تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 74 از 339 اولاول ... 246470717273747576777884124174 ... آخرآخر
نمايش نتايج 731 به 740 از 3386

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | آبی پوشان

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

لوله بود سپاهان.
    برهانی رو دور رو اعصابشه و احتمالاَ تا آخر بازی گند خواهد زد.
    آندو عالی بود.
    جباری خوب بود.
    رحمتی عالی بود. خیلی مطمئن.
    کیانوش رحمتی اصلاَ در جریان بازی نبود.(خدا رو شکر)
    کی به این یوسفی گفته ضربه آزاد بلدی تو؟ 3 تا ضربه آزادو مفت از دست داد.
    حمودی خوب بود. ولی سانترهاش رو واسه پرچم کرنر طرف مقابل میفرسته.
    شریفات هم بدک نبود.

2. 2 کاربر از xerxes again بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هر چند امروز مهاجم دیگه ای نداشتیم و این اجبار بود
    فرهاد رو نیمکت نشسته بود

4. 2 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

سلام ... نظرم رو خياي كامل و مفصل تو تاپيك ليگ برتر نوشتم ... هنوز تاييد نشده اما خلاصه :

امروز يكي از فني ترين بازي ها رو ديدم در فوتبال ايران از سوي استقلال ... خيلي خوب هم رو پيدا ميكردن و كارهاي تركيبي عالي اي رو شاهد بوديم بين اين زوج ها :

شريفات _ حمودي

شيرزاد _ يوسفي

جباري _ رحمتي _ آندو

خيلي پاس داشتيم تو اين بازي ... آمار خيره كننده اي خواهد داشت پاس هاي استقلال در اين بازي

و بايد تشكر كرد از بازي خوب كيانوش رحمتي ... نسبت به بازي هاي فوق العاده ضعيف فصب قبلش اين بازي واقعا عالي بود هم در پاس دادن و هم در توپ گيري از حريف...

كلا خيلي به اين تيم اميدوارم ... دور از انتظار بازي كردند هرچند سپاهان هم خيلي ضعيف بود.

6. 6 کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

سوای از بازی، من سر گل استقلال خیلی از نحوه ارسال توپ لذت بردم... کوتاه و عمقی که در بهترین نقطه ممکن توپ خورد زمین و بلند شد اومد رو سر آرش...
    نتیجه بازی هم به نظرم عادلانه بود... هر چند که استقلال در بیشتر زمان های بازی از رقیبش نسبتا سرتر بود.

8. 6 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هوشنگ نصیر زاده :شریفات نباید اخراج می شد

درست در دقیقه ۹۰ بازی استقلال و سپاهان بود که اسماعیل شریفات ، سازنده گل تساوی استقلال به دلیل دریافت کارت زرد دوم از محسن قهرمانی از زمین اخراج شد. او در ده دقیقه دو کارت زرد گرفت. ابتدا در دقیقه ۸۰ بود که به دلیل شبیه سازی در محوطه جریمه کارت زرد گرفت و در دقیقه ۹۰ هم قهرمانی اعتقاد داشت شریفات از دستش استفاده کرده و او را اخراج کرد تا بازیکن استقلال درحالی که به شدت اعتراض می کرد با اسکورت پورحیدری و آندو تیموریان به رختکن برود. شریفات فصل قبل هم در بازی حساس برابر السد از زمین اخراج شد و کار دست مظلومی داد. او حالا اولین اخراجی لیگ برتر یازدهم است. اما این بازیکن مستحق اخراج بود؟ هوشنگ نصیرزاده ، کارشناس داوری در این باره می گوید:« فکر می کنم هر دو کارت قهرمانی کمی سختگیرانه بود. به خصوص درباره کارت زرد دومش فکر می کنم او دستش را در شرایط طبیعی قرار داده بود که استپ سینه کند . هنوز مطمئن نیستم توپ حتی به دستش خورده باشد و فکر می کنم این کارت را با توجه به کارت زرد ابتدایی که به شریفات داده بود ، نباید به او نشان می داد.»

ابیته دات کام

10. 2 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شریفات اولین اخراجی لیگ برتر /نصیرزاده: بازیکن استقلال نباید اخراج می شد

ورزش > لیگ برتر - اسماعیل شریفات اولین اخراجی لیگ برتر لقب گرفت.

به گزارش خبرآنلاین؛ درست در دقیقه 90 بازی استقلال و سپاهان بود که اسماعیل شریفات ، سازنده گل تساوی استقلال به دلیل دریافت کارت زرد دوم از محسن قهرمانی از زمین اخراج شد. او در ده دقیقه دو کارت زرد گرفت. ابتدا در دقیقه 80 بود که به دلیل شبیه سازی در محوطه جریمه کارت زرد گرفت و در دقیقه 90 هم قهرمانی اعتقاد داشت شریفات از دستش استفاده کرده و او را اخراج کرد تا بازیکن استقلال درحالی که به شدت اعتراض می کرد با اسکورت پورحیدری و آندو تیموریان به رختکن برود. شریفات فصل قبل هم در بازی حساس برابر تراکتورسازی از زمین اخراج شد و کار دست مظلومی داد. او حالا اولین اخراجی لیگ برتر یازدهم است. اما این بازیکن مستحق اخراج بود؟ هوشنگ نصیرزاده ، کارشناس داوری در این باره می گوید:« فکر می کنم هر دو کارت قهرمانی کمی سختگیرانه بود. به خصوص درباره کارت زرد دومش فکر می کنم او دستش را در شاریط طبیعی قرار داده بود که استپ سینه کند . هنوز مطمئن نیستم توپ حتی به دستش خورده باشد و فکر می کنم این کارت را با توجه به کارت زرد ابتدایی که به شریفات داده بود ، نباید به او نشان می داد.»

فریاداعتراض سپاهانی ها علیه مهدی رحمتی

ورزش > لیگ برتر - طرفداران سپاهان ، مهدی رحمتی را در بازی این تیم با استقلال بی نصیب نگذاشتند.

به گزارش خبرآنلاین؛ طرفداران زردپوش اصفهانی بعد از گل تیم شان در دقیقه 64 برای دقایقی نسبتا طولانی به شدت علیه مهدی رحمتی شعار دادند. شعارها بقدری تند بود که حتی رحمان احمدی ، گلر جدید تیم اصفهانی با دستانش سعی می کرد جمعیت را آرام کند.
    رحمتی در ابتدای فصل جدید از سپاهان جدا شد و دوباره به استقلال برگشت. او و خسرو حیدری برای رفتن به استقلال مورد غضب طرفداران سپاهان هستند

مظلومی: کدام تیم کهکشانی؟ من فقط 15 یار داشتم!

ورزش > لیگ برتر - پرویز مظلومی از دست خالی اش در بازی با سپاهان گلایه کرد.

به گزارش خبرآنلاین؛ پرویز مظلومی دقایقی پس از پایان بازی تیمش برابر سپاهان در اصفهان گفت:« مدام می گویید استقلال کهکشانی است. من ماندم شما از کدام کهکشان سخن می گویید؟ ما کلا در این بازی 4 بازیکن روی نیمکت داشتیم که سه نفرشان دفاع بودند! »
    این خبر تکمیل می شود.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

12. 4 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببینید فرهادو بفل کرده بنگر اگه یه خورده تصویر جلوتر میرفت کاملا گرفته بودش
    خیلی خشن بازی کرد سپاهان داورم که......

14. 5 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MoH_@_MaD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

چیزی که کاملا مشخصه اینه که 4 تا زدیمو با 4 تا گل بازیو بردیم.ایا غیر از اینه؟
    ما هم 4 تا گل میخوردیم میموندیم چی بگیم

اتفاقا بر عکس.اونقدر که تو نقل و انتقالات استقلال بازیکن از دست داد هیچ تیمی نداد
    روانخواه/صادقی/محمدی/طالبلو/شکوری/سیدصالحی/لوییز/اشوبی/دسوزا/هوار/عابدینی/کوشکی/مبعلی
    به جز مظلومی بقیه اعضایه کادر فنیمون به کل عوض شدن
    شما میتونی دستو پیشو بگیریولی ما هیچ وقت همچین کاری نمیکنیم
    13 تا بازیکن ازمون جدا شدن.بازیکنایه جانشین هم که گرفتیم تو این بازی غایبن و با توجه به بازیه اول انتظار برد از تیممونو نداریم.این قضیه دسته پیشو خودتون راه انداختین
    شما بازیو ببرید ولی ما بازی برگشت 3 برابرشو جبران میکنیم
    اینکه تیمه ما همیشه از سپاهان قویتره که شکی نیست هرچی باشه ما استقلالیم فقط ما هماهنگ نیستیم تا هماهنگ شیم زمان میبره و خوب طبیعیه هزینه هم داره و شاید هزینش چند تا باخته اوله لیگ باشه که خیالی نیست

+

ما هم داریم همینو میگیم به خدا شما بحث دست پیشو این چیزارو راه انداختین
    چیزی که کاملا مشخصه اینه که جلوی کلی تماشاگر 3 تا خوردین کلی هم نخوردین ، آیا غیر از اینه ؟

منظور من تعداد بازیکنا نبود منظورم بازیکنای فیکس و تاثیرگذار تیم بود
    از این بازیکنایی که اسم بردی نمیدونم چندتاشون فیکس بازی میکردن ولی اگه اشتباه نکنم اکثرشون مصدوم یاذخیره بودن و خیلی کم بهشون بازی رسیده بود
    ولی بازیکنای سپاهان 5 تای اولی هر بازی فیکس بازی میکردن و از تاثیرگذارترین بازیکنای تیم بودن و نبود هرکدومشون تو بازی مشکل اساسی واسه تیم ایجاد میکرد دیگه حساب کن یهویی 5 تاشون با هم برن چه وضعی پیش میاد
    کاظمیان و عنایتی هم که یا فیکس بودن یا تو اکثر بازی ها به عنوان ذخیره وارد زمین میشدن
    تو نقل و انتقالات هم که کلی حواشی دور و بر تیم بود و مربی هم که خیلی دیر به تیم اضافه شد
    در کل تا قبل از این بازی اوضاع زیاد خوب نبود ولی با این حال تیم نسبتا خوب بازی کرد و اگه یه کم دقت میکردن خیلی راحت میتونستن برنده بازی باشن
    هنوز خیلی زوده قضاوت کنیم ولی به نظر من این فصل هم این دو تیم مدعی های اصلی قهرمانین

راستی 365 تا دیگه به 3475 تا اضافه کنین

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

بازی خوبی بود ....

ترکیب استقلال تقریبا همونی بود که پیش بینی می کردیم ....البته جباری که بود... آندو هم رسیده بود که البته معلوم بود اصلا اماده و سر حال نبود ... حمودی هم به بازی رسید که به نظرم یکی از بهترین های استقلال بود .

شکل بازی خیلی شبیه سال گذشته بود که خب طبیعی بود ... پاسکاری های خوبی رو به خصوص توی خط هافبک انجام دادند .
    اگه کمی جباری سعی کنه سریعتر پاس هاش رو بده می تونه خط دفاعی حریف رو غافل گیر کنه .

مهدی رحمتی مسلط نشون داد هر چند در اکثر صحنه ها به خصوص نیمه اول من شک دارم حتی کمرش به زمین خورده باشه! من یادم نمیاد توی این چند ساله استقلال این جوری توی اصفهان ، سپاهان رو عقب کشیده باشه .

خط دفاعمون هم خیلی خوب بود .... پژمان عالی بازی کرد مثل همیشه توی بازی سازی هم نقش زیادی داشت ... توی اون صحنه ای که گل خوردیم قبلش پژمان تکل خیلی خوبی رو زد . حنیف هم بد نبود ولی زیاد هم اماده نبود
    .
    اما درباره این حمودی ... کلا من از بازی این پسر خیلی خوشم می امد ... زمانی که توی مس بود عالی بازی می کرد ... توی فولاد هم همین طور ... شکل بازیش مثل مایکون می مونه ... استیلش ، دویدنش ، حتی سانتر هاش هم مثل مایکون زیاد چنگی به دل نمی زنه ... چه زوجی بشه با خسرو.

تو خط هافبک ، جباری خوب بود ولی اندو اصلا اماده نبود با این حال عجب شوتی زد نیمه اول... نیمه دوم که انگار اصلا توی بازی نبود. اما کیانوش رحمتی ... به نظرم دیشب خیلی بهتر از کیانوش رحمتی بود!! .. اصلا انگار خودش نبود ... کمی امیدوار شدیم!

ارش هم که مثل همیشه ... بگیر نگیر داره بازیش ... اگه اون موقیعت ها رو گل کرده بود
    شریفات هم به جز پاس گلش چیز خاصی نداشت ... فقط خوب می تونه خطا بگیره .
    این یوسفی هم دیشب روی اعصاب بود ... من تا حالا یه بازی درست از یوسفی ندیدم ! اخه بچه تو رو چه به کاشته زدن ... تک به تک رو هم که به جایی اینکه اروم بزنه، با تمام قوا زد زیر توپ .

فرهاد هم معلوم بود اماده نیست ... با این حال رو گل نقش خوبی داشت .

در مجموع با توجه به نبودن خسرو میلاد کرار ولید علی زندی و اماده نبودن فرهاد و آندو نتیجه قابل قبول بود . هر چند که اگه منصفانه بخوایم بگیم حق استقلال برد بود... از این لحاظ واقعا حیف شد .

بهترین بازیکن هم به نظرم حمودی بود .
    ضعیف ترین هم با تقدیر از آندو ،یوسفی بود!

17. 6 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

گل اول آرش هم خیلی مشکوک بود. به نظرم آفساید نبود. فقط یه تصویر نشون دادن که تو اون به نظر میومد آفساید نیست.

19. 4 کاربر از xerxes again بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •