چه تفاوتی بین مدرن ویرفیر و ورژن بلک اوپس هستش؟میگن که کمپانیا فرق می کنه چون خیلی سریع بازی های کال عرضه میشه...میشه بصورت کامل و مبسوط توضیح بدین....در ضمن این بازی ارزیابی تون چیه؟بهتره از bf3 هست یا نه؟
چه تفاوتی بین مدرن ویرفیر و ورژن بلک اوپس هستش؟میگن که کمپانیا فرق می کنه چون خیلی سریع بازی های کال عرضه میشه...میشه بصورت کامل و مبسوط توضیح بدین....در ضمن این بازی ارزیابی تون چیه؟بهتره از bf3 هست یا نه؟
فرقش اینکه black ops توسط Treyarch ساخته شده و کلا این استدیو یا شرکت تو کار جنگ های جهانی و زمان گذشته است ولی سری های modern warfare توسط Infinity Ward ساخته شده و مربوط به جنگ های مدرن و زمان حال میشه .
کدوم بهتره که خب بستگی داره به سلیقه شما به نظر من BF3 .
ببین 2تا شرکت سازنده ی بازی یعنی Infinity Ward که به اختصار میگن IW و Treyarch این چند سال اخیر مسئول ساخت بازی شدند.
Modern wafare 1 رو IW ساخت و برای اینکه نسخه بعد یعنی MW2 رو بسازه وبازی بهتری از آب دربیاد، Avtivision ناشر سری COD ، سیاستی رو دنبال میکنه و طبق همین سیاست ، یک سال بعد از MW1 ، شرکت Treyarch اومد و COD: World at War ساخت که مربوط به جنگ جهانی بود. یک سال بعد که میشه 2 سال بعد از MW1 دوباره IW نسخه MW2 رو ساخت. یک سال بعد Treyarch اومد COD: Black Ops رو ساخت و یک سال بعد هم دوباره IW نسخه MW3 رو ساخته و الان یک جماعت گیمر توی کل دنیا منتظر عرضه رسمی بازی هستند
اینکه کدوم بازی بهتره کاملاً سلیقه ای هست اما اگر برات نقد سایت های معتبر بازی مهم باشه کلاً سری Modern Warfare نمراتش یک سر و گردن بالاتر از Battlefield بوده![]()
عزیز این سیستم پیسنهادی هستش و نه مینیمم...
بله عزیز یکی از موفقیتها و برتری های infinity ward همین هست که موتور گرافیکیش رو از اولین Call of Duty داره و واسه هر نسخه داره بهترش میکنه... کد نویسی طوری بوده که با سیستمهای ضعیف هم اجرا میشده...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
واسه همینه آنچنان تنظیمات گرافیکی توی بازی وجود نداره...
حالا شما ببین که یک شرکت مثل EAهر سال میاد هی engine بازی میخره و هر سال فقط ضرر میکنه...
دوستان کلا activision واسه ساختن بازی Call Of Duty دو تا استدیو داره که نسخه های فرد رو treyarch ساخته و نسخه های زوج رو IW ساخته...
کلا بهترین نسخه های این بازی IW ساخته اگه یادتون باشه-من از اولین نسخه این بازی رو دنبال کردم اون موقع که همه مدال بازی میکردن این بازی یه سر و گردن از مدال بالاتر بود...
Last edited by plsboy; 06-11-2011 at 14:38.
پاک شود...
اصلا قابل قبول نیس ک بگیم گیم پلی سلیقه ایه! شما دو تا آدم پیدا کن ک سلیقشون کپ هم باشه ....سلیقه ها با هم دیگه فرق دارن ،گیمرم ب هر حال ادمه !
سلام بچه ها میگن بازی اومده کرکشم کرده اند درسته یا نه؟
آره درسته من الان دارم بازی مکینم
بازی اومده برای pc برم بخرم می تونم بازی کنم کرک شده؟هستش بخرم؟
برا PC یا کنسول؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)