تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 74 از 186 اولاول ... 246470717273747576777884124174 ... آخرآخر
نمايش نتايج 731 به 740 از 1853

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Manchester United F.C | شیاطین سرخ

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

منچستر 3 تاتنهام 0
    گل ها:
    ولبک-اندرسون-رونی
    ولبک هم گل زد هم یه پاس گل اروپایی به اندرسون داد...نیمه اول تقریبا بازی برابر بود اما نیمه دوم منچستر فراتر از یک تیم بود!
    واقعا نمیتونم بیان کنم فقط هایلایت ها رو دانلود کنید ببینید!
    فیل جونز اسمالینگ کلورلی که یه پاس گل به ولبک هم داد....همه عالی....جونز واقعا عالی بازی میکنه...یادمه بردیا میگفت زیاد براش پول دادیم...اما من میگم نه....زیاد نبود برای یه مدافع 20 ساله که انقدر حرفه ای بازی میکنه...توپ امکان نداره ازش رد بشه...
    ده هیا هم بد نبود....رو چند صحنه شوت ها رو 2 ضرب گرفت که بعضی هاش کرنر شد...هنوز با جو لیگ برتر اشنا نیست...ولی مشخص هست که روز به روز و بازی به بازی بهتر میشه....یه صحنه هم با دفو درگیر شد که تماشاگرها هم خیلی تشویقش کردند...عالی بودیم عاااالیییی

2. 7 کاربر از shutdown بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

خب اسپرز رو 3.0 زدیـــــم ... !
    تیم خوب بازی کرد و اگه خوش شانس می بودیم می تونستیم بازی رو 5.0 هم ببریم . اگه هم اونا کمی خوش شانس میبودن 2.1 می شد ... !
    واقعا" گل دوم عالی بود . جدا" از ولبک انتظار این بازی رو نداشتم . عالی بود . امیدوارم این بازیش از روی جوگیری و این حرفا نبوده باشه و بتونه همیشه اینطوری بازی کنه ... !
    رونی هم خیلی خوب بود موهاشم قشنگ شده .. خوشحالم که بعد از مدت ها یه ضربه ی سر درست و حســابی زد .. !

4. 7 کاربر از *M!L4D* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز smallfrank's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

خب دومین پیروزی رو تبریک میگم
    سه بر صفر بردیم

با گلهای:

Welbeck
    Anderson
    Roony

6. 5 کاربر از smallfrank بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

[QUOTE=shutdown;6392660]جونز واقعا عالی بازی میکنه...یادمه بردیا میگفت زیاد براش پول دادیم...اما من میگم نه....زیاد نبود برای یه مدافع 20 ساله که انقدر حرفه ای بازی میکنه...توپ امکان نداره ازش رد بشه...

[/QUOTE

جونز فوق العادست ، با اینکه سن کمی داره ولی آدم وقتی بازیشو میبینه فکر می کنه یه مدافع 30 ساله داره بازی می کنه . به نظر من هم از اسمالینگ بهتره هم ایوانز .

8. 6 کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

فرگوسن: با بازگشت چیچاریتو و درخشش ولبک، انتخاب کار سختی است

سایت گل- سرالکس فرگوسن، مربی منچستریونایتد در گایان دیدار دوشنبه شب تیمش مقابل تاتنهام که با برد 0-3 یونایتد همراه بود به این نکته اشاره کرد که دانی ولبک، بعد از درخشش در این دیدار، برای او مشکل ایجاد کرده است.

این مهاجم جوان گل اول یونایتد را به ثمر رساند و نمایش خیره کننده ای را به اجرا گذاشت.

درپایان این دیدار فرگوسن با تمجید از این ستاره جوان که از نظر او بعد از انتقال قرضی به ساندرلند به بلوغ رسیده گفت:« ولبک توانایی فراوانی دارد ولی روند رشد او کند بود. زمانی که او در حال رشد بود، مشکل زانو داشت و در آن شرایطی بود که باید برایش صبر می کردیم.»

مربی یونایتددر ادامه صحبتهایش به اسکای سپورتس گفت:« زمانی که او به ساندرلند رفت، حس کردم که زمانی مناسبی است که او تبدیل به یک مرد شود. او رشد کرد و البته تنها 20 سال سن داشت ولی آینده روشی دارد.او زمانی که سریع بازی می کند، بازیکن خوبی است و زمانی که توپ را از دست می دهد هم عملکرد خوبی دارد.»

در این بازی خاویر ارناندس بعد از رهایی از بند مصدومیت در نیمه دوم بازی برای یونایتد وارد زمین شد و فرگوسن دراین باره گفت:« تو باید از تیمت به بهترین نحو ممکن استفاده کنی. سخت ترین بخش ماجرا این است که الان که چیچاریتو برگشته ، چه باید بکنیم؟ این مشکل بزرگی برای من خواهد بود.»

فرگی در بخش پایانی صحبتهایش به تحلیل بازی پرداخت و گفت:« عملکرد تیم ما در نیمه دوم فوق العاده بود. فکر می کنم شاهد بازی خیلی سریعی بودیم ولی نیمه اول این طور نبود. تاتنهام مالکیت زیادی بر توپ داشت و بازی کاملا برابر بود ولی در نیمه دوم عملکرد فوق العاده ای را به نمایش گذاشتیم.من راضی ام، چون این گویای آن است که ما هنوز به بازیکنان جوانمان ایمان داریم و هواداران این را می خواهند.»

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پی نوشت : پیرمرد کماکان به جوانانش اعتماد می کنه ، به نظرم هیچ لذتی برای پیرمرد بالاتر از این نیست که با این بها دادن به جوانها نتیجه می گیره .
    Last edited by Ezel; 23-08-2011 at 18:07.

10. 10 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

با امضا قراردادي 40 ميليون پوندي؛ دي.اچ.ال حامي مالي جديد منچستریونایتد

Getty Images

سایت گل- شرکت معروف و بین المللی دی اچ ال که مربوط حمل مرسولات پستي است، با قراردادی 40 میلیون پوندی به عنوان حامی مالی جدید منچستریونایتد معرفی شد.

به گزارش نشریه ديلي‌ميرر، شركت دي.اچ.ال كه به‌صورت خصوصي در سراسر جهان اقدام به انتقالات مرسولات پستي مي‌كند، روز گذشته با مدیران باشگاه منچستريونايتد به توافق رسيد.

شياطين سرخ كه داراي حاميان مالي مختلفي است، براساس قرارداد امضا شده با اين شركت براي مدت 4 سال رقمي بالغ بر 40 ميليون پوند كسب درآمد مي‌كنند.

در مقابل اعضا تيم به هنگام تمرينات پيراهن‌هايي را به تن خواهند داشت كه نام اين شركت بر روي آن حك خواهد شد.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

12. 8 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mjt10063's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

پاتريس اورا: نمايش دخه آ مقابل تاتنهام خيلي خوب بود
    در اين ديدار دخه آ که در چند هفته گذشته با انتقادات زيادي مواجه شد، لحظات دشواري را سپري کرد اما در نهايت اجازه نداد تاتنهامي ها دروازه اش را باز کنند.

سايت گل- پاتريس اورا، مدافع فرانسوي منچستريونايتد، پس از پيروزي مقابل تاتنهام، نمايش داويد دخه آ، دروازه بان جوان تيمش را مورد ستايش قرار داد.

در اين ديدار دخه آ که در چند هفته گذشته با انتقادات زيادي مواجه شد، لحظات دشواري را سپري کرد اما در نهايت اجازه نداد تاتنهامي ها دروازه اش را باز کنند.

اما اورا معتقد است نيازي به نگراني نيست.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" نمايش دخه آ بسيار خوب بود. او با پا خوب کار مي کند. تماشاگران هم از او حمايت مي کردند بنابراين او بايد از آنها نتشکر باشد.

من به او گفتم که نگران نباشد زيرا فوتبال انگليس اصلا آسان نيست. من اولين بازي ام را مقابل منچسترسيتي انجام دادم. بسيار دشوار بود. بعد از 45 دقيقه، سرمربي من را تعويض کرد، به من گفت بشين و نگاه کن تا فوتبال انگليسي را ياد بگيري.

بعضي اوقات روز خوب شماست و بعضي اوقات روز بد خواهيد داشت.من به او اطمينان دارم زيرا او استعداد فوق العاده اي است. ما به او کمک خواهيم کرد."

14. 6 کاربر از mjt10063 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

یه نکته جالب هم از منچستر یونایتد و سیتی یه سایتی گذاشته که جالبه:
    Manchester United | Net Spend 1992-2011: £183.36m.
    Manchester City | Net Spending 1992-2011: £476.37m.
    Trophies: Manchester United 32-1 Manchester City.

از سال 1992 تا 2011 یونایتد 183.36 میلیون یورو خرج کرده و سیتی 476.37 میلیون یورو و در عوض یونایتد 32 و سیتی 1 قهرمانی بدست اورده از سال 1992

16. 9 کاربر از shutdown بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

کین : قرمزها به مانند یک ماشن هستند

روی کین پیش بینی کرده است که یونایتد عنوان قهرمانی لیگ برتر رو حفظ خواهد کرد ... روی کین پیش بینی کرده است که یونایتد عنوان قهرمانی لیگ برتر رو حفظ خواهد کرد ایرلندی پس از حضور در یک بازی خیریه به منظور جمع آوری پول برای مبارزه با فقر در شرق آفریقا درباره تیم سابقش یونایتد صحبت کرد
    کاپیتان سابق یونایتدها معتقد است که سرالکس فرگوسن بار دیگر یکی از قوی ترین تیم ها رااختیاردارد با اینکه سرالکس فرگوسن قهرمانی مجدد در لیگ را کاری بسیار سخت دانست اما روی کین می گوید من اینطور فکر نمیکنم اگر یونایتد واقعا بخواهد که آن را به دست بیاورد به راحتی پیروز خواهد شد یونایتد بازیکنان جوانی خریداری کرده است و مردم درباره از دست دادن بازیکنان با تجربه صحبت میکنند من از ادوین گری نویل و پل اسکولز قدردانی میکنم اما آنها بازیکنان جوان بسیار خوبی هستند که آینده توسط آنها رقم میخورد شما همچنین می توانید بازی بهتری از وین رونی نسبت به فصل گذشته ببینید
    درسته که بازیکنانی باشگاه را ترک کرده اند اما شما نگاه کنید بازیکنانی همچون فردیناند ویدیچ و تعداد زیادی بازیکنان بین المللی و به خصوص گیگز که همچنان در باشگاه هستند اشلی یانگ فیل جونز و اسمالینگ همه بازیکنان بسیار خوبی هستند دنی ولبک نیز بازیکن بسیار خوبی است که پس از بازی در ساندرلند در فصل گذشته اینده خوبی در انتظار اوست هنگامی که بازیکنان قدیمی تر پس از پنج یا شش سال بازنشسته میشنود بازیکنانی امثال فیل جونز و اسمالینگ به بازیکنانی با تجربه تبدیل شده اند این به مانند یک ماشین است شما ممکن است بگوید که تیم های دیگر قویتر هستند ما برای من یونایتد قوی ترین است

18. 5 کاربر از shutdown بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

تعداد کثیری خبر که همه رو از سایت Mnautd7 گرفتم :

1 - سر الکس فرگوسن، سرمربی منچستریونایتد، اعلام کرد ریو فردیناند و نمانیا ویدیچ، مدافعان باتجربه تیمش، برای قرار گرفتن در ترکیب اصلی شیاطین سرخ باید با بقیه مدافعان بجنگند جانی اونز، فیل جونز و کریس اسمالینگ، مدافعان جوان منچستریونایتد، در دیدار این هفته مقابل تاتنهام که با پیروزی 3-0 شاگردان فرگوسن به پایان رسید، نمایش درخشانی داشتند. فردیناند که به دلیل مصدومیت در دیدار ابتدایی فصل مقابل وست بروم از ناحیه ماهیچه همسترینگ دچار آسیب دیدگی شد، احتمالا به دیدار این هفته مقابل آرسنال خواهد رسید اما ویدیچ به دلیل مشکل ماهیچه پشت ساق پا نمی تواند برای سه هفته تیمش را همراهی ند. فرگوسن در گفتگو با نشریه سان گفت:" ریو و نمانیا از توانایی بازیکنان جوان تیم آگاه هستند. تردیدی در این مورد نیست. وقتی هر دو آنها آماده شوند یا یکی از آنها، من باید در مورد قرار گرفتن شان در ترکیب تصمیم بگیرم."

2 - نانی،ستاره پرتغالی منچستریونایتد در صحبتهایی ابراز امیدواری کرد که با کمک بازیکنان یونایتد، سرالکس فرگوسن بتواند فصلی به مراتب بهتر از فصل قبل را سپری کند نانی در صحبتهایش به این نکته اشاره کرد که منچستری ها هنوز از توانایی های واقعی او اطلاع ندارند. او در صحبتهایی که در وب سایت رسمی منچستریونایتد منتشر شد گفت:« فکر می کنم که شرایط برای بازیکنانی که مقابل من بازی می کنند، شرایط همیشه به یک نحو است. در اولین فصل، شاید دو یا سه بازیکن مرا نمی شناختند. ولی آنها بازی من را دیدند و با توانایی ها و گلهایم آشنا شدند و فصل بعد بود که آنها بیش از پیش مراقب من بودند؛ چون می دانستند که من چه کارهایی می توانم انجام دهم.الان همه چیز به یک نحو است. به محض اینکه من توپ را می گیرم، دو بازیکن حریف به سمت من می آیند و به همین خاطر من باید هوشیار باشم و از دست آنها فرار کنم. این را واقعا دوست دارم.» نانی ادامه داد:« دوس دارم بازیکنی باشم که بقیه از من بترسند. زمانی که توپ را در اختیار دارم؛ حس می کنم که اعتماد به نفس لازم برای حرکت رو به جلو و به نمایش گذاشت مهارتهایم و دربیل کردن مدافعان حریف را دارم. » نانی در ادامه صحبتهایش درمورد خریدهای تابستانی تیمش که حدود 50 میلیون پوند هزینه در بر داشت گفت:« فکر می کنم این ها خریدهای مهمی برای تیم ما بود. ما باید به رقابت ادامه دهیم. اشلی یانگ در بازیهای ابتدایی خیلی خوب بود و داوید دخه آ و فیل جونز هم همین طور. » شیاطین سرخ فصل قبل به نوزدهمین قهرمانی شان در لیگ برتر دست یافتند و تا فینال لیگ قهرمانان اروپا پیش رفتند. البته نانی مطمئن است که تیمش می تواند به روند موفقیتهایش ادامه داده و امسال به جامهای بیشتری برسد:« فکر می کنم امسال سعی می کنیم که در مقایسه با قصل قبل جامهای بیشتری کسب کنیم. سال قبل عملکرد خوبی داشتیم ولی تنها در لیگ برتر به قهرمانی رسیدیم. امسال سعی می کنیم که قهرمانی های بیشتری به دست بیاوریم. ما افتخار می کنیم که قهرمانیم ولی می خواهیم حتی بهتر از اینها باشیم.»

3- به نظر می رسد گانسو بازیساز برزیلی باز هم به گزینه های فرگی اضافه شده است. یونایتد كه تا پابان نقل و انتقالات تابستانی مهلت زیادی ندارد سخت به دنبال خرید بازیكنی برای پر كردن جای اسكولز است . حالا با كنار رفتن میلان از صحنه برای خرید گانسو به نظر می رسد یونایتد رقیبی برای خرید این بازیكن ندارد.

4- مارتین اونیل سرمربی استون ویلا از سران باشگاهش در خواست كرده تا قبل از پایان نقل و انتقالات تابستانی گبیسون بازیكن ایرلندی یونایتد را خریداری كنند. گویا ترافیك بازیكن در این ناحیه با توجه با حضور كلورلی و كریك و اندرسون و فلچر و چند بازیكن جوان دیگر یونایتد را مجاب به فروش گیبسون كرده است. قیمت احتمالی این انتقال 3/5 میلیون پوند است

5- تدی شرینگهام اسطوره شیاطین سرخ در مصاحبه ای كه امروز با تالك اسپورت انجام داد به تمجید از ستاره های جوان تیم پرداخت . او ابتدا به كلرولی اشاره كرد و گفت : من نمی دونم چرا هر روز اسمی شنیده می شود و از او به عنوان جانشین اسكولز یاد می شود در حالی كه تام با كمی تجربه بیشتر به راحتی می تواند جای خالی اسكولز را پر كند. شرینگهام در پایان صحبت هایش به مدفعان جوان یونایتد اشاره كرد و فیل جونز را بازیكن فوق العاده و ستاره سال های آتی یونایتد دانست.

سایت گل - سر الکس فرگوسن، سرمربی منچستریونایتد، از آرسن ونگر، سرمربی تحت فشار آرسنال، دفاع کرد. سرمربی فرانسوی آرسنال به دلیل سیاست های عجیبش در بازار نقل و انتقالات که در نهایت موجب جدایی ستاره های تیم از جمله سسک فابرگاس شد، از طرف طرفداران تیم تحت فشار قرار دارد.این فشارها در یک هفته اخیر و با شکست 2-0 توپچی ها مقابل لیورپول و جدایی قریب الوقوع سمیر نصری به اوج رسیده است. با این وجود، فرگوسن گمانه زنی ها در مورد جدایی ونگر از آرسنال را مضحک توصیف کرد. او در گفتگو با نشریه سان گفت:" ما در دنیای دیوانه ای زندگی می کنیم. شرایط خیلی بحرانی است. کافی است در چند بازی شکست بخورید تا سیل انتقادات به سوی شما روانه شود." در گذشته ونگر و فرگوسن بارها با یکدیگر درگیری لفظی پیدا کردند اما سرمربی اسکاتلندی این بار در ستایش از رقیب سنگ تمام گذاشت. " این مرد باورنکردنی است. او الگویی برای آرسنال ساخت که این باشگاه هرگز از آن برخوردار نبود. او باید به کارش ادامه بدهد. او نباید به انتقادات توجهی کند. در فوتبال باید یاد بگیرید که به هیچ چیزی گوش ندهید."

20. 3 کاربر از Alireza.M67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •