردسال با صدايي بلند براي هم كري مي خواندند و فرياد مي كشيدند و قهقهه مي زدند.
    يكي ديگر از همسايگان پرسپوليس ، آرسنال بود. مجموعه اي مغرورتر حتي از رئال! دور تا دور محوطه اسكان شان را نيروهاي امنيتي پوشش داده بودند و براي ورود به محوطه اي كه تمرين هايشان برگزار مي شد بايد مراحل هماهنگي پر دردسري را سپري مي كرديد.
    آرسن ونگر از دوستان قديمي آري هان بود اما به جاي آمدن به اردوي پرسپوليس از دوست هلندي اش دعوت كرد تا به هتل آنها برود. هان نپذيرفت و گروهي از باشگاه را براي ديدن ونگر فرستاد. خوش شانس بودم كه در آن گروه كوچك جاي گرفتم!
    ديدن ونگر بي بديل بود. مردي مغرور كه حتي شكل نگاه كردنش هم با تمام همتايانش فرق داشت. وقتي شنيد هان دعوت او را نپذيرفته كمي ناراحت شد. سعي مي كرد خودش را آرام نشان دهد اما احساس عصبي اش را نمي توانست در چشم هايش پنهان كند. بعد از گپي كوتاه با تئودور يونگ (دستيار هان) به او گفت: «هان ديوانه شده! پير شده! به كارهايش نگاه كن ... عين بچه ها!
    بايد مي فهميدم نمي آيد. وقتي مي رود ايران مي شود مربي يك تيم بي هوادار معلوم است كه جواب دعوت را هم نمي دهد... ببينم اسم اين تيمي كه رفته چي بود؟!» يونگ واكنش سريعي نشان داد: « پرسپوليس ! تيم بي هواداري هم نيست. يك بار سرشماري كردند ديدند حداقل 30ميليون هوادار دارد!» ونگر خودش را روي مبل راحتي اش جمع كرد. كمي جلوتر آمد و پرسيد: «داري با من شوخي مي كني؟» يونگ دوباره تاكيد كرد كه عين حقيقت را گفته و روي جمعيت سي ميليوني هواداران پرسپوليس اصرار كرد.
    ونگر دوباره روي صندلي اش ولو شد و به يونگ با حالتي افتخارآميز گفت: «بدون شك ثروتمندترين باشگاه آسيا هستيد. تعجب مي كنم چرا تا امروز اسمي از شما نشنيده بودم. سي ميليون هوادار ... نفري يك يورو در سال هم به باشگاه بدهند مي شود سي ميليون يورو ... فوق العاده است! چند زمين تمرين داريد؟ اينجا پايگاه ساخته ايد؟» مي خواست به سوالاتش ادامه دهد كه يونگ وسط حرف هايش پريد: «بس كن! هنوز بازيكنان سه سال قبل پولشان را نگرفته اند! مقروض تر از پرسپوليس در آسيا نداريم...» و بحث بالا گرفت!
    ونگر باور نداشت باشگاهي كه حتي 100هزار هوادار داشته باشد در آسيا طعم مقروض بودن را بچشد و يونگ از نقص هاي سيستم مديريتي در فوتبال ايران برايش گفت. باز هم براي ونگر قابل باور به نظر نمي رسيد كه يك هوادار نمي تواند در تصميم گيري هاي باشگاهش نقشي داشته باشد. مي پرسيد پول بليت فروشي هايتان كجا مي رود؟ يونگ مي خنديد! مي گفت اين سي ميليون نفري كه بازي را مي بينند حق پخش تلويزيوني مي دهند. پولش كجا مي رود؟ يونگ مي خنديد! مي پرسيد پول فروش شال و پيراهن و پرچمتان چه مي شود؟ مگر فروشگاه هاي زنجيره اي نداريد؟ يونگ باز هم مي خنديد!
    حق هم داشت... آن روزها كدام حق پخش ... همين امروز كدام حق بليت فروشي؟ كدام حق راي براي يك هوادار كه بگويد كدام مدير برايش مديريت كند، كدام رييس رياست كند، كدام مربي مربيگري كند، كدام بازيكن خريده شود و در يك كلام با پولي كه از جيب خود هوادار وارد باشگاه مي شود دردي از دردهاي پرسپوليس حل شود. اين روزها گاهي كه ليگ جزيره را مي بينم؟
    به ياد آن ديدار كوتاه مي افتم و چهره بهت زده آرسن ونگر ... شايد روزي در يكي از دست نوشته هايش خوانديم كه در ملاقات با گروهي از باشگاهي از ايران، تيمي را شناخته كه با هواداراني به تعداد هواداران آرسنال، بدهكار است! مقروض است و زندگي را به سختي طي مي كند.
    شايد اگر مي شد به سوالات ونگر جواب داد يا لااقل تلاش مي شد براي سوالات او در آينده اي نزديك (الان 5سال گذشته) جوابي يافت، امروز تمام تقصيرات ريز و درشت شكست هاي تكراري پرسپوليس به گردن علي دايي و استيلي نمي افتاد. هر روز يكي را بيرون مي كنيم و يكي ديگر را مي آوريم. چه سود؟ به جايش يك جواب براي آن همه سوال ونگر پيدا كنيم...

پ.ن :
    با یه حساب سر انگشتی اگر هر هوادار در سال ده هزار تومان به باشگاه کمک کنه و 1 میلیون نفر هم جداقل شرک کنده در نظر بگیریم میشه 10 میلیارد در سال .

7. 7 کاربر از reza_p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز vahidhgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چرا حمایت الکی میکنید
    اگه فینال جام جهانی هم جلوی برزیل گل زده باشه ربطی به مربیگری اش نداره
    آقا یکی بگه تو کدوم تیم موفق بوده ، هرجا بوده اخراج شده
    اگه میگه تو هفته ششم تیم نتیجه میگیره پس نباید با احساسات هوادار بازی میکرد و آنقدر از اردوی ترکیه تعریف میکرد
    توی اردو گفت اگه برگردیم همه رو میزنیم
    همشون انگار رفته بودن سیزده بدر
    بعد از اردو میگفت این بهترین اردوی پرسپولیس تو این چند سال بوده

9. 2 کاربر از vahidhgh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

شخصیت تیمها در ایران با انگلیس و... قابل قیاس نیست.
    سرخپوشان یا آبی پوشان یا... بهترین نامیست که به این توده های سیال میتوان داد. باشگاه ؟ خیر.

در ایران کار دیگری پی گرفته نمیشود هرکسی طرح نویی میزند، برای مثال هزار بار طرح کارت هواداری اعلام شد...چندین بار توزیع شد، هر کسی یکجور مزایا و.. براش تعریف کرد...
    سی سال باشگاه دفتر نداشت و زمانهای هم که داشت استیجاری و غیر رسمی، یک زمانی دفترش صندوق عقب ماشین پروین بود.
    پرسپولیس یک سرمایه غیر منقول است که همه میدانند پتانسیل عظیمی دارد اما مثل ویلاهای مصادره ای واگذار نمیشود چون ویلا ظرفیت اجتماعی ندارد، اما باشگاه چرا...

تربیت بدنی هیچ چیز بزرگی به نام باشگاه ها نمیزند یابرایشان ایجاد نمیکند، چون هر چه بزند شاید با خصوصی سازی از کفش برود.
    اما هزینه های عجیب برای بازیکنان به انواع مختلف و عجیب تقبل میشود، چون در کوتاه مدت جواب و اثبات برای مدیریتش میخواهد.

یک بوقچی در ایران تکلیف معین میکند، جو لمپنی در حد اعلا در تمام ورزش ایران..کدام هولیگان انگلیسی مدعی نفوذ در مدیریت باشگاه است؟
    تاریخ پرافتخار شاهین پشت سر پرسپولیس است امایکی جذبشون نکرد تا رفتن دنبال باشگاه خودشون

اسممان هم بمان نمیبخشند!
    یکبار اسم تیم آزادی میشه ، یکبار پیروزی،زمانی تغییر اسم باشگاه به کنفدراسیون آسیا اعلام میشه ظرف 24 ساعت دولت لغوش میکنه ، رییس جمهوری پیشنهاد میکند بتیمتون بگید تخت جمشید، یکبار یکی قهر میکنه میگه موسسه فرهنگی-ورزشی پرسپولیس بنام ماست تیم پیروزیتون رو وردارید برید، یکبار یکی شبیه سازیش میکنه...

تیمها در ایران جابجا میشود، فکر کنید فردا تاتنهام از محله تاتنهام به محله چلسی انتقال بدن..ما هم نمیتونیم این رو هضم کنیم اونوقت برای خودمون پرقدمت ترین تیمها با یک کاغذ بازی نقل مکان میکنن،
    طرف روی صندلیی میشینه که بابابزرگش هم مینشسته، اینجا اسپانسر تیم که عوض میشه اسمش هم عوض میشه

آخه هی اتکا به قلوب که نمیشه ، همونطور که فقط با غیرت بازی رو نمیشه برد؛ هویت هم بالاخره باید حول یک فرهنگی شکل بگیره..

11. 7 کاربر از Arash4484 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

شخصیت تیمها در ایران با انگلیس و... قابل قیاس نیست.
    سرخپوشان یا آبی پوشان یا... بهترین نامیست که به این توده های سیال میتوان داد. باشگاه ؟ خیر.
    ....
    مرسي دوست عزيز بابت نظرت من هم با بخش زياديش موافقم
    قصد مقايسه ليگ ايران با انگليس هم نبود چون قطعا سالها راه داريم براي رسيدن به چنين فرهنگي در فوتبال
    اما
    زماني يك تيم هويت ميگيره وسيع ميشه و تبديل به باشگاه ميشه كه طرفدار به دست بياره و اين طرفدار در هر شرايطي پاي اين تيم بمونه
    عمق ريشه هاي هر تيمي به اندازه علاقه طرفداراش و متعهد بودنشون به باشگاهشون بستگي داره
    اينكه سياستمدار حتي اسم اين تيم رو هم عوض كرده يه چيز طبيعيه كار سياستمدار و اصلا فلسفه قدرت همينه( بهتره اين قسمت از بحث رو ادامه نديم چون از مسير اصلي تاپيك دور ميشيم) طرفدار كارش چيه و توي اين مقاطع چي كارس؟
    واقعا اگر طرفداراي پرسپوليس اون موقع حواسشون رو به اخبار تيم ميدادن و به اين باشگاه متعهد بودن كسي ميتونست اسم اين تيم رو عوض كنه
    يه مثال از كشور خودمون چند سال بعد از انقلاب
    ميخواستن اسم استان كرمانشاه رو تغيير بدن بزارن باختران به طور خلاصه بگم مردم اجازه ندادن اين يعني فلسفه طرفداري ، اين يعني مردم واقعا طرفدار شهرشون بودن
    واقعا فكر ميكنيد اگر توي آزادي هر بازي مثل گذشته هفتاد هشتاد هزار نفر تماشاگر بياد كسي به اسم ليدر ميتونه رفتار دگماتيك و جاهلانه خودش رو تحميل كنه دوستمون vahidhgh مثال بازي ملوان و تشويق ناخودآگاه دايي و بي محلي به ليدرها رو زد. يكي از دلايلش اين بود كه بعد از مدتها تماشاگر زيادي به ورزشگاه اومد
    درست از زماني كه سياستمدارها پستهاي مديرعاملي رو قبضه كردن تعداد تماشاگرها هم در ورزشگاه كم شد شايد منتظر باشين از اومدن اين آقايون گله كنم اما مشكل اصلي من خود تماشاگرا هستن
    چون اولين واكنششون به اين اتفاق نيومدن به ورزشگاه بود رفتاري كه زمين تا آسمون با فلسفه طرفداري تفاوت داره
    خداييش قصد خودشيريني يا تعريف از خود ندارم
    من فرهنگي هستم توي دانشگاه تدريس ميكنم و از فحش و ناسزا و كلا اين رفتارها هم خداشاهده بيزارم اصلا چندشم ميشه ولي هر موقع بازي فولاد باشه و من هم اهواز باشم ميرم ورزشگاه يه گوشه ميشينم تيمم رو تشويق ميكنم اگر مردم اهواز مثل قديما بيان ورزشگاه گروه كوچيكي كه الان اطراف ليدر هستن و متاسفانه اكثريت محسوب ميشن اون موقع تبديل به اقليت ميشن و اين گروه كوچيك نميتونه سياستهاي مديرهاي سياسي رو اعمال كنه
    سوال من از دوستان تهراني كه پرسپوليسي هستن اينه كه اگر طرفدار اين تيم هستين چرا نميرين ورزشگاه تيمتون رو تشويق كنيد؟
    از مدير عاملتون ناراضي هستين مگه ليورپوليها از مديران سابقشون ناراضي نبودن پس چرا حتي يك نفر از تعداد تماشاگراي اين تيم كم نشد؟
    از مربيتون راضي نيستيد و اون رو آدم كوچيكي براي پرسپوليس ميدونيد؟
    مگه رئاليها از پلگريني ناراضي نبودن پس چرا تا آخر فصل ورزشگاهشون پر از تماشاگر بود؟
    با احترام به دوستان تهراني
    اما به نظر من كسي كه در تهران ساكنه و طرفدار پرسپوليسه و وقت آزاد و امكانش رو هم داره اما به ورزشگاه نميره حق اعتراض كردن نداره چون اصلا طرفدار اين تيم نيست
    باقي حرفها مثل مديرعاملها غير فوتبالي هستن ، جو ورزشگاه ناسالمه ، بازيكنها بي غيرت و پولكي هستن و... در درجه دوم اهميت قرار دارن و اصلا دليل نرفتن به ورزشگاه نميشه
    من درد اول پرسپوليس رو رعايت نكردن اصول طرفداري ميدونم
    يه بچه بدون پدر و مادر توي خيابون راه بره هزراتا بلا ممكنه سرش بياد
    چطور ممكنه كه تماشاگر تيم رو تنها بزاره و سر اين تيم بي صاحب بلايي نيارن

با یه حساب سر انگشتی اگر هر هوادار در سال ده هزار تومان به باشگاه کمک کنه و 1 میلیون نفر هم حداقل شرک کنده در نظر بگیریم میشه 10 میلیارد در سال .
    خدا خيرت بده
    پس چرا اين كارو نميكنيم؟
    مديرها نالايقن؟ برنامه اي براي كمكهاي مردمي نيست؟ پولارو بالا ميكشن؟
    همه اينا اگر تماشاگر تيم رو تنها نزاره و تعهدش رو دنبال كنه قابل پيگيري هستن

پي نوشت: خواهشا بحث سياسي رو دنبال نكنيم ديگه دوستان نظرشون رو گفتن من هم نظرم رو گفتم تقريبا همه حرفاشون رو در اين مورد زدن قبلا هم بحثش زياد شده
    بحث اصلي ما فكر كنم همين رفتار تماشاگر در قبال تيم و تيم در قبال تماشاگر هست

13. 4 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

کريمي: خط دادن به هواداران کار دايي نيست

کاپيتان تيم فوتبال پرسپوليس گفت: با بازي هايي که تيم فوتبال پرسپوليس انجام داده و امتيازاتي که در دو ديدار گذشته از دست داده ايم نه من و نه بازيکنان پرسپوليس نمي توانيم از عملکرد خود راضي باشيم.

علی کریمی که بعدازظهر امروز چهارشنبه در نشست خبری پیش از دیدار این تیم با شهرداری تبریز حضور یافته بود در پاسخ به پرسش خبرنگار که "آیا از عملکرد خود در دو بازی گذشته تیم پرسپولیس راضی هستید" گفت: طبیعتا نه من و نه هیچ کدام از بازیکنان پرسپولیس نمی توانیم از بازی و عملکرد خود راضی باشیم با امتیازهایی که ما از دست داده ایم و عملکردی که به نمایش گذاشتیم نتوانستیم آنطور که باید عمل کنیم.

وی در ادامه تاکید کرد: باید امتیازهایی که از دست دادیم و بازیهای نه چندان خوبی که به نمایش گذاشتیم را در دیدارهای پیش رو جبران کنیم که یکی از آنها بازی با تیم شهرداری تبریز است.

کاپیتان تیم فوتبال پرسپولیس با ادای احترام به تیم شهرداری تبریز گفت: بدون شک بازی آسانی نداریم چرا که شهرداری هم به مانند دیگر تیم های لیگ برتری شرایط خوبی دارد اما با تمام احترامی که برای تیم شهرداری قائل هستم باید فردا 3 امتیاز بازی را از آن خود کنیم تا بتوانیم با ارائه یک بازی خوب و کسب 3 امتیاز پاسخگوی محبت های هوادارانمان باشیم.

وی در ادامه این نشست خبری گفت: بازوبند کاپیتانی آنقدر ارزش ندارد که بخواهم برای آن حاشیه درست کرده و جار و جنجال ایجاد کنم. برای یک تکه پارچه که وزن آن به 5 گرم هم نمی رسد در بعضی از تیم ها و حتی تیم های ملی بحث می کنند اما در تیم پرسپولیس اینطور نیست.

وی افزود: اینکه بازوبند را چه کسی به بازو می بندد بسته به نظر سرمربی است و نفر اول کادر فنی شخصی را که در زمین بهتر می تواند تفکرات او را پیاده کند به عنوان کاپیتان انتخاب می کند.

هافبک ملی پوش تیم ملی فوتبال پرسپولیس خاطر نشان کرد: من اینجا می گویم آقای استیلی می تواند بازوبند کاپیتانی را به هر کسی که خواستند بدهند و من نیز قطعا نسبت به تصمیم ایشان گلایه ای نخواهم داشت.

کریمی در پاسخ به این سئوال که بازوبند کاپیتانی مسئولیت شما را سنگین نمی کند گفت: من همیشه سعی می کنم بازیکنی موثر برای تیمم باشم. گاهی اوقات هم پیش آمده که نتوانسته ام برای تیمم تاثیرگذار باشم. بازوبند کاپیتانی وظیفه مرا سنگین می کند و باید بیشتر و بهتر از قبل بازی کنم.

وی همچنین به این پرسش که سعی می کنید این تعهد و مسئولیت پذیری که نسبت به تیمتان را دارید به دیگر بازیکنان منتقل کنید چنین پاسخ داد: من سعی می کنم از نظر فنی و اخلاقی به دیگر بازیکنان تیم کمک کنم. این بسته به نظر آنهاست که از روش و طرز بازی و اخلاق من الگو برداری کنند. من به اجبار چیزی را به کسی تحمیل نمی کنم اما نهایت سعی و تلاش خود را به کار می گیرم تا در مجموعه ای که حضور دارم مثمر ثمر باشم.

خبرنگاری از علی کریمی پرسید منشاء اعتراض هواداران پرسپولیس به حمید استیلی کجاست و آیا آنها از جای خط می گیرند؟ کریمی در پاسخ گفت: یک سری این اقدامات هواداران را منتسب می کنند به علی دایی. بنده با شناختی که از علی دایی دارم فکر نمی کنم چنین اخلاقی را داشته باشد و دست به چنین کاری بزند. متاسفانه برخی ها به دنبال اهداف شخصی خود هستند و در این راه به دنبال ضربه زدن به افرادی هستند که داخل باشگاه مسئولیت دارند.

وی گفت: هواداران پرسپولیس باید صبر داشته باشند. هنوز هفته سوم لیگ شروع نشده و باید به کادر فنی و بازیکنان پرسپولیس مهلت بدهند.

وی با تاکید بر اینکه تعداد هواداران معترض تیم فوتبال پرسپولیس خیلی اندک است گفت: من به هواداران حق می دهم ناراحت باشند چرا که هوادار از تیمش بازی خوب و پیروزی می خواهد اما در اینجا به عنوان یک برادر کوچک و دوست به هواداران پرسپولیس می گویم که این تیم با بازیکنان و کادر فنی که دارد می تواند موفق باشد در تیم ما بازیکنان و مربیان خوبی حضور دارند که اگر زمان داشته باشند می توانند تیم را به موفقیت برسانند.

دیدار تیم های فوتبال پرسپولیس و شهرداری تبریز در هفته سوم یازدهمین دوره رقابتهای لیگ برتر پنجشنبه شب در ورزشگاه آزادی تهران برگزار خواهد شد.

منبع: ورزش 3

15. 7 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز yashgin128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

جالبه بعضی یا بهتر بگم خیلی از دوستان پرسپولیسی به جای اینکه دوست داشته باشن تیمشون نتیجه بگیره ،دوست دارن تیمشون اون نتیجه ایده آل رو نگیره تا بعضی از حساب های شخصی خودشون را صاف کنند.
    اینکه برای یه مربی جند هفته را مشخص کرده و اونو ضرب العجل قرار داده اون هم مربی که تازه تو این تیم اومده خبر خوبی نمیتونه باشه.
    دیشب چیزی نزدیک به 80 هزار نفر رفتن ازادی و تیم محبوبمون رو تشویق کردن تیم ما حقیقتا خوب بازی نکرد(مخصوصا تو نیمه دوم)حتی تعداد موقعیت های خطرناک بیشتری هم تیم مقابل داشت ولی باز تا اخرین لحظه تیم و بازیکنان و مجموعه تشویق شدند.هیچ کس از بازی بد دیشب ایراد نگرفت چون میدونند این روند خواهد گذشت .نتیجه این کار به نظرتون چه خواهد بود؟
    مسلما با این حمایت بازیکن انگیزه خیلی بیشتری میگره نمونش همین میداوودی که گفته بود دیشب یکی از بهترین شب ها زندگی من بود.
    میخوام اینو بگم تو همون بازی اول تماشاگران علی دایی رو تشویق کردند اون هم وقتی که تیم یه گل عقب افتاده بود .متاسفانه تماشاگران تیمتون بدترین عملکرد رو داشتن .تو کدام تیم در دنیا شما سراغ دارید که تو همون بازی اول این طور به تیم حمله بشه؟
    شاید خیلیها بهانه های متعدد بیاورند:مثلا اینکه استیلی با رابطه و دوستی مربی تیم شده شاید این حرف ها درست باشد اما ایا باید این واکنش را داشت؟ایا اگر پرسپولیس نتیجه نگیرد این اقای استیلی خواهد بود که ضرر میکند یا تمامی کسانی که بالاخره با پرسپولیس ارتباطی خواهند داشت از جمله خود تماشاگران.
    علی دایی چه خوب و چه بد از تیمتون رفته .نباید تیم را فدای نام ها کرد حتی اگر نام های که اندازه یک تیم بزرگی داشته باشند.
    مسلما انتقاد کردن و ضرب العجل قرار دادن باعث میشه تیم اون روحیه و فراغ بالی که باید داشته باشد رو نخواهد داشت اون هم اول فصل که تیم کم کم با هم هماهنگ تر باید باشدو تاکتیک ها باید با گذشت زمان روان تر.
    می خوام اینو بگن تماشاگر هر کاری بکنه نتیجشو مستقیما خودش خواهد دید .

17. 5 کاربر از yashgin128 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

جالبه بعضی یا بهتر بگم خیلی از دوستان پرسپولیسی به جای اینکه دوست داشته باشن تیمشون نتیجه بگیره ،دوست دارن تیمشون اون نتیجه ایده آل رو نگیره تا بعضی از حساب های شخصی خودشون را صاف کنند.
    اگه منظورتون منم که باید بگم اصلانم اینطور نیست... همچین تازه هم نیومده و با جو ناآشنا نیست... ایشون یه پرسپولیسیه قدیمیه و همین سه چهار سال پیشم تیم دستش بود... این که تا هفته nام فرصت بدیم و اینا همش بهونه است.... به قول دوستمون قبل شروع لیگ به به و چه چه بود که میترکونیم... ولی حالا که نتونسته شروع کرده ب دادن وعده های سر خرمن.....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •